[Kusa] Baskın

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Baskın

Mesajgönderen Midori Sora tarih 11 Oca 2015, 22:07

Kahretsin. Kahretsin. Kahretsin. Ne yaptım ben? Neden bunun gerçekleşmesine izin verdim. Tam bir salağım. Kahretsin çok gerizekalı ve öngörüsüzüm. Böyle olmaması gerekiyordu. Yıkımın olmaması gerekiyordu. Bizi tam-genjutsu etkisi altına almış olmalıydılar. Böyle yarım bir genjutsu değil! Lanet olsun, ben takım arkadaşlarıma zarar verdim. Köyüme zarar verdim. Görevimi tehlikeye attım. Bunların gerçekleşmemesi, bunların gerçekleşmemesi gerkiyordu. Neden bunlar benim başıma geldi? Güzel bir kızı yaktım. Pisliğin teki de olsa takım arkadaşımı yaktım. Çok kötüyüm, çok lakayıtım. Ah neden ben?

Bunları düşünürken dudağımı çok sert bir biçimde ısırıyordum. Kanın tadı dilimdeydi. Lanet olsun ben buna göz yummamalıydım. Tomita Ema ve Osui'ye bakarak Kahretsin. Sözlerime odaklamalıydın Osui. Senin yüzünden hem ema hem de kendin zarar gördün. Ah size bir pansuman yapmalıyız. Nasılsınız? Çok büyük yanıklarınız var mı ? Ah kahretsin! Bu olmamalıydı. Suçun günahını Osuiye yıkmıştım. En az onun kadar suçluydum onu durdurmamakla. Ama kendimi rahatlatmak için suçu ona yüklemiştim. Çok pişmanım. Çok üzgünüm. Kahretsin böyle olmamalıydı. Hemen pansuman yapmak için malzeme bulacaktım ve onların yaralarını sarmaya girişecektim. Yaraları sararken korkmuş ve yaralı bir hayvanla konuşur gibi tatlı tatlı konuşacaktım ikisiyle de. Çok üzgün ve pişmandım bu yüzden böyle bir kefaret ödeyerek kendimi rahatlatmaya çalışacaktım. Yaraları sarıldıktan sonra ise devriyeye devam etmeyi düşünüyordum.
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 11 Oca 2015, 22:38

Osui yaralarını kustuğu çamur ile kapatıp acısını en aza indirgemeye çalışırken, Sora da tüm pişmanlığı ile yarattığı zararı giderme çabasına giriyor. Ema’ya ilk yardım uygulayabilmek için bir şeyler aramaya koyuluyor ve bunu yaparken ağzından cümleler dökülüyor. Ne var ki cümleler dökülürken, Ema’nın yüzündeki acı ifadesi giderek bir gülümseye dönüşüyor. Ancak kendisini tutmaya çalışan Ema, vücudundaki yaralara hiç aldırmıyor gibi durmaya başlıyor ve en sonunda birden kahkahayı basıyor! Hepiniz anlamsız bir şekilde Ema’ya bakarken, kahkahasının ekosu ile irkilmeye başlıyorsunuz. Ancak biraz daha dikkatli dinlediğinizde bu kahkahaların eko değil, gerçek kahkahalar olduğunu fark ediyorsunuz! İki taraftan gelen iki Ema, tıpkı karşınızdaki Ema gibi kahkahalar atarken kafanızın karışmasına engel olamıyorsunuz. Kahkahalar giderek çoğalırken, ilk olarak sonradan gelen bir Ema gözünüzün önünde yok oluyor. Adeta bir ışık parçasının sönmesi gibi yok olan bu Ema’yı aynı şekilde yok olan ikinci Ema takip ediyor. Son olarak karşınızda tek Ema kalırken, Ema’nın kahkahaları da sonlanıyor. Yüzündeki o akmış deri parçasını eliyle düzeltirken, tekrar eski, pürüzsüz yüzüne kavuşuyor. Bakışları şeytani bir şekilde sizin üzerinizde gezerken “Tanuguchi iyi iş başardı. Açıkçası bu kadar fazla dikkat dağıtacağını beklemiyordum.” diyor. Sizler şaşkınlıkla Ema’ya bakmaya devam ederken, Ema Sora’ya dönüyor ve “Halini görmeliydin! O kadar çaresiz ve acınası duruyordun ki kendimi daha fazla tutamadım! Daha uyguladığı jutsunun nasıl çalıştığını bile bilemeyen birine karşı kahkaha atmak dışında ne yapabilirdim ki?” diyor ve bir kez daha basıyor kahkahayı. Bu kahkahaların arasında da “O kokmuş cesedi patlatan bendim, BEN!” diyor ve çılgın kahkahalarını bir kez daha salıyor.

Sizler şaşkınlığınızı biraz üzerinizden atarken Ema “Artık gerçek adımı biliyorsunuz ve gidip bunu acınası köyünüze rapor edin! Aradıkları kişi olan Tanuguchi’nin çoktan geberdiğini ve esas aramanız gereken kişinin ben olduğunu söyleyin! Ama sakın yaptığınız acemiliklerden bahsetmeyin, yoksa onlar da geberesiye gülerler!” diyor. Hemen ardından “Görüşürüz şapşikler!” diyor ve sırtını size dönüp elini hafifçe sallayarak adımlamaya başlıyor.

Kapalı konu
Kazuko Mifune ikinci pasiflik uyarısını almıştır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Darai Osui tarih 16 Oca 2015, 04:49

Osui kendi jutsusuyla yanıklarını rahatlatmaya çalışırken vücuduna sürdüğü tükürüklü çamurlar onun içini gıdıklamaya başlamıştı. Ciddiyetini korumak için çok çaba sarf ediyordu. Tekrar ihanete uğradığı gerçeğini aklına getirerek kendine mukayet olmaya çalışıyordu.

OOsui bu durumdayken Ema'nın gülmesi htta kahkaha atması onun iyice canını sıkmış ve Bütün siniriyle Ema'nın suratına bakmasına neden olmuştu. O an gördüğü şey ise onun bir andansinirinin geçmesine neden olmuştu. Ema da patlamadan çok ciddi şekilde yara almıştı ama o kahkahalar içinde gülüyordu. Neden? Neden olduğunu bir türlü anlayamıyordu Osui. Bu kadar ciddi bir yara almışken. Hemde arkadaşı bildiği kişiden bu kadar ciddi bir yara almışken nasıl olurda böyle kahkaha atabiliyordu?

Kısa zaman içinde Osui'nin şaşkınlığı daha da artmıştı. Çünkü Ema'nın önce sesi sonra kendisi resmen çoğalmıştı.bu bir çeşit genjutsu muydu? O peşlerinde oldukları herifin genjutsusu altındamıydılar? peki ama ne zamandan beri? Ormanda döngüye girmeleri dışında başka bir genjutsu daha olmadığını düşünüyordu. Ya patlama? O da mı genjutsuydu? Halbuki acıları ve yaptığı jutsu epey gerçekti.

Diğer Emaların kaybolması ve Ema'nın yaptığı konuşmadan sonra mesele nihayet biraz daha anlaşılabilir olmuştu Osui için. İhanet edip patlamaya sebep olan kişi Sora değil Ema idi. fakat bu durum hala tam olarak Arkadaşım dediği kişileri aklamış sayılmazdı. Zira onlar da Pislik şinobiyi alevlerden kurtarmak için hiç bir şey yapmamışlardı.

Fakat bunları düşünecek zaman değildi. Öncelik şuan için görevdeydi. Ve Ema çok uzaklaşmadan onu durdurmaları lazımdı. Bunun için hemen kılıçlarını çıkartacaktı Osui. (Ishiken no Jutsu) Jutsuyu elinden geldiğince çabuk bir şekilde yaptıktan sonra Ema'ya doğru koşup beline geleceek şekilde yatay kesme hareketi yapacaktı.
Resim
İğrenç şeyler yapmadığı zamanlarda Osui'nin hobisi havaya uçmaktır

Resim

Resim

Resim

İsim: Darai Osui
Element: Doton + Suiton + Fuuton
Alım Gücü: 4 Orta-Düşük Gelirli10
Kullanılabilir GP: 11 GP

Güç: 4
Çeviklik: 3
Kondisyon: 8
Potansiyel: 8
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
Ishiken no Jutsu(gelişimi)
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Oca 2015, 20:20

Kapalı konu
Kazuko Mifune üçüncü ve son pasiflik uyarısını almıştır. Karakteri bu konu içerisinde NPC olarak devam edecektir.

Midori Sora da ilk pasiflik uyarısını almıştır.

Konu Midori Sora'nın RP'sini yazması ile devam edecektir. Yazmaması halinde pasiflik uyarılarının devamı gelecektir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 20 Oca 2015, 20:44

Heyecan, korku, şaşkınlık. Bunlar yaşadığım duygulardan sadece birkaçı. Ben Ema'ya pansuman yapacakken ifadesi acıyı yansıtmaktan çok uzak bir gülümsemeye dönüşmüştü. Sanki çok eğleniyormuş gibi görünen bir gülümseme. Sanki benimle dalga geçen tehditkar bir gülümseme. Son damlasına kadar iğrenç. Ekolu bir şekilde gülen ema ile bakışıyorduk. Başka Ema'lar da çıkmıştı ortaya. En sonunda ise yine tek bir Ema olmuştu. Hay sokayım. Ne sikimsonik bir durumdayız. Neden yandı? Neden biz böyle bir durum içerisindeyiz. Hiç bir şey düşünemiyorum. BEynim dondu. Bu durumun içidne olmaktan dolayı rahatsızım. Ama yapmak zorundayım. Görevi tamamlamalıyım. DAlga geçiyormuş? Geçsin. Ben o bebek yüzlü ibneyi avlıyordum. Bu kadın güzel ama avım değil. Öğrenmeliyim. Avıma ne olduğunu. Köyüm için gerekli bilgi bu. Kadını avlamak ise insiyatifimize kalmış.

Ema veya adın gerçekte neyse. Sana bir ton sorum var ya da iç içe geçmiş 1 sorum var diyebiliriz.O ana soru Neden? Yan soruları duymak istiyorsan ise o yavşağa ne oldu? ve Niye bizi bırakıyorsun lan? olabilir. Bu arada memeler de tombiktoymuş. Gördüğüdme diyecektim de köydensindir ayıp olmasın diye demedim.

bunlardan sonra yere bağdaş kurup dinlenecektim. Görev başarılı olmuş muydu ? Kısmen. Çünkü avımız ölmüştü. Ama kısmen başarızlığa da uğramıştık. Avımızı avlayan avcıyı avlamayı düşünmüyordum şashen.
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 24 Oca 2015, 10:13

Osui Ema'ya karşı hamlesini yapmak için harekete geçiyor ve Ishiken ile kılıçlarını oluşturmaya başlıyor. Ne var ki kılıçları her zamankinden daha cılız ve kırılgan görünüyor. Yine de Ema'yı kesebilmek için harekete geçiyor. Ancak ilerlemesi sallanmalı ve blur oluyor. Gözleri direk aleve maruz kalmasından dolayı işlevini tam anlamı ile yerine getiremezken, bacakları da çamura rağmen içten sızlamalar ile Osui'ye engel oluyor. Bu sebeple Osui vücudunu zorlayıp kendini zora sokmak yerine durmayı ve hareketsiz kalmayı tercih ediyor. Zaten bu sırada da Sora konuşmaya giriveriyor.

Sora'nın konuşması ile ilerlemesini kesen Ema, yüzünde ortama hiç yakışmayan tatlı bir gülümseme ile arkasını dönüyor. Bakışları ilk olarak Osui ve kılıçları ile kesişiyor, hemen ardından ise Sora'yı buluyor. Ancak "Vücudunu benim gibi biri için bu kadar yorma, daha çok karşılaşacağız nasıl olsa." diyen Ema'nın bakışlarına rağmen muhatabının Osui olduğu belli oluyor. Bu cümlesinin ardından ise "Tanuguchi benim sevgilimdi. İkinizin çok ortak noktası var aslında, çünkü o da göğüslerime bayılıyordu." diyor bu sefer bakışlarını doğrultmuş olduğu Sora ile konuştuğunu belli ederek. Yüzündeki gülümsemesi daha da tatlı bir kıvama ulaşırken "Kim bilir, bir gün belki yeni Tanuguchi'm sen olursun." diyor tek gözünü kırparak. Bunun ardından yüzü o çekici haline bürünürken "Sizi bırakıyorum, çünkü isim yapmam gerekiyor. Burada hepiniz ölüp giderseniz her şeyi başaran Tanuguchi olacak. Oysa her şeyi yapan benim! İlk önce Tannuguchi'yi ortadan kaldırmam gerekiyordu, çünkü benim eserimi kendisinin sanmaya başladı." diyor belli belirsiz bir sinirle. Hemen ardından ise hınzır bir ifade ile ikinizi birden kestikten sonra "Biliyor musunuz, siz erkekler yatakta epey savunmasız oluyorsunuz. Tek yapmam gereken üstünüze çıkmak ve zıplamaya başlarken boğazınızı kesivermek. Hepsi bu!" diyor ve kahkahasını patlatırken "Bu şekilde öldüremeyeceğim biri olduğunu sanmıyorum!" diyor. Kahkahasının sonlanmasından sonra ise Mifune konuşmaya dahil oluyor ve "Haklısın, bu şekilde öldüremeyeceğin insan olmayabilir. Ama bir daha karşılaştığımızda, emin ol bu sefer zevkten değil, acıdan inleyeceksin!" diyor. Bu konuşmasından sonra yere çöken Sora'nın omzuna belli belirsiz dokunuyor ve "Ben dönüyorum, hedef zaten ölmüş." diyor. Sizden herhangi bir cevap beklemeden yola koyuluyor. Ema ise Mifune'nin arkasından el sallıyor ve "Siz de gidecek misiniz yoksa burada kalıp boş konuşmalarla mı harcayacaksınız değerli vaktinizi. Sizi bilmem ama benim gerçekten yapmam gereken işler var." diyor sinsi bir gülümseme ile.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 28 Oca 2015, 22:03

Sizden herhangi bir laf çıkmaması üzerine Ema sevimli bir şekilde elini sallıyor ve "Yakında yine görüşürüz, ama bu sefer ne yaptığınızı bilerek gelin." diyor. Bariz bir aşağılama içeren bir ses tonu ile söylediği cümleyi bir de göz kırpma ile tamamladıktan sonra ormanın içine hızla dalıyor ve kısa süre sonra gözden kayboluyor.

Ema'nın gidişinden sonra sizler de köye dönüyorsunuz ve gerekli raporları sunmanızın ardından hayatınızın normal akışına dönüyorsunuz. Ancak niyetiniz normal olmak olmadığı için bir sonraki hedefinizi de kendi aranızda belirliyorsunuz. Zamanın dinlenme zamanı olmadığını bilerek Bingo Kitabı'na girmiş olan Miura'nın peşine düşmek için gerekli işlemleri yapmak için çalışmalara başlıyorsunuz.

Kapalı konu
Ödüller:
Osui: 20 GP
Sora: 20 GP
Mifune: 0 GP
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir