[Kusa] Kâfile

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Kâfile

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 23 Eki 2014, 06:03

Mitsuko: Çevrede silah satan bir yer göremiyorsun ancak kervansarayın hemen bir kaç sokak yanında bir ramenci görüyorsun ve içeri dalıyorsun. Ufak bir yer. Yaşlı bir ustası var. Yaşlı ustaya soruyorsun son zamanlarda bir sıkıntı veyahut kargaşa olmuşmu diye, ancak elle tutulur bir bilgi almıyorsun, dedikodu dışında. Ancak Amegakure'li bir shinobinin günde 2 defa buraya uğrayıp 7 porsiyon yemek alıp, parasını ödeyip gittiğini öğreniyorsun. Buraya geldiklerinden beri devam etmekte. Hiç sorun çıkarmamışlar ve onlara özel muamele yapılmasını istememişler. Gelen eleman gençmiş, sakince sırasını beklemiş, yemekler hazır olunca götürmüş, bitince de kâseleri geri getirmiş. Eksiksiz ödenmiş yemekler. Gelen eleman konuşmamış, siparişi bir kağıda yazarak getirmiş. Hepsi tatsız, sade, ek malzemesiz şeyler yemiş, yani sadece kaynar su ve erişte.

Haze: Çevrede bir Kusa shinobisi buluyorsun ve pencerenin civarına devriye atanmasını istiyorsun. Eleman ana binaya girerek bunu Ishikawa'ya ileteceğini, devriyelerin bir kaç saate düzenlenip istenildiği yerlere yerleştirileceğini söylüyor. Ardından Fuka geliyor.

Fuka: "Başka bir Amegakure'li..." diye sayıklıyor biraz, düşünceli bir şekilde, Gen'ichi. "Oi, Tachi, 2 ay önceki meseleyi anlatsana." Tachi yüzünü buruşturuyor. "Yauv... Peki. Geçen ay buradan sınıra giden bir birimin liderliğini yaptım. Amegakure'de yakalanan bir suçlunun buraya teslimatı için sınırda bir buluşma ayarlandı. Bir kasa karşılığı suçlu teslim edilecekti. Kasa buraya sağ sağlim geldi Kusagakure'den. At arabası ile sınıra gittik ve bizleri bir Amegakure shinobi grubunun beklediğini gördük. Sanırım... ANBU idiler. simsiyah cübbeleri ve fil dişi renginde maskeleri vardı. Maskeleri şekilsizdi, hiç biri konuşmadı. Aynı bu tiplemeler gibi. Ağır işkence gördüğü belli olan elemanın üzerinde yırtık pırtık bir cübbe vardı, donu bile yoktu adamın altında. Gözleri bandajlıydı. Elemanın ne iş olduğunu bilmiyordum zaten, adam tepki bile vermedi. Ayaktaydı. Sıska olsa bile, enerjik duruyordu. O haline rağmen. Ancak iradesinin kırıldığı belliydi. O anda liderleri olduğunu düşündüğüm, maskesinde bir yanık izi olan tipleme konuştu, 'Yürü.'. O kadar derinden ve o kadar cani bir ses tonuydu ki... Ben oradan köye kadar kaçacaktım, yeminlen. Kasayı onlara teslim ettik, elemanı aldık ve buraya getirdik. Bizi bekleyen başka bir gruba teslim ettik. 2 gün uyuyamamıştım. Onun dışında... sanırım bir kaç senedir burası Amegakure'li görmedi."

Biraz daha laflıyorsunuz, ardından Haze'yi alıyor ve 2. kata çıkıyorsunuz. Haze'nin muhtemelen onların olduğunu düşündüğü pencere, hakkatten onların çıkıyor, teyit ettiriyorsunuz. Kapının önünde durmaktasınız. Tachi ve Gen'ichi size cevap vermeyecekleri konusunda uyarıyor, ancak siz yine de, şansınızı denemek için kapıya gidiyorsunuz. Kapının önündesiniz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shikarin Mitsuko tarih 25 Eki 2014, 21:05

İhtiyar adamın anlattıklarını dinlediğimde, bir an için düşüncelere dalıyor ve içeride var olan diğer insanlara kısaca göz gezdiriyorum. Aldığım bilgiler pek de işe yarar görünmüyor lakin her gün iki kere mekana gelmeleri kafamda ufak bir soru işareti bırakıyor. Buraya gelecek kişileri beklemekte yarar olacağını düşünüyor ve en azından tek başına yakaladığım bir Ame Shinobisini sorgulama ihtiyacı ile dolup taşıyorum. İşin kendi payıma düşen kısmını tamamlamam gerektiği konusunda hem fikirim. "Hmm..." Sessizce çıkan sesimin ardına ekliyorum. "Hangi saatlerde buraya uğradıklarını biliyor musunuz? Eğer ki yakın bir zamanda buraya geleceklerse, onlardan birisi ile görüşmek istiyorum. Bana bir saat verirseniz, o saatlerde yeniden buraya gelir ve onlara bazı sorular sorabilirim." İhtiyar adama yönelttiğim sözlerin ardına etrafıma bakmaya devam ediyor ve yaptığımın işe yarar bir şekilde sonuçlanmasını canı gönülden istiyorum. Araştırma görevimde başarısız olmak gibi bir ihtimal aklımda yer almıyor; ağabeyim Haze gibi her şeyin ince ayrıntısını düşünmeye çalışıyorum. "Buraya Kusagakure'den bazı bilgiler almak için geldik. Ülkemizin güvenliği için bildiğiniz her şeyi bana aktarmaktan çekinmeyin. Eğer ki başka şeyler biliyorsanız lütfen bunları benimle paylaşın." Yorgun gözlerimi adama dikiyor ve devam ediyorum. "Buraya gelen insan her zaman aynı kişi mi? Yoksa her seferinde bir başkası mı ramen almak için görevlendiriyor? Bu önemli bir bilgi. Şu an için elimizdeki tek bilgi bu olmalı." Saçlarımı hafifçe dalgalandırıyor ve cevabı bekliyorum. İhtiyar adamın vereceği bilgiye göre çevrede biraz daha dolaşmayı ve bir süre sonra, tam zamanında Ame shinobisini burada yakalamayı planlıyorum. Boş vaktimde ise başka insanlarla görüşmekte fayda olacağını düşünüyorum. Eğer ki doğru zamanı yakalar ve ramen almaya gelen shinobiyi burada yakalarsam, görevimiz ile ilgili bazı bilgiler edinebilirim. Bu konuda ne kadar başarılı olup olmayacağımı bilmiyorum fakat elimden gelen her şeyi denemekte kesinlikle bir fayda olacağını biliyorum. "Bu arada, ben de bir ramen istiyorum. Soya soslu ve iki yumurtalı olursa çok sevinirim." Hafifçe gülümsüyorum ve mekanı tam olarak görebileceğim bir noktaya oturuyorum. Bir şeyler yerken düşünmenin baya iyi geleceğini hissediyorum. Belki bu sırada shinobilerden birisi ile karşılaşır ve sorgu dışında onunla biraz konuşabilirim. Belki de Ame shinobileri cana yakın insanlardır, kim bilir? Dış ülkede yaşayan insanlara sempati beslediğim söylenemez lakin onlardan çekinmediğimin de farkındayım. Bir görevde olmanın ağır yükü ile birlikte bir masaya çöküyor ve ihtiyar adamın cevabından sonra yemeğimi beklemeyi planlıyorum. Ardından konuyu biraz daha araştırabilirim.

Rp Out: Çok kısa oluyordu yazabilmek için biraz daha düşündüm. Bakalım neler olacak desu ka.
Künye
İsim: Shikarin Mitsuko
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3. Seviye - Düşük Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 30

Güç: 2
Çeviklik: 5
Kondisyon: 5
Potansiyel: 10
Varlık: 2
Zeka: 6

Eksiklikler/Özürler
Steril - Insomnia - Takıntı

Ninjutsu
(D-Rank) Kaon no Jutsu = 10 Gp
(D-Rank) Karadagion no Jutsu = 10 Gp
(C-Rank) Housenka no Jutsu = 15 Gp
(B-Rank) Gouryuuka no Jutsu = 25 Gp
(A-Rank) Genshihou = 35 Gp
(S-Rank) Hotaru Sekiha = 135 Gp

Karakter Gelişimi
(D-Rank) Kouken-dou = 50 Gp

Beceri Listesi
Chakra Kontrolü x5 = Toplam 30 Gp

Ekipmanlar/Eşyalar
Sıradan Shinobi Çantası (Tamamen Dolu)
Medical Kit (3. Seviye)
2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi: (2. Seviye)
Kullanıcı avatarı
Shikarin Mitsuko

Mesajgönderen Kyogi Fuka tarih 27 Eki 2014, 21:32

Haze'yi bulması çok vaktini almamıştı. Daha dışarı çıkalı iki dakika olmadan onu binanın etrafında dolaşırken gördü. Büyük ihtimal ile bina hakkında yeteri kadar bilgi toplamıştı. Olası bir durumda kaçış rotası belirlemek yada amegakure'li shinobilerin kaçabilecekleri yerleri önceden biliyor olmak onlara fazlasıyla avantaj sağlayacaktı. Ben de tam seni arıyordum. İçeride bekleyen görevliler ile biraz muhabbet ettik ve bir kaç önemli detayı yakalamayı başardım. Adımlarını tekrardan binanın girişine yönlendirdi ve yavaş gitmeye özen gösterdi. Anlatacağı çok şey vardı ve üst kata kadar hepsini Haze'ye de söylemek istiyordu.

Yaklaşık olarak iki ay önce gene bu bölgeye bazı amegakureli shinobiler gelmiş. Ancak köyün bundan haberi varmış gibi gözüküyor şayet içerideki adamlar bunun bir anlaşma üzerine meydana geldiğinden bahsetti. Amegakure sınırının içerisinde bizim köyün ilgilendiği bir kaçak yakalanmış ve Kusagakure kaçağı bir sandık karşılığında teslim almak istemiş. Kaçağın rahatça teslim alındığını ve sorun çıkmadığını duydum ancak konuştuğum adamlar kaçağı getirenlerin anbu olduğundan şüpheleniyorlar ki anlattıklarına bakılacak olursa gerçekten de anbu olmalılar. Sert ve korkutucu tavırları, maskeleri ve neredeyse hiç konuşmamalarından bu rahatlıkla anlaşılabiliyor. Sadece liderleri olan adamdan tek bir kelime duymuşlar. O da getirilen kaçağın yürümesi için bir emir kipi. Adamın sesinin bile etrafa korku yaydığını söylüyorlar ve bu beni hiç hoşnut etmiyor.

Boştaki eli ile kafasını kaşırken endişeli bir ifade takındı ve anlatmaya devam etti. Sesini olabildiğince alçak tutuyor ve Haze'ye yakın yürüyordu. Hatta gerekirse Haze'nin duyması için onun omuzuna tutunarak destek alıyormuş gibi yapacaktı. Sanırım amegakurelilerin konuşmakla ilgili ciddi sıkıntıları var. Sırıtarak dilsiz oldukları ile ilgili yaptığı şakayı düşündü ve gerginliği dağıtmak için sırıtmaya başladı. Her şeyi bir kenara bırakırsak asıl olaya geliyorum...

Merdivenlere ulaşmışlardı. Tachi ve Gen'ichi onları uyararak amelilerin kendileriyle konuşmayacaklarından bahsederken Fuka kendisini olaya tamamen kaptırmış bir şekilde devam etti. Tüm konuşmanın içinden yakaladığım en önemli ayrıntı Kusagakure'ye getirilen kaçağın kendisi ile ilgiliydi. Adamın iradesinin kırılmış, oldukça hırpalanmış ve işkence görmüş olduğunu söylediler. Düşün Haze! Düşün...

Kaçağın iradesini bu kadar zorlayarak edindikleri bilgi ne olabilir? Arada sadece iki ay var. Plan yapmak için yeterli bir zaman. Kaçağın kusagakureden olduğunu da hesaba katarsak bu adamların kim olduklarını ve ne için geldiklerini de söyleyebiliriz. Yalnızca bir teori, ama korkutucu ve büyük bir olay. Umarım kullandığım genjutsular yüzünden karışmış zihnim yanılıyordur.

Şayet yanılmıyorsam yukarıdaki adamlar önceki kaçağı getiren kişiler olabilir. Ve öğrendikleri şey ne ise onunla ilgili hiçte hoş olmayan bir plan yapmış olabilirler.

Kapıyı tıklatırken hafiften eli titriyordu. Uzun zamandır bu kadar fazla heyecanlanmamıştı.

Kusagakure | Teftiş takımı lütfen kapıyı açın.
Resim

Künye
İsim: Kyogi Fuka
Element: Raiton
Seviye: C Rank
Rütbe: Chunnin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 1
Potansiyel: 1
Varlık: 12
Zeka: 15

Eksiklikler/Özürler
Düşük Kalp Atışı - Fuka küçüklüğünden beri bir kalp rahatsızlığı olan biridir. Cılız ve güçsüz yapısı onu oldukça kırılgan yapar. Kalbindeki sorun yüzünden fiziksel aktiviteler de zorlanmakta ve diğer insanlara göre çok daha çabuk yorulmaktadır. Bu yüzden yorucu aktiviteler yerine genelde dinlenmeyi ve değişik tüccarlardan aldığı çayları içerek etrafı izlemeyi tercih etmektedir.
Takıntılık - Fuka kitaplarda gördüğü ve genjutsunun en ileri tekniklerini açığa çıkaran bir doujutsu konusunda araştırma yapmaya başlamış ve bir süre sonra bu arayış hayatındaki temel amaçlarından biri haline gelmiştir. Amacını gerçekleştirebilmek için fırsat bulduğu her anda kendi doğduğu köy olan Konohagakure'ye gitme hayalleri kurmaktadır.
Yabancı - Fuka abisi ile birlikte yabancı bir kadının oğlu olarak konohada dünyaya gelmiştir. Annesinin çekip gitmesinden sonra babası kendi köyü olan Kusagakure'ye dönmüş ve burada başka bir kadınla evlenmiştir. Kendisi ve abisini de yanına aldığından tüm hayatı Kusagakure'de geçmiştir.

Ninjutsu
Raiton
Dendou no Jutsu - D Rank
Yusubi no Jutsu - D Rank
Munekizamu no Jutsu - C Rank

Genjutsu
Disiplinler;
Sanjakubo - A Rank
Houkibo - C Rank

Teknikler
Magen: Henge - D Rank
Rakumei no Jutsu - D Rank
Kuroshiki - D Rank
Teishi no Jutsu - C Rank
Shibou no Jutsu - B Rank
Magen: Bunshin - B Rank
Jubaku Satsu - B Rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Tüm çay paketleri ufak keselerdedir ve 5 kullanımlıktır.
Stresi alan ve sakinleştiren türden bir çay paketi
Dinçleştiren ve uykuyu kaçıran türden bir çay paketi (Bol tein içerir)
Çok enfes bir kokusu ve tadı olan keyif çayı.

Göğüse gelecek uzunlukta ve sağlam materyalden yapılmış bir demir asa.
-
Kullanıcı avatarı
Kyogi Fuka

Mesajgönderen Kyogi Haze tarih 27 Eki 2014, 23:25

Cam konusunu hallettikten sonra içi kıpır kıpır olan Haze durulmuştu.Kapı dışındaki tek çıkışın tutulacak olması içini fazlasıyla rahatlatıyordu.Odadan çıkmadıkları sürece birşey yapamazlardı sonuçta.Dışarıdan gelebileceğini düşündüğü Ame desteği ise her şekilde Kusa shinobilerinin kontrolünde olacaktı.Tam bir abluka. Zihninde kurduğu komplo teorilerini,kontrolü eline alarak bastırabilirdi Haze.Kendi üzerinde bu hakimiyete sahip olduğunu biliyordu.Yinede Fuka yanına gelene dek bina çevresindeki turlarına ara vermedi.İçi rahatlayana dek...Bunu yakalayamasada Fuka'nın sözleri ona yeni bir uğraş vermişti.Ufaklığın peşine takıldığında tüm dikkati konuşmaya odaklanmıştı.Kutu.Kaçak shinobi.ANBU olduğundan şüphe duyulan bir ekip.Ki anlatılanlardan sonra Haze'nin bu konuda şüphesi kalmamıştı.Merakla hareket eden yönünü bastıramadı.Kutunun içeriğini merak ediyordu,kaçak shinobinin köydeki eski konumunuda.Bunlar olaya açıklık getirmesi için gerekli sorulardı.Görev öncesi geniş bir araştırma yapsalar elleri daha sağlam olacaktı.Yahut köy gerekli bilgilendirmeleri yapsaydı.Gerçekleşen takasın gizlilik içermesi yüksek ihtimaldi ancak köyün iki olay arasında bağlantı kuramamış olması pek gerçekçi gözükmüyordu.

Fuka'nın esprisine zorlama bir şekilde gülümsedi.Sonrası ise...Haze'nin attığı adımlar dahi dengesizleşmişti.Kardeşinden dökülen cümleler onun zihninden de geçmişti ancak bunları 'paranoyak düşünceler' diye sıfatlandırarak bir kenara koyabiliyordu.Değildi işte.Kaçak shinobiden Kusa hakkında gizli bilgiler aldıkları ortadaydı.Köye iade edilen kaçağın durumu bu teoriyi tamamen kanıtlar nitelikteydi.İki ay.Fuka'nın dediği gibi hazırlanmak için fazlasıyla yeterli bir süre.Ki kaçağı teslim etmeden önce hazırlıklara başlamış olma ihtimalleride yabana atılamazdı.Aklına kazıdı Haze,ilerleyen saatlerde kaçak shinobi hakkında bilgi toplayacaktı.Kaçağı sorgulayarak elde ettikleri hakkında bir fikre sahip olabilirlerdi.

Fuka'nın yanında pozisyon aldı Haze.Aynı Anbu takımıyla karşı karşıya olduklarını düşünmüyordu.Sonuçta chunin seviyesinde gözüken shinobileride içinde bulunduruyordu bu kafile.Yinede suskun jounin şüpheliydi.Sert görünmeye çalıştı bu nedenle.Her zamanki gibi soğuk yüz ifadesi,merakı ve endişeleri izin verdiğince yüzüne yerleşmişti.Konuşma kısmını kardeşine bırakacak,kapı açıldığında olabildiğince içeriyi gözetleyecekti.
Resim
Künye
İsim: Kyogi Haze
Element: Doton
Seviye: C
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli / 2 Puan
Kullanılabilir GP: 83

Çeviklik: 6
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 6
Zeka: 2

Eksiklikler/Özürler
Takıntı: Meraklılığın bir üst noktası olarak nitelendirilebilir.Kendi çevresinde dönen olaylarla ilgili bütün ayrıntıları bilme zorunluluğu hissetmektedir.Eksik noktalar onun gözünde potansiyel birer tehlikedir.
Paranoyaklık: Koruyucu yapısından kaynaklandığı söylenebilir.Çocukken kardeşleriyle ilgili olaylarda sürekli en kötü senaryoları hesap etmiş,zamanla bu alışkanlık kişiliğini etkileyerek daha genel bir hal almıştır.
Yabancı: Haze Konoha'da doğmuş,ardından babası ve kardeşiyle birlikte Kusagakure'ye geçmiştir.O günden beri burada yaşasada kökeni Konoha'ya aittir.

Ninjutsu
Shunshin , D Rank
Otonaku Ashi Jutsu , D Rank
Moguragakure no Jutsu , C Rank
Gansetsukon , C Rank
Doryuu Shiki , C Rank
Tekkai , C Rank
Tsuchi no Te , B Rank
Gansekikei no Jutsu , B Rank
Iwa Bunshin no Jutsu , B Rank

Taijutsu
Shinshouki Stili - B Rank

Beceri Listesi
Akrobasi - 3
Shinshouki Stili - 1

Çivili Botlar
Çivili Bileklikler
Metal Sopa (* viewtopic.php?f=78&t=195 )
Kullanıcı avatarı
Kyogi Haze

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Eki 2014, 03:13

Mitsuko: "Aynı eleman geliyor her seferinde kızım. Bir kaç saate gelir herhalde. Ramenini de hazırlayakoyayım bari, ehehe canın çekti dimi, kokusundandır. Merak etme evladım, bize bir zararları dokunursa Gen'ichi falan ağzına korlar elemanların. Bizimkiler canlarını verir bu köy için canlarınııı." Laflarını pek takmamış gibi duruyor, ancak zaten söyleyecek başka bir şeyi olsaydı da paylaşacağından şüphen yok zaten. Çöküyorsun bir kenara, dükkanın tamamını gören bir köşeye, beklemeye başlıyorsun.

Fuka, Haze: Önce bir ses gelmiyor içeriden. Fuka tekrar tıklatıyor kapıyı. Tekrar bir ses yok. Haze, paranoyasına yenik düşerek kapının tokmağına saldırıyor ve bir hışımla kapıyı açıyor. Kilitli değil. Manzara şöyle.

Loş, neredeyse karanlık bir oda. İleriye doğru 7 metre. yanlara doğru 2'şer metre, yani 4 metre. 3'er eleman solda, 3'er eleman sağda olmak üzere başdaş kurup oturmuş olan cübbeli kişiler görmektesiniz. Hareketsizler ve cübbeler vücutlarının her yerini kapatmakta, çeneleri ve ağızları dışında. Tam ileride, yani kapının bulunduğu duvarın zıttındaki duvarda bir pencere var. Pencerenin perdeleri kapalı. Sırtını pencerenin altındaki duvar parçasına vererek, yayılarak oturmuş bir başka cübbeli görüyorsunuz. 7. kişi olmalı. Lider olduğu her halinden belli. Kafasını öne eğmiş, oturmakta. Size doğru yüzünü kaldırıyor siz kapıyı açınca.

Odada herhangi bir eşya göremiyorsunuz. Yerlerde tatami var. Onun dışında ağır bir koku hakim. Havalandırılmak için bile bir tarafların açılmadığı belli.

Eleman kafasını kaldırıp sizlere bakıyor. Cübbe ve karanlıktan mütevellit yüzünü görememektesiniz. Sadece ağzını ve çenesini seçebiliyorsunuz, ancak tam gözlerinizin içine baktığından hemfikirsiniz. Kafasını biraz sola doğru eğiyor ve size bakmaya devam ediyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kyogi Fuka tarih 31 Eki 2014, 20:00

Kapıyı tıklatırken ki heyecanı sessizliğin içinde yerini yavaşça merak ve endişeye bırakmıştı. Odanın boş olmadığından emindi. İçeridekilerin ne yaptıklarını bilmiyordu ancak sadece kapıyı tıklattıkları anda değil neredeyse tüm gün bu sessizlikte kayboluyor ve hiç dışarı çıkmıyorlardı. Şansını tekrardan denedi ve kapıyı bir kez daha tıklattı. Sessizlik devam ederken Haze'deki sinir katsayısı da onunla birlikte artıyordu. Fuka olacakları tahmin edebiliyordu ki her şey tam da tahmin ettiği gibi ilerledi. Haze kontrolünü kaybederek kapı koluna saldırdı ve onu büyük bir hınçla ileriye doğru savurdu.

Fuka kapının kilitli olmadığını o zaman anladı. İçerideki kişilerin bu kadar rahat olmasının bir sebebi olmalıydı. Bir şeyler saklıyor olsalardı en azından kapıyı kilitlerlerdi diye düşünüyordu. Kapı sonuna kadar açılarak içerideki manzarayı ortaya sererken Fuka da kendini göreceği şeyler konusunda hazırlamaya çalışıyordu. Ancak odadaki manzara o kadar garipti ki kendisini bile şaşırtmıştı.

Ahh.. Kapıyı kilitlememişsiniz. Ses gelmeyince size bir şey oldu sandık kusurumuza bakmayın. Kusagakureden teftiş için geliyoruz. Liderinizle görüşmemiz gerekli.

Yüzleri tamamen kapalı adamlara göz gezdirirken kaç kişi olduklarını saymayı ihmal etmedi. Gördüğü kadarıyla yedi amegakureli shinobi de buradaydı. Hepsi belirli bir düzen içerisinde oturuyordu ve liderleri olduğunu tahmin ettiği adam tam karşılarında, pencerenin altına kurulmuş onları izliyordu. Yüzlerini ve bedenlerini kapatan cübbeleri ilk dikkat çeken şey olmuştu ancak Fuka adamların hal ve hareketlerinin daha garip olduğuna kanaat getirdi. Sol eli ile asasından destek alırken sağ elini de Haze'nin koluna attı ve ani bir duruma karşı onun ileri atılmasını engellemek için kendince bir önlem aldı. Haze'nin ileri atılmak istese onun yaptığı cılız baskıyı kolayca hiçe sayabileceğini biliyordu. Gene de elinin orada bulunmasının Haze'ye bir şeyler hatırlatacağını ve sinirlendiği zaman ufakta olsa bir pskolojik baskı yaratacağını düşünüyordu. Karşılarındaki adamlara saldırırlarsa köyler arasında bir münakaşaya sebep olabilirlerdi.

Kafasını sola yatırarak kendilerini inceleyen adama doğru seslenip içeri girmek için izin istemeyi düşündü. Daha sonra ise gene sessiz kalmalarına karşı bir önlem olarak ekstra bir iki sözcük daha eklemeye karar verdi.

İzin verirseniz içeri girmek istiyoruz. Ayrıca sessiz kalmanızı da bir evet olarak kabul edeceğiz. Eğer isterseniz başka bir yerde de konuşabiliriz. Misal daha havadar bir ortam güzel olabilir. Şayet burası fazlasıyla kapalı kalmış gibi gözüküyor.

Asası ile hafifçe pencereyi doğru işaret etti. Şu durumdan sonra konuşmaya çalışmanın ne kadar anlamlı olduğu konusunda tereddütleri vardı. Hatta ona fazlasıyla saçma geliyordu ama formaliteyi uygulamazsa kendileri suçlu duruma düşeceklerdi. Pencerenin altında oturan adamın gözleri kendisininkine kilitlenmiş gibiydi. İster istemez bir genjutsu tekniği yapılıp yapılmadığı konusunda hafiften tedirgin olmaya başlamıştı. Cübbeleri içinde gizlenmiş adamlar sanki bir ritüel yaparmışçasına kıpırtısız otururken herkes aynı şekilde hissederdi diye düşündü. Ve bu konuda içgüdülerine güvenmekten başka bir çareleri yoktu.
Resim

Künye

Eksiklikler/Özürler
Düşük Kalp Atışı - Fuka küçüklüğünden beri bir kalp rahatsızlığı olan biridir. Cılız ve güçsüz yapısı onu oldukça kırılgan yapar. Kalbindeki sorun yüzünden fiziksel aktiviteler de zorlanmakta ve diğer insanlara göre çok daha çabuk yorulmaktadır. Bu yüzden yorucu aktiviteler yerine genelde dinlenmeyi ve değişik tüccarlardan aldığı çayları içerek etrafı izlemeyi tercih etmektedir.
Takıntılık - Fuka kitaplarda gördüğü ve genjutsunun en ileri tekniklerini açığa çıkaran bir doujutsu konusunda araştırma yapmaya başlamış ve bir süre sonra bu arayış hayatındaki temel amaçlarından biri haline gelmiştir. Amacını gerçekleştirebilmek için fırsat bulduğu her anda kendi doğduğu köy olan Konohagakure'ye gitme hayalleri kurmaktadır.
Yabancı - Fuka abisi ile birlikte yabancı bir kadının oğlu olarak konohada dünyaya gelmiştir. Annesinin çekip gitmesinden sonra babası kendi köyü olan Kusagakure'ye dönmüş ve burada başka bir kadınla evlenmiştir. Kendisi ve abisini de yanına aldığından tüm hayatı Kusagakure'de geçmiştir.

Ninjutsu
Raiton
Dendou no Jutsu - D Rank
Yusubi no Jutsu - D Rank

Genjutsu
Disiplinler;
Sanjakubo - A Rank
Houkibo - C Rank

Teknikler
Kuroshiki - D Rank
Teishi no Jutsu - C Rank
Shibou no Jutsu - B Rank
Jubaku Satsu - B Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Kyogi Fuka

Mesajgönderen Shikarin Mitsuko tarih 02 Kas 2014, 10:34

İhtiyar adamın sözlerini sakince dinliyor ve ona içten bir gülümseme atarak teşekkür ediyorum. Mekanın giriş kısmını tam olarak gören bir köşeye oturduktan sonra sakince bekliyor ve siparişimin geleceği ana odaklanıyorum. Bu sırada zihnimde ağabeylerimin ne gibi işlerle uğraştığı dolaşıyor olsa da, o ikisinin bu işin içinden sağlıklı bir şekilde çıkacağını biliyorum.

İhtiyar adamın Gen'ichi hakkında söylediği sözler içimden gülmeme neden oluyor; göründüğü kadarıyla pek de ihtişamlı bir yapıya sahip olmayan bu shinobinin içinde ne gibi güçler barındırdığını merak ediyorum. Tek bildiğim bana o kadar da güçlü birisi olarak görünmediği oluyor. Arkadaşı ise tam olarak bir meçhul.

İçeride bulunan ramen kokularının arasında midemin gerçekten de acıktığını hissediyor, buraya gelecek olan shinobiyi beklemek konusunda kararsız kalıyorum. Aklımda yer alan "ya gelmezse" sorusu beni düşündürüyor fakat yine de bekleyeceğim hissiyatına kapılıyorum. "Alt tarafı birkaç saat" diyorum kendi kendime, ardından Doushi Kasabasında başka yerlerle ilgilenebilir ve araştırmamı sürdürebilirim. Fakat onlardan birisini tek başına yakalama ihtimali tam da düşüncelerimin bir yankısı gibi bedenime ulaşıyor. Başından beri planım bu yönde ve bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halletmek zorundayım.
Künye
İsim: Shikarin Mitsuko
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 3. Seviye - Düşük Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 30

Çeviklik: 5
Kondisyon: 5
Potansiyel: 10
Varlık: 2
Zeka: 6

Eksiklikler/Özürler
Steril - Insomnia - Takıntı

Ninjutsu
(D-Rank) Kaon no Jutsu = 10 Gp
(D-Rank) Karadagion no Jutsu = 10 Gp
(C-Rank) Housenka no Jutsu = 15 Gp
(B-Rank) Gouryuuka no Jutsu = 25 Gp
(A-Rank) Genshihou = 35 Gp
(S-Rank) Hotaru Sekiha = 135 Gp

Karakter Gelişimi
(D-Rank) Kouken-dou = 50 Gp

Beceri Listesi
Chakra Kontrolü x5 = Toplam 30 Gp

Ekipmanlar/Eşyalar
Sıradan Shinobi Çantası (Tamamen Dolu)
Medical Kit (3. Seviye)
Kullanıcı avatarı
Shikarin Mitsuko

Mesajgönderen Kyogi Haze tarih 07 Kas 2014, 20:27

Haze gerekli gördüğü önlemleri alarak kendini rahatlattığını düşünse de olayın merkezine,odaya yaklaştıkça zihnindeki dürtüler ona daha fazla hakim oluyordu.Camın önündeyken...Tek bir nefesi dahi ters tarafından almış olsa camdan uçarak girebilirdi.Açıkçası bunun olmasını dilerdi Haze.Amelileri hazırlıksız yakalamak,kapıyı çalarak girmekten daha çekici geliyordu.Her ne saklıyorlarsa,onlara zaman kazandırdık.Fazla vahşileşmemişti yinede.Yaptığı hareketlerin ucu kendisinden çok daha öteye dokunacaktı.Köyler arası ilişkiler,kardeşleri ve belkide koca yerleşke.Böyle bir yükün altına girmek istemiyordu.Ancak bu istekten daha büyük bir meraka ve komplo planları konusunda yaratıcılığa sahipti.Fuka'nın ilk tıklatması..Haze derin nefes alarak kendini yere kitlemiş,kapının açılmasına kendini hazırlamıştı.Teftiş takımı olarak tanıtılmaktanda biraz güven almıştı açıkçası.Resmi isimler ortamıda ciddileştiriyordu haliyle.Birazda onları üstün kılıyordu.Son kısımdan emin değildi ancak bu sıfatın Amelilere bazı şeyleri hatırlatacağını düşünüyordu.Yerleşke gibi aşağılanmak,iplenmemek sinirinin kaldırabileceği noktalar değildi.Kapının açılmaması ise,tam olarak bu iplenmeme durumunu ona yaşatıyordu.İkinci tıklatmadan sonra sadece birkaç saniye bekledi ve kapı koluna adeta saldırdı.Sinirli surat,alında belirmiş damar.Kontrolünü kaybetmiş olsada kapıyı açmak yapılması gereken eylemdi.

Geldikleri muhtemelen anca bir saat olmuştu.Bu aralıkta Haze'nin aklında kurduğu herşey,odayı görmesiyle yıkılıyordu.Basit,düz yerleşim.Odayı özel kılan tek şey 'fazla' düzenli oturmuş Ameli shinobilerdi.Beklendikleri sonucuna varıyordu Haze.Her ne yapıyorlarsa bunu durdurmuşlardı,sonuç olarak Kusa grubunun eline birşey geçmemişti.Belkide gerçekten birşey yapmıyorlardı.Haze'nin aklından sürekli geçen destek ekip mevzusu.Bekliyor olabilirlerdi.Yapacakları şey için Ame'den yollanan destek,asıl olayları tetikleyecek şey olabilirdi.Lider görünümlü elemanın ona baktığını hissediyordu Haze.İyi birşey için burada değiller. Elindeki tek sonuç buydu ve buna sarıldı.Amaçları iyi değilse anlayışlı hareketleride haketmiyorlardı.Lidere kilitlenirken Fuka'nın sözlerini bitirmesini beklemedi,açık kapıdan içeriye bir adım attı. "Pek konuşkan olmadıklarını biliyoruz kardeşim." Hareketlerinde ve ses tonunda bir meydan okuma olduğunu reddedemezdi. "Girdiğiniz sorgu Kusa tarafının şüphelerini gidermekten uzak bir noktada sonlanmış.Muhtemelen tekrarlayacağız.İşbirliği içinde olursanız her iki köyde rahatlayacaktır." Hırslıydı.Bunun belli olduğunuda biliyordu.Fuka gibi davranmaktan çok uzaktı yani.Kardeşinin işi sakince halletmek istediğini farkedebiliyordu fakat karşı tarafın hareketleri bunun gerçekleşmesini mümkün kılmıyordu.
Resim
Künye
İsim: Kyogi Haze
Element: Doton
Seviye: C
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli / 2 Puan
Kullanılabilir GP: 83

Çeviklik: 6
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 6
Zeka: 2

Eksiklikler/Özürler
Takıntı: Meraklılığın bir üst noktası olarak nitelendirilebilir.Kendi çevresinde dönen olaylarla ilgili bütün ayrıntıları bilme zorunluluğu hissetmektedir.Eksik noktalar onun gözünde potansiyel birer tehlikedir.
Paranoyaklık: Koruyucu yapısından kaynaklandığı söylenebilir.Çocukken kardeşleriyle ilgili olaylarda sürekli en kötü senaryoları hesap etmiş,zamanla bu alışkanlık kişiliğini etkileyerek daha genel bir hal almıştır.
Yabancı: Haze Konoha'da doğmuş,ardından babası ve kardeşiyle birlikte Kusagakure'ye geçmiştir.O günden beri burada yaşasada kökeni Konoha'ya aittir.

Ninjutsu
Shunshin , D Rank
Otonaku Ashi Jutsu , D Rank
Moguragakure no Jutsu , C Rank
Gansetsukon , C Rank
Doryuu Shiki , C Rank
Tekkai , C Rank
Tsuchi no Te , B Rank
Gansekikei no Jutsu , B Rank
Iwa Bunshin no Jutsu , B Rank

Taijutsu
Shinshouki Stili - B Rank

Beceri Listesi
Akrobasi - 3
Shinshouki Stili - 1

Çivili Botlar
Çivili Bileklikler
Metal Sopa (* viewtopic.php?f=78&t=195 )
Kullanıcı avatarı
Kyogi Haze

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 Kas 2014, 00:48

Mitsuko: Hala gelen giden yok. Beklemeye devam etmektesin.

Haze, Fuka: eleman biraz doğruluyor oturduğu yerde, "Gelin, şöyle önüme oturun." dermişçesine elini sallıyor size. Ardından bağdaş kuruyor düzgün bir şekilde ve elleriyle ayak bileklerini kavrıyor otururken. Genel olarak relaks bir havası var. Sizi dinleyecekmiş en azından gibi bir his oluşuyor içinizde. Diğer shinobiler sessiz ve hareketsiz. Elemanın suradını görememektesiniz hala. -Yaklaşsanız bile göremeyeceksiniz.-
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kyogi Fuka tarih 21 Kas 2014, 20:02

Fuka hafifçe gülümseyerek ileriye doğru bir kaç adım attı. Adamın jesti ile birlikte istediğini aldığını düşünüyordu. En azından ufak bir kısmını ki aşağıdaki shinobilere göre bunun olması bile imkansız gözüküyordu. Asasını yatay bir şekilde kucağına alırken bağdaş kurarak oturdu ve adamın karşısına, hafifçe sol tarafa doğru yerleşti ki abisi geldiğinde ikisi de adama karşı eşit mesafede dursun. İnanın ki yalnızca şimdi soracağımız üç soruya, gerçekten de doğru bir şekilde cevap vererek bütün bu karmaşayı bitirebilirsiniz. Fuka sözlerinde ciddiydi. Adamın ifadesini göremiyordu belki ama bulundukları durum düşünülecek olursa üzerlerindeki baskının azalması onlar içinde bulunulmaz bir fırsattı. Gördüğünüz gibi burada bulunmanız her ne kadar yasal olsa da otoritelerin dikkatini fazlasıyla çekti ve sizi de gittikçe daha çok sıkacak bir takım tedbirler almak istediler. Olay köyün yerel kuvvetlerinden çıktığı için işi ne kadar kısa kesersek içinde bulunduğumuz durumu göze alarak söylüyorum ki, sizin de bir o kadar rahat nefes almanızı sağlayacaktır.

Ellerini kucağındaki asanın üzerinde gezdirerek devam etti. Bir yandan da Haze'ye göz atıyordu. Ortamın gerginliği bir nebze azaldığından beri Haze'nin sinirlerini kontrol edebileceğini düşünüyordu ancak fazla tedbir göz çıkarmazdı. Haze ise tam tersine, her an birilerinin gözünü çıkarabilecek bir bünyeye sahipti. Endişelendiğimiz üç şey var. Elbette ki yerel halkın güvenliği başı çekiyor. Adamların anbu olmaları ile ilgili düşüncelerini söylemeye gerek duymadı. Her halükarda gizliliklerini bozamayacaklarından dolayı fazladan bir bilgi edinemeyeceklerdi ancak tehlikeli kişiler oldukları her türlü hareketlerinden belli oluyordu. Köydeki kimse ile irtibata geçmediğinizi, köyde kaldığınız sürece sadece burada zaman geçirdiğinizi biliyoruz ancak bu sizin tehlikeli olma potansiyelinizi hiç mi hiç azaltmıyor. Kısacası buradaki varlığınız hem yerel halk hemde Kusagakuredeki otoriteler için bir huzursuzluk kaynağı. Bu da bizi ilk soruya götürüyor;

Buraya neden geldiniz?
Resim

Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Raiton
Dendou no Jutsu - D Rank
Yusubi no Jutsu - D Rank

Genjutsu
Disiplinler;
Sanjakubo - A Rank
Houkibo - C Rank

Teknikler
Kuroshiki - D Rank
Teishi no Jutsu - C Rank
Shibou no Jutsu - B Rank
Jubaku Satsu - B Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Kyogi Fuka

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir