! | GM - Naruto yazdı: |
Tachibana Shōtaro ilk pasiflik uyarısını almıştır. |
Hayato: Tünelin taş duvarına ok işareti çiziyorsun kunai ile ve başlıyorsun yürümeye. İlerliyorsun, ilerliyorsun... Tünelin dönüşü yok, dümdüz ilerliyor. En sonunda meşaleler bitiyor ve önüne yolun sonunu belirten bir duvar geliyor. Kafanı kaldırdığında üstte bir kapak olduğunu görüyorsun. Çıkarsan buranın Kusagakure kapısına yakın bir alana açıldığını görebilirsin. Bu alan bildiğin üzere köye gelip giden kervanların dinlendiği yer.
Isao: Uki'nin gelin olduğu fantazisi oldukça hoş bir fikir. Akşamları bunu düşünüp kendi kendine mutlu olabilirsin aslında ama şuan görevdesin ve bu tarz şeylere kafanı yormamalı, odaklanmalısın! Hasanobu'ya kendini tanıttığında adamın kaşları kalkıyor. "Oh be, sonunda bir iş yolunda gitti ve seni aramak zorunda kalmadım." diyor. "Miyako'nun nereye gittiğini bilmiyorum. Sabah beni çağırdı mahzene ve-" sağına soluna bakıyor, sesini alçaltarak devam ediyor lafına "-evlenmek istemediğini, başkasını sevdiğini söyledi. Katai-san'a anlatmamız gerektiğine inandığım için bunu dile getirdim ama o kafama mahzendeki içki şişelerinden biri ile vurdu. Bayılmışım. Beni bağlayıp kaçmış olmalı! Ne kadar zamandır orada bağlıyım bilmiyorum. Bunları arkadaşınıza da anlattım. O da mahzenin zemininde bir kapı buldu ve aşağı atladı. Miyako'nun oradan kaçtığını düşünüyor olmalı." Bir süre durup iç çekiyor. "Bakın, Miyako benim en yakın arkadaşım ve Katai-san ile evlenirse çok mutlu olacağından eminim. Onun için en iyisini düşünüyorum." dedikten sonra ümitle yüzüne bakıyor. Tam bu sırada binanın kapısında bir hareketlenme başlıyor. Oldukça otoriter gözüken bir kadın giriyor kapıdan ve içeriye "Herkes hazırlansın, Daichou-sama teşrif etti. Biri Katai'yi çağırsın!" diye sesleniyor. Hasanobu'nun telaşlı telaşlı "Eyvahhh..." dediğini duyuyorsun.