Feci sıçışlardayız beyler...
Amına koyim ne ne ara oldu. Siz benden ne ara şüphelenmeye başladınız orospu çocukları? Bak bu Tek kolluyu sikerim ha! Zaten bizim evde kalıyor bazen, sikmek kolay olur yani annadabiliyormuyum? Sen ne şüpheleniyon lan benden? Jouniniz dediysek Jouniniz amk, yalan mı söyleyeceğiz sanki? Evet söyleyeceğiz! Ama olsun, insan köyündeki adama biraz güvenir be! Yazık yemin ediyorum, köyde yaşıyoruz sözde! Ulan insan köylüsüne, hemşerisine hiç böyle yaparmı ? Ha yaparmı? ''Obi kimdir?'' diyor utanmadan birde. Önce ona cevap vereyimde bir karışıklık çıkmasın sonra. Nasıl bir yalan söylesem acep? Hmm, hmm... Önce yüzüme samimi bir ifade yerleştirecektim ardından da konuşacaktım:
''Aradığımız kişi olan Obi hakkında pek birşey bilmiyorum bende. Onu Ame-Chou ile görüştürmeliyiz ama, bunu kesin olarak biliyorum. Birde şunu söyleyeyim. Jounin olduğum bilgisi şuan gizli bir görev içerisinde olduğumuzdan düşmana bile söylenmemesi gereken bir bilgi. Hepimizi Chuunin sanmalı bizim dışımızdakiler, ki sürpriz saldırı yapma imkanımız olsun anlaşıldı mı?''
Cevap verdikten hemen sonra bir karaltı görmüştüm beyler. Böyle hemen hemen bir insan boyutlarında olan, hızlı hareket eden birşeydi. Valla ne yalan söyleyeyim ilk gördüğümde bunun bir ninja olduğunu düşündüm. Karaltı olarak hareket etmesinden ve bunu tam olarak fark edememizden de eğer karaltı bir ninjaysa bizden daha hızlı olduğunu da anladım...
''Kimseye zarar vermek istemediğimiz doğru Yui. Ama ben şu eğer gerçekten de bir insansa ilerleyen arkadaşın öyle düşündüğünü pek sanmıyorum. İlerlediği tarafa dikkat ederseniz ormanın sıklaştığı ve yerdeki otların bir hayli uzun olduğu bir bölüme gittiğini göreceksiniz. Bu bir tuzağa çekiliyoruz demek olabilir bu. Zaten tüylerim diken diken olduğundan sakallarım ters çıkmaya başladı...''
Kelimelerim bittiğinde önce bir genjutsu içerisinde olup olmadığımızı anlamaya çalışacaktım. Ardından ise ormanın sıklaştığı yere doğru yerden aldığım bir taşı, eğer o yoksa bir kunaiyi fırlatacaktım. Amacım daha önceden buraya bir tuzak kurulup kurulmadığını anlamak olacaktı! Biliyorum pek kullanışlı birşey değil ama biz yinede önlemimizi alalım da!