Kahretsin. Kahretsin. Kahretsin. Ne yaptım ben? Neden bunun gerçekleşmesine izin verdim. Tam bir salağım. Kahretsin çok gerizekalı ve öngörüsüzüm. Böyle olmaması gerekiyordu. Yıkımın olmaması gerekiyordu. Bizi tam-genjutsu etkisi altına almış olmalıydılar. Böyle yarım bir genjutsu değil! Lanet olsun, ben takım arkadaşlarıma zarar verdim. Köyüme zarar verdim. Görevimi tehlikeye attım. Bunların gerçekleşmemesi, bunların gerçekleşmemesi gerkiyordu. Neden bunlar benim başıma geldi? Güzel bir kızı yaktım. Pisliğin teki de olsa takım arkadaşımı yaktım. Çok kötüyüm, çok lakayıtım. Ah neden ben?
Bunları düşünürken dudağımı çok sert bir biçimde ısırıyordum. Kanın tadı dilimdeydi. Lanet olsun ben buna göz yummamalıydım. Tomita Ema ve Osui'ye bakarak Kahretsin. Sözlerime odaklamalıydın Osui. Senin yüzünden hem ema hem de kendin zarar gördün. Ah size bir pansuman yapmalıyız. Nasılsınız? Çok büyük yanıklarınız var mı ? Ah kahretsin! Bu olmamalıydı. Suçun günahını Osuiye yıkmıştım. En az onun kadar suçluydum onu durdurmamakla. Ama kendimi rahatlatmak için suçu ona yüklemiştim. Çok pişmanım. Çok üzgünüm. Kahretsin böyle olmamalıydı. Hemen pansuman yapmak için malzeme bulacaktım ve onların yaralarını sarmaya girişecektim. Yaraları sararken korkmuş ve yaralı bir hayvanla konuşur gibi tatlı tatlı konuşacaktım ikisiyle de. Çok üzgün ve pişmandım bu yüzden böyle bir kefaret ödeyerek kendimi rahatlatmaya çalışacaktım. Yaraları sarıldıktan sonra ise devriyeye devam etmeyi düşünüyordum.