[Ame] Baskın

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Baskın

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 23 Ara 2014, 18:50

İlk olarak Yubo konuşmaya girerken, Obi onu neredeyse gözleri tamamen kapalı bir şekilde dinliyor. Daha sonra Yasei konuşmaya başlayınca, bu sefer tamamen gözlerini kapatıyor. Yasei’nin tam da Obi’nin önüne attığı alınbandı sesi ile gözleri açılan Obi, ufak bir tebessümle ve bu tebessümde hiç de gizleme gereği duymadığı küçümsemesi ile alınbandına bakıyor. Ancak hiçbir şey söylemeden bakışlarını tekrar Yuichi’ye dikiyor ve kısa bir süre ondan gelecek cevabı beklemeye koyuluyor. Ancak Yuichi konuşmak yerine, sanki felç geçirmiş gibi öylece durmakla yetiniyor. Şu an için onun hala bağırdığını, ancak sesinin gırtlağında kısılıp kaldığını da sadece Yubo ve Yasei fark edebiliyor. Bu ses küçük bir hayvanın can çekişmesini andıran bir sese dönüşürken, Obi sağ elinin işaret parmağını ilk olarak Yubo’ya uzatıyor ve daha sonra büyük bir keşif yapmış ve bunu dünyaya duyurmaya çalışıyormuş gibi “Yubo!” diyor her zamanki ses tonundan daha heyecanlı bir şekilde. Ardından elindeki ve parmağındaki eğimi hiç bozmadan Yasei’ye yöneltiyor ve aynı ses tonuyla “Yasei!” diyor. Son olarak parmağı bir öncekine benzer hareketi tekrarlıyor ve Yuichi’yi işaret ediyor. Ancak bu sefer birkaç saniye sessiz kalıyor Obi, sanki Yuichi’nin bir şeyler söylemesini bekliyor. Fakat bu bekleyişten çabucak sıkılıyor ve fısıltı haline dönüşen bir ses tonuyla “Sen de geride bırakılacak isimsiz kişi.” diyor. Bu söylediğini kendisi çok beğenmiş gibi gülmeye başlayan Obi, bu sefer gülmesini kahkahaya dönüştürmeden Yasei’ye dönüyor. Bakışları bir hayli keskinleşen Obi “Üçün özel bir anlamı olduğunu söyleyemem. Sadece o işe yaramaz herif bana yardım etmedi ve en sonunda üç kere yalvardı. Sizin üç kişi olmanız bir tesadüf.” diyor yaptığı şeyi hatırlarcasına. Tabi bu cümleyi söylerken tek elini alnına götürmesi, saçlarını biraz geriye yatırması, kafasını otuz derecelik bir açı ile havaya kaldırması ve devrik bakışlarla size bakması sizi Obi’nin olayları hatırladığı havasını yaratıyor. Bu duruşunu birkaç saniye tuttuktan sonra bozan Obi, yüzündeki gülümseme ile bir kez daha bakışlarını Yubo’ya dikerken “Sizi öldürmüyorum.” diyor ve hemen ardından kafasını biraz ileri alarak bir fısıltıya dönüştürdüğü ses tonu ile “Daha.” deyip gülmeye başlıyor.

Obi’nin gülmesi kısa bir süre devam ettikten sonra, kaşları hafif çatılıyor ve sonrasında “Şimdi söyleyeceklerimi iyi dinleyin.” diyor ve olduğu yerdeki duruşunu ilk kez bozarak size doğru 2-3 adım atıyor. Daha sonra tekrar dururken “Amegakure’nin zindanlarında çok sevdiğim bir arkadaşım bulunuyor. O arkadaşım Amegakure’yi epey seviyor ve bu yüzden de Amegakure’nin içine girerek oradaki her bir shinobiyi öldürmek istemiyorum. İsimsiz biri olarak da zindanlara yanaşamayacağım için, siz üçünüz bana bu konuda yardım edeceksiniz. Yani olayımız basit, birlikte zindana gideceğiz, arkadaşımı oradan alacağız, sonra yine bu noktaya geleceğiz. Daha sonra siz kendi yolunuza, biz de kendi yolumuza gideceğiz. Eğer bu noktaya gelirsek, sizleri öldürmeyeceğim üzerine yemin edebilirim.” diyor. Ancak hemen ardından daha siz konuşmadan “Beni yakalamanız için birkaç arkadaşınızı öldürmek zorunda kaldım ve gerekirse bu işe devam edeceğim. Başka türlü bana yardım edecek shinobiler bulmak kolay olmuyordu.” diyor ve hemen ardından “İyiniyetimin bir nişanesi olarak size bir bilgi vereyim. Bu ormandaki devriyeleriniz çok güçsüz, onları güçlendirin.” diyor ve sırıtmaya başlıyor. Oldukça makul bir teklif ve son sunmuş gibi duran Obi bu esnada “Sabırsız biri olduğumu kayıtlara geçirirseniz iyi olur.” dedikten sonra bir kez daha itici bir kahkaha atmaktan kendi tutamıyor.

Out: Yuichi'nin turu pas geçilmiştir. Bu turda da durumunda bir değişiklik bulunmamakta ve bir önceki GM mesajındaki out Yuichi için hala geçerliliğini korumakta.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yui Yuichi tarih 25 Ara 2014, 22:45

Kaçmaya başlamıştık! Planımızın güzel olduğunu düşündüğüm sırada bedenim geçmişi hatırlayan zihnime arkadaş olmak için karanlıktan çıkıp gelmişti.

Ruhsal ağrılar, psikolojik zorlamalar ve sınıra doğru itilen bir adam olmuştu Yui. Evet, sınır vakalardan bahsediyorum. İnsanı çıldırma derecesine iten ve sürekli olarak tekrarlayan rahatsızlıklar. Şizofreninin başı çektiği bu durumlarda alınacak psikolojik destek ile çözülmüş gibi görünebilirdi. Genellikle psikolojik destek yeterli olmayıp ilaç tedavisi yapılsa bile ne kadar başarı sağlanıyordu. Toplumun getirileri ve istekleri, kişinin istekleri ile çatışma haline giriyor ve bu şekilde insanın üzerindeki baskı kaldıramayacağı noktaya ulaştığında sınırda bulunan kişi artık o çizgiyi çoktan geçip arkasını karanlığa teslim ediyordu. Karanlıktan korkmaya başlayan bu kişiler arkasındaki karanlığa asla geri dönmeyi yani normal olarak nitelendirilen bölgeye dönmeyi başaramıyorlardı. Ünlü psikologlar, uyutma teknikleri, ilaçlar baskılasa bile dediğim gibi bunların tekrarlamasına çoğu zaman engel olamıyordu. Yaşanılanların hatırlanması için bir ses, bir nesne veya bir bakış bile yeterli olabiliyordu. Dayanılmaz noktaya ulaşmış fiziksel acılar ve bu acıların sonucunda kaybedilmek zorunda kalınanlar. Bundan sonrası sınırdan daha da uzaklaşmak anlamına geliyordu. Yui bu şekle örnek olabilecek en uygun kişilerden birisiydi. Soyutlanmaya çalıştığı ama asla başaramayacağı asıl benliğinin yanı sıra oluşturduğu ikinci kişiliği onun sürekli bir çatışma ve süre gelen rahatsızlıklar durumuna girmesine neden oluyordu. Kolunun parçalanması, dışlanması ve toplum tarafından hor görülerek itilip kakılması onu sınırın ötesine geçmesine neden olmuştu.

Şu an için tüm bedenini saran acı oluşturulmuş ama gizlenmeye çalışan şemalarından kaynaklanıyordu. İnsan oğlunun öğrenme biçimi buydu ve şu şekilde çalışıyordu. Bir bebeğin çiğ bir sebzeyi pişmesi gerekse bile eline alıp ısırmasıyla hissettiği o hoş olmayan tat sinirler aracılığıyla beyne iletiliyordu ve hemen bir şema oluşuyordu. Patlıcanın tadı hoş değil! İlerleyen dönemlerinde bu kişinin patlıcan ile genellikle sorunlar yaşamasının sebebi bu olarak gösterilebilirdi ki gösterilmeli de. Yui' nin kafasında birçok şema oluşmuştu. Bastırmaya çalışsa bile beyni bunu hatırlamış ve uyaranları göndermeye başlamıştı. Dünyadaki en hızlı araçtan daha hızlı olan şey nedir bilir misiniz? Sinir sitemi, nöronlar! Birden ateşlenmesi ve sürekli etki halinde ilerlemesi ile onlara engel olmak oldukça zordur eğer ki bir sağlık probleminiz yoksa! Uyaranlar tepkiye dönüşmeye başlamıştı. Orman uyaranı en bariziydi chuunin olan tek kollu adam için. Olduğu yere çökmüştü istemsizce bağırarak.

Burada bulunmaması gerektiğini düşünüyordu hiç şüphesiz! Tüm ağırlığını dizlerine yüklerken kendisinden geçmişti daha doğrusu kontrolünü kaybetmiş ve geçmişin dizginleri eline almasını sağlamıştı. Konuşmak istese bile beyinden aldığı sinyaller o yönde olmadığından dolayı başaramıyordu. Yaramaz ve uslanmaz olan çocuğumuz tamamen savunmasız bir canlıya dönüşmüş olsa bile gelen tehlikelere karşı güçlenen sezgileri, vücut gücü ve öğrendikleri ile ne tepki vereceğini kestirmek pek mümkün olamazdı. Sonuçta yaşam güdüsünü tüm canlılar taşıyordu ve yaşamak için başkalarını öldürüyorlardı. Kısa bir olaydan bahsedeyim. Normal bir adam ve uçurumun kenarına doğru hızla sürükleniyor ve sürtünmenin etkisiyle kendisini durdurmayı başarsa bile ardı sıra gelen yaklaşık olarak altı yüz kilogram ağırlığındaki bir kayadan da kurtulması gerek. Kaya adamın üzerine doğru yuvarlandığı sırada beklenmedik bir olay oluyor ve adam bunca ağırlığına rağmen kayayı üzerinden fırlatmayı başarıyor. Sonuç kırık kemikler, yırtık kas lifleri ama ölmeyen bir canlı. İnsan oülu içindeki sakladığı gücü ortaya çıkarabildiği zaman muazzam bir süper kahramana dönüşür. Ancak fırsatı değerlendiremediği taktirde acınası bir hale düşebilir.

Yui' nin durumu buna benziyordu. İçindeki yaşanmışlıklar ile olan savaşı bedenine yansımıştı ve çektiği fiziksel acı dışarıya haykırışlar olarak yansıyordu. Geçmişi hakkında konuşmayan bir adamın neden bu hale düştüğünü anlamak oldukça zor olabilir. Genjutsu! Bu ihtimal hiçbir zaman unutulmamalı! Sonuçta Yui genjutsuya karşı oldukça zayıf birisi olduğu için yardıma ihtiyacı olabilir.

Olanlara verebileceği tepkileri olmasa bile kendisini zorlamaya ve yaşadığı travmatize olayları ölüm tehlikesi olduğu bu anda atlatabilirse belki de bir mucize gerçekleşip hastalıklarından kurtulabilirdi. Ya da hastalığından... Ancak şu anda kendisini zorlamaktan başka bir şey yaptığı da söylenemez!
Çok az kişi kınından çıkardığı kılıcını tekrar kınına sokmayı başarır.

İsim:Yui Yuichi
Element: Fuuton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin

Alım Gücü:3. Seviye/ 2 Puan
Kullanılabilir Gp:2

Güç: 8
Çeviklik: 7
Kondisyon: 6
Potansiyel: 3
Varlık: 1
Zeka: 5

Eksiklikler:

Şizofreni:
Yaşadığı yalnızlık, ailesi ve sevdikleri tarafından dışlanmış olması ve ormanda geçirdiği zor günler onun akli dengesinde bozulmaya neden olmuştur.

Eksik Kol:
Vahşi hayvanların sonucunda sağ kolunu dirseğinin altından itibaren kaybetmiştir.

Steril:
Küçük yaşta bu şekilde olduğunu öğrenmiş ve artık bununla yaşamak zorunda olduğunun farkındadır.

Sensör Yeteneği:

Meishou-dou/D-Rank

Taijutsu:
Kendou- A Rank

Tsukikage no Mai, B Rank

Beceri Listesi:
Kendou- 10 / Katana Kullanımı-6

Eşyalar:
5. Seviye Özel Yapım Katana/ 4. SeviyeKatana
Kullanıcı avatarı
Yui Yuichi

Mesajgönderen Junshina Yubo tarih 28 Ara 2014, 14:28

Başladık beyler...

İlk olarak söylememe izin verin. Ölüm korkusu çok başka birşey yahu. Ciddiyim, o an hatta o saniye tüm düzgün düşünme potansiyelinizi dibe vurdurma yeteneğine sahip bir duygu bu. Öyle bir şey ki, bağlı olduğunuz tüm prensipleri, değerleri ve ahlakınızı çöpe yolluyor bir kaç saniye içerisinde. Örneğin ben... Şimdiye kadar sürekli Amegakure'yi savunmam için emir verildi bana. Ama şimdi canım pahasına bundan vazgeçecek olmam ne kadar saçma değil mi? Yetiştirilme amacına zıt bir iş yapmak... Kendi halkımı, arkadaşlarımı, annemi ve babamı tehlikeye sokmak; üstüne birde bunun vicdani kuvveti altında ezilmek. Çok pis bir iş... Kesinlikle, ama kesinlikle çok pis bir iş! Peki insan dediğimiz varlık tüm bu saydıklarımdan sonra hayatta kalmak için bunu yapabilir mi?

Evet. Bunu oldukça hızlı bir şekilde yapabilir.

Aynen öyle, hiç gerek yoktu bunları söylemeye. Ölecek olan birisine, ölmemesi için bir yol önerirseniz o da o yolu izler. Bunun ne istisnası vardır beyler, ne de tutmama olasılığı. İnsanlar bencil yaratıklardır, kendini başkası için feda etmek bile bencilliktir aslında. Hayatını kurtardığın kişinin seni sonsuza kadar unutmamasını istersin içten içe. O kurtarma olayı da, sadece kahraman olmak o an hoşuna gittiği için yapılmıştır zaten. Uzun lafın kısası, ölmemek için yapmam gerekeni yapacaktım. Her normal insanın yapacağı gibi, hayatta kalmaya uğraşacaktım... Öncelikle Obinin sözlerinden sonra hızlıca söze girecektim. Bizi öldürme ihtimali olan adam beklemeyi sevmediğini söylemişti zira. İşleri uzatarak canını sıkmak istemezdim bu adamın. İki elimi de havaya kaldırarak konuşmaya başlayacaktım...

''Zindanlara girip fark edilmeden birisini oradan çıkartmak mı? Hayır... Çıkartabilmek mi? Bu-bunu yapabilirmisin cidden? Sana bu konuda gerçekten yardım edeceğim Obi! Bunun için çok haklı bir sebebim var hatta! Benimde kurtarmak istediğim 2 dostum var! Ninjalığa birlikte başladığım, birlikte rütbe atladığım, ve birlikte yemek yediğim dostlarım... Bir süredir onlardan haber alamıyorum, onlar için çok endişeleniyorum. Köy içerisinde ki her kuytuyu araştırdım ama onları bulamadım... Sen şimdi zindandan bahsedince ise, şunu düşündüm. Dostlarımdan birisi kokain bağımlısı, diğerinin ise Amegakure'ye göç etmiş eski bir sabıkalı... Eğer bu bilgileri ele alırsak, artık köy içerisinde olabilecekleri tek bir yer geliyor aklıma. Zindan! Sen zindandan adam çıkartmak için birilerini arıyorsan, burada en güvenebileceğin kişi benim. Bu olay benim hayatımı değil, dostlarımın özgürlüğünü vaadediyor zira!'' diyecek ve gelen cevabı bekleyecektim.
Geçen yine satürndeyim...

Resim
Hari

Künye
İsim: Junshina Yubo
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10 şeklinde.

Güç: 3
Çeviklik: 3
Kondisyon: 5
Potansiyel: 7
Varlık: 6
Zeka: 6
Eksiklikler/Özürler: Takıntı(40GP)

Genjutsu

Taroubo: D-Rank 15GP (Disiplin)

Sanjakubo: D-Rank 15GP(Disiplin)

Ryuhoubo: D-Rank 15GP( Disiplin)

Haokibo: C-Rank: 15+20 GP (Disiplin)

Magen: Bunshin B-Rank (25GP)

Kullanıcı normal bir el mührü dizisini tamamlar ve etrafındaki kişilere odaklanır. O anda herhangi bir şekilde kullanıcıyı görebilen herkes tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altındaki kişilere, kullanıcı kendisinin klonunu yoktan varedip gösterir. Kopyanın oluşma biçimini kullanıcı belirler, eğer isterse bir dumanın ardından oluşturabilir, yerden çıkartabilir veya kendini ikiye ayrılıyormuşçasına bir görüntü sergileyebilir, tamamen kişinin yaratıcılığına bağlıdır. Ayrıca, eğer kullanıcı yeterince yetenekliyse, klonun görüntüsünü değiştirmeyi deneyebilir. Bir başkasına benzetebilir veya tamamen hayali özellikler verebilir, tek sınırlayıcı kural, klonun insan formunu -bipedal humanoid- bozmamasıdır. Kullanıcı klonu istediği gibi kontrol edebilir, konuşturabilir, tepki verdirtebilir. Klon hasar alsa da yokolmaz, yaraları hemen kapanır, uzvu koparsa tekrar oluşur parçalanırsa tekrar toplanır. Klon kullanıcının bildiği diğer Ninjutsu tekniklerini uygulayabilir, ancak bunlar illüzyondan ibarettir ve gerçek hasar vermezler, bu hasar zihinsel acıya dönüşür. Fiziksel hasarlarda hedefin hissedeceği acı gerçektir, ancak yara almaz. Kullanıcı 1 illüzyon içerisinde maksimum 5 klon barındırabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Jubaku Satsu B-Rank (25GP)

Kullanıcı aşırı kısa bir el mührü dizisi uygular. Ardından, ellerini hedefine doğru uzatır. Eğer tam o sırada, hedef ile kullanıcı arasında 30 metreden daha kısa bir uzaklık var ise, hedef tekniğin etkisi altına girer. Kullanıcıyı görmesine gerek yoktur. Kullanıcının elleri, rakibi yakalayıp saracak bir objeye dönüşür. Bu obje sarmaşık, zincir veya ip tarzı şeyler olabilir, bunu kullanıcı kendi belirler. Kullanıcının dönüşen elleri rakibi yakalar ve sarar, hareket etmesini engeller. Kullanıcı bu noktadan sonra isterse aradaki mesafeyi hedefi kendine çekerek kısaltabilir veya hedefi saran şeyleri sıkarak şiddetli bir acı hissetmesini sağlayabilir. Hedef tamamen hareket kabiliyetinden yoksun olduğunu sanar, ancak yüksek iradeli kişiler bu etkinin altındayken bile minimal olsa da hareket edebilir. Teknik, kullanıcı odaklandığı sürece devam eder ve chakra yer.

Rishuu C-Rank (15GP)

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Teishi no Jutsu C-Rank (15GP)

Kullanıcı Hebi mührünü yapar ve tekniği aktifleştirir. Tekniğin aktivasyonunun ardından, kullanıcı ile sosyal etkileşime giren herkes tekniğin etkisine kapılır. Teknik, etkisi altındaki kişilerin zihnine gizlice saldırır ve yüzey düşünceleri etkiler. Hedeflerin o an için kullanıcı hakkındaki düşüncelerini olumlu yöne çeker ve kötü düşünceleri engeller. Kullanıcının söyledikleri, çevresindekiler için inandırıcı hale gelir. Kullanıcı, hedeflere karşı bariz bir negatif tutum sergilemediği sürece hedefler kullanıcının sözlerini daha çok önemsemeye başlar. Teknik bozulmadığı sürece aktif kalır ve chakra yer.

Rakumei no Jutsu D-Rank (10GP)

Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kuroshiki D-Rank (10GP)

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder ve bir hedef seçer. Eğer bu hedef, kullanıcıya 15 metre veya daha yakındaysa, tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altında kalan hedeflerin herhangi bir duyusunu kullanıcı isteği doğrultusunda bozabilir. Gözler bulanık görmeye başlar, eller uyuşur, tad alınamaz, duyma mesafesi kısalır veya koku alamaz hale gelir. Duyurlar tamamen kapatılmaz, sadece bozulur. Yani hedef tamamen kör edilemez/sağır yapılamaz. Bu etkilerden aynı anda sadece 1 tanesi aktif edilebilir, ancak teknik bozulmadan bu etkiler arasında geçiş yapmak mümkündür. Maksimum 1 hedef bu tekniğin altında olabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Beceri Listesi

Dudak Okuma X1: 3GP

Genjutsu: X3: beleş

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar:

Şu anki alım gücü; 4 - Orta Düşük Gelirli/10

• (İyi Kalite) Patlayıcı Parşömen Pakedi, 3. Seviye, 6 puan
  • (İyi Kalite) Patlayıcı Parşömen Topu, 4. Seviye, 8 puan

Toplam:
14 puan

İşlemden sonraki alım gücü; 3 - Düşük Gelirli/6 Puan
Kullanıcı avatarı
Junshina Yubo

Mesajgönderen Haiena Yasei tarih 28 Ara 2014, 23:58

"Yasei!"

Psikopat herifin bana işaret eden parmağının akabinde dudaklarından dökülen bu isim zaten donmuş olan kanımı eritip bir kez daha dondurmuştu. Bazı inançlar der ki ölümden sonra hayat ve cennet, cehennem, araf ismi verilen yerler vardır. Cehennem hakkında öne sürülen mitlerden biri ise der ki insanoğlu günahlarının bedelini yanarak ödeyecek ve bunlardan arındırılacaktır. Deri ile birlikte sinirler yanarak acı hissedilmeyecek duruma gelindiğinde deri, mistik bir güç tarafından yenilecek ve sonsuz bir acı ile devir daim yapacak. Benim durumum da benzeri bir durumdu işte. Yer yer beliren karaltılar, önümüze fırlayan üç parçaya ayrılmış ceset, karşımızda belirmesi ve ismimi zikretmesi... Her birinde kanım donmuş, erimiş ve akabinde tekrar donmuştu. Obi... Şeytanın oğlu muydu? Yoksa benim güçsüzlüğüm müydü onu gözümde bu kadar yücelten? Her iki şekilde de durum kötüydü ya, neyse...

Obi bizi, "henüz" öldürmediğini söyleyerek son bir elektro şok uyguladıktan sonra bizi neden tekrar söylemek gerekirse "henüz" öldürmediğinden bahsetmeye koyulmuştu. Bir planı vardı, bir oyunu. Ve biz de onun oyununda kullanmak istediği kuklaları, öne sürmek istediği piyonları, filminde oynatmak istediği oyuncularıydık. Şu durumda bir çok benzetme yapılabilirdi ancak her şekilde de özetle bizi kullanmak ve amacına erişmek istiyordu. Bir arkadaş... Böyle bir şeytanın bile arkadaşı olarak gördüğü, dahası ona arkadaşım diyen biri var mıydı? Bu durum zaman zaman beliren ve bir çıkmaza dönüşen düşüncemi doğruluyordu kısmen: "Kimse yalnız değildir." Öyleydi de, yalnız olduğunu söyleyen, dünyanın gerçekten de en kaybeden insanı bile yalnız, kimsesiz değildi. Her zaman biri vardır, değil mi?

Adamın bize yaptığı tekliften sonra, haddim olmadığı için bir süre susarak, o hadde sahip olan liderimizin cevabını beklemeye başladım. Ne cevabıysa bu, sonuç belliydi. Tercih şansımız yoktu; gerçi ölüm de bir tercih sayılabilirdi kimi umutsuz vakalarda. Ancak bu üçlü şimdilik bu şıkkı reddediyor ve ölümü bir seçenek olarak görmüyorduk. En azından benim kendi adıma düşüncem ve arkadaşlarım adına hissettiğim bu yöndeydi. Yubo da bu çaresizliği fark etmiş olacak, Obi sözlerini bitirdikten hemen sonra lafa atılmış ve ona yardım edeceğini söylemişti. Karar verilmişti, seve seve -yo hayır kibar olmayacağım- sike sike bu adama yardım edecektik. Acaba Yubo doğru mu söylüyordu bu arada? Gerçekten zindanda olma potansiyeline sahip o iki arkadaşa sahip mi, yoksa Obi'nin güvenini kazanmak için yarattığı hayali karakterlerden mi ibaretler bu arkadaşlar? Neyse, yakında öğreniriz.

Şeytanla anlaşmamızı yapmamızın ardından ona yardım etmek için kendimi psikolojik olarak hazırlasam da bir kaç şey söylemeden edemeyecektim. Bir de arkadaşım durumu vardı tabi, Yuichi... Onu bu durumda görmek sinirlerimi bozuyordu ve bu böyle giderse üzülmeye bile başlayabilirdim belki. Bu yüzden Yubo'dan sonra ben de sıramın geldiğini düşünerek lafa girdim. "Ben de varım! Yubo'nun aksine benim hayatımdan başka bir kazancım olmayacak. Dolayısıyla hayatıma karşılık olarak sana yardım edeceğim. Ancak sormak istediğim bir şey var; başarısız olma ihtimalimiz... Bunu hiç düşündün mü? Ya yakalanırsak ve işler ters giderse. Bu dünyada güç her şeydir ve o güce sahipsin. Bu arkadaşın kendini feda etmene değecek kadar değerli mi? Senin gibi birinin bile uğrunda ölebileceği şeyler var mı?" Fazla soru sorduğumun farkındaydım ama son olarak tek kollu arkadaşım için de bir şeyler yapmadan edemeyecektim. Bu nedenle hafif bir soluklanmadan sonra ekledim sözlerime: "...ve arkadaşım, Yuichi'nin nesi var. Sana yardım edersek bize zarar vermeyeceğine söz vermiştin. Bir kapora olarak, ona bu acıyı çektiren sen isen şayet, bu duruma bir son verebilir misin?" Ses tonuma olabildiğince dikkat etmiş ve hiç alışık olmadığım bir biçimde kibar konuşmaya çalışmıştım. Bu durumda içimde uyuyan atarlı ergeni uyandırmanın zarardan başka bir getirisi olmayacaktı zira...
Resim
Künye
İsim: Haiena Yasei
Element: Raiton
Seviye: C- Rank

Güç: 2
Çeviklik: 2
Kondisyon: 2
Potansiyel: 4
Varlık: 10
Zeka: 10

Genjutsu
Taroubo (Duyuları Yanıltma) / C- Rank (15+20=35 GP) - "Disiplin"
Kokuangyou no Jutsu / A- Rank (35 GP)
Shibou No Jutsu / B- Rank (25 GP)
Teishi No Jutsu / C- Rank (15 GP)
Raigen / C- Rank (15 GP)

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Kullanıcı avatarı
Haiena Yasei

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 29 Ara 2014, 19:04

Yine o hınzır gülümseme. Belki de adı yanlış, ancak Obi’nin suratındaki ifadeyi kelimelere dökebilecek tek sıfat hınzır oluyor. İlk olarak Yubo giriyor söze. Konuşmasını yaptığı sırada Obi’nin yüzünde hiçbir değişiklik olmuyor. Lakin onun hınzır gülümsemesi ve gülümsemesinden çok daha hınzır bir yapıya sahip bakışları avıyla oynayan bir aslanı hatırlatıyor. Ancak hepinizin bildiği bir gerçek var ki o da Obi’nin aslan olmadığı. Zira aslan avının sırtına atlayıp onu alt etmeyi denerken, Obi gibiler sinsice olay yerine intikal edip avlanırlar. Bu yüzden bir tilkinin kurnazlığını andırıyor Obi’nin her bir hareketi. Belki de gücünün doruklarında bir tilki… Ormanın gerçek hakimi, aslanı piyon olarak görebilen bir tilki.

Yubo’nun konuşması biter bitmez, Obi’nin bakışları doğruca Yasei’yi yakalıyor. Bunun sebebi Yasei’nin konuşmaya başlaması değil, Obi’nin Yasei’nin konuşmaya başlayacağını anlaması oluyor. Bunu nasıl yaptığı konusunda bir fikriniz olmasa da, Yasei kendisi için önemli bulduğu şeyleri soruyor ve cümlelerini Yuichi için sonlandırıyor. Obi bu anda gözlerini devirirken “Demek bu isimsizin de bir adı varmış.” diyor sessiz bir kikirdeme ve gerinme ile. Hemen sonrasında ise “Ona bir şey yapmış değilim, bu hale gelmesi ile ilgili olarak karşınıza çıkmak dışında en ufak bir ilgim yok. Bu yüzden sözde kaporanı yatıramayacağım.” diyor. Ancak kaderin bir oyunu olsa gerek, Yuichi tam da bu anlarda bacaklarında yeniden bir güç hissediyor. Bu güç kahramanlıktan uzak, insan olmaya daha yakın bir güç oluyor. Yerinden yavaşça kalkabileceğine inan Yuichi’nin üzerindeki gözler ufak bir boğaz temizleme sesi ile tekrar Obi’ye dönüyor. Karşılaştığınız andan beri taviz vermediği küçümseme ile sizlere bakan Obi’nin bakışları Yubo’yu keserken “Arkadaşların konusunda sana bir garanti veremem. Ben benim olanı alırım, gerisi sizin becerinize kalmış. Böyle bir durumda beni size yardım etmekle suçlamayın, ne de olsa ben size ödülünüzü vereceğim.” diyor bakışları Yasei’ye kayarken onun yardım sebebini ima ederek. Ancak bununla yetinmeyen Obi Yasei’ye de bir şeyler söylemek istiyor. Bunun için ufak bir nefes aralığı veriyor, fakat bu nefes aralığı size gereğinden uzun geliyor. Obi’nin yaydığı hava, onun çekilmez bir piç olduğunun göstergesi olsa da, içinizdeki çekingenliği çok iyi kullandığı ortada. Dolayısıyla en ufak es bile size dakikalar geçmişçesine bir azap duygusu yaşatıyor. Tabi Obi’yi tanıdıkça ve onunla konuştukça bu duygular silinmeye başlamıyor da değil. En azından durum Yubo ve Yasei için böyle.

Obi kısa esinden sonra “Başarısızlık ihtimali benim için bulunmuyor. Zira ben sizin tutsağınız olacağım ve başarısızlık anında sorumlular siz olacaksınız. Takdir edersiniz ki postumu sağlama almadan böylesine tehlikeli bir işe girişmem.” diyor. Karşılaştığınız andan beri Obi’nin sözleri ile bu söylediklerini kıyasladığınızda, Obi’nin de ilk defa sıradan bir insan olduğunu hissediyorsunuz. Korkuları, tedirginlikleri veya çekinceleri –adına ne derseniz- olduğunu görüyorsunuz. Bu noktada o azap duygusu artık Yuichi için de ortadan kalkmaya başlıyor. Ne var ki Obi “Uğrunda ölünebilecek tek şey kendi varlığım. Zindandaki arkadaşım çok değerli, ancak benden değerli değil. Onu oradan kurtarmak istemem kendimden değerli olmasından değil, benim oyunumun içindeki rolünden dolayı. Bu yüzden şu aşamada oyunum onun sağ bir şekilde yanımda olması yönünde. Aksi durumlarda ise diğer oyunlarımı oynamaya başlarım. Olayı duygusallaştırmanın veya dramatize etmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.” demesi ile az önce yarattığı sıradan insan formatını silip atıyor. Sesindeki acımasızlığı hissedemeyecek kadar kör olmadığınız için de Obi’nin ne demek istediğini, her harfine kadar anlıyorsunuz. Ancak sizi esas düşündüren şey ise, bir önceki konuşmanın içinde yer alan bir kelime oluyor: Tehlike!

Obi’nin oyunundaki tehlikeyi kafanızda tartıyorsunuz bu anlarda. Bir suçluyu, hatta göreviniz gereği yakalamanız gereken bir suçluyu yakalıyor, zindana götürüyorsunuz. Ancak orada ne oluyorsa yakaladığınız bu suçlu elinizden kaçıyor. Daha sonra ortaya çıkıyor ki siz de ortalarda yoksunuz. Hele bir de Yubo’nun arkadaşlarının kurtulması durumunda, ortadan yok olanların sizinle olan bağı elbette ortaya çıkabilecek cinsten. Hal böyle olunca, Obi’nin kendisi için bahsettiğiniz tehlikenin kat ve kat fazlası sizin için gündeme geliyor. Hepinizin kafasında bu tehlike olgusu bir döngüye giriyor. Bu anda Obi “Anlaşmamız tamam olduğuna göre, daha fazla beklemenin bir alemi yok.” diyor ve kendi cebinden çıkardığı bir ipi sallarken “Bu iple ellerimi benim dediğim şekilde bağlayacaksınız. Benim dediğim şekilde, zira zindana girdiğimiz zaman bu düğümü kendim kolayca çözebileceğim.” diyor ve hemen ardından Yuichi’yi işaret ederek “Bu şerefe nail olmak istemez misin?” diye soruyor. Fakat bu sorudaki ses tonu, bir celladın birkaç dakika sonra kafasını tek hamlede keseceği mahkuma bir lütufta bulunuyormuş gibi geliyor kulağınıza.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Oca 2015, 17:01

Kapalı konu
Junshina Yubo'nun turu pas geçilmiştir, kendisi bana yazamama sebebini söylemiştir. Yui Yuichi ve Haiena Yasei ise ilk pasiflik uyarısını almıştır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Haiena Yasei tarih 07 Oca 2015, 08:32

Kendisine yönelttiğim sorulara yüzünde çocuksu bir gülümseme ile cevap veren çakal, yönelteceğim diğer soruların cevabını da ben beklemeden vererek beni büyük bir zahmetten, ya da başka bir deyişle hayatımı riske atmaktan kurtarmıştı. Zira kişiliğini tam olarak kavrayamadığım bu psikopat sorularımdan bunalabilir ve beni milyon parçaya ayırabilirdi. Tam da bu düşünceler zihnimde boy gösterirken bir şeyi fark etmiştim. Şu ana kadar güçsüzlüğümü ve acizliğimi bu kadar hissetmemiş ve kimse karşısında hükmen mağlubiyeti kabul etmemiştim. Karşımdaki bu ilk, bana şu ana kadar yaşamadığım hisleri yaşatıyordu. Vahşi bir hayvandan farksızdı. Bir yönüyle; süper ego... Ve bu süper ego bir hayvanı gücünün zirvesine ulaştırmış gibi görünüyordu.

Kendisini bir kez daha büyük bir kendini beğenmişlik ile övdükten sonra planımızı anlatmaya başlamıştı Obi denen sayko. Kurtarmak istediği kişinin bile sadece oyunundaki bir piyondan ibaret olması az önce onun hakkındaki tezimi çürütüyordu. Görünen o ki bu herifin kendisinden başka kimseye değer verdiği felan yoktu. Kendi yarattığı ve bizim de uymak zorunda olduğumuz planına göre onu kendi istediği ve çözebileceği bir düğüm ile bağlamamız gerekiyordu. Kendisinin bağlanma komutunu tek kollu arkadaşıma vermişti ancak benim aklımda sormak istediğim, sormazsam merakımın beni çürüteceği sorular vardı. Bu nedenle yeniden ölüm tehlikesini göze alarak sorumu yönelttim psikopata:"Ulu Yağmur Köyü'nü bu şekilde mi aldatmayı planlıyorsun? Sadece ve tek başına seni yakalamamız için 2 chuunin ve 1 jounin görevlendirildi. Bu doğrultuda cidden seni basit bir ip parçasıyla etkisiz hale getirdiğimize inanacaklarını mı düşünüyorsun? Cevabın evet ise peki, öyle olsun. Ancak hepimizi yakmadan önce bir kez daha düşünmende fayda var derim."

Aramızdaki iletişim ses ile değil de yazı ile olsaydı bu herif kendisine rest çektiğimi düşünebilirdi. Ancak şanslıydık ki tonlama denilen bir gerçek vardı. İşte bu nedenle tekrardan konuşmamın başından sonuna kadar yanlış bir tonlama ve üslup takınmamak için elimden geleni yapmıştım. Bir hayvanı kızdırmak istemezsiniz değil mi?
Resim
Künye

Genjutsu
Raigen / C- Rank (15 GP)

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Haiena Yasei

Mesajgönderen Yui Yuichi tarih 07 Oca 2015, 13:51

Sınavların 10 Ocak' ta sona eriyor o zamana kadar yazamayacağım. Ne gerekliyse uygulayın bahanem olmasına rağmen beni hiç umursamadılar gibi bir soruna neden olmam. Kurgunun devam etmesi gerekiyor olabilir diye düşünmekteyim bu yüzden sorun yapmam, gönül koymam.
Çok az kişi kınından çıkardığı kılıcını tekrar kınına sokmayı başarır.

İsim:Yui Yuichi
Element: Fuuton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin

Alım Gücü:3. Seviye/ 2 Puan
Kullanılabilir Gp:2

Güç: 8
Çeviklik: 7
Kondisyon: 6
Potansiyel: 3
Varlık: 1
Zeka: 5

Eksiklikler:

Şizofreni:
Yaşadığı yalnızlık, ailesi ve sevdikleri tarafından dışlanmış olması ve ormanda geçirdiği zor günler onun akli dengesinde bozulmaya neden olmuştur.

Eksik Kol:
Vahşi hayvanların sonucunda sağ kolunu dirseğinin altından itibaren kaybetmiştir.

Steril:
Küçük yaşta bu şekilde olduğunu öğrenmiş ve artık bununla yaşamak zorunda olduğunun farkındadır.

Sensör Yeteneği:

Meishou-dou/D-Rank

Taijutsu:
Kendou- A Rank

Tsukikage no Mai, B Rank

Beceri Listesi:
Kendou- 10 / Katana Kullanımı-6

Eşyalar:
5. Seviye Özel Yapım Katana/ 4. SeviyeKatana
Kullanıcı avatarı
Yui Yuichi

Mesajgönderen Haiena Yasei tarih 09 Oca 2015, 19:59

Aynı durum benim için de söz konusu ancak üniversitem final haftasını 2 ye böldü. 12-21 Ocak arası final haftam. Lakin müsait olduğumda yazmaya çalışacağım mükemmel olmasa da.
Resim
Künye

Genjutsu
Raigen / C- Rank (15 GP)

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Haiena Yasei

Mesajgönderen Junshina Yubo tarih 12 Oca 2015, 21:31

Siz göt terlemesi nedir bilirmisiniz beyler?

İnsan bir anda o denli korkar ki bacakları titremeye başlar. Nefes alışverişi okadar yüksek bir volüme çıkar ki, insanlar sizin 50 yıldır puro içtiğinizi sanar. Üstelik bu yüksek volümlü nefes alış verişiniz kalbinizin her seferinde bir atom bombası gibi patlayan kasılmalarını bastıramaz. Vücudunuz her kalp atışınızda bir kaç litre daha ter boşaltır. Lakin işin garibi çıkan tüm ter tek bir bölgenizde yoğunlaşmıştır... Hergün peçeteyle sildiğimiz bir bölümden bahsediyorum. Kuyruk sokumu ve göt deliği arasındaki ufacık bir bölgeden...

İşte orası! Orası deli gibi terlemeye başlar piçler! Eğer giyiyorsanız(!) donunuz pantolonunuza yapışır ve siz daha ne olduğunu bile anlamadan altınıza işemiş gibi gözükmeye başlarsınız... Üstelik bu ıslaklığın yoğun olduğu yerler, göt deliğiniz merkez olmak üzere çevresi olduğundan. Götünüzden işemiş gibi bir sanrı uyandırırsınız etrafınızda bulunan ve olaydan bihaber kişilere. Zor durumdur vesselam... Kimsenin başına gelmemeli diye düşünüyorum....

Az daha benimde başıma geliyordu ha!

Ama gelmedi! Vallaha bak! Zira şu Obinin düğüm işini duyduğum anda aklıma dehşet-ül vahşet bir plan geldi çünkü. Şimdilik kendime saklayacağım bu fikri izninizle. Çünkü A.M.K. kılıcı almadan Ebedi kılıç çıkamassınız bildiğiniz üzre. Önce halletmeniz gereken bazı adımlar vardır. Valla işte bendede aynen böyle bu bok. Hemen soracaktım: ''Elin kolun bağlanana kadar sana bir soru sormama izin ver Obi...'' demiştim öncelikle nezaketen. Ardından devam edecektim: ''Neden kaçak olarak yaşıyorsun? Yani demek istedğim, ne yaptın da kaçak ilan edildin? Bunu söylemende bir sakınca var mı?''

uzun süre yazmayınca çok kısa yazmışım. Özür dilerim, umarım açılırım yakında...
Geçen yine satürndeyim...

Resim
Hari

Künye
İsim: Junshina Yubo
Element: Doton
Seviye: C-Rank

Güç: 3
Çeviklik: 3
Kondisyon: 5
Potansiyel: 7
Varlık: 6
Zeka: 6
Eksiklikler/Özürler: Takıntı(40GP)

Genjutsu

Taroubo: D-Rank 15GP (Disiplin)

Sanjakubo: D-Rank 15GP(Disiplin)

Ryuhoubo: D-Rank 15GP( Disiplin)

Haokibo: C-Rank: 15+20 GP (Disiplin)

Magen: Bunshin B-Rank (25GP)

Kullanıcı normal bir el mührü dizisini tamamlar ve etrafındaki kişilere odaklanır. O anda herhangi bir şekilde kullanıcıyı görebilen herkes tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altındaki kişilere, kullanıcı kendisinin klonunu yoktan varedip gösterir. Kopyanın oluşma biçimini kullanıcı belirler, eğer isterse bir dumanın ardından oluşturabilir, yerden çıkartabilir veya kendini ikiye ayrılıyormuşçasına bir görüntü sergileyebilir, tamamen kişinin yaratıcılığına bağlıdır. Ayrıca, eğer kullanıcı yeterince yetenekliyse, klonun görüntüsünü değiştirmeyi deneyebilir. Bir başkasına benzetebilir veya tamamen hayali özellikler verebilir, tek sınırlayıcı kural, klonun insan formunu -bipedal humanoid- bozmamasıdır. Kullanıcı klonu istediği gibi kontrol edebilir, konuşturabilir, tepki verdirtebilir. Klon hasar alsa da yokolmaz, yaraları hemen kapanır, uzvu koparsa tekrar oluşur parçalanırsa tekrar toplanır. Klon kullanıcının bildiği diğer Ninjutsu tekniklerini uygulayabilir, ancak bunlar illüzyondan ibarettir ve gerçek hasar vermezler, bu hasar zihinsel acıya dönüşür. Fiziksel hasarlarda hedefin hissedeceği acı gerçektir, ancak yara almaz. Kullanıcı 1 illüzyon içerisinde maksimum 5 klon barındırabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Jubaku Satsu B-Rank (25GP)

Kullanıcı aşırı kısa bir el mührü dizisi uygular. Ardından, ellerini hedefine doğru uzatır. Eğer tam o sırada, hedef ile kullanıcı arasında 30 metreden daha kısa bir uzaklık var ise, hedef tekniğin etkisi altına girer. Kullanıcıyı görmesine gerek yoktur. Kullanıcının elleri, rakibi yakalayıp saracak bir objeye dönüşür. Bu obje sarmaşık, zincir veya ip tarzı şeyler olabilir, bunu kullanıcı kendi belirler. Kullanıcının dönüşen elleri rakibi yakalar ve sarar, hareket etmesini engeller. Kullanıcı bu noktadan sonra isterse aradaki mesafeyi hedefi kendine çekerek kısaltabilir veya hedefi saran şeyleri sıkarak şiddetli bir acı hissetmesini sağlayabilir. Hedef tamamen hareket kabiliyetinden yoksun olduğunu sanar, ancak yüksek iradeli kişiler bu etkinin altındayken bile minimal olsa da hareket edebilir. Teknik, kullanıcı odaklandığı sürece devam eder ve chakra yer.

Rishuu C-Rank (15GP)

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Teishi no Jutsu C-Rank (15GP)

Kullanıcı Hebi mührünü yapar ve tekniği aktifleştirir. Tekniğin aktivasyonunun ardından, kullanıcı ile sosyal etkileşime giren herkes tekniğin etkisine kapılır. Teknik, etkisi altındaki kişilerin zihnine gizlice saldırır ve yüzey düşünceleri etkiler. Hedeflerin o an için kullanıcı hakkındaki düşüncelerini olumlu yöne çeker ve kötü düşünceleri engeller. Kullanıcının söyledikleri, çevresindekiler için inandırıcı hale gelir. Kullanıcı, hedeflere karşı bariz bir negatif tutum sergilemediği sürece hedefler kullanıcının sözlerini daha çok önemsemeye başlar. Teknik bozulmadığı sürece aktif kalır ve chakra yer.

Rakumei no Jutsu D-Rank (10GP)

Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kuroshiki D-Rank (10GP)

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder ve bir hedef seçer. Eğer bu hedef, kullanıcıya 15 metre veya daha yakındaysa, tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altında kalan hedeflerin herhangi bir duyusunu kullanıcı isteği doğrultusunda bozabilir. Gözler bulanık görmeye başlar, eller uyuşur, tad alınamaz, duyma mesafesi kısalır veya koku alamaz hale gelir. Duyurlar tamamen kapatılmaz, sadece bozulur. Yani hedef tamamen kör edilemez/sağır yapılamaz. Bu etkilerden aynı anda sadece 1 tanesi aktif edilebilir, ancak teknik bozulmadan bu etkiler arasında geçiş yapmak mümkündür. Maksimum 1 hedef bu tekniğin altında olabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Beceri Listesi

Dudak Okuma X1: 3GP

Genjutsu: X3: beleş

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar:

Şu anki alım gücü; 4 - Orta Düşük Gelirli/10

• (İyi Kalite) Patlayıcı Parşömen Pakedi, 3. Seviye, 6 puan
  • (İyi Kalite) Patlayıcı Parşömen Topu, 4. Seviye, 8 puan

Toplam:
14 puan

İşlemden sonraki alım gücü; 3 - Düşük Gelirli/6 Puan
Kullanıcı avatarı
Junshina Yubo