Soruma cevap vermemişti bu beni sinirlendirmeye başlamıştı. O sırada kızın dudağını ısırdığını gördüm. Sorumun cevabını düşünüyor galiba normal bir şeyler olsaydı bu kadar düşünmezdi sanırım değil mi? Sonunda cevabını vermişti "Çok uzun." Demişti hem ardından ise "Baya, baya uzun hatta.” , demişti. Kendinden emin duruyordu fakat hüzünlü yüz ifadesi hiç değişmemişti. Bir kızı bu derece üzen neymiş merak ediyordum ve tabii ki yardım etmek istiyordum fakat kız yardım etmemizi istemiyor gibi davranıyordu. Sessizliği bozan taraf bu sefer o olmuştu adlarımızı sormuştu. Soyadımı söylemeye niyetim yoktu bu sıkıntı olabilirdi. “Ben Gin, tanıştığımıza memnun oldum Akari-san.” Bir kez daha soyadımı saklıyorum ha? Bu sefer kaçıncı acaba daha yüzünü bile görmediğim kişilerin günahlarının bedelini ödüyorum. Onlara hesap soracağım günde gelecek şimdilik Amegakure’ye olan borcumu ödemeliyim. Beni koruyan insanları koruyacağım buna yemin ediyorum. Acaba bu kızda mı birilerini koruma peşinde olabilir mi? Sorsam ne olacak ki, doğru düzgün cevap alamıyorum.
Şimdilik sessiz kalacağım belki Kagetsu da fikirler vardır. Sorunu öğrenmeliydik yoksa nasıl yardım edecektik. Genellikle sorunu olan kişi yardım ister ve onunla konuşur ama bizde Akari-san’ın ağzından cımbızla laf almaya çalışıyoruz resmen. Kendi canını emanet ettiği kişilere biraz da olsa güvenemez mi? Çok saçma bir şey bu hem de aşırı derecede saçma fakat bu sıkıntıyı çözeceğim insanların derdine çözüm bulmak bir Shinobinin görevidir. Bende görevimi tamamlamak istiyorum elbet. Akari-san sıkıntısını bize söylese gerisi çorap söküğü gibi gelecekti bence ama işte söylemiyordu ve pek niyeti yok gibiydi. Bu önemli görevde başarısız olmaya hiç mi hiç niyetim yok.
Açtığımız konuları değiştirmek için elinden geleni yapıyor fakat elinde sonunda söyleyecek ve biz de Kagetsu ile beraber sıkıntıya çare bulacağız. Zamanı da unutmamalıyız yaklaşık bir günümüz vardı. Yazlığa varmadan halletmeliydik bu işi yoksa çok geç olabilirdi.