[Ame] Kanlı Sokaklar

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Kanlı Sokaklar

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 12 Eki 2014, 17:46

Sokağın çok dar olmasından dolayı herkes tek tek girmek zorundaydı. İlk olarak Fujita giderek cesede yaklaştı ve kapüşonu kaldırdı ve bunun sayesinde cesedin 30’lu yaşlarda bir erkek olduğunu anlamıştık. Ardından yerini bana bırakmak için çekildi daha önce bu tarz görevlerde fazla bulunmamıştım ve cesedin başka bir ülkeden olmasından dolayı biraz gergindim ve sadece cesede yaklaşıp öylece baktım sanırım sadece vakit çalmıştım. Bunun verdiği üzüntüye kapılmışken Kane’nin beni dürtmesinin ardından yoldan çekildim gerçekten faydasızdım en kısa zamanda onlardan özür dilemeyi planlıyordum.

Şimdilik düşüncelerimi kendime saklayacaktım. Ceset eğer başka yerde öldürülüp getirilseydi etrafta kan izleri görmemiz gerektiğini düşünüyordum fakat bir Takigakure Shinobisi başka yerden getirilmediyse bir çıkmaz sokakta ne yapıyor olabilirdi ki? Belki de biri ile gizli bir şey konuşmak için buraya gelmiştir ve konuşmayı planladığı kişi bir şey yüzünden veya ihanet ederek onu savunmasız haldeyken kolunu kesip ardından işkenceler ile ondan bir şey öğrenmeye çalışmış olabilir miydi? Eğer böyle bir şey ise neden Amegakure’ye ait bir cübbe giymesinin nedenin de açıklıyordu halkın arasında gizlenmek için olabilirdi fakat bunların hepsi doğruysa buluşma yeri niye Amegakure’ydi. Kafamda bu sorulardan çok daha fazlası vardı. Şimdilik sadece ihtimallerden biriydi o yüzden şimdilik söylemeyi düşünmüyordum. Etrafa biraz daha dikkatli bakarak duvarlarda hasar gibi şeyleri arayacaktım eğer gözümüzden kaçırdığımız savaşta oluşabilecek hasarlar görürsem düşüncemin yanlış olma ihtimali çok yüksek olacaktı.
Resim
Künye
İsim: Gin Ryuunosuke
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 3

Çeviklik: 4

Kondisyon: 4

Potansiyel: 6

Varlık: 6

Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank
  • Shibou no Jutsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank
  • Kokuangyou no Jutsu - A Rank

• Houkibo Disiplini D - Rank
  • Sanjakubo Disiplini D Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • Naginata

Başarısızlık zaferin önünü karartan bir sisten ibarettir
Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 12 Eki 2014, 20:37

Cansız gözlerle bana bakan otuzlu yaşlarında bir erkek. Bu senaryoyu yaşamak her zaman aynı izleri bırakıyordu. Rüyalarımda bu gözlerin beni takip etmesi. Bu dedektifçilik oyunundan hoşlanmasaydım cesedin yanına bile yaklaşmazdım. Cesetleri gördüğümden beri bu ikilem arasından kalmıştım. Ama her seferinde de kötü rüyaları seçmiştim.

Başka ilgi çekecek bir şey bulamamış ve arkamda duran Gin'in cesedi incelemesine izin vermiştim. Kalabalık olmamak için çıkmaz sokağın girişinde durup çevreyi izliyordum. Yardımcı olacak bir şey bile yoktu. Hatta cesette derin kesikler bulunmasına rağmen ortalıkta kan bile bulunmuyordu. Bu da işleri daha karmaşık bir duruma sokuyordu. Cesedin bu bölgeye öldürülmek için getirildiğine. Bir de neden elinde tuttuğuna anlam veremediğim alın bandı vardı. Özellikle mi oraya konmuştu. Yoksa iki köyün arasını bozmak için kullanılacak bir olay mıydı?

Hiç bir şey bulamadığımdan dolayı yeni ihtimaller oluşturmaya başlamıştım. Bazıları uçuk fikirler olsa bile belli bi kurguya oturttuğunda mantıklı olabilecek durumlar doğurabilirdi ki elimde bola teori vardı. Örneğin cesedimizi konuşturmak için önce başka bir yerde yakalayıp konuşturana kadar da vücudundaki diğer yaraları açmışlar. Aradıkları bilgiye ulaştıklarında ise vücudunun çok dikkat çekmemesi için üzerine bir köy cübbesi giydirip burada da kolunu kesip normal bir cinayetmiş gibi göstermişlerdi.

Fakat bu fikirlerin tek bir ortak noktası vardı birbirleri ile ilgili hiç bir ortak noktaları olmamaları. Böyle zamanlarda Ando'nun burada olmasını isterdim. O olsa bu olayı rahat bir şekilde çözebilirdi. Bende sokağın girişinde çevrede bir ipucu niteliğinde bir şey aramak zorunda kalmazdım.
Resim
Künye
  • İsim: Morio Fujita
  • Element: Doton
  • Seviye: C-Rank
  • Rütbe: Chuunin
  • Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

• Güç: 3
  • Çeviklik: 7
  • Kondisyon: 4
  • Potansiyel: 4
  • Varlık: 5
  • Zeka: 7

Ninjutsu
  • Tsuchiganji no Jutsu D-Rank
  • Yochi Uryou no Jutsu A-Rank
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

• 2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi
  • Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 Eki 2014, 22:56

Kane: Çatılara çıkıyorsun sessizce, duvarlarda yürüyerek. Kendini göstermemeye dikkat ederek, eğitimin el verdiğince, çatıdaki bir su deposunu kendine siper ediyor ve çevreyi inceliyorsun karanlıklardan. Ayın ışığı, çevredeki binaların çatılarına vuruyor, ancak bu su deposunun gölgesi seni korumakta. İlgi çekici bir şey göremiyorsun. Çatılar düzensiz, ancak Amegakure'deki gibi paratonerler ve kablolar ile dolu değil. Onun dışında, su depoları, çamaşır ipleri ve çatıya erişim için kullanılan kapı girişleriyle dolu. Tam umutsuzluğa kapılmışken... Karşıdaki evin camında sevişen 2 çift görüyorsun. Adam hunharca hatunu cama yapıştırıyor, hatun orgazm kasılması yaşarken de perdeyi çekip söküyor. Bütün olay gözünün önünde. Bayağı sert sevişmekteler. Seni farketmiyorlar.

Gin: Duvarları inceliyorsun, elini tuğlaların arasında gezdiriyorsun, çatlakların savaş sırasında oluşup oluşmayacağını irdeliyorsun... Ancak kesin bir sonuca varamıyorsun. Muhtemelen zaten kan yok ise, savaş ta yoktur. Bu düşünce, duvardaki incelemenin ardından kesinleşiyor gibi bir şey. Savaşmışlarsa bile burada savaşmamışlar. Ancak kolunun burada kesiliği kesin, kan izlerinden yola çıkarsanız.

Fujita: Sokak girişine ve çevre sokaklara göz atıyorsun. Yerleri, duvarları inceliyorsun. Pek göze batan bir şey gördüğün söylenemez. O dar sokaktan ötesinde bir delil bulamayacağından emin gibisin şu anda. Olsa olsa, cesette bir şeyler olmalı. Her detay önemli. Her saniye önemli. Jounin geldiğinde ona vereceğiniz rapor başarını belirleyecek, belki de Ando'nun kulağına bu başarı giderse...
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 14 Eki 2014, 17:44

Ne yapabilirdim? Ne sokakta ne de cesedin orada işe yarar bir şey bulamamıştım. Zaten bulmayı da ummuyordum. Çaresizlikten buraları gözden geçiriyordum. Kane çatının tepesine çıkmıştı. Gin'de her halde ortalıkta bir şeyler arıyordu.

Şuan duygularıma tercüman olabilecek tek bir vardı, Ando. Belki çaresizlikten, belkide ondan etkilendiğimden burada olmasını istiyordum. Kar kadar temiz saçları ve deniz kadar derin gözleriyle kendine has güzelliğiyle ilgileri üstüne çekecek, olayı çözmedeki yeteneğiyle de hayran bırakacaktı. Belki şu jounin gelmeden bu işi çözebilirsem kendimi kanıtlayabilirdim. Belki de yanına atanırım ha.

Güzel hayallerdi doğrusu. Fakat ben bu işi çözebilirsem gerçekleşe bilirlerdi. Her saniyenin de aleyhime işlediğini düşünürsek oyalanmamalıydım. İlk önce nereleri veya neleri incelediğim üzerinde duracaktım. İçeriye ilk girdiğimde ufak bir çevreye bakınmıştım ama işe yarar bir şey olduğunu düşünmüyordum. Ardından cesede ufak bir göz gezdirmiş ve pes etmiştim. Burada da mal mal bakınıyordum. Belkide ceset atladığım kısım olabilirdi. Dayandığı duvar, üzerindeki cübbe, kopuk kolunda tuttuğu alın bandı. Belkide gerekli parçalar başından beri gözümüzün önündeydi fakat ısrarla hiç birimiz görmek istememişti.

Neredeyse koşar adımlarla cesede doğru koşacaktım. O cansız gözlerle tekrar karşılaşmak istemiyordum. Ama bu davanın anahtarı büyük ihtimalle oradaydı. Cesedin sırtının dayandığı yeri, kopuk kolun elinde tuttuğu alın bandını ve üzerindeki kıyafetlerini özellikle de Amegakure cübbesini. İç dış fark etmeksizin en ufak bir detayı bile kaçırmak istemiyordum. Fakat işime yarayacak en ufak bir şeye bile razıydım.
Resim
Künye

Ninjutsu
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

• Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen Benjiro Kane tarih 14 Eki 2014, 21:50

Pekte zor olmamıştı binaların tepesine çıkıp dolaşması. Eline neredeyse hiçbir şey geçmemişti. Klasik cinayet arama olaylarından biri gibi geliyordu. Kafasını iki yana doğru salladı ve kendini bir su deposunun arkasına siper etti. Ayın ışığı dahil çoğu şeyden sıyrılabilmişti.

Bir süre sadece etrafına bakıp gözlemledikten sonra pekte iştah acıcı sonuçlar elde edememesinin stresi ve öfkesiyle baş başa kalmıştı. İçinde oluşan umutsuzluk tohumları ise kök salmayı sabırsızlıkla bekliyor gibiydiler. Ama o sırada aniden gözüne iki çiftin cinsel ilişkisi çarpmıştı. Camın tam ucunda sevişmelerine karşın oldukça sert hareket etmeleri pekte dikkat edilmeyecek gibi değildi, bir süre sakince izledi sadece Kane.

"Alakasız, kukla veya alakalı." içinden geçen bu üç kelimeden bir kaç saniye sonra kafasını aya doğru kaldırmıştı. Bir kaç dakika ayı izledikten sonra tekrardan çifte dönmüştü. Bir süre herhangi bir sapıkça amaç olmaksızın bu çifti izleyecekti. Zira az önce içinden geçirdiği üç kelimeden, kukla ve alakalı oldukları kanaatine varırsa işte oyun o zaman başlayacaktı. Zira bu iki çiftin, dikkat çekmemek için seviştiği olanağı nedense ona biraz fazla geliyordu. Ve ihtimallerin az olduğu bu faka da böyle saçma bir şey bile Kane'ye mantıklı gelebiliyordu.

Basit bir cinsel ilişki mi yoksa başarılı bir oyunculuk mu? Kane de bunu düşünüyordu. Eğer basit bir cinsel ilişki kanaatine varırsa bir süre daha damda dolaşacak ve yine eline bir şey geçmezse, kendini damın birinde yere salıp gökyüzünü bir süre sakin kafa ile izleyecekti.
Resim
Basit bir hayat...

Künye

İsim: Benjiro Kane
Element: Suiton
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/10

Çeviklik: 5
Varlık: 2
Zeka: 10

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
    Mizurappa|C-Rank
    Niji no Jutsu|C-Rank
    Kasui no Jutsu|C-Rank
    Shunshin|D-Rank
Taijutsu

Genjutsu
Disiplin:
    Ryuhoubo|B-Rank

Jutsu:
    Rishuu|C-Rank
    Raigen|C-Rank
    Shibou no Jutsu|B-Rank
Beceri Listesi

Kullanıcı avatarı
Benjiro Kane

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 14 Eki 2014, 21:53

Kane çatıya çıkarak etrafa bakıyordu. Fujita ise bu dar sokağı incelemeye başlamıştı. Onlar bu işlerle meşgulken ben ise bu dar sokağın duvarlarının üstünde elimi gezdiriyordum. Çatlaklarının bir savaşta oluşup oluşmadığı konusunda iyice düşünürken savaşın burada olmadığını kesinleştirmiştim. Bu sırada Fujita koşar adımlar ile cesede doğru gidiyordu artık bir şeyler bulmalıydık. Yeterince vaktimiz gitmişti.

Bir anlığına karanlık bir boşluğa düştüğümü hissetmiştim. Belki de hiçbir şey bulamamıştık ve boş yere çırpınıyor olabilir miydik? Hayır, bir şeyler bulabilirdik buna inanmalıyız. Artık bir şeyler bulmamız gerekiyordu. Jouninler gelmeden delilleri toplayıp raporumuzu hazırlamalıydık. Geçen her dakika zararımızaydı bir an önce ilk ipucunu bulup ardı ardına diğerlerini bulmalıyız ve görevimizi son derece başarılı bir şekilde bitirmeliyiz. Zihnimi topladım ve göreve odaklandım.

Küçük dar ve çıkmaz bir sokaktı araştırma alanımız gayet küçüktü fakat bir şeyler bulamamıştık. Cesede ilk yakınlaştığım yerde ki hatayı tekrarlamayacaktım spesifik bir şey bulmalıydım. Belki de cübbede bir şeyler olabilirdi ilk olarak Fujita’nın incelemesi bitince ben geçip cübbeyi en ince detaylarına kadar inceleyecektim. Genel olarak Amegakure’nin iç yöresine ait olsa da dikkatli incelersek başka bir ayrıntı yakalaya bilirdik belki. Bu sırada Kane ne alemde acaba hala inmedi belki bir şeyler görmüştür diye geçirdim içimden.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Shunshin - D Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu

Genjutsu
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 16 Eki 2014, 19:13

Kane: Gayet 2 sevgili veya evli çift gibi sevişmekteler. Seni farketmeyecek kadar da şehvetliler. Çevrede pek bir şey bulduğunda söylenemez. Çok fazla düşünmeden konuyu, kafanı vuruyorsun izlemeye başlıyorsun gök yüzünü.

Fujita: Cesede hızlıca yaklaşıyorsun. Önce alın bandını inceliyorsun. Eline almak için uzandığında, kopan kolun onu sıkıca tuttuğunu farkediyorsun. Parmakları aralamak zor olsa da, başarıyorsun ve alın bandının arkasını çeviriyorsun. "Yutaka Kuwahara, Jounin" yazmakta arkasında. Alınbandını yere geri koyuyorsun. Duvarda bir sıkıntı görmüyorsun. Cübbe'yi incelemek isterken, Ryuunosuke senden cesede yaklaşmak için izin istiyor.

Ryuunosuke: Cübbeyi inceliyorsun. Elini uzatıp iç cepleri varmı diye kontrol ediyorsun, cübbenin kuşağını karıştırıyorsun. Ancak herhangi bir şey bulunmuyor cübbede. Sıradan bir kumaş parçası. Ancak bir şey dikkatini çekmekte. Kol kısmı sanki adam için biraz fazla dar. Ayrıca, cübbe ayaklara kadar gelmesi gerekirken adamın dizlerinde bitiyor.

Kapalı konu
Kane bu tur eğer isterse RP yapmayabilir. "Pas geçiyorum." tarzında bir mesaj atması gerekli bunun için. Ancak uyarayım, eğer pas geçerse görev sonu ödülünden kesinti yapılacaktır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 16 Eki 2014, 21:34

Kane ortalıkta yoktu. Onu kontrol etmeye gerek görmüyordum çünkü fazla uzaklaşmamış olması gerekiyordu çevreyi gözetliyordu sonuçta ve hiç ses veya savaş belirtisi bir şey yoktu fakat belki bir şey görmüş takip etmeye gitmiştir bunu bilmiyordum bilemezdim biraz daha bekleyecektim. Şimdilik sakince Fujita’ yı bekliyordum. Kısa bir süre sonra cübbeyi benim incelemek istediğimi söyleyip izin istemiştim.

Cübbeyi iyice inceliyordum. İç ceplerini, kuşağını her şeyine dikkat ettim. Sıradan bir kumaş parçası fakat cübbenin kol kısmı çok dardı ve cübbe ayaklara kadar gelmesi gerekirken dizlere kadar geliyordu. Kafam gittikçe karışıyordu. Diğer görev arkadaşlarımla çok kopuk olduğumuzu düşünüyordum. Aramızda ki mesafeyi kapatmalı ve daha iyi koordine olmalıydık. Belki de cübbeyi sonradan giydirmişlerdi. Cesedin kolu kesik, alın bandı cesedin eüzerinde ki cübbenin uzuvları dar ve kısa geliyordu. Katiller uzuvlara dikkat çekiyor olabilir miydi?

Kane buralarda olmadığı için bulduklarımı Fujita’ya söyleyecektim Fujita’ya dönerek “Fujita-san şuana kadar bulduğum bilgiler savaş olduysa bile burada olmadığı kesin. Cübbe hakkında kol kısmı çok dar ve ayaklara kadar uzanması gereken dizlere kadar geliyor. Şuan topladığım bilgiler bunlardan ibaret böyle görevlere çok nadir geldiğim için pek tecrübeli sayılmam sizden özür diliyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat sanırım yeterli değil. Bunların dışında aklımda bir kaç tane düşüncem var eğer bunları destekleyecek bir şeyler bulursam onları da paylaşmayı düşünüyorum şimdilik sadece tahmin olduğu için söyleme gereksinimi duymadım."
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Halüsinasyon

Ninjutsu
  • Shunshin - D Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu

Genjutsu
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 17 Eki 2014, 18:31

Benimle birlikte Gin de cesedi tekrar düşünmüş olmalıydı ki ben cesedin başına geçince o da arkama geçmişti. Kopan kol elindeki alın bandını çok sıkı tutuyordu. Ceset alın bandını o kadar sıkı tutuyordu ki elinden almak bile güç harcamama neden olmuştu.

Sonunda alın bandı elimdeydi ve yavaşça elimde çeviriyordum. Alın bandının arkasında bir isim onun yanında da türbesi yazmaktaydı. Yutaka Kuwahara, Jounin. Alın bandını tekrar kopuk kolun avucuna yerleştirip cesedin dayandığı duvarı incelemeye başlamıştım. Ama zaman kaybından başka bir işe yaramamıştı. Cesedin üzerindeki kıyafetleri inceleme şansım da kalmamıştı. Yavaşça geri çekilip cesedi Gin'in incelemesine izin vermiştim. Cesedin isminden başka işe yarayabilecek bir şey bulamamıştım. Raporu yazarken cesedin ismi belirtmek gibi bir artın olacaktı. Bu da ne kadar işe yarar, ne kadar yaramaz benim bileceğim iş değildi.

Gin'in incelemek istemesiyle birkaç adım geri çekilmiş, olduğum yerden etrafı izliyordum. Kane ortalıkta yoktu. En son çatıya çıktığını görmüştüm. Kendi başının çaresine bakacak biri gibi gözüküyordu. Gin'in konuşmaya başlamasıyla tekrar önüme dönüp onu dinlemeye başlamamıştım. Kıyafet üzerinde bulduğu, gözüne çarpan şeyleri söylüyordu. Söyledikleri de yabana atılacak bilgiler değildi. Paltonun cesedin üzerine kısa gelmesi ve cübbenin adamın üzerine emanet gibi durması

Galiba aklımda bir şeyler oluşturabilmek için gerekli bilgileri toparlamıştım. Yutaka Kuwahara adlı Taigakure shinobisi kimliğini tespit edemediğimiz bir kişi(grup) tarafından kaçırıldı ve ilk olarak bilgi almak için işkence edildi. Büyük bir ihtimalle de gerekli bilgiler elde edildikten sonra vücudundaki yaraları diğer insanların fark etmemesi için içinde üzerine bir palto giydirip buraya getirdi(ler). Cinayetin burada işlenmiş gibi göstermek için de kolunu kesti(ler). Sadece şu alın bandının sebebini çözememiştim.
Resim
Künye

Ninjutsu
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

• Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen Benjiro Kane tarih 17 Eki 2014, 21:15

Eline geçmeyen hiç bir şey sonucun da hafif bir üflemiş ve kendini bulduğu ilk yere salıvermişti. Bir kaç dakika kadar uzanıp sakin kafa ile sadece gökyüzünü izlemişti. Gözüne takılan bir kaç yıldız vardı; diğerlerine nazaran daha fazla parıldıyorlardı ancak aynı şekilde diğer yıldızlardan oldukça uzaktalar idi. Bir anlığına kendisine benzetti yıldızları, o an gökyüzüne bakınca dahi bazı şeyleri unutamayacağını anladı. Gözlerini kapattı ve bir kaç saniye sonra tekrardan açıp ayaklandı. Damda biraz daha dolaştı.

"Az kaldı. "

dedi sessiz bir şekilde. Hemen ardından adımlarını dama çıktığı yöne doğru yöneltti. Aşağı inecekti anlaşılan, hiçbir şey yoktu. Bir dedektif değildi, zaten bu görevi onlara verirken büyük ihtimal olayı çözmeleri de beklenmiyordu. Ufak bir rapordu sadece ve büyük ihtimal rapor bu işin yalancı tarafıydı, Jounin gelene kadar göz kulak olmaktı asıl görevleri Kane'ye göre. Olayı daha fazla irdelemeyecek idi ama bazı şeylerin farkındaydı da, "yakında kokusu" çıkar diye düşündü o an. Ve tekrardan yavaş adımlarıyla yürümeye başladı. Zira acelesi yoktu, yavaşça gidecekti.

Aşağı inince diğerlerinin ne yaptığını anlamak için hafif bir bakış atacak ve hemen ardından oturacak bir yer seçecekti kendine. Bulduğun da ise oturup, tekrardan cebin de ki çakıl taşları ile oynayacaktı. Jounin gelince ise Raporunu verip, olay yerinden ayrılmak için iznini isteyecekti. Zira, kafasın da ki kurgu hazırdı ve pek bir şey yapmasına gerek yoktu. Belki arama sırasında bir kaç delil bulsaydı şahsi olarak bu olayı irdeleyebilir idi ama kafasında ki tek şey gerçekliği kesin olmayan kurgusal bir bir şeydi, basit bir rapor. "Şimdi bir doktor olmayı yeğlerdim işte." hafif bir tebessüm eşliğin de çıkıvermişti ağzından, gerçekten de isterdi şuan doktor olmayı...
Resim
Basit bir hayat...

Künye

İsim: Benjiro Kane
Element: Suiton
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/10

Çeviklik: 5