İlk olarak Yubo konuşmaya girerken, Obi onu neredeyse gözleri tamamen kapalı bir şekilde dinliyor. Daha sonra Yasei konuşmaya başlayınca, bu sefer tamamen gözlerini kapatıyor. Yasei’nin tam da Obi’nin önüne attığı alınbandı sesi ile gözleri açılan Obi, ufak bir tebessümle ve bu tebessümde hiç de gizleme gereği duymadığı küçümsemesi ile alınbandına bakıyor. Ancak hiçbir şey söylemeden bakışlarını tekrar Yuichi’ye dikiyor ve kısa bir süre ondan gelecek cevabı beklemeye koyuluyor. Ancak Yuichi konuşmak yerine, sanki felç geçirmiş gibi öylece durmakla yetiniyor. Şu an için onun hala bağırdığını, ancak sesinin gırtlağında kısılıp kaldığını da sadece Yubo ve Yasei fark edebiliyor. Bu ses küçük bir hayvanın can çekişmesini andıran bir sese dönüşürken, Obi sağ elinin işaret parmağını ilk olarak Yubo’ya uzatıyor ve daha sonra büyük bir keşif yapmış ve bunu dünyaya duyurmaya çalışıyormuş gibi “Yubo!” diyor her zamanki ses tonundan daha heyecanlı bir şekilde. Ardından elindeki ve parmağındaki eğimi hiç bozmadan Yasei’ye yöneltiyor ve aynı ses tonuyla “Yasei!” diyor. Son olarak parmağı bir öncekine benzer hareketi tekrarlıyor ve Yuichi’yi işaret ediyor. Ancak bu sefer birkaç saniye sessiz kalıyor Obi, sanki Yuichi’nin bir şeyler söylemesini bekliyor. Fakat bu bekleyişten çabucak sıkılıyor ve fısıltı haline dönüşen bir ses tonuyla “Sen de geride bırakılacak isimsiz kişi.” diyor. Bu söylediğini kendisi çok beğenmiş gibi gülmeye başlayan Obi, bu sefer gülmesini kahkahaya dönüştürmeden Yasei’ye dönüyor. Bakışları bir hayli keskinleşen Obi “Üçün özel bir anlamı olduğunu söyleyemem. Sadece o işe yaramaz herif bana yardım etmedi ve en sonunda üç kere yalvardı. Sizin üç kişi olmanız bir tesadüf.” diyor yaptığı şeyi hatırlarcasına. Tabi bu cümleyi söylerken tek elini alnına götürmesi, saçlarını biraz geriye yatırması, kafasını otuz derecelik bir açı ile havaya kaldırması ve devrik bakışlarla size bakması sizi Obi’nin olayları hatırladığı havasını yaratıyor. Bu duruşunu birkaç saniye tuttuktan sonra bozan Obi, yüzündeki gülümseme ile bir kez daha bakışlarını Yubo’ya dikerken “Sizi öldürmüyorum.” diyor ve hemen ardından kafasını biraz ileri alarak bir fısıltıya dönüştürdüğü ses tonu ile “Daha.” deyip gülmeye başlıyor.
Obi’nin gülmesi kısa bir süre devam ettikten sonra, kaşları hafif çatılıyor ve sonrasında “Şimdi söyleyeceklerimi iyi dinleyin.” diyor ve olduğu yerdeki duruşunu ilk kez bozarak size doğru 2-3 adım atıyor. Daha sonra tekrar dururken “Amegakure’nin zindanlarında çok sevdiğim bir arkadaşım bulunuyor. O arkadaşım Amegakure’yi epey seviyor ve bu yüzden de Amegakure’nin içine girerek oradaki her bir shinobiyi öldürmek istemiyorum. İsimsiz biri olarak da zindanlara yanaşamayacağım için, siz üçünüz bana bu konuda yardım edeceksiniz. Yani olayımız basit, birlikte zindana gideceğiz, arkadaşımı oradan alacağız, sonra yine bu noktaya geleceğiz. Daha sonra siz kendi yolunuza, biz de kendi yolumuza gideceğiz. Eğer bu noktaya gelirsek, sizleri öldürmeyeceğim üzerine yemin edebilirim.” diyor. Ancak hemen ardından daha siz konuşmadan “Beni yakalamanız için birkaç arkadaşınızı öldürmek zorunda kaldım ve gerekirse bu işe devam edeceğim. Başka türlü bana yardım edecek shinobiler bulmak kolay olmuyordu.” diyor ve hemen ardından “İyiniyetimin bir nişanesi olarak size bir bilgi vereyim. Bu ormandaki devriyeleriniz çok güçsüz, onları güçlendirin.” diyor ve sırıtmaya başlıyor. Oldukça makul bir teklif ve son sunmuş gibi duran Obi bu esnada “Sabırsız biri olduğumu kayıtlara geçirirseniz iyi olur.” dedikten sonra bir kez daha itici bir kahkaha atmaktan kendi tutamıyor.
Out: Yuichi'nin turu pas geçilmiştir. Bu turda da durumunda bir değişiklik bulunmamakta ve bir önceki GM mesajındaki out Yuichi için hala geçerliliğini korumakta.