[Ame] Olay Yeri İlk Müdahale

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Olay Yeri İlk Müdahale

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 19 Eyl 2014, 23:15

Out: Masshi'nin turu pas geçilmiştir. 2. uyarıyı almıştır.

"İyi, ne olsun, uğraşıyoruz." diyor gülümseyerek Ando, Shirou'ya. "Hmmm, tanıştığıma memnun oldum o zaman." Etrafa basitçe göz gezdirmeyi sürdürüyor. Cesetle pek ilgilenmiyor ancak, onu sona bıraktığı belli. Cevap vermeyen Masshi ile ilgilenmiyor, konuşmasını bekliyormuşçasına.

"Memnun oldum Fujita. Ben de Ando." Çevreye bakınmayı sürdürüyor. En sonunda, cesede bakıyor, süzüyor. "Hmm." Bir elini çenesine koyuyor. "Bir oyun oynayalım. Bana katilin profilini çıkarın. Doğru bilene hediyem var. Yanlış bilenler ise avcunu yalayabilir. Oynamak isteyenler, sırayla fikirlerini paylaşsın. Katılmak istemeyenler suskun kalabilir." Ardından cesede tekrar dönüp incelemeye devam ediyor, dokunmadan.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Ronin Shirou tarih 20 Eyl 2014, 01:24

Ando sensei ile köylü muhabbeti gibi ilerler iken tanıştığına memnun olduğunu da söylemiş, ve etrafa göz gezdirmeye devam etmişti. Masshi dik dik duruyordu öyle, bir tepki bile göstermedi Ando senseiye. Masshi'yi dürttüm ve sessizce konuştum. "Ayıp olmuyor mu, bir merhaba deseydin." Sonuçta bu kadar soğuk da davranılmaz yani. Ayıp. Fujita'ya da memnun oldum dedikten sonra bize döndü, sonra da cesede bakmaya başladı. Cesedi inceliyordu öylece. Sonra bizimle konuştu, bir oyun mu ? Hem de hediyeli ?! Ah, tamam, katlıyorum tamam ! Katil profili mi.. O-o ne lan...

Aaah, hocam yapmayın bunu. Hediyeleri severim, ama hayatımda hiç katil profili çıkartmadım, bu kelimenin tam anlamını bile bilmiyorum. Ama işin ucunda hediye var be abi. Hadi bakalım, oynayalım o zaman. Ama dur, ilk önce Fujita paylaşsın fikirlerini. Ondan sonra da ben gireyim araya. En azından bir fikir edineyim profil çıkartmak ile ilgili. Tabii ki tekniği biliyorum ama daha önce hiç yapmadığım için bir dinlesem Fujita'dan çok iyi olur benim için. Masshi'ye bakıp gülümsedim ve ilk sen git işareti yaptım, bu normal bir gülümseme falan değildi. Bu gülümsenin tam anlamı 'hadi ilk sen söyle sen çok konuşuyorsun' bakışıydı. Cidden, adam bu işte bir ustaydı adeta. Bu yüzden ilk olarak onun konuşması gerekirdi. Belki Fujita da bilmiyor bu işleri ? Masshi'nin bildiğine adım gibi eminim ama. Her neyse.

"Sensei, ben fikirlerimi en son paylaşmak istiyorum. Arkadaşlarımın düşüncelerinin benim düşüncelerimden daha ilginç olabilme ihtimali olduğu için onları dinledikten sonra kendi düşüncelerimi söyleyeceğim. Şimdiden karar verdim düşüncelerime, ve değiştirmeyeceğim. Merak etmeyin." Bu lafları söylerken biraz terlemiştim. Yalan söylemiyordum, ama söylüyor gibi hissediyordum. Beyaz yalan mı demeliyim bilmiyorum ama şu anda tam olarak düşünmedim ne diyeceğimi. Her şeyden önce Masshi'nin dediklerini hatırlıyordum. Katil ya salak ya da usta. Ama hangisiydi ? Bunlardan sadece birisi doğru olmalı değil mi ? Ama hangisi ? Bunu öğrenmenin tek yolu var, o ustaların kullandığı sanat, o sınavlardaki sunulan lütuf, o muhteşem teknik.. Sallamak !

"Eveet, ilk kim o zaman ?" Masshi ve Fujitaya gözlerimi çevire çevire bakıyordum, iki saniye aralıklar ile bir Masshi'ye, bir Fujita'ya bakıyordum. Arada bir de beş saniyeliğine Ando-sensei'ye bakıp gülümsüyordum. Çok düzenli bir şekilde bu hareketleri yaparken ıslık da çalıyordum. Bu çok zekice, en azından ben böyle olduğuna inanıyorum, çünkü böyle boktan bir cinayet ortamında birinin güzelce şarkı söylemesi gerek. Eh, opera söylemeyeceğimize göre, ıslık çalalım değil mi ama ? Hem herkes mutlu olur, kardeşlik olur böyle ortalıkta, ah ne güzel. Tam bunları düşünürken, dışarıya da yansıttığımı farkettim. "Lay lay la-a.. Kusura bakmayın biraz sinirim bozuldu." Gülmemek için kendimi tutuyordum, hani bazen olur ya, nedensizce gülersiniz. İşte o durum şu anda bana oluyor. Ve bunların hepsi beş dakika içinde oluyor. Gerçekten de çok garip.

Gülmeyi kesip Ando-sensei'ye ciddi bir şekilde baktım. Sonra da Fujita ve Masshi'yi beklemeye başladım. Masshi'nin yaptığı araştırmalar aklıma geliyordu. Bulduğu deliller ve katilin stili ile ilgili bize ayrıntılı bir açıklama yapmıştı. Hatta bir kişiye şüpheli etiketi de koymuştu. Şu anda Ando-sensei gibi güçlü bir sensei'nin yanımıza gelip böyle rahat olması ve Musashi'yi görmemesi düşük bir ihtimal olduğundan büyük ihtimalle o durum yanlıştı, ancak Masshi çoktan bir profil çıkartmıştı. Şu anda o profilin aynısını söyler, ya da hepsini kısaca toparlar diye düşünüyorum. Fujita pek bir şey yapmamıştı, ancak o da etrafa bakınmıştı. Ben Ando-sensei'nin odaya gireceğini bilmiyordum, hazırlıksız yakalandım. Şu odada hiçbir şey yapmadan durdum. Ah Shirou ah..

Şu sırada ortam gerçekten de çok soğuktu. Sensei'nin sıcak davranışları ortamdaki gerilimi biraz azaltsa bile, sonuçta bir olay mahali, ve bu öyle hırsızlık gibi bir olay da değil. Yanımızda bir ceset var, bizde oyun oynuyoruz. Çok saygılı insanlar olduğumuz ne kadar açık. Belki de bu yaptığımız eyleme bir oyun değil de, yarışma da diyebiliriz. Sonuçta hediyeler gelecek hediyeler. Bir de katana verirmiş, olur belki ! Heyecandan titremeye başlamıştım. Gelecek hediye ihtimallerini düşüne düşüne beynimi bozacaktım. Neyse, beynim şu anda profil çıkartmak için gerekli. Bakalım kim ne diyecek..
Resim
Künye
İsim:Ronin Shirou
Element:Katon
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü:4 - Orta-Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP:72

Güç:5
Çeviklik:6
Kondisyon:4
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Goukakyuu no Jutsu, C Rank
Gouryuuka no Jutsu, B Rank
Karasu Bunshin no Jutsu, C Rank
Shunshin, D Rank

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi
Chakra Kontrolü 1
Chakra Kontrolü 2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Ronin Shirou

Mesajgönderen Higan Masshi tarih 20 Eyl 2014, 19:05

Tokubetsu Jounin Ando!

Her Amegakure bireyi gibi, ister shinobi, ister sivil... O kadın hakkında hepimiz bir şeyler duymuştuk. Amegakure'nin 'saklı' güzelliklerinden birisiydi, hiç şüphesiz. Başka hangi köyde, bu kadar güzel bir Jounin vardı ki? Eğer Amegakure'de doğmayı, Amegakure shinobisi olmayı ben seçseydim; sırf bu kadın yüzünden seçerdim! Güzeldi, evet. Fakat hangimiz, hem güzel; hem de işkence uzmanıyız ki? Hangimiz güzelliğimizi bir silah olarak kullanabiliriz ki? O kadın yapabiliyordu, tam benim tipim! Beni yaratıp, Amegakure shinobisi olmayı 'seçtiren' yüce güce, yüce tanrıya, yüce varlığa teşekkürler.

'İlk geldiği anda, ışıkların açık olup olmadığını sormak... Gerçek bir profesyonel.' Ne yazık ki, benim, bunun farkına varmam geç olmuştu. Biraz gurur kırıcıydı. Ama... Bunu benden başka sorgulayan, düşünen, kimse olmamıştı. Bardak, adamım, yarısı dolu bardak...

Aslında bir şey oldukça mantıklıydı. Ando ağzını açmasına bile gerek duymadan, istediği bilgiyi elde edebilecek kadar güzeldi. Shirou şimdiye kadar konuştuğunun üç katı konuşmaya başlamıştı. Eh. Ando'nun sık yaşadığı durum olsa gerekti. Kadın buradan çıktığında çocuğun ismini unutacaktı, hiç şüphesiz. Fujita ise sadece ismini bahşetmişti. Eh, ben kadını incelemekten başka hiçbir şey yapmamıştım. Kimin unutulup, kimin hatırlanacağına karar vermek... En azından, şu halimle, hatırlanmayacağıma yemin edebilirim!

Kadın ilgili ve sıcakkanlı görünüyordu. Fakat sadece, görünüyordu. Shirou'nun sorduğu özel sorulara cevap vermemişti. Sadece 'ilgili' görünecek kadar konuşmuş ve ardından duymazdan gelmişti. Vovovov... Gerçekten ama gerçekten benim tipimdi. Üç çocuğum olacak, birisine Sherlock diyeceğim; ötekisini doktor yapacağım...

'Katilin profilini çıkarmak hakkında bir oyun ha?'

Düşler ülkesinden uyandım. Aslında ödül olarak bir şey almayı beklediğim yoktu. Emir vererek, bize ne düşündüğümüzü sorabilirdi. Fakat ucunda bir ödül varsa, hepimiz hayal gücünü bu potada eritecek ve kadına sunacaktı. Kesinlikle çok daha verimli bir yöntemdi. Bunu bir yere not almalıyım... Shirou en son konuşacağını söylemişti. Tanrım... Çocuk iki kat daha fazla konuşuyor, şarkı söylüyor...

Tutmayalım küçük enişteyi, salıverelim gitsin!

Aslında biraz pişman olmuş sayılırdım. Çok fazla konuşmuş olmalıydım. Takım oyunu hiç bana göre değildi ki... Kendi kendimle konuşmaktan da fevkalade hoşlanırdım. Belki de bunun sebebi, dinleyen 'birilerinin' olmasıdır. Araştırmaya değer bir konu! Fakat biraz çakma hissettiriyor... Her neyse. Zaten söylediğim şeylerin çoğunun, yanlış olma ihtimali vardı. Muhtemelen öyleydi.

"Cinayetin duygusal bir sebebi olduğuna eminim. Planlanmamış. Her tarafa kanıtlar bırakılmış. Bir usta işi olmaktan çok uzak. Maktulün cesedindeki Katana'dan yola çıkarak, kimin kime sattığını kolaylıkla bulabiliriz. Banyo aynasındaki el izinden, muhtemel katilin kim olduğunu çıkarabiliriz. Kanlı ayak izlerinden, yakaladığımız zaman katilden, kesin olarak emin olabiliriz."

Susarken fark etmemiştim. Fakat şuan konuşuyordum ve konuşmak aşırı eğlenceli!

"Dediğim gibi, planlanmış bir cinayet değil. Katil duygusal bir sebepten ötürü, adamı öldürdü. Ceset takribi olarak iki-üç saat önce öldürülmüş olmalı. Burada devriye bekleyen Musashi, zahmet edip bize cesedi ne zaman bulduğunu söyleseydi, katilin tam olarak ne kadar sürede evden çıktığını tahmin edebilirdik. Fakat çok fazla olmadığına iddiaya girebilirim. Kanlı ayak izleri, Katana ve kanlı el izi... Hayır. Panik yaptı. Daha önce birisini öldürdüğünü düşünmüyorum. Panik yaptı ve evden çıkmak istemiş olmalı. Ama bunu yapamazdı. Hala atmakta olan bir kalbi deştiğinden, üzeri kanla kaplanmış olmalı. Sadece üstünü yıkadı ve bir an önce evden çıktı. Aslında şöyle bir düşününce, kirli sepetine bakmak hiçbirimizin aklına gelmedi. Ne yazık."

Bulduğumuz sonuçlar katil hakkında bunu gösteriyordu. Musashi hakkındaki çılgınca teorimi ise yuttum. Adamın içeriye nasıl girdiğini ve maktulü nasıl gördüğünü bilmesem de... Bilmemek hiç eğlenceli değil!

"Maktule odaklanalım. Yerde dağılmış yastıklar... Tek kişilik bir ev. Ve tabii ki, erkek bir maktul? Ve tabii, duygusal sebeplerden ötürü işlendiğine inandığım bir cinayet var ortada. Kalbe saplanan bir katana? Bence katil bir kadın. Muhtemelen maktulün sevgilisi... Olası başka duygusal sebepler, intikam, kıskançlık... Hepsi bir miktar planlamayı gerektiriyor. Öfke. Sıradan bir eve sahip, muhtemelen, sıradan bir adamın; daha önce cinayet işlememiş katili? Bir kadın olmalı."

Kalbe bir bıçak darbesi ve bir kadın, ha? Sanki yaptıkları diğer şeyler yetmiyormuş gibi...

"Bu arada... Ben Masshi."

Elimde olmayan sebeplerden ötürü, bir süredir interneti kullanamadım. Kusuruma bakmayınız.
I am the sin; and the temptation. And the desire. And the pain and the loss.
Künye
İsim: Higan Masshi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Seviyeli (3/10)
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 8
Varlık: 5
Zeka: 5

Ninjutsu
Daitoppa [C Rank]
Sanzengarasu [C Rank]
Gyuki no Jutsu [C Rank]
Kaiten Shuriken [C Rank]
Shinkuu Gyouku [C Rank]
Renkuudan [B Rank]
Zanshuu no Jutsu [B Rank]

Genjutsu
Teishi no Jutsu [C Rank]

Varlıklar
İkili Patlayıcı Parşömen Pakedi |2.Seviye|
Kullanıcı avatarı
Higan Masshi

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 20 Eyl 2014, 20:41

Ando sensei sırayla shiro ve bana tanıştığına memnun olduğunu söylemiş, ve odayı incelemeye başlamıştı. Hiç bir yere dokunmuyordu. Şu Masshi adlı çocuksa hiç bir hareket yapmıyor, ağzından da kelimeler çıkmamıştı. Ando biraz daha ortalığa bakınmış ve göreve gelen heyecanı mı yeniden getirmişti. Ama oda da hiç bir şeye dokunmuyordu. Büyük bir ihtimalle parmak izleri yüzünden.

Beni umutlandıran ise Ando'nun bahsettiği oyundu. Katilin profilini çıkart, ödülü kap. Masshi'nin bütün görev boyunca anlatıp durduğu şeylerde eksik kısımlar ve büyük yanlışlar vardı. Shiro ise bu olayla hiç ilgilenmemişti. Eğer tahminlerim doğru çıkarsa ben kazanırdım, kimse bilemezse Ando büyük ihtimalle kazanırdı. Planım ilk olarak çevremdekilerin neler söyleyeceğini duymaktı fakat Shiro çoktan topu benle Masshi'ye atmıştı bile. Eğer yanılmıyorsam şimdiden iki kişi kalmıştık bu oyunda.

Göz ucuyla Masshi'yi süzüyordum. Boyu benden hatırı sayılır derecede uzundu, saçları da teni gibi bembeyazdı. Birbirimize hiç benzemiyorduk. Bu karşılaştırmayı onu mutlak rakibim olarak gördüğüm için yapmış olabilirdim. Ama kafama takılan neden onu rakibim olarak görüyordum.

Beklediğim an gelmişti ve ağzını uzun bir süre açmayan Masshi konuşmaya başlamıştı. Beklediğim şeyler değildi ağzından çıkanlar. O katili Musashi diye tahmin eden adam bir anda benim başlangıçtan beri bahsettiğim şeyleri söylemeye başlamıştı. Sinirlenmiştim. Küfür ediyordum, onlarca, yüzlerce ta ki konuşma sırası bana gelene kadar. İçimde bulunan öfkeyi dışarı yansıtmak istemiyordum. Bir iki kere derin nefes alıp verdim. Düşünmem gerekiyordu. En doğru şekilde kendimi ifade edip bu oyunu kazanmak istiyordum, ödülün ne olduğunu öğrenmek istiyordum.

'' İlk olarak kanlı ayak izlerinin boyutuna bakarak katilin bir kadın olduğundan emin olabiliriz. Bakış alanını biraz daha genişletirsek şu gördüğümüz cesedin (parmağımla cesedi gösterip) katili tanıdığından da emin olabiliriz. Hatta katilin geceyi bu evde geçirmiş olduğunu, yada sabaha yakın saatlerden itibaren evde bulunduğunu da söyleyebilirim. Çünkü mutfağa bakarsanız iki tane noodle göreceksiniz. İkinci kaseyi içimizden birine hazırlamadığına göre tek sebebi olurdu.''

İyi gidiyordum. Anlattıklarımı odada bulunan eşyalara dayandırmak iyi bir fikirdi. Fakat devam etmem gerekiyordu.

'' Olayın işleniş sebebi Masshi'nin de bahsettiği gibi duygusal bir sebepten. Katilin böyle bir şey gerçekleştirmeyi düşündüğünden bile emin değilim. Büyük ihtimalle katilimiz aralarında ettikleri kavga sırasında eline geçirdiği katanayı sapladı ve hıncını alamayıp ona duvara kadar götürdü. Kendine geldiğinde ise bu manzarayla karşılaştı. Kendine geldiğinde ise bu manzarayla karşılaştı ve panikledi. Gerisi de zaten Masshi'nin de anlattığı gibi telaşlanmıştı önce aynaya dokundu, sonra da girip duş aldı, yada kıyafetlerini yıkadı. ''

Konuşmam devam ettikçe isteksizleşmiş ve hızlanmaya başlamıştı.
Resim
Künye
  • İsim: Morio Fujita
  • Element: Doton
  • Seviye: C-Rank
  • Rütbe: Chuunin
  • Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

• Güç: 3
  • Çeviklik: 7
  • Kondisyon: 4
  • Potansiyel: 4
  • Varlık: 5
  • Zeka: 7

Ninjutsu
  • Tsuchiganji no Jutsu D-Rank
  • Yochi Uryou no Jutsu A-Rank
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

• 2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi
  • Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 20 Eyl 2014, 21:33

Ando, Shirou'ya cevap veriyor önce. "O kadar vaktim yok tatlım, üzgünüm." Yüzünü buruşturuyor biraz, sonra da "bir dahaki sefere" dermişçesine gözlerini kısıp gülümsüyor. Cinayetin bir dahaki seferi mi olur... Belki onunla tekrar karşılaşırsın.

Ardından Masshi'yi dinliyor. "Katana'ya hiç dikkat etmedin heralde. Üzerinde bir üretim sembolü yok. Seri üretilmiş bir partiden çıktığı kesin. Bu tarz silahları takip edemezsin. Yarım yamalak el ve ayak izleri, evet, katili kesinleştirmek için bir noktaya kadar kullanılabilir. Ancak bunun profil ile bir alakası yok tabii."

Ellerini, önünde kavuşturuyor. Dediklerinin geri kalanını dinliyor. "Bu dediklerine gerçekten inandığını sanmıyorum." Gülümseyerek elini havaya kaldırıyor bir hakem gibi. "Diskalifiye! Ehihi."

Ardından, Fujita'nın açıklamasını dinliyor. Açıklamayı dinlerken, bir elini çenesine götürüyor ve ara ara onaylarcasına başını sallıyor. "Güzel." diyor sadece.

"Şimdi, işimize bakalım." Cesede doğru ilerliyor. Kanın üzerine basmaktan çekinmiyor Ando. Cesedin ellerini kaldırıyor, kesiklere bakıyor. Ardından katananın kabzasına yakın olan kan izlerine bakıyor. "Adam bir shinobi değil. Olsaydı katanayı buradan tutmaması gerektiğini bilirdi." Ardından kan gölü üzerinde bulunan izlere bakıyor. "Kan fışkırmış gibi görünmüyor. Akarken de bu kadar hızlı akmaz. Burada eğer ayak izi varsa, burada kan yayılırken birisinin durduğu anlamına geliyor. Muhtemelen katil adamı öldürdükten sonra burada bir süre, muhtemelen 2-3 dakika kadar, bekledi. Acaba neden? Şoka girmiş olabilir mi?" Ardından kendi kanlı ayak izlerini bırakarak banyoya yürüyor. Duşa bakıyor. Gider mazgalındaki kan izlerini görüyor. Ardından, sırtında bulunan bir tantouyu çekiyor, mazgalın kenarından aşağı iktiriyor ve yerinden söküyor. Mazgalın altında, uzun saçlar görüyorsunuz. "Duş alan kişi, muhtemelen bir kadın ve sarışın." Ardından kanlı aynaya gidiyor. Yakından inceliyor ve aynanın yandan açılabilir olduğunu farkediyor. Hemen hemen gizli sayılabilecek bir şekilde ayarlanmış. Aynayı açıyor, ve arkasından ufak bir dolap beliriyor. İçinde çeşitli antidepresanlar ve kadın bakım malzemeleri bulunuyor. "Birileriyle beraber yaşıyormuş demek. Hem de manyak birileriyle." Geçerken kirli sepenite bakıyor, boş olduğunu görüyor. Odaya devam ediyor ardından. Yatağa geçiyor ve yorganı kaldırıp başka bir köşeye atıyor. Yatakta, uzun saç tellerini görebiliyorsunuz. Mazgalın altındakilerle aynı renkte. Ancak yatağın üstünde başka bir şey daha var. Kullanılmış bir prezervatif. "Erkekler. Kadınlara saf dokunuşu bile fazla görüyorlar." Tiksindiğini farkedebiliyorsunuz. Ardından, cama ilerliyor ve dışarıya bakmaya başlıyor. Yağmur kokusunu içine çekiyor. "Katil, bir kadın. Shinobi. Eğitimli. Chuunin rütbesinde. Tek seferde kalbi bulabilmiş, kısa bir şok geçirmiş, ve bir cesedin olduğu bir evde duş alıp kendini toparlayacak kadar sakin kalabilmiş. Muhtemelen antidepresanları o kullanıyor. Bir çok kişi shinobi kariyeri boyunca bunları kullanmak zorunda kalır genelde. Adam ise sıradan bir tipleme. Katananın keskinliği hakkında bir fikri bile yok. Bir shinobiyi kızdırmamayı da öğrenememiş zaten, belli. Burada beraber kalıyorlar muhtemelen. Ancak kısa süreli ilişkileri olduğu belli zira etrafta bir dolap bile yok. Muhtemelen bir tartışma sonucu öldürdü, veya bir aldatma olayı oldu. Bunu sorguda göreceğiz." Derin bir nefes alıyor ve camdan dışarıya bakmaya devam ediyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Ronin Shirou tarih 21 Eyl 2014, 20:17

Bana anında cevap verdi Ando-sensei. O kadar vakti mi yokmuş ? Hay.. Neyin kafasında lan bu kadın ? Neye vaktin yok ? Şimdi ilk ben konuşsam sonra bu ikisi konuşsa zaman farkı mı geçecek beyinsiz ?! Bu kadar gerizekalı bir senseimiz olduğunu bilmiyordum. Anında gülümsemeyi kestim ve dik dik baktım senseiye. Şu hale bakın ya, şu hale bakın. Birde artık sonra gibi bir ifadeyle baktı yüzüme. Çakacağım şimdi, bitter çikolata aşkına ! Yavaşça fısıldadım. "Biraz saçma ama olsun. Hım." Kızgın bir şekilde bakmayı kestim ve Masshi'ye döndüm, uzuuun uzun konuştu kendisi. İnanıyordum ki ödül ona gidecekti, senseiye döndüm ve dinlemeye başladım kendisini.

Diskalifiye mi ? Bu nasıl olabilir ? Hemen Fujita'ya döndüm ve konuştum. "Yav düzgün birşeyler söyle de, bu çocuk bile elendiyse artık senin durumun nafile !" Fujita'ya dalga geçermiş gibi gülüp sırtına çaktım bir tane. Fujita öne çıktı ve konuşmaya başladı. Çocuğun sözleri ilk defa bana da mantıklı gelmişti. Daha önceden bir şey demediği için tabii. Yavaştan alkışladım, görünüşe göre bizim Ando-sensei de beğenmişti dediklerini. Hediyeyi bu çocuğun kaptığı belliydi. "Tebrikler Fujita, hediye senin gibi gözüküyor." Ardından Ando-senseiye döndüm, konuşmaya hazırlanıyordu.

Uzun bir süre konuştuktan sonra, dediklerinin çoğu Fujita'nın dedikleri ile aynıydı, ve böylece Fujita'nın kazanan olduğu da belli oldu. "Tekrardan tebrikler kardeşim." Sonra aklıma bir şey geldi, bizim yanımıza rütbeli bir jounin gelecekti zaten, demek ki görev bitti. "Sensei, siz geldiğinize göre görevin sonuna mı geldik acaba ?" Bu kadar kısa bir görevde yer aldığıma inanamıyorum, hem de chuunin olduğumdan beri en kısa görevim buydu sanırım. En azından eğlendik, cesetli bir evde eğlendik öyle. Ne güzel.
Resim
Künye

Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Goukakyuu no Jutsu, C Rank
Gouryuuka no Jutsu, B Rank
Karasu Bunshin no Jutsu, C Rank
Shunshin, D Rank

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi
Chakra Kontrolü 1
Chakra Kontrolü 2

Kullanıcı avatarı
Ronin Shirou

Mesajgönderen Higan Masshi tarih 21 Eyl 2014, 20:56

Wowowowow... Diskalifiye mi?

Eh. Katilin Musashi olduğunu düşünmüyor değildim, tabii... Bekar bir adamın hatununun bu işe karıştığını da düşünmemek için bir sebebim yoktu. Tabii, Fujita oğlanı, bize iki noodlle kabı olduğunu söyleseydi... Neyse! En azından, ünlü Ando'nun nasıl çalıştığını görme şansı buldum! Kan lekelerini doğru tahmin edişi, dolap olduğunu fark etmediğim 'aynayı' açarak antideprasanları bulması, mazgalın altını kaldırması, kullanılmış prezervatifler... Kendime düşmem gereken not, 'Ando. Onun rütbesine, becerilerine ve ünvanına sahipsen... Muhtemelen aşk hayatında bundan nasibini alır. Saf dokunuş eksikliği mi? Eğer Ando'yla şans bulursan, saf dokunuş şart.'

Tahmin ettiğim gibi! Bu kadının yanında, sadece birkaç gün dolaşma şansı bulabilsem... Gerçek bir profesyonelle sahada dolaşmak gibisi yoktur. Peki ya neden şansımı zorlamayayım ki?

"Davayı çözememiş olsak da, görevi başarıyla tamamladığımıza inanıyorum. Bu yüzden, davaya aynı takımla devam etmeyi öneriyorum, Ando-dono. Kaçak Chuunin'in yakalanması ve sorgulanması... Başka bir takımı yeniden bilgilendirip, göreve atamak yerine, hızlıca göreve devam edebiliriz. En azından, şahsi isteğim olarak, sorgulamayı izlemek istiyorum."

Derince bir nefes alıp, takım üyelerine kısa bir bakış attım. Birisinin bir şey yaptığı yoktu. Ötekisinin ise, takım ruhuyla bir alakası yoktu. Fakat diskalifiye olan da bendim. Dil cambazlığı yaparak, göreve tek başına devam etmek istememin alemi yoktu. Beraber başladıysak, beraber bitirecektik.

"Onların da bunu istediğine eminim."

Kalitesiz bir rp olduğunun farkındayım. Gerçekten vaktim olmadığı için, kusuruma bakmayınız.
I am the sin; and the temptation. And the desire. And the pain and the loss.
Künye
İsim: Higan Masshi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Seviyeli (3/10)
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 8
Varlık: 5
Zeka: 5

Ninjutsu
Daitoppa [C Rank]
Sanzengarasu [C Rank]
Gyuki no Jutsu [C Rank]
Kaiten Shuriken [C Rank]
Shinkuu Gyouku [C Rank]
Renkuudan [B Rank]
Zanshuu no Jutsu [B Rank]

Genjutsu
Teishi no Jutsu [C Rank]

Varlıklar
İkili Patlayıcı Parşömen Pakedi |2.Seviye|
Kullanıcı avatarı
Higan Masshi

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 21 Eyl 2014, 21:51

Shiro cevap vermediğinden dolayı elenmişti. Masshi ufak bir hata yüzünden diskalifiye olmuş. Bende yarışmayı kazanmıştım. Artık Masshi'ye sinirli değildim. Aslında sinirli olmak için bir sebebim bile yoktu. Bu sefer başarı olmaya kafamı o kadar çok takmıştım ki başka birinin beni geçmesine öfkelenmiştim. Her şeyden önemlisi doğru bilmiştim. Para, yemek kuponu, eğitim. Bunların hepsi ödülüm olabilirdi. Ya da Ando hepimizi olaya çekmek için böyle bir şey kullanmıştı. Zekası ve korkutuculuğuyla ün salmış birinin böyle bir şey yapabilme ihtimali olurdu.

Shiro ssıtıma dostça vurmuş ve beni tebrik etmişti. Ufak bir gülümsemeyle karşılık vermiştim. '' Teşekkürler Shiro-San '' Ardından Ando'yu izlemeye devam etmiştim. Bizim uğraşıpta çözemediğimiz olayı birkaç dakika içinde çözmüş ve büyük ihtimalle Katilin kimliğini de biliyordu. Bu kadın belki kendi hakkında söylenen her şeyi hak ediyordu. Sıra sorgudaydı onun deyimiyle. Masshi sorguya katılmak istemişti. Bu hem onun hem de benim için faydalı olabilirdi. Yanında geçirilebilecek bir gün sonunda ne hale geldiği düşünmeye bile gerek yoktu.

'' Ando Sensei. Eğer kabul ederseniz Masshi'ye sorguyu izlerken eşlik etmek isterim. '' Cesaretimi toplayıp kelimelere dökmüştüm. böyle bir şey istemek benim için zor bir durumdu. Ya reddederse, ya agresifçe karşılık verirse. Bunların hepsi istemediğim kötü sonuçlar doğururdu. Hemde şanslıysam Masshi'yle tanışma ihtimali, üzdüysem de gönlünü almak için fırsatım olurdu. Her ne kadar o konuşurken ki öfkemi dışarı yansıtmamaya çalışsam da hiçbir insan istediği şeyleri mükemmel bir şekilde yapabilecek insanlar değillerdi. Tek yapabileceğim Ando'nun ağzından çıkacak kelimeleri beklemekti.

Resim
Künye
  • İsim: Morio Fujita
  • Element: Doton
  • Seviye: C-Rank
  • Rütbe: Chuunin
  • Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

• Güç: 3
  • Çeviklik: 7
  • Kondisyon: 4
  • Potansiyel: 4
  • Varlık: 5
  • Zeka: 7

Ninjutsu
  • Tsuchiganji no Jutsu D-Rank
  • Yochi Uryou no Jutsu A-Rank
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

• 2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi
  • Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 22 Eyl 2014, 00:59

Out: Shirou'nun da gelmek istediğini söylediğini varsayıyorum.

"Dava mı?" diyor Ando, hala dışarıya bakarken. "Dava çözüldü. Katil kendini 15 dakika önce teslim etti. En azından bana öyle söylendi. Onu görmeye gideceğim birazdan. Madem çok istiyorsunuz benle gelebilirsiniz." Ardından, cesede doğru yöneliyor. Cebinden bir parşömen çıkarıyor ve temiz bir yüzeye seriyor, cesedin yanında. Ardından, kısa bir el mührü dizisini yaptığını görüyorsunuz. Cesede dokunuyor. Ceset, bir sis bulutu ve "pof!" sesi ile kayboluyor. Parşömende yazıların oluşmaya başladığını görebiliyorsunuz. Muhtemelen, cesedi parşömene mühürledi. Farklı bir parşömen çıkarıp, aynı prosedür ile bu sefer de katanayı mühürliyor.

Camı kapatıp, Musashi'nin kullanmış olduğu mühürden kullanıp camı mühürlüyor açılmaması için. Evden çıkıyorsunuz hep beraber. Kapıyı kapatıyor Ando, ardından açılmaması için dışarıdan bir tane daha mühür uyguluyor. Apartmanın dar merdivenlerinden aşağı inip, yağmurlu Amegakure sokaklarına çıkıyorsunuz. Rotanız, Daichou binası. "Ödülünü Daichou binasında alırsın Fujita."
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Ronin Shirou tarih 22 Eyl 2014, 20:17

Sorgulamaya kendimin de gelmek istediğini söyledikten hemen sonra sorgulamanın çoktan bittiğini öğrendim. Aynı zamanda bizi katili görmeye çağırmıştı. Aha ! Şimdi işte neyin nesi olduğunu görme zamanıydı. En azından bakalım Ando-sensei ve Fujita'nın laflarını doğru mu onu anlarız. Cesede doğru yönelip parşömenle cesedi mühürledi kendisi. Ardından katanayı da mühürledi. Herhalde morga falan götürecek, emin değilim. Camı da kapattıktan sonra dağıldık Amegakure sokaklarına.

Yine olay mahali öncesi yaşadığım o mutluluğa geri büründüm. Şöyle havayı bir içime çektim. "Ooooh, ne güzel bir hava bu ya !" Diğer arkadaşlara bakıp gülümsedim ve Ando-sensei'ye döndüm. "Eveet, şimdi de sıra o soysuz katilin kimliğini öğrenmekte.. Çok heyecanlıyım." Bu sırada Ando-sensei'nin de ödülü alacaksın sözünden sonra Fujita'yı sanırım üçüncü kez tebrik ettim ve Masshi'ye döndüm. "Senin diskalifiye olacağını hiç düşünmezdim açıkçası, yine de tebrik etmek istiyorum, en azından içeride bize büyük bilgiler verdin, dediklerin doğru da olabilirdi, ama şans işte." Gülümsedim ve yolumuza devam ettik.

Amegakure'nin havası yine kasvetliydi, ben bu kasveti mutluluğa ve gurura çevirmenin yolunu biliyordum ama. Amegakure'nin insanları mutsuz gözükür hep, bana mutlu gözükür ama. Amegakure'nin shinobileri sert derler, ama iş sevgiye geldiğinde en yüksek puanı bizim alacağımızı da biliyorum. Amegakure her şeyi ile güzel, her şekilde güzel. Biz bu topraklardan vazgeçer isek, diğer köylerin soysuzlarından farkımız kalmaz, işte burada da o katil devreye giriyor, ulan kesin başka köydendir, yani bir Ame'li başka Ame'liye nasıl ihanet eder ? Saçmalık !

Zaten katilin kimliği Ame'li çıkarsa orada onu boğazlarım diye düşünüyorum. İhanet edenler soysuzlardan da aşağıdadır, hep de öyle kalacaklardır ! Bu köyden atılmalı, sürülmeli, öldürülmeli böyle şerefsizler ! Atalarımız ne demiş ? "Üze Yahiko basmasar, asra yer telinmeser, Amegakure bodun iliŋin törüŋin kim artatı udaçı erdi?" Tabii eski bir dille, ama olsun, biz her zaman uluyuz, her zaman üstünüz ! Diğer köyler kendilerini be-neyse.. Ağzımı bozmayacağım. Düzgün bir şekilde yürüyeceğim. Sakin ol Shirou, sakin ol !
En son Ronin Shirou tarafından 22 Eyl 2014, 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Künye