Fraksiyon gelirleri konusunda herkesin aşağı yukarı benzer şeyleri sunduğunu görüyorum bu yüzden bu konuda karara varılmış gibi davranıp, bu eldeki tatlı paranın nereye harcanacağı konusunda bir kaç fikir atacağım ortaya. Valla ilk olarak madem ülkenin (bakın ülkenin dedim köyün değil) elini taşın altına koyan kısmı olmayı hedefliyoruz o halde yapmamız gereken ilk olay biraz itlik yapmak. Ben ülke bazında düşünceğim, şimdiden uyarayım. Örneğin ülke civarındaki tüccarları rahatsız eden banditleri ortadan kaldırmak amacıyla fraksiyondan adam göndermeye değilde. Bu banditlere bir miktar ödemeye yaparak (yahut 13 kişiye tek atan ateş toplarıyla gözleri korkutularak

Yada topladığımız parayla kendi işlettiğimiz kervansaray tarzı yerleşkelerimiz de olabilir. Kurulması sırasında maddi olarak bizi zorlayacak olsa da, ileride bu kervansaraylardan kazanılan para direkt olarak fraksiyona kemiksiz temiz bir maddiyat olarak gelebilir. Ufakta bir hatırlatma yapayım, yeni kurulmuş bir ülkeyiz ve en önemli amacımız ülkedeki canlı para akışını sağlamak...
Bir diğer önerim ise direkt olarak Taiyou fraksiyonunun komşu ülkelerin ticaret yollarında dümdüz haydutluk yapması. Açıkçası bu kararlaştırılan karanlık Taiyou içinde biçilmiş kaftan gibi. Yağmalanan ticaret kervanları fraksiyona maddi olarak yardım ederken, diğer ticaret yollarının güvenlik seviyesini düşürmek daha öncede söylediğim gibi bizim işimize yarar.
Oyunculara Hibe
Bende Cynic ve Kageri arkadaşa katılıyorum bu konuda. Ek olarak söyleyebileceğim herhangi birşeyim yok.
Bağışlar:
Her görev sonu kazancının %20 si direkt olarak fraksiyon tarafından kesilmeli.
Her 2 görevde bir üyenin mevcut parasının %30 u fraksiyon tarafından kesilmeli.
Her 5 kesintide bir üye bir sonraki kesinti için para ödemek zorunda olmamalı.
Diye düşünmekteyim.