Malikaneye ulaşmış ve ilk adımımızı atmıştık. Bundan sonrası gerçekten tehlikeli olacaktı. Daha kapı girişindeki korumayı görünce bu herife yanaşmanın ne kadar tehlikeli olduğunu anladım. Koruma galiba samuray eğitimi almıştı. Onlar hakkında fazla bir şey bilmiyordum ama güçlü oldukları bir gerçekti. Neyse içeri girmiş ve ilerlemeye deva metmiştik. Etraftaki her ayrıntıyı iyice izlemeliydik bu malikaneye girmek zor olduğu kadar çıkmak da zordu. Biz buradan sağ salim bir şekilde çıkmak zorundaydık.
Paitkada yürürken on tane daha koruma görmüştük ve çatıdaki beş okçuyu. Bu adam tam bir ordu yönetiyor gibiydi. Gerçekten koruması oldukça üst düzeydeydi. Tabi yürürken hafif bir şaşkınlık belirtisi gösterecektim. Çoğu insan bu manzara karşısından şaşırırdı. Ayrıca ölümden bu kadar korkan bir adam görmek beni sevindirdi açıkçası fakat onu öldürmemem için bir çok neden vardı. Bunların en önemlisi hayatta kalmak içindi. Etrafı daha iyi gözlemleyip kaçış planımızı da kafamda oturtuyordum. Bu konularda çok iyi değilimdir umarım Kane de benim kadar başarısız değildir bu konularda.
Neyse biz etrafı hayretle incelerken kahya konuşmaya başlamıştı. Bize akşam ne yapacağımı ana hatlarıyla anlatmıştı. İşlerimizi hallettikten sonra kısa bir ara vereceğimizi söylemişti. Bu arada etrafı daha iyi gözlemleyebilir ve açıkları yakalayabilirdik. Misafirlere seviste yapacağız yani onlara oldukça yakın olacağız. Bu konuyu Kane ile konuşup bir karara bağlamalıydık. Benim iyi olduğum konu öldürmekti ikimizi bu göreve verdiklerine göre onun görevi de plan yapmak olmalıydı. Çünkü plan yapmak bana oldukça zahmetli geliyordu. Neyse eve geçelim de neler olacak görelim. İyice sabırsızlanmaya başladım.