gönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 07 Mar 2015, 20:43
Her zaman kuş olmak istemişimdir. Gökyüzünden insanları izlemek ve sevmediklerinin kafasını pislemek çok eğlenceli olsa gerek. Sen hep ordasındır. Lakin kimse seni fark etmez, görmez, ayırt edemez. Hani hiçliğin ne olduğu bilirsin, hissedersin ama göremezsin, bulamazsın ya. Aynen öyle olmalıydım. Belki de olabilirim ha, hayallerimi gerçekleştirmek için hala zamanım var. Hiçbir şey için geç değil. Sadece zaman gerekiyor. Evet evet, bunu yapacağım. İnsanlara yukarıdan bakacağım. İnsanlara yukarıdan bakma projesinin ilk adımı ise güçlenmekten geçiyor. Yoğun bir tempo ile çalışmalıyım. Çevik bir vücut, güçlü yumruklar ve esnek bir zekaya ihtiyacım. Asla pes etmemem gerekiyor. Asla, asla dememem gerekiyor. Yüzde yüz şansım olmadan bir işe girmemem gerekiyor. Şans zarımın tüm sayılarının altı olması gerekiyor. Beşlere luzum yok. Hem koruyucu, hem çıkarcı olmam gerekiyor. Bunların bir bölümünü bu kadın sağlayacaktır. Dahası bir ordu gerekiyor. Eğitimli bir shinobi ordusu. Ordu güçtür. Bir orduyu yönetmek ve savaşa götürmek için önce kendimi geliştirmem lazım. Güvenini kazanmadan onları yönetemem. Dahası yönetmeme izin vermezler. Bide bu askerlerin gideri var. O yüzden ismi bilindik güçlü biri olmam lazım. Yoksa besin kaynağı da sağlayamam. Her şeyin önünde bir Ayuri Chinen adında bir kadın duruyor. Şuan benden çok ok daha iyi durumda olan bir kadın. Bu kadının bir ordusu var. Demek ki gücüyle kendini kanıtlamış ki orduyu yönetebiliyor. Sayısı az yada çok ama onları doyurabiliyor. Eğer doyuramıyor olsaydı şehirde bir yerde fark ederdik. Adı duyulmuş ki bizim gibi bir ikili onu arıyor, Daichou'ya meydan okuyabiliyor. Hehe, Ayuri ... Hepsini senden sömürmeye geliyorum. Seni o tahttan edeceğim. Lakin önce beni geliştirmen lazım. Şuanki gücümle ancak bir sineği tahtından ederim. Bana güç ver !
Uzun zamandır geziyorum lakin hala onu göremiyorum. Ha Ayuri, neredesin ha ? Hani delikten çıkacağını gerçekten çok merak ediyorum. İçimden bir ses şehrin altından iş yapıyorsun diyor ama bir sıçan kadar korkak değilsin. Bunu hissedebiliyorum. Daicho'ya meydan oku, sonrada git toprağa saklan. Bu zaten Daichou'nun üstünlüğünü kabul etmektir. Böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Sürekli harekat halinde de olmamalı. Yoksa fark ederdik. Toplu halde gezen bir shinobi grubunu fark etmemiz için işaret fişeğine ihtiyaçları yok. Son derece sakin, sinek uçsa sesi duyulacak kadar sessiz. Nöbet tutan elemanlar bile sıkılmış. Biz yanlış geldik herhalde, lanetli kasaba gibi bir yer burası. Eğlenceden yoksun, kendini çalışmaya adamış insanlarla dolu. Emekliliğimde buraya gelebilirim. Dar sokaklar... Birbirleriyle yan yana dükkanlar ve evlerle dolu. İnsanların günlük yaşamları iş-yemek-uyku şeklinde.
Bir sürü kervan kervansaraylara gelip gelip gidiyorlar. Hatta az önce, yağmur ülkesinden de bir tane gelen olmuş. Demek ortam sıkıcı, eğlence yok ve herkesin yaşamı iş-yemek-uyku şeklinde. Öyleyse patlatacağım buraları. Ayuri çıkana kadar durmayacağım. Eğer ben onu bulamıyorsam o beni bulacak. Bir şekilde buluşmamız gerekiyor. By kadar sakin dolaşmak yeter. İşlerimizin biraz hız kazanması, hızlanması gerekiyor. Şapkamı düzeltip kuzene şunları söyleyecektim. "Sence de bu kadar boşa kürek salladığımız yetmedi mi ? Seni bilmeme ama benim yine boşa harcayacak bir saniyem bile yok. Ayuri bizi duyamıyor. Biraz gürültü yapmalıyız ki bizi duyabilsin. Biz onu bulamıyorsak o bizi bulsun. Anlayacağın ışıkları üstüne çekip bu halkı genjutsunla okşamanı istiyorum. Öyle bir okşa ki bir tanesi bile benim saldırılarımdan kaçamasın. Anladıysan dikkatlerini üzerine çek kuzen." Hattori onları genjutsuya yakaladığı zaman bende "Goukakyuu no Jutsu" ile patlatacaktım. Ardından da bağıracaktım tüm gücümle "Ayuri Chinen ! Ne olursa olsun, ölüm beni alana dek bekleyeceğim. Bizi bul !"
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge
Beceriler
Tantou Kullanımı 3