gönderen Shizawa Tatane tarih 14 Şub 2016, 04:45
Biz Akane-san ile konuşurken Himei de köyün iç kısımlarına doğru araştırma yapmak adına ilerlemişti. Biz de onunla gitmeliydik belki de, ama geçmiş zamanın ardından konuşmak düpedüz "Keşke" diye sayıklamaktan farksız olacaktır. Şimdilik, burada kalmalı ve ondan haber beklemeliyiz sanırım.
Bizim de dağılıp araştırma yapmamız demek, hepimizin tek yakalanması demek olacak ve bu gerçekten büyük sıkıntı. Burada kalmak da yeterince gerici bir hal alıyor. Uh. Ne yapacağıma dair bir fikrimin olmadığı ve bulunduğum pozisyonda daha fazla kalamayacağımı hissettiğim o an. Çaresizce.
Himei'nin gitmesi ve dönmesinin çok uzun süreceğini sanmıyorum, şayet dönemezse işte o zaman sıçtık demektir. Ben bir an önce görevden alabileceğimiz, burada bulabileceğimiz her şeyi bulup köye geri dönüp raporumu teslim etmeliyim sanırım. Gittikçe yaşama ihtimalimizin düştüğünü hissediyorum.
Sanırım boş boş durmanın zamanı değil. Eğer, Himei'nin gittiği yolu biliyorsam ya da en azından kaybolmayacağımız bir güzergahtaysa ki sanırım öyle, yani öyledir. Öyle olmalı. Akane-san'a dönüp "Himei'nin gittiği yoldan onu izlemek kulağa nasıl geliyor? Bizden yardım isteme gibi bir şansı olmayacak, saldırıya uğrama durumunun söz konusu olması, görevin akıbeti için epey kötü olur."
Diyecektim ama, görev kimin umurunda ki. Himei, sadece Himei'yi düşünüyordum. Himei, umarım iyisindir. Hayır, neden dilsiz bir kızın zifiri karanlıkta öylece gitmesine izin verdim ki? Bu onu potansiyel bir ölüme terk etmekti.
Her ne olursa olsun Himei'yi takip işi mi yoksa burada böylece durmak mı? Bir an önce köye gitmek mi yoksa araştırmaya devam etmek mi? Hadi ama. Neden ikilemler, hep beni buluyor ki!
Tatane :
"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?" Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Ninjutsu : DOTON
Moguragakure no Jutsu
Tekkai
Doryuu Shiki
Gansekikei no Jutsu Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Rishuu
Shibou no Jutsu Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist