Milleti ittire ittire uzaklaşmaya çalıştım ortamdan. Ben, Gosuto-sama! Bu tür olaylardan kaçmakta üstüme yoktur! Elleyeni çarparak ilerledim milletin içinden, ben de önümdekileri elleyerek çarptım falan derken sonunda çıktım kalabalığın içinden. Nasıl da sıcak olmuş lan. Çıktığımda rahatça nefes alıp vermeye başladım. Manyak gibi hormon salgılayıp, lise sınıfı gibi kokutmuşlar sokağı iki saniyede. Şöyle bir kendime geleyim sonra dönüp sekse bakarım diyordum ki, tövbe bismillah, yer sarsılmaya başladı. Ellerim ile dengemi sağlayayım diye düşünerek kollarımı 45 derecelik açı ile açıp geriye bir döndüm ki her yerden shinobi çıkıyor! Yerden, yukarıdan falan. Ulan baştan beri buralarda mıydınız siz? Çıkmamı bekliyorlarmış demek ki. İyi seçim yapmışım kaçarak. Heriflere girişseydim bunlar beni kötü bir şekilde yakalarlardı hoş olmazdı. Hiç hoş olmazdı!
Shinobiler gelir gelmez, yakalandıklarını fark bile edemeyen bu keşleri tutuklamaya başladılar. Kaçanları da bayıltıp sırtladılar. Ben de hastane görevinde yaptığım gibi kenardan izledim olan biteni. Böyle durumlarda, zindana falan götürme işlemlerine karışmıyorum hiç. İzliyorum milletin çalışmasını. Hem lan bu ayak işi yaptırmak değilmiş ki! Herif beni muhbir yapmış, herif beni yem yapmış bildiğin! Tam herifi düşünüyordum ki yanımda bitiverdi. Geldiğini fark ettiğimde ağzımı açıp özür dilemeye çalıştım hemen. Verdiği uyuşturucuyu bitirdiğimi falan söyleyecektim. Pardon diyecektim ama ağzımdan sadece "Bn... Özrdmlmr... Bittrdlr..." gibisinden mırıldanmalar çıktı. Oysa ki hiç kötü bir şey düşünmeden konuşmaya girmiştim! Tabi herif beni kolları ile sardığında tüm devrelerim attığından böyle çıktı kelimeler ağzımdan.
Soruyorum size, bir erkek bir erkeği bu şekilde tebrik eder mi? Belimden tuttu herif beni, sonra da alnıma öpücüğü çaktı! O kadar ani, o kadar savunmasız yakaladı ki terbiyesiz. Şok oldum kaldım öylece. Böyle platonik yaşamalara alışkın olduğum için, şurada grup sekse katılsam bu kadar heyecan duymazmışım gibi geldi. Özür mözür dileyemedim. Utanıp kızarıp elim alnımda bu piçin arkasından baka kaldım. Gitti millete yardım etmek adına sırtladı bir kaç keşi. Kiyo'yu miyo'yu unuttum. Gizemli, taş jounin alnımdan öpmüş, gereksiz bir samimiyet göstermişti belimden tutup. Ulan tüm Ishigakure erkekleri bu durumda olduğundan mı erkeklere yavşıyorum ben anlamadım ama ciddi ciddi bele el atma alışkanlıkları var. Nasıl yavşaksınız be! Hiç düşünmüyorsunuz bu herif ne düşünür, ne hisseder diye.
İşte bunlar toplanıp gittiler ben de arkalarından baka kaldım. Elime ne geçti? Heriflere ne olacak? Gene hiç bir bilgi vermeden koşup gitmişti herif. Ne biçim de gizemli lan. İlgimi çekmesinin nedeni de gizemi zaten. Umarım rehabilitasyona girerler de düzelir her şey. O değil de lan 30'a yakın keşi hallettiğime göre mutlu olabilirim. Olabilirim ama olamıyorum, herif duygularımın içine sıçtı. Kiyo'yu düşüneyim diyorum olmuyor. Niye böyle hareketler yapıyorsunuz erkekler lan? Acaba, hepsi birbirine böyle mi davranıyor? Yoksa bana mı özel? Herkes potansiyel ibne bence bizim köyde. Her neyse... Ben yardım etmek için elimden geleni yaptım bu uyuşturucu konusuna. Yem de olsak, işe yaradık. Daha fazla da gerek duymadılar herhalde. Bir şey söylenmedi en azından. O zaman ben eve gideyim? Evet en iyisi eve gideyim. Kiyo gelince evde yemek bulsun. Güzel bir şeyler yapmaya çalışayım. Bu gün olan olayı anlatsam mı? Herife değinmeden anlatabilirim sanırım. Haydi eyvallah.
Out: Konu için teşekkür ediyorum efenim.