Kurt dişlerini atın yüzüne geçirmişti. Gerçekten çok acı verici duruyordu gerçekten atın yerinde olmak istemezdim. At, Akari, ben ve klonlarımın çığlığı ile saçmalıkta çığır açmıştık sesimiz hala ormanda inanılmaz bir gürültü oluşmuştu. At yere düşmeye başlamıştı. Kurai ise kızı sırtından değildi bacağından tutmak zorunda kalmıştı fakat Akari ne olduğunu anlayamadı ve bir çığlık eşliğinde bir tekme atmıştı Kurai’nin yüzüne. Geri çekilen Kurai Akari’yi alamadı ve Akari’ de atla birlikte düşmeye devam etti. Genjutsum altında ki kurtlara bir de Rakumei uygulamıştım. Kurtlar saçma sapan atlamayı kesmişlerdi ve bir çok kurt kaçışmaya başlarken iri kurt hala buradaydı. Naginata ile üstüne bir hamle yaptığımız da kurt son bir hırlama eşliğinde kuyruğunu kıstırıp kaçmıştı. Birkaç kurtun bu kadar sıkıntı çıkardığına inanamıyordum. Her neyse daha büyük sıkıntılarımız var.
Elimiz de yaralanmış bir at, ve onun altında bacağı incinmiş bir kız var ve onu korumak bizim görevimiz. Onlara bakarken Kurai bana seslenerek "Gin, kızı kaldır.", dedi. Emir cümlesi olması onun ne kadar sinirli olduğunu anlatıyordu. Sakin kalmam ve soğukkanlılığımı korumam gerekmekteydi. “Kurai biraz sakinleşmelisin bence…”, dedim gülümseme ile ardından hızlı adımlarla kızın yanına gittim ve onu nazikçe ve dikkatlice ayağını atın altından kurtarmaya çalışacaktım. Akari ağlıyordu. Bir mendil çıkartarak göz yaşlarını silecektim ve “Sakin olmalısın Akari-san. Güçlü olmalısın yapman gereken önemli şeyler var değil mi? Sence yapacağın şeyler zayıf bir kızın yapabileceği şeyler mi? Hem artık hiçbir şey yok. Tüm kurtlar kaçtı.” Kızı sakinleştirmeye çalışırken ayağını dikkatlice çıkarmaya çalışıyordum. Dikkatli olmazsam daha fazla zarar verebilirdim kaş yaparken göz çıkarmayalım sonra. Ayağını çıkartıktan sonra onu omzuma alacaktım ve bir ağaca yaslayacaktım. Kurai at ile ilgilendikten sonra Akari ile de ilgilenebilirdi bunu beklerken Akari ile konuşup onu olayın şokundan kurtarmaya çalışacaktım.
Kendimi sorumlu hissediyordum. Daha dikkatli olsaydım ata zarar gelmezdi. Belki de yanlış seçimi yapmıştım. Falat olan olmuştu her şey ani gelişmişti yapacağım şeyler çok sınırlıydı. Sonuçta kurtulduk değil mi? Akari hala yaşıyor sonuçta…