Sokağın çok dar olmasından dolayı herkes tek tek girmek zorundaydı. İlk olarak Fujita giderek cesede yaklaştı ve kapüşonu kaldırdı ve bunun sayesinde cesedin 30’lu yaşlarda bir erkek olduğunu anlamıştık. Ardından yerini bana bırakmak için çekildi daha önce bu tarz görevlerde fazla bulunmamıştım ve cesedin başka bir ülkeden olmasından dolayı biraz gergindim ve sadece cesede yaklaşıp öylece baktım sanırım sadece vakit çalmıştım. Bunun verdiği üzüntüye kapılmışken Kane’nin beni dürtmesinin ardından yoldan çekildim gerçekten faydasızdım en kısa zamanda onlardan özür dilemeyi planlıyordum.
Şimdilik düşüncelerimi kendime saklayacaktım. Ceset eğer başka yerde öldürülüp getirilseydi etrafta kan izleri görmemiz gerektiğini düşünüyordum fakat bir Takigakure Shinobisi başka yerden getirilmediyse bir çıkmaz sokakta ne yapıyor olabilirdi ki? Belki de biri ile gizli bir şey konuşmak için buraya gelmiştir ve konuşmayı planladığı kişi bir şey yüzünden veya ihanet ederek onu savunmasız haldeyken kolunu kesip ardından işkenceler ile ondan bir şey öğrenmeye çalışmış olabilir miydi? Eğer böyle bir şey ise neden Amegakure’ye ait bir cübbe giymesinin nedenin de açıklıyordu halkın arasında gizlenmek için olabilirdi fakat bunların hepsi doğruysa buluşma yeri niye Amegakure’ydi. Kafamda bu sorulardan çok daha fazlası vardı. Şimdilik sadece ihtimallerden biriydi o yüzden şimdilik söylemeyi düşünmüyordum. Etrafa biraz daha dikkatli bakarak duvarlarda hasar gibi şeyleri arayacaktım eğer gözümüzden kaçırdığımız savaşta oluşabilecek hasarlar görürsem düşüncemin yanlış olma ihtimali çok yüksek olacaktı.