Mifune ile yan yana oturmuş bütün mekanı görebilecek bir konumdaydık. Bu şekilde oturmak biraz daha rahat hissettiriyor sanırım shinobi olarak bize bunun daha doğru olduğu empoze edildiği içindir. Biz oturup garsonu beklerken zengin , bunun bilincinde ve bu zenginliğin sürmesinin istediği her halinden belli olan adam yanımıza gelmişti. Adamın gözlerinden parayı ne kadar çok sevdiği anlaşılıyordu. İyice söğüşleyecekti bizi herhalde. Ne yapalım el mahkum. Adam bize Ramen ve dana eti önermişti ama farklı bir şey isterseniz tedarik ederiz de demişti. Gecenin bu vaktinde biraz şüphe uyandırsa da bu gibi paragöz adamların her zaman apra akzanmak için kurdukları bir ağ vardır diye düşünüp çok da önemsemedim. Ben bi ramen alayım. diyerek siparişimi vermiştim.
Biz Mifune ile oturmuşuz rahat rahat yayılıyoruz şu Osui illa bizi bozacak ya oturmadı. Oturmadığı gibi şarkı söyleyen adamın yanına bodoslama daldı. Ulan bu yapılır mı be insafsız? Adam orada durmuş güzelce şarkı söyleyip bizi ve milleti eğlendiriyor senin yaptığın işe bak? Adamın yanına sandalye çekip oturunca adam şarkısını kesip sinirlenmişçesine bir şeyler demeye başlamıştı. Adamın dediklerinden zerre kadar bir şey anlamadığım için böyle diyorum. Sanki farklı bir ülkeden geliyormuşçasına değişikti adamın dili. Tabii bizim sipariş işinin arasında olup bitti bunlar. Ulan dur be oğlum daha siparişimizi alamaıd adam. Ne bu acelen? Tabii ortamı gerip şu paragözü de sinirlendirmişti Osui. Deli midir nedir, çağırın şu oğlanı demişti bu paragöz adam da. Eh tatsızlık çıkmasın şimdilik:Azıcık delidir. Arada bir gidip gelir. Kötü gününde olmalı sanırım, yoksa gayet düzgün bir insandır.
Osuiye gelmesi için el işareti yapacak ve yemeğimin gelmesini bekleyecektim.