Kiralamamalı.

Moderatör: Game Master

Re: Kiralamamalı.

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 22 Eki 2014, 19:56

Yediğim tavuk acaba gözü açık mı gitmişti de karnımda böyle isyan ediyordu? Belki de ben yerken hala canlıydı ve ben fark etmeden canlı canlı çiğnediğim için son nefesini karnımda veriyordur. Bilmiyorum ama şu an bayağı bir kötüyüm. Alnım terliyor, hatta şakaklarımdan yanağıma doğru akıyor damlalar. Ellerimi önüme uzatıp baktım tırnaklarıma. Simsiyahlar. Normalde zehirlenince falan tırnaklar morarır ama böyle simsiyah olduklarına göre ciddi yaraklara gelmiş olabilirim! Şok içinde ağzımı açıp kaşlarımı çatarak Nishi'ye döndüm ve ellerimi gösterdim. Sonra hemen geri çektim bir "Haaa..." nidasıyla. Doğru ya lan, tırnaklarımı siyaha boyuyorum ben. Kafa falan gitti, insan kendine şaşırır mı? Çocuk akademi çıkışına davet eder gibi atarlanınca cevap bile veremedim yaşamakta olduğum mallıktan. Ters ters bakmaya çalışıyorum ama, daha çok sarhoş bakışı atıyorum sanırsam; bir gözüm kısık, öbür gözüm seğiriyor falan. Dişlerim sıkılı vaziyette. Bu diş sıkma ve göz seğirtme olayını bu aralar çok yapıyorum farkında olmadan, bir ara nöroroji doktoruna gitsem iyi olacak.

Ben sevdiceğim gene erkek adam olur beni korur diye beklerken adam beni yerden yere vurmaya başladı. Kız meselelerinde gerekirse bilerek dayak yemem gerektiği manasında bir şeyler söyledi, kafamdaki uğultuyla duyabildiğim kadarıyla. Ağrıdan hala çarpılmış gibi duran suratımın el verdiği kadarıyla ters bir ifade ile döndüm Nishi'ye doğru. "Yani... Kendisinin... Önünde... Dövüşmüşlüğüm var... Sen de... Nasıl... Dövüştüğümü biliyorsun...Bence... Dayak yesem bile... Seksi bulabilir... Ne bileyim... " Offf, iki kelimeyi bir araya getiremedim. Ben ki saniyede üç yüz doksan beş kelime konuşarak insanları çıldırtan Kiyo, böyle can alıcı bir konuşmada çektiğim çileye bak. Bir de üstü kapalı laf da yedik mi, "aramız bozuk" mevzusu yüzünden. "GELMEYİN ÜSTÜME!!" diye çığlık atıyorum içimde. Bir yandan da şaşırdım aslında ama bu mevzuyu burada alttan alttan kouşmak yerine evde konuşmayı yeğlerdim. Hem midem isyanlarda, hem homoseksüelliğimizi saklayarak ilişkimizi konuşuyoruz, bu nasıl bir tiyatro ey ahali? "Hadi ya... Cidden... Üzülmüş mü... Ben şey... Yanımda rahat değil... Diye düşünmüştüm... Kaçıyordu benden... Üstüne gitmeyeyim diye... Söz vermiştim de... Öyle..." Bitti bende enerji, kalmadı, şurada "Bayıl!" deseler bayılırım artık, son sözlerim de evi neden terk ettiğim ile ilgili oldu, oldukça dramatik.

"Hııı.. Bilirim... Yetiştirmezsin..." diye inleyerek cevap verdim son söylediği cümleye. Kollarımı karnımda birleştirip ağrısının geçmesini hafif küfürlü bir şekilde dileyerek beklemeye başladım. "Yok canım ne olacak.." Elinin körü var, eski ev sahibemin karşısında aşk acısı çektiriyorsun bana ve durumu açıklayamıyorum, daha ne olacak? Bir de midemdeki iki lokma tavuk referanduma gitme kararı aldılar. Oldukça iyiyim yani, hahaha! Kafamı masaya koymaya yeltenmiştim ki, benimle aynı kıvranmaları sergileyen kadın pes etmeyerek tekrar kafamı sikmeye başladı. Ağzımı abartı hareketlerle oynatarak sessiz bir şekilde "BİR SUS BE KADIN, BİR SUS BE!" dedim, artık dudak okuyabilmiş midir, bilemiyorum. Dediği şeyler iyice durumumu boka saracak şeyler bir de, hah, iyice çıldırtın beni! Kiyo alışkın böyle şeylere, bozun aramızı iyice, ben gene kendimi bilmeden sarhoş sarhoş sokaklarda dolanırım bu acıyla, ne olacak ki. Konuşamıyorum ama saniyede dört yüz yetmiş altı kelime düşünerek kendi kendimi çıldırtabiliyorum bu arada, beynim ağrıdı. Tekrar sessiz bir şekilde, ağzımı kulaklarıma varacak kadar açarak "KO-NUŞ-MA-AR-TIK!" hareketleri yaptım, artık okuyamadıysa bile "Ağzına sıçarım!" ifademi okumuştur yüzümden. Lakin, bu sinirli hareketlerim de uzun sürmedi, kızın kurduğu cümle bir şeyi fark etmemi sağladı. Çok aşık olmak, bir ilişki kurmaya zorlamak, hatta bana acınması... Acıma kısmından emin olamasam da, kurduğu cümlede haklı değil miydi? Tamam, şu an oldukça mutluyuz ve o rahatsız edici halimizden çok da eser kalmadı ama ben bu kızın evinde kalmaya gittiğimde durum gayet de böyleydi işte; Nishi'ye kendini zorla kabul ettirmiş bir Kiyo. Hiç üstü kapalı laf sokmasın bu cümleden sonra bana bence. Höh, iki dakikada özgüvenim yerle bir oldu gene iyi mi.

Hem sinirli, hem alınmış, hem de azıcık zehirlenmiş halimle kafamı öne eğerken, Nishi'nin attığı dalga geçmeli öpücüğün tembel tembel uçarak yanağıma konmasına izin verdim. Azıcık halim olsa onu da savuştururdum gerçi. Anlayacaklarından değil ama öpücük falan, çok homo be abi. Karnımdaki kollarım ağrıyı durdurmaya yetmeyip tekrar bir sancı dalgasına maruz kaldığımda, kafamı Nishi'nin olmadığı yöne çevirip iki büklüm kaldım, sanki görmeyecekmiş gibi. Ulan ben bu hallere düşecek adam mıydım? Masamda, fırsatını bulmuşken saydıran bir rakibim, sinir bozucu ev sahibem ve sevgilim var ve ben olaysız bir şekilde kıvranıyorum. Normalde adamı dövüp kızı tokatlayıp, Nishi'yi de yakasından tuttuğum gibi tuvaletlere sevişmeye götürmem lazımdı ancak kahpe kader taşşak geçiyor benimle. Neyse ki kıvrınmakla yetiniyorum, sırayı karıştırıp Nishi'yi tokatlayıp kızı dövüp Maho denen adamla da sevişebilirdim, buna da şükür. Sahi, sevişmek demişken. Bir aydan fazla oldu değil mi en son yaptığımızda? Erkek erkeği hamile bırakır mı acaba? Hani her şeyi tavuğa yorup bu ihtimali es geçmemek de lazım, Ishi halkı bir duysa böyle bir skandalı, önce beni sonra bebeğimi sonra Nishi bebeğimi taş atarak öldürürler. Hiç test filan da yapmadım aksi gibi. Pişmanım şu anda. LAN CİDDEN NISHI BENİ TEK ATIŞTA HAMİLE BIRAKTIYSA? Gerçi o gece pek tek atış da değildi, hohoho! YA DÜŞÜK YAPIYORSAM? ERKEKLER NEREDEN BEBEK DÜŞÜRÜR?! Sandalyemde popomu ileri kaydırıp iyice yayıldım, kafamı da arkama attım iyice. Sancı dalgası geçmişti ama ellerim hala karnımda birleşikti. Tanrım, lütfen içeride bebek olmasın, lütfen! Kafamı zorla da olsa kaldırıp, aşırı ciddi bir ifade ile Nishi'ye baktım. Baba olmaya hazır mısın Nishi?

Çok anlamsız bakışmalardan sonra düşündüğüm şeylerin ne kadar saçma olduğunu anladım ve derin bir of çekerek başımı masaya koydum, ellerim hala karnımda; tamam eminim bebek de yok içinde. Hem, nereden doğuracağım bebeği? Bazen gerçekten bir aptal fahişe gibi davranıyorum. Midem iyice götü başı dağıtmadan resti çekip gitsem mi acaba lan? Hem çok havalı olurum, Nishi de üstüme geldiği için pişman olur, sevişiriz falan. Bu rezillikle sevişmem zor çünkü bu gece benim. Havalı bir şeyler yapmalıyım. Evet, resti çekip çocuğu koyup gitmeliyim. Ya da durun çocuk kalsın. Çok aşırı acaip ciddili bir şekilde ayağa kalktım, ellerim masada, kafam önüme eğik bir vaziyette, etkileyici ses tonumla konuşmaya hazırlandım. Hazırlanamadım ya la? Gene ani bir sancı, mal gibi ayağa kalktığımla kaldım. Gerisin geri göt üstü oturmak, dirseklerimi masaya koyup iki elimle ağzımı kapatmak zorunda kaldım. Gariptir ki kusma isteğim yok ama ağzımı kapatırsam o istek hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. Biliyorum bu ağrının sonu pek hayırlı değil. Ulan... Süper jumbo acaip karışıklı sucuklu iğrenç erişteyi Maho yesin, suratı kan ter içinde kıvrananlar Ueno-san ile biz olalım, reva mı bu be?!
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Alım Gücü 2 -FAKİİİİİİİİEEERRRR!!/2
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Ufak çiziklere ve yanıklara iyi gelir.
Koku Bombası (屁), İkili paket
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Güç: 8
Çeviklik: 7
Kondisyon: 5
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka:3

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Kuchiyose no Jutsu - Henüz hazır değil.
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Shinshouki Tekniği, Kage Buyou, C-Rank
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 22 Eki 2014, 22:26

Ne kadar boktan bir gözlem yeteneğim var benim öyle, önüme gelen bitki çayını içerken etrafı dinliyor. Bir yandan da Riko'nun omzundaki elimi yukarı aşağı yapıyordum kızı ısıtmak için. Kırmızı gözlü herif, yanındakini imalı imalı azarlamıştı Sevgilisinin yanında adama dayak atılır mı? diye. "La göt." diyesim geldi içinden Metal Sülük 2'ye; "Shinobi olduğunu bilsem direk gidip boğazına mı yapışırım." demek istedim ama, yine de sonuç benim kötü olduğum shinobilik mesleğine varacaktı. Ne var? Mahalle çocuklarını dövmek için hiç bir shinobi sanatını kullanmaya gerek duymamıştım, akademide teorik bilgi öğretirken de duymayacaktım. Gyaro zar zor bir kaç ninjutsu öğretmişti işe yarar olduğunu düşündüğü o kadar.

Aklımı güçsüzlüğümden başka şeylere yönlendirirken elim tekrar Riko'nun beline inmişti. Kızın karnındaki gurultuları hissettiğimde bütün hevesim kaçmışken kırmızı gözlü çocuk sonunda açılıp benimle muhatap olmaya başlamıştı; şükür be, aferin işte böyle delikanlı delikanlı laf sokuşturmadan. "Demek bu kırmızı gözlünün kız kardeşi değildi, enteresan." dememe kalmadan Metal Sülük 2, bildiğin bütün o karizmatikliği bozup orospu örümceğe öpücük atmıştı. "N'oluyor yahu." diyebilmiştim ağzımı yakan çayı zar zor yuttuktan sonra. Neydi bu, nasıl bir genjutsuydu? Ne garip üyeleri olan bir müessese oldu shinobilik öyle be. Bir de bir sorun olup olmadığını sormuştu pezevenk, çocuğa öpücük gönderdin lan hiç olmadık yere! Fakat?

Düşünmeme fırsat bırakmadan tekrar titremişti sevdiceğimin karnı, sıçıyor muydu acaba? Hayır, gazdan titrese anlardım; bildiğin midesi acı çekiyordu. Bitmiş erişte tabağıma, ardından diğerlerinin tabağına baktım ve ardından Riko'nun kulağına doğru eğildim; "Yediğin bir şey mi dokundu yine?". Alnımdan akan soğuk terler akarken diğerlerine göz gezdirmiştim. Orospu örümceği, yazık yavrucağım az önce yediği uzaktan kumandalı öpücükten olacak olmalı, bembeyaz kesilmişti. Deliklinin yüzünde pişkin ve mutlu bir ifade vardı ve Riko... Ya bu kız kesin hamile falandı. Elini karnına götürüp gözlerini benimkine dikmişti bok var gibi bende. Değildir, değildir. Hatırlamıyorum ama riske atmamışımdır. Ben öyle sorumsuz salak bir herif miyim ya. Ağzımın tek kenarıyla gülmeye çalışmıtım seğiren bir gözle; "Öyle kayalığın ortasında yaşayıp, kim bilir hangi denizden gelen bayat deniz ürünlerini yersen böyle olur işte." demiştim kıza ardından. Ishi'nin tepelerinde gezer bir edayla kekik çayı istemiştim garsondan kıza sarılırken. "Kekik iyi gelir bak, eve gidince pekmez de içersin enerjin yerine gelir." demiştim kıza göz kırparken, yoksa seğirmiş miydi gözüm yine de ben mi kırptığımı sanmıştım. İçimden Kıç-chan'a öpücük atıp zinciri tamamlamak gelmişti birden, kendimi tuttum ama kızıl gözlüye bakarken "Ne ayaksın?" ifadesiyle.
Resim
The supreme vice is shallowness.
O. Wilde

föşik cynic

Künye
İsim: Jinryu Mao
Element: Doton
Seviye: C
Ürtbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/5

Güç:7
Çeviklik:6
Kondisyon:5
Potansiyel:3
Varlık:4
Zeka:5

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Moguragakure no Jutsu, C Rank
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tsuchiganji no Jutsu, D Rank
Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Korumalı Gözlük[Yüksek Kalite]
Metal Eldivenler ve El-Ayak Bilek Koruyucuları
Toshiki'nin Modifikasyonu;
Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 23 Eki 2014, 15:37

Kiyo sevgilisinin önünde dövüşmüş olduğunu ve dayak yese bile seksi bulabileceğini söylediğinde sırıttım. Evet, bu kıza sevgilisi diye beni söylemiş ama kız olarak söylemiş. Bari Nishiyama ismine uygun bir kız ismi atsaydın. Neden ablanın adını söylüyorsun mal gibi? "Olabilir gerçekten. Denemek lazım." demeden alamadım kendimi. Ulan bu aralar her şeyi deneyelim diyorum resmen. Kiyo beni bağlamak mı istiyor, deneyelim. Komşu fantezisi mi, deneyelim. Şimdi de önümde dayak yesin de bir bakayım tahrik oluyor muyum diyorum. Yakışmıyor. Kiyo daha sonra da evden neden gittiğini anlattı. Yanında rahat olmamak mı? Tamam hani kucak kucağa yatmadım senle de, ulan ben senin yanında rahat olmayacağım da kimin yanında olacağım? Söz verdin üstüme gelmemek konusunda anladık ama böyle de göt gibi bırak beni demek istememiştim. Doğal olarak sırıtışım yüzümden silindi. "Üzüldü. Düzgün bir şekilde gitseydin belki de bu kadar üzülmezdi. Notu bulunca baya bir kırılmış." dedim sanki Akane notu bulmuş da koşup bana gelmiş, ben de onu sakinleştirmişim gibi. O zaman Kiyo'nun arkasından küfürler yağdırmışız da şimdi sadece olayı yüzeysel olarak anlatıyormuşum gibi. Aslında gerçekte olan; elimde mutfak için aldığım çeşitli yemek ve içimde Kiyo'ya bir şeyler yaparım da yer düşüncesi ile eve gelmem, notu bulmam, iştahımın falan kaçması, salonda boş boş oturup duvarı seyretmem, kendime acımam.

Bu çaprazımda oturan kız olayın iyice üstüne gidip Kiyo'nun anlattığı her şeyi yüzüme vurdu. Zaten Kiyo, senin ilişkimizin her şeyini ev sahibene anlatan beynini sikeyim. Her neyse, Kicchan'in sevgilisi hevesli değilmiş Kiyo ile olmaya. Belki de acıdığı için çıkıyordur diyor kız. Kiyo çok ısrar etmiştir falan. Bu durumu sert bir şekilde kelimelere dökünce çok üzücü duruyormuş ya la. Tekrar kafamı salatama çevirdim. "O kadarını bilemeyeceğim. " dedim sadece. Tabi biliyorum. Aslında olay aynen böyleydi ama artık böyle değil. "Belki ilk zamanlarında öyledir." Şimdi değil. Salatamı çatalımla dürtüp durdum. Hala böyle düşünmüyordur umarım. İlk zamanlar ben cidden böyle bir ilişki istemiyordum. Hala bile şaşırıyorum çünkü bu eşcinsel duygularımı kabul edebilen biri değilim. Kiyo'yu da bu kadar çabuk kabul edebileceğimi düşünmüyordunuz umarım. Tabi ki üstüme gelmesi gerekecekti. Geldi de. Fakat ben asla bu duruma Kiyo zorluyor da Nishi acıdığı için onla çıkıyor olarak bakmadım. Burada acınası olan biri varsa o da benim. Kendimle barışık olamayan ve gerçek benden kaçan kişiyim. Nedense kızın söylediğine bakarsak sanki Kiyo zavallıymış gibi duruyor. Ben hiç bir zaman kendimi bu kadar acımasız görmedim Kiyo'ya karşı ama belki de öyleyimdir.

Ben bunları düşünürken Kiyo yerinde kaç kere hareket etti bilmiyorum. Bir sağa, bir sola dönüyor. Eli de karnında. O kadar hareket etti ki düşüncelerimden geri dönüp kafamı çevirmek zorunda aldım. Bir şey olmadığını söylemişlerdi ama kesin bir şeyler var. Kiyo'ya bakıyorum, o da bana bakıyor. Oldukça ciddi, bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorum. Tek kaşımı kaldırıp "Ne oluyor lan?" bakışı attım ama o iyice rahatsız hareketler sergilemeye başladı. Ayağa kalkıp tekrar oturdu falan. Gazı mı var acaba? Tuvalete git amına koduum. Jinryu yedikleri şeylerden bahsedince dikkat ettim. Evet bak cidden bir şeyler olabilir yediklerinde. Büyük ihtimal ette bir şey var. Şahsen ben et yemedim ve hiç bir rahatsızlığım yok. Hayvan gibi yedi bu Kiyo tavuğu, sonunda midesini tutarak kıvranıyor. Kız zaten su mahsulü ısmarlamış, kafaya bak. Ishigakure'ye ne kadar uzun yoldan gelmiştir onlar bir düşünün bakalım. Bozuk olması normal. Tabi normal falan değil amına koyayım! Paranoyak adamım ben. Bu bir suikast girişimi işte. Bize özel değil. Ishigakure'ye özel. En yakın zamanda bu olayla ilgili soruşturma başlatmalıyım. Karşımızda oturan bebelere baktım. Jinryu'nun cevap bekler ifadesi ile karşılaştığım için, kızın solgun yüzüne dikkat edemedim. Lan acaba bir şey sordu da cevap mı vermedim mal mal düşüncelere daldığım için? Onun bu bakışına "Bir şey mi oldu birader?" bakışı ile cevap verdim. Bunun önündeki yemeğe bakıyorum da, asıl bunun zehirlenmesi lazım lan. Tabi herif hayvanımsı bir şey, demir bile yese hazmedebilir gibi duruyor.

Jinryu tam bir anne gibi pekmezdir, kekiktir falan bir şeyler demişti bu mide bulantısı için. Aklıma ateşi çıkınca Kiyo'nun alnına alkol koyduğum geldi. Ehe, ben bu işlerde cidden bok gibiyimdir. Herif kekik çayı falan istemişti. Kekik çayı diye bir şey hayatımda duymadım ben. "Rahatsızlandıysan gidelim." dedim Kiyo'ya, durgun bir şekilde. Öyle Jinryu'nun kızı sardığı gibi Kiyo'yu sarsam artık öhhh. Bu yüzden kollarımı önümde bağlayıp arkama yaslandım. "Çikolata falan alırız." Evet, söz konusu hastalık olunca aklıma çikolata geliyor sadece. En son kustuğumda Kiyo bana çikolata vermişti. Mükemmel bir şey tabi ki ama kusarken full çikolata ve ıhlamur tadı karıştığı için sonradan mükemmelliği kalmamıştı. "Eğer yemeklerde bir sorun varsa şikayet etmeliyiz bu arada." Sadece bir kişide olsa sorun yok ama bizim masada iki kişi. Bir bakalım etraftaki insanlarda da problem olacak mı? Eğer olursa ağzına sıçarım bu müessesenin.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 23 Eki 2014, 19:55

Kicchan'ın benimle birlikte kıvranışını gördükten sonra hamilelik bulantısı çekmediğime karar verdim. Yemin ediyorum bir daha Ishi'de deniz ürünleri yemeyeceğim! Şu yaşadıklarımı unutmamak için bir yere yazsam iyi olur. Deniz mahsulü yemek yok Riko! Mao-chan'da ve Uzaylı-kun'da bir sorun yoktu sanırım. Hallerinden gayet memnunlardı. Zaten Uzaylı-kun salata yiyordu yani, ne yaşayabilir ki? Mao-chan'a neden bir şey olmadı peki? Bundan sonra ben de sucuklu erişte yiyeceğim arkadaş! Mao-chan beni kollarıyla kavrarken garsondan kekik çayı istediğini duydum. Kekik çayı mı? Daha önce hiç içmedim. Mao-chan iyi gelir diyorsa iyi geliyordur. Ben de başımı Mao-chan'ın omzuna doğru atmıştım ve geceyi kusmadan bitirebilmek için dua etmeye filan başlamıştım. Bir yandan da karşımdaki ikiliyi gözlüyordum.

Kicchan da aynı benim gibi sızlanıyordu. Bir oraya bir buraya dönerek acısını belli ediyordu. Uzaylı-kun da fark etmişti bir sorun olduğunu. Bu yüzden olsa gerek, Akane-chan hakkında konuşmayı da bırakmışlardı. Bana kalsa, ilişkileri üzerine saatlerce teori üretebilirim. Böyle konuları konuşmaktan hoşlanıyorum. Kim hoşlanmaz ki yani? Düşünsenize bir başkasının ilişkisine maydanoz oluyorsunuz ve hiçbir şey bilmediğiniz halde aralarındaki muhabbete ilişkin ahkam kesiyorsunuz. Çok hoş değil mi ama? Ki zaten Kicchan'ın ilişkisi ve sevgilisinden ayrılışı üzerine ürettiğim teori de çürümüştü. Çünkü Kicchan eve not bırakıp gitmiş Uzaylı-kun'un dediğine göre. Not bıraktıysa... Tanrım! Yok bende hiç aklımı boş boş şeylerle dağıtacak hal yok! Dayanamıyorum! Zirveye doğru yaklaşan mide bulantıma yoğunlaşmışken Uzaylı-kun'un şikayet etmeye dair bir şeyler söylediğini duydum. Hayır! Eğer yemekler bozuksa şikayet etmek yetmez! Bence genjutsuyla her birini birbirlerine öldürtmeliyiz! Katliam olmalı burada! Yerler kan gölüne dönmeli! Kasap bıçaklarıyla birbirlerini kesip sonra etlerini pişirmeli ve sonra da onları yemeliler! Sonra onların midesi bulanmalı! Onlar böyle sancı çekmeli! Şşşt sakin ol Riko. Tamam yine canileştim yine azıttım ben. Sinir krizi geçireceğim şimdi Mao-chan'la olduğu zamanki gibi. Kendimi kaybetmemem lazım.

Mao-chan'ın beni saran kollarından kurtuldum yavaşça. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi ağır ağır ayağa kalktım masadan. Kekik çayını getirip önüme koyan garsona ölümcül bir bakış fırlattım. Adam bardağı koyduğu gibi topukladı. Bir... İki... Üç... KOŞ! Ben bir elimle ağzımı tutarak koşmaya başladığımda yan tarafımda Kicchan'ın da benimle birlikte koşuyor olduğunu gördüm. Bahse girerim şu anda yüzlerimiz aynı görünüyordur. Bir süre koşmaya devam ettik çünkü lanet olasıca tuvalet lokantanın içinde değildi! Dışarıya tuvalet koymak hangi parlak zihniyetten türemiş acaba? Kendime odaklanmaktan çok dikkat edememiştim ama tuvaletler yan yana olduğu için erkekler kısmına da birinin uçarcasına girdiğini hissetmiştim. Yan tarafımda benimle koşan Kicchan'dı yüzde yüz ihtimalle. Dizlerimin üstüne çöküp sanki hala canlılarmış gibi tüm o sindirilememiş midyeleri, karidesleri, kalamarları çıkardım içimden. Halsizlikten bir süre kalkamadım ayağa ama rahatlamış gibiydim. En azından tuhaf sancı gitmişti ve midem artık bulanmıyordu. Ama şimdi de dizlerim ve ellerim titriyordu. Zar zor kendimi zorlayıp tuvaletten çıktığımda yine yan tarafımda Kicchan'ı gördüm. İkimiz de aynı anda, sarhoş gibi yürürken birkaç adım gitmiştik ki popo üstü yere düştük. Bu kez biraz zor kalkacaktım yerden anlaşılan. Hatta belki de kalkamayacaktım. Az önceki öfkem daha da büyümüştü. Kaç yıllık shinobiyim, nelerle uğraşmışım, kimleri dize getirmişim de Chuunin olmuşum aptal bir lokantanın lanet yemekleri yüzünden bu hallere düşüyorum! Kicchan'a doğru öfkeyle haykırdım. "Böyle lokantanın da, yemeklerin de..." Saydıracak takatim yok, gerisini siz düşünün. Şu genjutsu istilası olayını denemeliyim bence. "Onun bunun çocukları. Yemek yapmayı bilmiyorlar da lokanta açıyorlar! İsraf bunlar israf! DOĞURUP DOĞURUP SALIYORSUNUZ SONRA BÖYLE OLUYOR AMA!" Hala bağıracak gücü bulabilirim kendimde, inanıyorum!
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Potansiyel: 5
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 23 Eki 2014, 22:11

Yok abi, dayanamıyorum ben. Ellerim hala ağzımda, Nishi'nin sorduğu soruya kafamı yukarı aşağı sallayarak cevap verdim ve gözlerimi kapattım. Evet gitmek istiyorum ama şu an ki sancı ile nasıl gideceğim? Belki... Gözlerimi kapatıp geçmesini çok istersem geçer, ha? Ama yok midem de en az benim kadar inatçı ve ısrarcı, ağrı yavaş yavaş bulantıya dönüşüyor, aksi! Niye hep haketmediğim şeyler geliyor lan başıma? Tamam tadı bozuk olmasına rağmen tavuğu yemekte ısrar etmiş olabilirim ama, bence Tanrı başıma gelen saçmalıkları dengelemek adına bu mallığıma pasiflik verebilirdi.

Nishi çikolata almak hakkında mırıldanınca, ellerim ağzımda, gözlerim kapalı olsa da gülümsemeden edemedim şu sikik halimle. Üstüme falan gelmiş olabilir ama nasıl moralimi düzelteceğini de biliyor göt oğlanı. Hafiften de geçiyor sanki bulantım. İyice geçtikten sonra kalkıp yardırsam eve yetişir miyim acaba tekrar başlamadan? O kadar hızlı değilimdir sanırım. İyice iyi hissetmeye başlayınca ellerimi indirdim ağzımdan. "İçi kremalı olanlardan. Bir de ıhlamur..." diye mırıldandım aynı şekilde. Ben bu ıhlamuru çok seviyorum lan. Sadece ıhlamuru değil bütün bitki çaylarını seviyorum. Ama ıhlamur dehşet bir şey bence. Soğuk mu aldın? Ihlamur iç. İshal misin? Ihlamur iç. Miden sikişlerde mi? Ihlamur iç. Ama kekik çayı içme. Kekik çayı ne amına koyayım ya? Bir de öyle iğrenç, öyle acı kokuyor ki. Tamam rengi falan güzel, çakma kivi çayına benziyor rengi, ama o koku... Hem midesi bulanan insana içirtilmez ki kekik çayı? Benim bildiğim kadarıyla çocuk düşürmek için içermiş eskiden hamile karılar, batıl inanç gerçi. Lan gene çocuk konusuna nereden geldim? Neyse, ne diyordum, hah; bu çay iğrenç kokuyor. Maho denen sikik nerede iğrenç besin maddesi var masaya getirtmeye kararlı, bir de pekmez diyor. Başladı gene midem bulanmaya, küçükken annem zorla pekmez içirirdi bana koca koca kaşıklarla, kansızım diye. Hep o pekmez denen iğrenç besin maddesi yüzünden şerbetli ve şekerli şeyler yiyemiyorum. Tatlı namına sevdiğim tek şey çikolata ve sütlü tatlılar. O pekmezin aşırı tatlı ama boğazı yakan tadı, mideye "Lök!" diye oturması falan geldi aklıma... Of... Tövbeler olsun, gene fenalardayım.

"Çikolata" yüzünden az da olsa gülümsemiş yüzüm tekrar düştü, hızla acı çeken bir ifade aldı. Lan bok mu var iğrenç iğrenç şeylerden bahsediyor bu herif? Cidden dayanamayacağım sanırım. Ellerimi tekrar ağzıma kapatarak "Vın!" diye kalktım yerimde, karşımdaki hatun da benimle aynı anda kalktı. Lan ne rekabetçi, ne arsız insan bu, beni durdurmaya falan mı çalışacak ne yapacak? Koşuyorum, o da koşuyor benimle. Anladım ki derdimiz aynı çünkü ikimizin de suratı yemyeşil. Genjutsu yemiş gibi bayağı bir koştuk restoranın içinde, alt tarafı tuvalete gidicez bulamıyoruz lan tuvaleti. Kız şimdi de dışarı koşuyor, pes etti sanırım bahçeye kusacak. Ben de kusayım bari, birlikte rezil olalım diye peşinden yardırdım, yardırdım ve fark ettim ki koca kafalı amele sümükleri tuvaletleri dışarı koymuş, hem de tek kabinli ve bayan-erkek yanyana. Neyse ki sıra yoktu da kendimi erkek kabinine attım ayinime başladım.

Yahu böğürmek istiyorum, ama kusarken böğüremeyen tiplerdenim sanırım. Oysaki böğüre böğüre kusmak çok havalı bir şey. Çıkardım midemdeki her şeyi oldukça acılı, göz yaşartıcı bir şekilde. Kustuktan sonra mide karıncalanır hani, güzel bir histir aynı zamanda oldukça rahatsız da edici, işte o his başladığında göt üstü kendimi yere bıraktım ve geçmesini bekledim küfür ede ede. Zaten konuşurken oldukça küfür ediyorum, bir de düşünürken küfür etmek oldukça garip bir duygu. Tamamen geçmese de karıncalanmam, zorlayarak kalktım yerden, ayakta bir kaç saniye bekledim öyle, tekrar midem kasılacak mı diye test etmek için. Çıktım kabinden sendeleye sendeleye ve Ueno-san da benimle aynı anda, aynı şekilde çıktı. Kız zaten beyazdı, şimdi olmuş bembeyaz, gözlerimi aldı bildiğin ACE ile yıkanmış atlet gibi. Sanırım ben de aynı beyazlıkta olabilirim ama umurumda değil, bu yürümeye çalışma olayı sandığımdan daha yorucu çıktı. Göt üstü kendimi bıraktım yere ve yanımdaki rekabetçi inat hatun benimle aynı anda bıraktı kendini yere. Popomu biraz düzelterek sırtımı sırtına yasladım, sempatiden değil, kendimi düşünüyorum, bir şeylere yaslanmak iyi gelebilir, ona da iyi gelir hem.

Başım dönüyor yahu, tansiyonum çıktı mı düştü mü n'oldu? Düşmüş olabilir bence, zaten bugün gururum falan her şeyim yerlerde, o da düşsün amına koyayım. Azıcık gözlerimi kapatayım dedim ama hatun kulağıma kulağıma böğürüyor. "Lan bana ne böğürüyorsun? Git restorana doğru böğür! Bak sağ tarafta, tahta bina." Ben demin organlarımı çıkarırcasına kusarken bu hatun da aynısını yan kabinde çekiyordu, bağıracak enerjiyi nereden buluyor? Kekik çayı yaptı desem çayı da içememişti. "Küfürlerin de tokatların gibi çelimsiz, ablam n'olur sus artık ya! SIS IRTIK NILIR!" Dişlerimi sıkarak ellerimi kafamda birleştirdim. Saçlarımı yoluyorum resmen. Ben insan değil miyim?!
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 24 Eki 2014, 20:25

Etraftaki konuşma bana gerçekten ters geliyordu, daha doğrusu Riko'nun karın gurultuları ve Kiyo'nun suratı sevgili sohbeti değildi. Sohbete de katılamıyordum ki öyle, şimdi bahsetsem komikli anılar anlatsam falan; Kiyo'ya tavsiye versem yanımda Riko var. Olmuyor yani. Riko'nun kıvranmasının artmasıyla kızın hamilelik olayı tekrar geldi aklıma, ama örümcek babunu da kıvranıyordu. Yemeklerde bir şey var desem, o da yoktu ki. Jumbo erişte gayet de güzeldi, sadece tavukla deniz ürünleri mi bozuktu ki? Ya şimdi ben Riko'yu eve götürürüm kekik çayını içtikten sonra, iyileşene kadar bir güzel masaj yaparım, sonra hop; karşılıklı masajlaşmaya başlarız...

Hiç bir planım doğru dürüst gitmez mi benim ey karma? Ne yaptım ben de bana böyle geri dönüyor? Riko belindeki elimden kurtulurken çayı gelmişti, "Gel iç işte." diyecektim ki kız bütün hızıyla koştu bir yerlere. "La daha yeni geldik tuvaleti zamanında bulamazsan ne yapacaksın? Neyse ben Kiyo'ya şu Akane hakkında taktik vereyim." diye çocuğa doğru eğilmiştim ki o da elini ağzına atıp Riko'nun peşinden koşmaya başladı. Ne bu şimdi? Tamam kekik acı kokar da, bu kadar da abartılmaz.

"Sanırım yedikleri dokundu." diye gereksiz bir açıklama yaptıktan sonra gelen sıcacık çayı bir dakikalık bir sürede hızla bitirip Riko'nun kokusunu izleyip restoranın içinde yol almaya başlamıştım. Lavaboya gidip kusacaktı zaten, sanki kızı ciddi ciddi hamile bırakmışım da ceremesini çekiyormuş gibi bir halle dışarıdaki tuvaletlere doğru yürürken sevdiceğimin çığlıklarını duymuştum, bu seferkiler ağzıma sıçmamıştı en azından. Ah, küfür de etmiyor bebişim. Sesin kaynağını bulduğumda iki yemek mağduru sırt sırta vermiş ve Kiyo, Riko'ya susması için yalvarmaya başlamıştı. Şimdi hak da veriyorum çocuğa, kızamıyorum ki o gün ikimizin de ağzına sıçtıktan sonra bağıra bağıra. İnsanda bir dayanamama oluyor, bir başka rahatsız oluyorsun çığlıklardan o günden sonra.

Koşup kızı dikkatlice kaldırırken, örümcek babununa da el vermiştim Riko'ya "Travma oldu ikimizde de bağırma artık." diyerek. İkiliyi kaldırdıktan sonra kollarına girerek masaya geri götürmüştüm, sanırım bir defter tutmaya başlayıp Yeni kusmuş iki insanın arasında girme. diye not almalıydım kendime. Niye kustukları hakkında, belki Riko'dan hamilelikle ilgili bir laf çıkar diye laf almaya çalışırken zaten olayı çözmüştüm. İkiliyi yerlerine oturtup, sıçıyorum bu müessesenin ağzına derken gözlerim piercingli çocuğu bulmuş ve Gel benle. işareti yapmıştı bildiğin. "Böyle şeyler yapabiliyor muyum lan ben?" merakıyla haşin bakışlarım ve hızlı adımlarımla mutfak dedikleri garip kokulu yere yönelmiş ve kolay açılıp kapanan kapıdan dalıp; "Müdürünüzü getirin müdürünüzü! Nasıl yemek bu, masaya dört kişi oturduk iki kişiyi orada bırakıyorduk az kalsın. Dört kişiyiz biz dört!" diye gür bir sesle kükremiştim elime geçen ilk adamın yakasını kaparken. Şerefsizlere bak, mazlum sivil gördüler ya sıçtığımın taşlarının arasında; zehirleyin anasını satayım. Büyük ihtimalle ben de at eti yemiştim, eşek de olabilir; mide kaldırıyor ama, küçükken kil hamurundan heykel yapıp yermişim.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 25 Eki 2014, 15:24

Daha doğru düzgün ne olduğunu anlayamamıştık ki kız ile Kiyo aynı anda kalktılar masadan. Ağızlarını ve midelerini tutmalarının nedeni büyük ihtimal kusacak olmalarıydı. Tabi ki böyle ani bir tepki beklemediğimden gözlerim kocaman açık olarak kala kaldım. İyi ki kafalarına önümde duran bıçağı sallamadım yani. Bu aralar kendimi tutmaya çalışıyorum anlamışsınızdır. Bunlar koşa koşa gözden kayboldular. Tabi ben de Jinryu denen herifle rahatsız bir ortamda kaldım. Onları artık göremez duruma geldiğimde çevirdim kafamı Jinryu'ya. O da ne kadar ters insanlar olduğumuzu belli edercesine durumu bana açıklama gereği duydu. Ben hiç bir zaman oldukça belli olan bir şeyi millete açıklamaya çalışmam. Anlamadılarsa sonradan yüzlerine vururum mallıklarını görsünler diye. Kusmaya gittiklerini ve yemeklerden dolayı olduğunu anlayabiliyorum tabi ki. Hamile olacak eğiller ya. Ahah, ilk defa geldi bu seçenek aklıma ve Jinryu'nunkini bilmiyorum ama benimki hamile olamaz. Biyolojik olarak imkansız. Üstelik hamile kalırsa kendimle gurur duyarım yani. Düşünsenize bir herifle ilişkiye giriyosunuz ve tek seferde koyuyorsunuz çocuğu! Yani mutlaka üreyecek bir insansın. Of ne iğrenç bir herif oldum gene.

Jinryu'ya herhangi bir tepki vermeden salatamın son kalan kısımlarını da ağzıma attım. Oldukça güzel bir salataydı bu. İyi ki etimsi ya da deniz ürünümsü bir şey almamışım. Bizim esmer oğlan da kıza aldığı kekik çayını kafasına dikti. Yani Jinryu kalkıp bizimkilerin peşinden gidene kadar hiç bir sik konuşmadık. Hatta o bana bakmadı bile. Ben baktım tabi ki. Hayvan gibi çocuğu süzüp inceledim hareketlerini. Tabi bu da yemişti o etlerden. Kekik çayı iyi gelir diyorsa içmesi iyi olmuştu. Akşama bol kokulu sıçacak. Oldukça rahat duruyor ama sanki bir şeye kafasını takmış gibi de. Rahatlığından nefret ediyorum. Kafasına bir şey takmış olduğunda bile böyle hareket etmesine uyuz oldum. Kalkıp gittiğinde de rahat bir nefes aldım. Kasıntı ortamdan bıkmıştım çünkü. Çatalımı tekrar elime alıp Kiyo'nun yemeğini mıncıkladım biraz. Eğilip koklayınca yüzümü buruşturdum. Ne biçim kokuyor lan bu? Tamam tavuk kokusunu zaten sevmem de, bunun ekşi bir kokusu var. Madem böyle kokuyor neden yedin lan yarısını? Hayvan mısın Kiyo? Biraz yerimde doğrulup kardeşime benzeyen kızın yemeğini de kokladım. Bunun kokusunu o kadar anlayamadım. Yani, deniz ürünü olduğundan tabi ki bok gibi kokuyordu. Üstelik etimsi şeyler bende hep böyle bir duygu bırakıyor. Bir de Ishigakure'li olduğumdan deniz hayvanlı yemekler damak tadıma ters. Jinryu'nun tabağına da bakayım dedim ama öküz tabağı yalamış resmen. Yağından da bozukluğunu anlayacak değilim. Benim buradan çıkaracağım şey şu; Kiyo yemekten zehirlenmiş ama kız hamile. Ehehehe hayırlı olsun Jinryu-san.

Ben çatalı tekrar eski yerine koyduğumda kapıda belirdi bu üçlü. Jinryu bunların arasına girmiş. Bir de kollarına girmiş! Öh be ayı! Kız arkadaşın var zaten benimkinin koluna neden giriyorsun? Kaşlarımı çatıp kollarına lanetli bakışlar attım. Kolları kopsun istiyordum ama vazgeçtim. Sonra kanları birbirine karışır ve romantik bir durum olur. Onu hiç kaldıramam. Gelip oturdular masaya. Oldukça sakin, sanki demin hiç kıskanmamışım, hatta bunu umursamamışım gibi bir sesle "Rahatlamış görünüyorsunuz. Kusmak, içinizde kalmasından iyidir." dedim. Kusmuş oldukları her hallerinden belli. Biraz soluk durumdalar ama deminki kıpır kıpır halleri yok. O değil de Jinryu bana "Gel benle." bakışı mı attı? Dönüp Kiyo'ya baktım o da gördü mü diye. Sanırım ciddi ciddi onunla gelmemi istiyor. Gidiyorum bak. Ayağa kalktım ve Kiyo'nun oturduğu koltuğun arkasından geçip Jinryu'nun peşinden ilerlemeye başladım. Herife bak, hakimiyet kurdu üstümde. Gel diyor gidiyorum, hmm...

Mutfağa sinirli sinirli girdiğinde ben de arkasından girdim. Lan o değil de, bu tür ikililerde uzun boylu olan salak olur. İyi polis kötü polis oynayalım bari de, salak olmaktan kurtulayım. Zaten Jinryu içeri dalar dalmaz atara gelip müdürü istediğini, bizim dört kişi olduğumuzu söyledi. Ben gene soğukluğumu bozmadan "Biz shinobiyiz beyler. Ya doğru düzgün bir açıklama getirilip bizimle ilgileneceksiniz ya da Daichou'ya rapor veririm bu durumla ilgili." dedim. Tabi mutfakta bayağı bir ses var, ama kapıda Jinryu gibi bir babayiğiti, bir de benim gibi bir garip herifi görünce dikkat çekmiştik doğal olarak. "Shi-shinobi mi?" dedi garsonlardan biri. Ben de ezici bir bakış attım ona. "Shinobileri de, normal halkı da zehirleme hakkınız yok. O kadar yüksek fiyatlar ödeniyor buraya."
"B-ben.. Sizi müdürümüze götüreyim!" dedi telaş içinde. Ben de Jinryu'ya "Birimiz müdürle görüşsün, diğerimiz de mutfağa göz atsın bence." diyerek iş bölümü yapmamız gerektiği önerisini sundum. Neyi seçerse, diğerini yapacağım. İkisi de benim için iyi.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Potansiyel: 6
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 25 Eki 2014, 20:08

Bağırmaya o kadar kaptırmıştım ki kendimi Mao-chan'ın geldiğini travmalardan filan bahsetmeye başladığında fark ettim. Koluma girmiş kaldırmaya çalışıyordu beni. "Beni kurtarmaya mı geldin aşkoooom!!" diye bir iğrençlik yapasım geldi hatta sonra vazgeçtim. Cidden takatim yok. Mao-chan beni kaldırırken diğer yandan da Kicchan'ın koluna girmiş onu da kaldırmaya uğraşıyordu. Biz iki sarhoşu taşıyabilecek mi ki masaya kadar? Valla da taşıdı. Helal olsun. Ne diyeyim yani? Masaya vardığımızda sandalyeye attım kendimi. Kıvranmasam da şu üstümdeki ağırlık hissi çok rahatsız edici olmaya başlamıştı. Tansiyonum düştü mü çıktı mı bilmiyorum ama dünya benek benek görünmeye başladı. Pek anlamam hastalık şeylerinden ama herhalde düşmüştü tansiyonum. Tansiyon düşünce ne yapıyorduk? Tuzlu bir şey mi içiyorduk? Yoksa onu çıkınca mı yapıyorduk?

Ben ne yapılması gerektiğini düşünedurayım Mao-chan aniden hiddetli hiddetli bakışlarıyla Uzaylı-kun'u çağırmıştı yanına. Daha doğrusu peşine. Mao-chan agresif agresif restorana doğru ilerlerken hemen ardından Uzaylı-kun da kalkmıştı ve Mao-chan'ı takip etmeye başlamıştı. Çok daha sakin görünüyordu gerçi. Sanki ölüymüş gibi. Hani korku filmlerinde olur ya. Bir anda garip olaylar olmaya başlar ve bunu yapan kişinin bir ruh olduğunu öğrenirsiniz. Sonra grubunuzdaki arkadaşlarınızdan birisi ölü çıkar. Bizde o kişi muhtemelen Uzaylı-kun'du. Yok be. Mide bulantısı kafa yaptı bana. Hamilelik kafası yaptı. TÖVBE! Nereden geldi aklıma yine hamilelik? Yok yani değilim. Bütün evren benim hamile olduğuma inanmamı istiyor ama değilim yani. Evren benden uzak dur! Hamilelik düşüncesini şu dakikada atıyorum kafamdan. Bir sonraki baş dönmesi, mide bulantısı, ateş çıkması vs. gibi vakalara kadar da bir daha aklıma gelmesini istemiyorum. Bu saçma iç savaşın ardından bakışlarımı Kiyo'ya çevirdim. Yani Kicchan'a. O da çok yorgun görünüyordu. Az önce başını şişirmiştim zaten çocuğun. Madem masada ikimiz yalnız kaldık, yaşadığımız duruma ve ortamın koşullarına bakarsak yapılacak tek bir şey var. Sohbet! Hem de laf sokmasız, sakin, özür dilemeli bir sohbet.

Öhöhöm. Boğazımı temizledim tabi önce. Ğııığğ diye ince bir sesle başlamak istemem konuşmaya. Hiç başınıza geldi mi? Çok komik oluyor. İnsan odaklanamıyor onu yaşadıktan sonra. Konuşmanın ortasında da boğaz temizlemek hoş bir durum değil. Neyse. "Baksana Kicchan." Kicchan bakışlarını bana çevirdi. Sandalyemi masaya yaklaştırdım ve aramızdaki mesafeyi azalttım. "Öncesinde olanlar için özür dilerim. Mao-chan adına ve kendim adına da." Biraz ciddi başladım sanırım. Neyse Kicchan yine salakça bir şey söyler ve ortam yumuşar. Ben öyle şeylerde pek iyi değilim sonuçta. "Bence birbirimizle daha iyi anlaşabiliriz." Hadi barışıp arkadaş olalım gibi bir şey söylemem mi gerekiyor acaba? "Aslında düşünürsek, evde yaşadıklarımız ileride kahkahalar atarak anacağımız olaylar olabilir." Barışırsak Akane ile aranı yaparım. Bunu söylemedim tabi ki. Hatta sizi zorla seviştiririm Akane ile. Sonra birlikte acaba hamile miyiz triplerine gireriz. Yani aslında Akane ile de arkadaş olmayı planlıyorum. Bence hoş olur.
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Potansiyel: 5
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 27 Eki 2014, 02:23

Delikanlıya hiç yakışmadı bu durum ha, çok boktan bir vaziyette masama geri döndüm. Kola girmek ne ya? Koluma girdi herif, ben de kedi gibi kendimi bırakıp adama abandım, götürsün beni diye. Daha geçen hafta azıcık dövdüğüm herif beni masama götürüyo mahcubiyete bakar mısınız? Ahahah! Lanet olsun. Sürüklene sürüklene gittik masaya. Bir yandan da benimki nerede diye merak ediyorum, "Nerede?" diyorum içimden, "O niye gelip kaldırmadı beni?" vay göt oğlanı. Bu kadar da duygusuz olunmaz ki canım. Ya kusarken biri arkamdan gelip kafamı klozete soksa, sifonu çekseydi? Tecavüze uğrasaydım? Ya ölseydim organlarım ağzımdan fırlayarak? Hiç düşünmüyor hiç, ama alışacak, veya ben alışırım bilemiyorum. Alt tarafı straight bir şekilde koluma girecek lan, yatırıp sikecek demiyorum. Neyse sakinim...

Masaya oturduk, daha doğrusu diğer ikisinin yaptığı şey oturmaktı, ben daha çok "Flöp!" diye sandalyeye attım kendimi ve ragdoll misali çok saçma bir şekilde masaya düştü kafam. "Rıhıtlımış giriniyirsiniz ihihihihihihi!" diyen sevdiceğime tip tip baktım kafam hala masadayken, yandan yandan. Çok rahatladım, nasıl rahatladım anlatamam Nishi, hele üstüne kavgalı olduğum adamın bana yardım etmesi; uuuufff iyice rahatlattı beni. Biraz enerjimi toplayınca orgazm sigarası yakabilirim hatta. İçimden böyle böyle saydırmaya nasıl kaptırmışsam, Maho önden Nishi arkadan gidiyorlar, fark etmemişim yolun yarısına varmalarına kadar. Mal mal arkalarından baktım, tam çok saçma düşüncelere kapılacaktım ki oksijen israfi ex-ev sahibem konuşmaya başladı.

"Baksana." dedi baktım. Lan neden bakıyorum hemen öyle? Az iradeli olayım be. Ne diyecek, neden baktırdı diye merak ederken tek kaşımı havaya kaldırdım. Pat diye özür dilemesini beklemiyordum tabi, birden rahatsız hissettim ve gözlerimi kaçırdım. Öncesinde olanlar adına özür diliyordu... Tamam gittim ev sahibemin sevgilisini dövdüm ama haklıydım, ben orada durumu açıklamaya çalıştığım halde adam üstüme yürümüş, yakama yapışmıştı. Bir özrü hakediyordum evet. Ama hem özür haketip hem de hakettiğim özrü aldığım nadir anlardan birine çok ters denk gelmek rahatsız etti beni, istemsizce "Pffff"lamak zorunda kaldım. Kızla daha iyi anlaşmak? Ben kızlarla genelde iyi anlaşamam, fark ettiniz sanırım. Şu ana kadar tek anlaştığım bir kız oldu, o da dilsiz ve Kusagakureli.. Ha ama buna rağmen kibar davranmaya da çalışırım dişi milletine, yanlışlıkla olmadığı sürece kaba kuvvet uygulayacak değilim ne kadar sinir etseler de.

Ueno-san evde yaşanılanlara gülünecek anılar olarak bakıyor şimdi de. Yani düşünüyorum da... Yok lan niye hatırladıkça güleyim? İnadına sinir olurum sanırım ama Ueno-san açısından bakacak olursak gayet de "Ahih bu şapşik benim sevgilimi tekmelemişti!" denilecek bir olay yaratmışım karıya. Kızlar sanırım bu tarz olayları ve anlatmayı seviyor başka kızlara, bilemiyorum. Ama benim için kahkahalık anılara dönüşmeleri Ueno-san'ın lafıyla olacak bir iş değil biliyorum bunu. Bu daha çok iki erkek arasında halledilecek bir konu bana göre. Yalnız, fazla düşündüm sanırım, Ueno-san'a bir cevap vermem gerekiyor...

"Bence bu salağın verdiği pekmezi sakın içme, şekerin fırlar düz duvara tırmanırsın iyi olmaz. Şeker zararlı malum." Çok güzel yere değindim, kızın söyledikleri ile alakalı değil ama olsun, hayatını kurtaracak bir bilgi verdim. Bu mide ile pekmez içerse kız yarraklara yan basabilir. Maho hayvanı da içerse çok garip şekiller ortaya çıkabilir. Ben içersem? Ben niye içiyorum ki, grup sex mi yapacağız? Hem kusarım ki. Ben en iyisi Nishi'm ile eve gidip uslu uslu çikolata yiyeyim, belki ıhlamur yapar bana, hı? "Önemli değil. Aslında önemli de, iki haşin erkek, iki shinobi, kız meselesi falan derken... Olası bir durumdu ve oldu işte. Neyse ki fazla büyümeden.... Kaçtım. Bundan bahsetme olur mu? Yanımdaki yıllardır görev arkadaşım da, kaçtığımı öğrenmesini istemem sanırım. Bir de, Akane konusunu açmasak?" dedim durgun bir sesle. Sonra kafamı az önce Maho ve Nishi'nin gittiği yöne çevirdim.

Demin giremediğim saçma düşüncelere kapılma vakti geldi sanırım. "Vın!" diye yerimde doğruldum, kafamı masadan çekerek. Bunlar niye peşpeşe gittiler şimdi? Nereye neden gittiler? Nishi erkeklerden hoşlandığını itiraf etmişti tamam ama bu konu hakkında çok kafa patlatmamıştım, şimdi bunları böyle pıtı pıtı giderken görünce garip bir his kapladı beni, fazla kaplamaz bu his genelde. Sanırım kıskançlıktı adı. Evet evet, kıskanıyorum. Olaya bakın lan, sevgilim gide gide kimden kıskanıyorum; Maho'dan. Toparlak yüzlü esmer tenli puşt Maho'dan. Ulan Maho. Doğrulmak yetmedi bana "Vın!" diye ayağa kalktım birden bire, Ueno-san'ın da yanına gittim kolundan çekiştirmeye başladım, yeter lan bu kadar dinlenmek. "Kalk Ueno-san kalk! Bulalım bizimkileri! Bunlar şimdi seviş-öhöhö dövüşürler falan hoş olmaz, malum sabahtan beri masada ortamlar baya gergin, yaparlar yani. Neden yapmasınlar?" Diye cırlaya cırlaya, çekiştire çekiştire gittikleri yöne doğru seğirttirdim.
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
Geyikotu Özü, 50gr.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Suiben
Kizame no Jutsu
Niji no Jutsu
Suijinheki
Takonagi no Jutsu
Bousen no Jutsu
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Doubutsuhen no Jutsu

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 27 Eki 2014, 13:27

Aferin lan çocuğa, tek bir bakışımla dayağa gittiğimizi anlayıp nasıl da peşimden gelmişti. Soğuktu, çiftleşme mevsiminde it götü gibi kırmızı gözleri vardı falan ama delikanlıydı bak. O metal parçaları bir hayata küsme mesajı değil, arabesk radyoların dalgalarını yakalama aracıydı bence. Sanırım ellerimin arasındaki herif yapıyordu bunu bana, sanki dandik bir mahalle serserisiymişim gibi hissetmiş ve arabesk müzikle ilgili düşünceler kurmuşum. Ah cahil ben. Oysa ne kadar da tatlı, doğru düzgün bir adamım değil mi? Filmlerde komiklik olsun diye abartılan kırolara döndüm bir anda, hep şu bücürük yüzünden. Yüzüne de hiç bücürük dememiştim bak, eniştesinden bahseder korkusuyla itin.

Evet, shinobiydik değil mi? Yakasını tuttuğum herifi yavaşça bırakıp ne olduğumu hatırladım, herkesin ağzına sıçmak değildi bizim olayımız. Tersine onları korumak için vardık bir yandan da, kızıl gözlü sadece bize gösterilen saygıyı kullanmış ve üstlerimize bildireceğimizden bahsetmişti; "Saygısızlık ederse ben de mühürlerim adamı." diye fısıldadım gülümseyerek.

Shinobi ya; "Ben sivil olarak da gelirim gülüm." dedim herif söylerken, sonra sakinleşip piercingli kader arkadaşımı onaylayan bir şekilde sallamıştım başımı yukarı aşağı. Tabi götür bizi müdürüne piç, müdürün buraya gelsin dedim gelmiyorsa ona doğru koşa koşa giderim. düşüncelerimin arasında tekrar konuşmuştu dayakçı ortağım, mutfağı aramak gibi bir işimiz de vardı? Var mıydı? Neyse, "Ben gidiyorum müdüre o zaman." dedim sakinleşen sesimle.

Müdürün odası, klasik pezevenk odasıydı deri koltukla. Oğlum, tahtadan restoran yapıyorsun deri koltuk ne? Dombili herifin masasına elimi koyup eğilmiştim suratına doğru; "Aşçılarınızın yaptığı yemeklerden iki kişi zehirlendi! Ne bokum kullanıyorsanız çabuk söyle, yoksa mutfakta araştırma yapan arkadaşım söyleyeceklerinden ve orada olandan fazlasını da rapor edebilir." dedikten sonra herifin suratındaki ifadeyi izlemek bir hayli eğlenceli olmuştu. Muhtemelen gürültünün arasında biri koşup söylemişti zaten olayı, shinobilerin geleceğini biliyordu ama; benim gibi işini bilen birini görmemişti belli ki daha önce. Eh, o kadar rutin devriye görevine boşuna çıkmadık biz oğlum! Hayırdır? Kendini toparlayıp dayılanacak oldu ve; "Bak genç adam," diye söze girdi pişkin bir surat ifadesi takınarak. Acaba ne kadar teklif edecekti bu sefer it, beklemeye lüzum yoktu; elimi sertçe masaya vurup "Çıkaracağın para masada zehirlenmiş oturan kız arkadaşımın ve bu köyün insanlarının sağlığından değerli olamaz. Boşuna uğraşma." demiştim gülümseyerek.

Herifin suratını gözüme kazıyıp odasından çıkarken mutfakta Shiki'ye seslendim; "Haydi, yavaştan gidelim. Yarın bulduklarımızı beraber Ishi-chou'nun sekreterlerinden birine rapor veririz. Adam rüşvet vermeye çalıştı derdine yanayım.". Mutfağın kapısından da çıkarken, "Delikanlı adammışsın bak." demiştim çocuğa sessizce. Riko'yu alıp yarı-kucaklarken kulağına "Eve gidelim hadi." diye fısıldamıştım gülümseyerek. Peşimizden gelen garsona gizlice biraz para verirken "İstersen davet et bunları da eve bir çay içsinler." diye fısıldayışımı devam ettirmiştim.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir