Yuudai: Sanzengarasu uyguluyorsun. Tekniğinden çıkan 50 karga ikiye bölünüp gördüğün iki saldırganın üstüne uçmaya başlıyor. Sen de planladığın gibi katananı çıkartıyorsun ve sağ taraftan atlayıp ağaçların arasına dalıyorsun. Daha demin olduğunuzdan daha loş bir ışık var burada. Körlemesine atlamış olsan da saçma sapan bir durumun içinde bulmuyorsun kendini. Hareketli bir platformdan atladığın için koşu hızını da rahatça ayarlayabiliyorsun. Yani neredeyse at arabaları ile aynı hızda koşarak ilerliyorsun artık. Önüne baktığında da seninle aynı boylarda ama senin kadar zayıf olmayan bir adamın koştuğunu görüyorsun. Üstünde siyah bir pelerin var. Sen oraya atladığında seni rahatlıkla fark etmiş olacak ki kafasını çevirmiş sana bakıyor. Siyah gözleri ile bakışıyorsunuz. Fakat seni pek takmadığı için hemen sola doğru dönüyor bakışları. Senden ve aynı zamanda at arabalarından daha hızlı koşuyor bu çocuk. Belli ki, en öndeki arabanın önüne geçmeyi planıyor, bu yüzden depar atmış durumda. Zaten gerçekten biraz sonra sol tarafa doğru zıplıyor bulduğu bir açıklıktan. Atladığında pelerinin içinde kınındaki katanasının sapını sıkı sıkı tuttuğunu görüyorsun.
Asai: Adam seni kendisine bastırıyor, bu sırada da aşağı tarafını iyice dayıyor arkana. Sağ elini hareket ettiremiyorsun, üstelik iyice büktüğü için kolun acıyor. Sol elin ise serbest. İstediğin gibi popon ile onun kasıklarının arasına sokuyorsun sol elini ve adamın erkekliğini sertçe sıkıyorsun. Sıkman ile adamın boynundaki kolu gevşiyor. Bu sırada da sağ eli ile tuttuğu kolundaki gücü de çok azalıyor, rahatça kaçabiliyorsun adamdan. Sen bırakınca o da bir iki adım geriliyor ve elleri ile kasıklarını tutarak dişlerinin arasından
"Seni kaltak!" diyor. Sen arabanın sol tarafına oldukça yakınsın, adam ise arabanın çatısının ortalarında duruyor. Arkanı dönüp düşmanınla göz göze gelmek istiyorsun fakat gördüğün şey kargalar oluyor. Nereden geldiği belli olmayan bir sürü karga daha demin sana saldıran adamın üstüne çullanıyorlar. Bu sırada tam karşından, ikinci bir saldırganı fark ediyorsun. Ağaçların arkasından bir gölge gibi fırlıyor ağaçların ve kınındaki kılıcını çıkarıyor. 2 keskin hareket ile arkadaşına saldıran kargaların bir çoğunu kesiyor havada! Sonra da arabanın üstüne inip zıplamasının verdiği hızla sana omuz atıyor. Arabanın soluna çok yakın olduğun için bu darbe ile aşağı düşüyorsun arabadan. Saldırganın kılıcını kınına tekrar koyduğunu görüyorsun düşerken. Diğer çocuk ise oldukça kızgın bir sesle
"BU KARGALAR DA NEREDEN ÇIKTI?" diye bağırıyor. Eğer bir şey yapmazsan sırt üstü yere düşeceksin. Az bir zamanın var.
Yabuko: Sakin olmasını söylüyorsun gülümseyerek.
"Sadece baş belasısınız!" diyor Sukejuro da hırlayarak. Sonra da saldırdığı sağ bacağını geri atıyorsun. Sol bacağın yerinde duruyor, sağ ile tam bir eksen dönüyorsun. Sonra da sol bacağın ile adamın arkasına geçiyorsun. Tabi o da boş boş durmuyor. Gözleri ile takip ettiği gibi ayağa kalkıp sol tarafından arkaya dönüyor. Yani tam yüz yüze bakışıyorsunuz tekrardan. Senin momentum ile savurduğun şemsiyen ayağa kalkmış ve sana dönmüş adamın sol beline denk geliyor. Sukejuro da sana döndüğü anda çevik bir hareket ile sağ elinde tuttuğu wakizashisini sol koluna hareketlendiriyor. Sol-alt kolunun iç tarafında hatırı sayılır bir yara açıyor. Sen de vurduğun darbe ile onun dengesini kaybedip bir iki adım sağa doğru adım atmasını sağlıyorsun. Sol eli ile belini tutuyor ve gardını tekrar alıyor. Bu sırada Yuudai'nin kargaları Sukejuro ile buluşuyor! Yuudai yanında tekniğin adını söylediği için kimden geldiğini ve ne olduklarını biliyorsun. Rakibin tamamen çevriliyor ve dikkati tamamen dağılıyor.
Tam o sırada diğer iki adam Asai'yi arabadan itiyorlar. Bundan sonra olanları sadece sen görebiliyorsun. Asai ile dövüşen çocuk kargalardan zar zor kurtulurken arabanın içinden Namiyo'nun sesi geliyor.
"Asai-chan iyi misin?" Arabanın perdeleri açılıp kız kafasını çıkardığında seni ve kargalarla uğraşan Sukejuro'yu görüyor. Tabi üstte de onu gören iki kötü adam olduğunu bilmiyor. Asai ile dövüşen adam
"Oha! Tamam ben bunu alırım!" dedikten sonra arabanın üstüne neredeyse yatıp Namiyo'yu ensesinden yakalıyor ve bir kedi yavrusu gibi çekerek çıkarıyor kızı dışarıya. Yeni gelen çocuk gözlerini devirerek
"Siz abi kardeş gerizekalısınız. Ben gidiyorum ne bok yerseniz yiyin." diyor. Bu sırada da cebinden çıkardığı sis bombasını da senin olduğun arabaya fırlatıyor. Namiyo'yu alan çocuğun
"Beni de bekle!" diye bağırdığını duyuyorsun. Namiyo'nun bağırışlarını da... Hareketli bir yerde durduğun ve açık hava olduğu için sis bombası uzun sürmüyor. Tabi o ikisinin kaçması için gerekli zamanı veriyor. Hala kargalar tarafından zarar gören Sukejuro kafasını kolları ile korumaya çalışırken
"BENİ NEDEN BIRAKIYORSUNUZ GÖTLER?!" diye bağırıyor. Aranızda çok mesafe yok.
3. saldırganın temsili resmi