gönderen Shiranui Kanaye tarih 14 Ara 2014, 22:30
Hasta, vebalı bir köylü ve topal, gözlüklü, dış görünüşü fazlasıyla absürd bir doktor ve köy shinobilerinden biriyle çıktığımız yolculuk, başlarda epey keyifli, en azından benim için keyifli bir şekilde geçiyordu. Ta ki, girdiğimiz o yol ayrımına kadar. Vebalı adama bu noktada bir şeyler olmuştu. Bu yoldan mı kaynaklanıyordu, adamın gitgide kötüleşmesinden mi bilinmez, yere yığılmıştı. Ardından benimle birlikte gelip ön planda kalmaya bayılan shinobimiz, ağaçlardan sedye yapmak konusunda ısrar etmiş ve ormana doğru yol almıştı. Peki ben mi ne yapmıştım ? Grubun baş işsizi olarak sadece ve sadece kendimi sorgulamış, düşünceleri ve kült bazı şeyleri sorgulamış, ardından doktorla muhabbete dalmıştım.
Bu görevde yer almayı hak etmiyordum. Yaptığım ya da yapabileceğim hiçbir şey kalmamıştı. Birdenbire üzerime çöken yüklü bir negatif enerji vardı ve bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyordu. Bir sigara yakıp, Kouichi'nin gelmesini bekleyecektim. Umarım kafasında planladığı şeyi başarmıştır, çünkü taşıyacak kişi ben olacağım. Fazlasıyla dinlendim, fazlasıyla düşündüm ve kafamı rahatlattım. Şimdi, görevi hak etme ve bu maçı kazanma zamanı! Başarısız olabileceğim başka bir görevim daha yok. Lakaytlık edeceğim ya da görev sırasında geyik döndüreceğim başka bir görevim daha yok ! Sadece ve sadece bana söylenileni yapmalıyım. Mükemmelliğe erişmek için, öncelikle Ishi'lilerin gözünde güçlü bir shinobi olarak kabul edilmem gerekiyor, edileceğim de.
Ya da, bunların hepsini bir kenara bırakıp amaçsızca gezerim. Şu hayatta yapılabilecek hiçbir şeyinizin olmaması ne kadar değişik bir his bilir misiniz ? Hem de hiçbir şey. Gündüzleri gece tekrardan yatmak için kalkıyor, geceleri gündüz tekrar kalkmak için kalkıyorsunuz. Fakat bu doğrultuda bakarsak, amacımın yaşamak olması gerekir. Amacım bu da değil. Benim amacım, bir amaç bulmak. Belki bu amaca erişmek için de güçlenmek.
Aslında, bir şeyler düşünüyorum. Daha önce görmediğim yerler görecek, tanışmadığım insanlarla tanışacağım. Bilmediğim, adını bile duymadığım jutsular öğreneceğim. Bilmediğim ve yine adını bile duymadığım kültürler hakkında bilgiler edinecek. Gezdiğim bölgelerde gerekirse gurmelik yapacağım. Ve vakti geldiğinde, o zamana kadar yaptığım her şeyi cilt cilt kitaplar haline getireceğim. Ha bir de, bir evcil hayvan satın alacağım, belki de bulacağım. Belki bununla ilgili bir jutsu edineceğim. Ama yalnız gezmeyeceğim. Yoldaşımın insan olması taraftarı da değilim, çünkü insanlar yanındakileri yarı yolda bırakmaya bayılan canlılar. Onun için ne yapmış olursan ol, bir gün seni bırakacak. Yanımda böylesine nankör bir canlıyı taşımam ben, boşuna yük olur. Onun yerine bir at alırım, o beni taşır. Rahat değil mi ? Ehehe, ne kadar da nankörüm.
Brrrrh, yine her zamanki gibi düşüncelere dalıp gidiyorum. Ne yaparsam yapayım sanırsam bu huyumdan kurtulamayacağım. Aslında sol çapraz profilden bakınca doktor da tavşana benzemiyor değil. Havuç yer misin tavşan gardiş çffvvt çffvt çfvvt. Havuç kevirme efektimi de veriyorum, ooh mis. Tavşan demişken, tavşan mı alsam ki ? Amaan onlar için de çok pis diyorlar. Bir de bayır aşağı yollarda falan gezerim yürüyemez taşımak zorunda kalırım. Hayvan dediğin tepene binmeyecek, tepende gidecek. Ne dedim lan ben ? Tepende gidecek ? Uçan bir hayvan edinsem hiç ama hiç de fena olmaz esasında. Kartal, şahin, albatros, güvercin, martı. Hayır hayır, daha karamsar bir şeyler. Tabii ki bir karga! Belimdeki kılıç misali kapkara olacak, en az benim kadar da asil. Çaktırmadan kendimi de övdüm, ne kadar çakalım.
Doktora gelelim, cevap falan vermeyeceğim ibnetora. Felsefe yapmaya çalışıyor bir de. Şu an için ilk önceliğim, Kouichi'nin gelmesi, hatta bundan da öncesinde, gerekli araç gereçlerle gelmesi. Burada boşu boşuna onu beklemiyoruzdur umarım. Acaba bir yere çömdü de sıııııç- neeeyse. Çabuk ol be adam, çabuk.
Keji : Aslında en büyük hata, hatayı algıladığında geri dönmektir. Öyle ki, farkına vardığında, o hata artık senin doğrun olmuştur.
Künye : İsim: Shiranui Kanaye
Yaş[/colorm]: 18
[color=#0000BF]Cinsiyet: E
Element: Fuuton
Seviye: C Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 1.Seviye 0/10
Puanlar : Güç:5
Çeviklik:8
Kondisyon:4
Potansiyel:4
Varlık:4