Fiyasko!

Moderatör: Game Master

Re: Fiyasko!

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 08 Eki 2014, 20:26

O kadar da sert olmak istememişti Mao, kız kıçının üstüne düşmüştü; bu arada da diğerinin dizleri boşanmış diğerininkine nazaran daha etli olan kıçı mermer zemine daha yumuşak bir iniş yapmasını sağlamıştı. Resmen yere attığı için biraz pişmanlık duysa da çatık kaşlarının normal şekillerine dönmemesi için kendini zorlamış ve bunu başarmıştı, kızın bitmek bilmeyen öfkesi sayesinde. Kız, yerinde iki saniye durup düşünmeden bütün göğsü korkuyla hoplayıp ağlayan kıza bağırmaya devam etmişti. Mao'nun sabrı o an taşmış, yerde domalmış diğer kıza sinirle bakan kızı boynundan tutup; onun diğerine yaptığı gibi duvara dayamak ve tek eliyle çenesini sertçe tutup "Dur." demek istemişti. Kuğul havasındaydı, soğukkanlıydı; ona en iyi savaşçının hiç bir zaman öfkeli olmadığı öğretilmişti. Eh, hiç öğrenmemişti elbette; sadece bu durum artık sandığından çok daha az ciddi bir haldeydi. Kafayı yemiş bir kız ve kimden ötürü tartışması... Neyse ki kızın susması için adımlar yetmişti, derken diğer kız adını söylemişti; Takahashi Nagisa. Mao bu ismin uydurma olması için dua ederken Bayan Takıntı, sarışın kızın kıçına bir şaplak atıp adeta bir Ishi köylüsü gibi yollamıştı kızı.

Aşiret fotoromanlarındaki şallı kadınlara benzemişti bir anda, kendine arkasını dönmüş kızın düz de olsa kıçtır düzeyinde olan kıçına bakarken; "Acaba ben de onun kıçın vursam kızar mı?" diye iç geçirdikten sonra kızın konuşmasıyla kendine geldi; "Bilmiyorum, gidip sapık gibi koklamadım kızın saçını sonuçta.". Düşündüklerini söylemesine izin vermeden kız arkasını dönmüş ve özür dilemişti, sonunda aklı başına gelmiş miydi ne? "Şey. Benim adım Ueno. Ueno Riko. Senin ismin ne?"; yine utangaç moduna girmişti. Mao etrafına bakındı, kızın nefes alış verişi yerden kalkıp etrafta dolanmaktan hızlanmış, gözleri Mao'nun dudaklarına takılmıştı. Çatık kaşları içine derince çektiği bir nefesle düzelen Mao, sesini kuğuldan normale indirerek "Ben Mao." demişti... Şeytan Kral; Mao'nun doğduğu senenin en popüler kitabının kahramanıydı.

Öpücükten de umudu kesen Mao bir anda ağlamaktan yorulmuş kızın sesini duydu kaçan bakışlarla önündeki kızın fiziğini süzerken- Sanatçı adamdı sonuçta, kıyafetli insan eskizi yapmıyordu pek. - . Merdivenlerden önce iki büyük kafa görünmüştü, buzdağlarının çok daha büyük olan alt kısmı ortaya çıkarken az önce koridorda ağlayarak koşan kız da belirmiş; Mao ve Riko'yu tek parmakla göstererek salmıştı fazla protein tozu almış canavarları. Kocaman iki adam Mao ve kıza doğru geliyordu; merdiven tarafından geliyorlardı. Camdan atlamak da bir seçenek olmuştu bu sayede.

Önündeki cılız kızın önüne geçen Mao adamları dikkatlice izledi, iri yarı ellerindeki kemikler yumruklarının içinde çıtırdıyordu; ama o kadar büyük eklemlerden ses gelmiyordu. Adamlar, kızı koruyorlardı; ama küçücük bir kıza ve genç bir oğlana hiç konuşmadan, sadece saldırmak için yürüyorlardı. Adamlardan biri Mao'nun lanet olası akademi hocasıydı! Riko ağzında bir küfür yuvarlarken Mao fısıldayarak "Henge." demişti. Suratındaki gülümseme artarken ona doğru gelen adamlar yavaşlamaya başlamıştı, ama saldırmaktan vaz geçecekleri yoktu elbette. Mao o sırada kimsenin beklemediği bir hareket yapmıştı; fısıltısını duymayıp ne yapacağını yerinde donuk bir şekilde planlayan kıza dönüp göz kırptıktan sonra tekrar önünü iki yarmagüle dönmüş ve saldırıya geçmişti. O üstlerine koşarken ne yapacaklarını bilemeyen adamlardan sağdaki sağ eliyle bir yumruk savurmuş; Mao'nun kalın koluna dolanmasına izin vermişti. "Normalde beni bu halde duvara çarpabilirdi..." diye nefes nefese konuştu Mao, onun ne yaptığını anlayamayan Riko'ya. Ardından kolunu, dolayısıyla bedenini hapsettiği adamın suratına boşta kalan sağ eliyle bir yumruk atarken onu hapseden sol kolunu bırakmış ve iri adamın atmakta hiç efor sarf etmediği yumrukla yere yığılışını izlemeye fırsat kalmadan ona sağ eliyle solundan gelen yumruktan kaçmak için çömelmişti. Boşa giden yumruk, akademi öğretmenini sendeletmişti; "Ve Konketsu, akademi hocam; asla böyle bir yumruk atmazdı." dedi Mao hızla, kendinden emin. Sağ eli bütün vücuduyla birlikte yükselmiş; şaşkınca son hamle olarak kendine gelen yumruğa bakmayı seçen adama aparkatı geçirmişti. Muhtemelen kızın sınıfındaki en başarılı iki oğlandı Henge Tekniği bozulduğunda yerde sürünmeye başlayan iki çocuk. Mao çocuklara zarar vermemişti; "Bir kaç şişik sadece, de hayde! Soyadı Jinryu olan hiç bir kıza bakmayın sakın, bu sarı saçlı ikinize de yeter." demesiyle birlikte iki akademi öğrencisi topuklamış ve sarı kız korkuyla Mao'yu izlemeye başlamıştı bir şey yapamadan.

Mao hiç beklemeden kafası karışık Riko'yu bileğinden tutmuş ve uçurtma uçurur gibi kızı merdivene sürüklemişti; yanından geçtiği Nagisa'ya sessizce özür dilerken sınıf kapılarından çıkan akademi öğretmenlerini fark etmişti. Eh, bu sefer erkenciydi; sonuçta az kavga etmemişti bu koridorlarda. Kaçış tamamlanır tamamlanmaz, kızı köy merkezinin ortasında neredeyse sürükleyip yüksekçe bir yerdeki yalnız ağacın önüne götürdü. Oraya varmalarıyla kıza arkasını, köyün manzarasına önünü döndü ve yere çöktü bağdaş kurarak;

"Anlat bakalım, kim bu kaçak herif?"
Resim
The supreme vice is shallowness.
O. Wilde

föşik cynic

Künye
İsim: Jinryu Mao
Element: Doton
Seviye: C
Ürtbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/5

Güç:7
Çeviklik:6
Kondisyon:5
Potansiyel:3
Varlık:4
Zeka:5

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Moguragakure no Jutsu, C Rank
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tsuchiganji no Jutsu, D Rank
Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Korumalı Gözlük[Yüksek Kalite]
Metal Eldivenler ve El-Ayak Bilek Koruyucuları
Toshiki'nin Modifikasyonu;
Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 08 Eki 2014, 21:55

Mao. Ne değişik bir isim. Daha önce hiç böyle bir isim duymamıştım. Mao-chan, tıpkı ismi gibi şeytansı güçlere sahipti anladığım kadarıyla. Not edeyim bunu ben bir kenara. Mao-chan ile kavga çıkarmak yok. Öküz gibi herifler merdivenlerden yukarı çıktıkları anda aklımdan tek bir kaçış seçeneği geçmişti. Camdan fırlayıp defolup gitmek. Onlara dalmak veya üstlerine gitmek gibi bir niyetim yoktu. Ki zaten yakın dövüş konusunda da pek iyi değilim. Hatta hiç iyi değilim. Mao-chan önüme geçmişti ve benim gözlerimle takip edebildiğim üç-dört saniyede bir şeyler yaşanmıştı. Bana göz kırptığını hatırlıyorum son olarak. Hatta o an ilk kez havalı göründüğünü düşünmüştüm. Daha sonra Mao-chan hızla iri yarı heriflerin birinin koluna dolanmış, tek yumruğuyla koca herifi etkisiz hale getirdiği yetmezmiş gibi arkasından gelen yumruktan da kaçmış, üstelik onu da yere sermişti. Ben ise ağzım açık bir şekilde öylece izliyordum. Müthiş bir sahneydi. O kadar görkemliydi ki kanımın hızlanmasını engelleyememiştim. İçim fangirl çığlıkları ile dolup taşıyordu resmen. Pankart çıkarıp, avazım çıktığı kadar "Savaş Mao-chan! Ganbatte!" diyesim geliyordu. Ama diyemedim. Tüm bunların nasıl olduğuna akıl sır erdirememiştim. İki koca herif de yerdeydi. Demek ki görünüş her şey değilmiş. Bunu da öğrenmiş oldum. Yine yazayım bir kenara. Her şey bittikten sonra Mao-chan beni taklit eder gibi "de hayde" demişti bir de. Soyadı Jinryu olan bir kız? Mao-chan'ın soyadı mıydı acaba? Kız kardeşi olmalı. Ya da sevdiği kızdır. İki ihtimal de ağır basıyor bana.

Ben öylece şaşkaloz bir biçimde olayları izlerken bileğimde bir el hissetmiştim. Bunu hissetmemle de merdivenlerden uçmam bir olmuştu. Arkama dönüp hafifçe koridoru izlediğimde akademi senseilerinin sinirli bir biçimde bize baktığını gördüm. Başımız belaya girmese bari. Gerçi şu sarı yelloz şaşkınlıktan dilini yutmuş gibiydi. Gıcık etmez herhalde artık. Köy içerisinde boş bir alana gelmiştik. Hala biraz başım dönüyordu. Mao-chan bana sırtını dönmüş köy manzarasını izliyordu. Güneş tepemizdeydi. Hava bugün sanki normalden de daha sıcaktı. Neyse ki arkamızdaki ağaç bir nebze olsun gölge yapıyordu. Kaçak herifin kim olduğunu sordu bana. Kaçak herif derken. Sensei'den mi bahsediyor? Ne cevap vereceğim? Anlatamam ki her şeyi ona. Yine de onu onca belaya soktum. Sanırım en azından sebebini öğrenmek hakkı. Yavaşça ben de Mao-chan'ın yanına geçtim ve bacaklarımı toplayarak oturdum. "Koizumi-sensei. Akademideyken hocamdı. Çok seviyordum onu. Chuunin olduğumda bile iletişimimiz kopmamıştı. Ama birden ortadan kayboldu. Ben de... onu arıyorum işte." Sensei'den bahsedince boğazımda bir düğüm olmuştu. Ama çocuğun önünde ağlayıp rezil olmak istemiyordum. Sesimin titremesini gidermek için yutkundum ve ağlamamak için de hiç konuşmadım. Ben niye son zamanlarda böyle hassasım. Dönemim mi yaklaşıyor acaba?
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 7
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 08 Eki 2014, 23:00

"Bizim ev şurda, Saen'lerin dükkan şurda, pencerede mi ki acaba? Mishi amca kesin sake içiyordur şu an, han da şurda. Çok enteresan bak şimdi bizim evin dışı beyaz, ama pis olmuyor hiç... Saen dükkanda mı ki? Dükkanda veya evdedir umarım, eğer yolu buraya düşer de beni küçük kalçalı bir kızla görürse- abi kalçası büyük olsa yine neyse en azından kızın gururunu kırmamış olurdum. Gerçi bu kızı da buraya getirdiysem öyle pis emellerim için getirmedim zaten, deli mi neyin nesi merak ettim; aklıma da ilk burası geldi. Tabi Saen'e bunu anlatamam, gerçi, anlatmam da. Kıskansın derdine yandığım. Hep ben mi kıskanacağım." düşünceleri doldurdu genç shinobi'nin sessizlik dakikalarını. Bu Yuuta denen adam apaçık kayıptı, akademi öğretmeni olduğuna göre Tokubetsu Jounnin'di. Onlar da göreve gidiyor muydu ki acaba? Mao bunu hiç düşünmemişti, akademide öğretmenlik yapıp ailesinin yanında kalacaktı hep; planı oydu. Ama onlar adından da anlaşılacağı üzere özel rütbede shinobilerdi ve özelleştikleri bir alan vardı. Mao bu özelliğin öğretmenlik olduğunu düşünmüştü hep. Kendisi kardeşlerine, ve bazen abilerine, ders anlatmayı severdi. Her ne kadar mahalle çocuğu gibi olsa da akademide hiç sıkıntı çekmemişti. Hem kızlar öğretmenleri severdi, "Baksana şu kıza, akademi hocasını ölesiye arayacak gibi.".

"Bence..." diye söze girdi Mao; kız kendine zarar veriyordu, insanlara zarar veriyordu. Arayışın bir mantığı yoktu. Mao da on yaşında annesini kaybetmişti, annesini bulamayınca bütün gün babası peşinde evde onu aradığını hatırlıyordu; yatağının altında, dolapta, kilerde, damda, annesinin eskiden saklandığı her yerde. En sonunda sulu gözlerle arkasını döndüğünde, ağlamanın küçük kızlar için olmadığını anlamıştı; babasının yüzü daha önce hiç görmediği bir şekle bürünmüş, ağlamaktan kızarmış gözlerinin altından tuzlu gözyaşları şelale gibi akmıştı. Zaten Mao o gün öğrenmişti gözyaşlarının tuzlu olduğunu. O gün, o kadar küçük olmasına rağmen babasının onun aptallığı yüzünden ne kadar üzüldüğünü hiç unutmamıştı; zaten o gün, annesi gibi dayanıklı olmayı öğrenmişti...

"Bence öğretmenini aramayı bırakmalısın. Kaçmışsa... Düşünmüyorum kaçtığını, öğretmenler kaçmaz. İhtimal görevde hayatını kaybetmiştir, gizli bir görevde, adının bir daha hiç anılmaması gereken bir görevde. Ama, öldüyse emin ol iğrenç bir yere gitmemiştir. Çünkü; Arkanda seni özleyen insanlar varken kötü yerlere gitmezsin. der babam hep. Çünkü seni orada kalmaya, beklemeye ikna etmek zor olur... Emin ol ölen insanların peşinden koşmak, gereksiz, yani onlar ölürken seni düşünüyor; hele ki görevdeki bir shinobi... Her zaman bizleri düşünür onlar gözlerini son kez kapatırken, onlar için umut kalmamıştır çünkü; onların çocukları için umudu taşıyacak olan yeni nesildir... Bizi şu dünyanın son umudu olarak düşün. Dürüstçe cevap ver buna; gözlerini son kez kapatmadan önce senin başarılarını, senin kurtaracağın hayatları, senin çocuklarını, senin yetiştirdiğin ve koruduğun nesilleri gören bir insanı; gerçekten ölü bedenini arayarak mı onurlandırırsın, yoksa onun senin için son nefesinde gördüğü bu geleceği kurarak yaşatmayı mı seçersin onu? Düşünsene, onun hayalini kurduğu her şey gerçek oluyor; sen yaşarken hissediyorsun izlediğini onun, çünkü biliyorsun onun çoktan o geleceği gördüğünü. Küçükken annemi kaybettim..." derin bir iç çekti Mao, gözleri kızarmıştı, ama öyle kolay ağlamazdı; "Emin ol yas tutmak gerçekten büyük bir zaman kaybıydı, çünkü yas tuttuğun her an; onun hayalini kurduğu kişi olma sürenden yiyorsun. Akıllı bir insan ol, bir öğretmenin öğrencisinin olmasını en çok istediği şey ol; gelecek ol."
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 09 Eki 2014, 21:01

Sensei'yi aramayı bırakmalıydım ha? Şu hayatta her amacımdan vazgeçebilirdim, bunun dışında. Demek Mao-chan da annesini kaybetmişti. O halde sevdiği bir insanın ellerinden kayıp gitmesinin nasıl bir his olduğunu iyi biliyor olmalıydı. Ama benim durumum bundan çok daha farklıydı. "HAYIR!" diye bağırdım istemsiz olarak. Sakin konuşmanın ortasında kendimi kaybedip bağırmam yüzünden çocuğun da ödü bir an patlamıştı sanırım. Gerçi tepkilerine kendimi çok konsantre edemiyordum. "Ölmedi! Ölmedi! Böyle söyleme! Duymak istemiyorum!" İki elimi de kulaklarıma götürüp sımsıkı kapattım. Ölüm, cennet, Sensei'nin düşleri, onun arkasında bıraktığı hayalleri gerçeğe dönüştürmek... Bunların hiçbirini bilmek istemiyordum. Hiçbiri umurumda değildi. Son kelimelerimle birlikte daha fazla dayanamayıp ağlamaya başladım. Böyle ağlamaya başladığımda da kendimi durdurmakta hep çok zorlanırdım.

Kaç dakika boyunca ağladım bilmiyorum ama biraz sakinleştiğimde, hıçkırıklarım arasından kesik kesik konuşmaya çalıştım. "En azından nerede olduğunu bilmeyi hak ediyorum. Onu bulmak zorundayım. Bana ihtiyacı var. Sensei kötü bir şey yapmadı. Onun başına gelenleri örtbas ediyorlar. Bu işi kimin yaptığını bulmalıyım. Önce Sensei'nin başına gelenleri öğrenmeliyim. Sonra da intikam almalıyım. Neden Sensei? Neden bunu yaşamak zorunda olan o? Neden bir başkası değil de Yuuta-sensei? Aniden ortadan kayboldu. Buhar oldu ve bu durum kimsenin umurunda değil. Onu sürekli düşünen, onun için endişelenen, acı çeken tek kişi benim. Bunları hak etmiyorum. Ne yaptım da bana böyle bir ceza gönderiliyor? Bu hayatta en sevdiğim insan ellerimden öylece kayıp gitti. Ben ise her gün ona yaklaşabilmek adına çok çalıştım, rütbe atlamaya uğraştım. Sürekli onun yanında olmak, bencilce sadece benimle ilgilenmesini istiyordum. Tanrım, lütfen. Sensei bana artık ilgi duymayacak, benimle ilgilenmeyecek olsa bile onu bana geri ver. Benimle konuşmasa bile onu uzaktan izlemek benim için yeterliydi. Sadece yüzünü görmek yeterliydi. Ama ben onu tamamen kaybettim. Ben... özür dilerim. Yeter ki geri gelsin, ne olduğu umurumda değil! Ben onu... çok özledim! Çok özledim! Çok özlüyorum! Her gece tuhaf rüyalar görmekten bıktım! Sensei'nin ölümüne ilişkin kesin bir bilgi bulursam, zaten ona kavuşmam çok daha kolay bir hale gelir. Nereye giderse gitsin peşinden ben de geleceğim. Hangi evrene giderse gitsin onu bulurum! Bulacağım!"

Bir anda duygularımın esiri olup her şeyi dökmüştüm meydana. İçimdeki tüm duygular ortaya çıkmıştı. Her zaman belli etmemek için özenle sakladığım duygularım, öfkem, acım ve isyanım. Eğer kendimi kontrol edip ağlamamı durdurabilseydim belki bu hale gelmezdi işler. En azından Sensei'ye aşık olduğumu dile getirmemiştim. Zaten benim için hiçbir zaman kolayca dile getirebilecek bir durum olmamıştı. Ama söylediğim şeyler hislerimi çok belli ediyordu. Sensei'sini böyle delice seven başkaları da var mıydı acaba? "Bunlar aramızda kalabilir mi?" Şu ortamda kendimi güvende hissettiğim için mi dökmüştüm hislerimi, emin değilim. Yine de çocuğu fazla tanımıyorum. Nasıl bir insan olduğunu nereden bilebilirim ki? Başıma tehlikeli işler açılabilir. Temkinsiz davranıyorum. Salağın önde gideniyim ben!
Kütüphane
Lejant
Resim

Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 09 Eki 2014, 22:38

"Pft." diye bir ses çıkarmıştı Mao ağzından kızın bağırışlarını dinlerken. "Huzur içinde duygusal konuşma yapmama izin vermeyecek mi bu insanlar?"; sonra kız birden konuşmaya başlamıştı. Nefes nefese kalana kadar öğretmeninin ölmediğini, kötü şeyler yapmadığını, onu bir daha hiç görmek istemediğini veya tam tersini. Gerçekten öğretmeni hakkında hiç bir şey bilmiyordu. Kendisi ona bu kadar bağlı olmasına rağmen öğretmenini hiç tanımıyor gibiydi. Gerçekleri de görmüyordu, gerçekleri gören insan kendisinin de çok geçmeden ölümle yüzleşmek zorunda kalacağının farkında olurdu; her shinobinin öleceğini bilmeliydi. Bağlanacaktı elbette birilerine, ama kaybettikten sonra kendine zarar vermek?

Kız konuşmuş, bir süre ağlamış ve ardından "Bunlar aramızda kalabilir mi?" demişti. "Hayır hakkında kitap yazmayı planlıyorum." diye sarkastik bir espri yapmıştı Mao, sinirliydi; az önce kendi yaşında bir shinobi bir bir insanın düşebileceği en zayıf duygulara teslim etmişti yanında kendini.

"Erkekleri anlamıyorsun, insanları belki de." diye tekrar söze girdi Mao, kısa kesmek istiyordu bu sefer; "Senin şu dünyadaki yegane amacın çocukları korumak olmalıydı ve sen bencilce ölen birinin ardından yerinde saymayı seçiyorsun. Öğretmenin, seni ve beni korumak için bir shinobi oldu; sen zarar veriyorsun. Onun onurunu kirletiyorsun, bir gün bir dövüş olduğunda; eğer yanında savaşan kişi bensem, ben de öleceğim büyük ihtimalle. Öğretmenini özlemen dolayısıyla girdiğin krizler senin gibi çok fazla insan yaratacak; sırf sen kendini dizginleyemedin diye, belki onlar bile senin yaşına gelemeyecek. O adam seninle ilgilendiyse, sana güvendiği içindi. Sen burada ne yapıyorsun? Ağlama krizlerine giriyorsun."

Kaşlarını o zamana kadar hiç çatmadığı kadar sert çatmış, kıza bakmakta olduğunu fark etti o anda Mao. Kıza yaklaştı ve başına dokundu yavaşça, yorucu bir gündü. "Eğer, bir gün sırf bu takıntın yüzünden işini doğru düzgün yapamaz da birine zarar gelmesine sebep olursan; beni bu kadar sakin bulmazsın. Şu an tam öğretmeninin hissettiği gibi hissediyorum sana karşı, eminim; çaresiz. Her neyse! Dondurma yiyelim mi? İçimden bir ses yakın zamanda başka fırsatım olmayacağını söylüyor!"
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 09 Eki 2014, 23:31

Anlayamıyordum ne demek istediğini. Benim ve karşımdaki çocuğun düşünceleri birbirinden çok ama çok farklıydı. Son söylediklerini biraz olsun dinlemiş ama bu kez sesimi çıkartmamıştım. İçimde bir kısım hala isyan ediyordu. Yavaşça hıçkırıklarımın dinmesini beklemiştim. Son bir haftada kaçıncı krize girişimdi bu? Üç, belki de dört. Duygularımın kontrolü konusunda biraz daha çalışmalıyım. Son günlerde ifadesiz olmayı başarabiliyordum ama o sarışın yelloz kız bir anda ortaya çıkıp her şeyi mahvetmişti. Tüm direncimi sökmüştü bedenimden. Mao-chan'ın elini başımda hissettim. Çaresizlik, ha? Ben de öyle hissediyorum Mao-chan. Ama senin hissettiğin şekilde değil maalesef. Az önceki depresif havayı da üstümden atabilmek için hızla ayağa kalktım ve en neşeli gülümsememi takındım. "Olur yiyelim! Hatta ben ısmarlarım. Ben portakallı ve çilekli seviyorum. Sen neli seviyorsun Mao-chan?" Bulunduğumuz yerden kalkıp köy meydanına doğru ilerlemeye başlamıştık. Ismarlarım dememe de atar yapmıştı. Ki zaten gördüğümüz ilk dondurma arabasının önünde benden önce davranıp hemen benim dondurmamı da kendi ısmarlamıştı. Ben de istemem yan cebime koy tavırlarıyla neşeyle dondurmamı yemeye başlamıştım. İnanılmaz çilek aroması. Sırf şunu yiyerek günlerce yaşayabilirim sanırım.

Biz böyle konuşa konuşa giderken, yol kenarında gitarını çalıp şarkı söyleyen bir adama rastladık. Epey de neşeli şarkılar çalıp güzel sesiyle de söylüyordu. Önünde de büyük bir kalabalık toplanmıştı. Birkaç çocuk dans ediyordu. Ben de dondurmamı yediğimden keyfim yerimdeydi. Biraz düşüncelerden kurtulmak ve her şeyi unutmak istiyordum. "Hadi gel!" Mao-chan'ı kolundan çekiştirip kalabalığın arasına daldım. Üstümdeki uzun kollu sweatshirtü bir çırpıda çıkarıp adamın yanına koydum. Boynumdaki maskeyi de aynı şekilde. İçimde kısa kollu, sarı bir tişört vardı. Sonra iki yandan özenle topladığım saçlarımı açtım ve tokaları bileğime doladım. Saçlarımın şekli yerine gelsin diye de birkaç kez savurdum. Sonra küçük çocuklara katılıp, onların kollarına girerek dans etmeye başladım. Ben dans etmeye başlayınca kalabalık etrafımızda çember oluşturdu ve herkes ritim tutmaya başladı. Ben de kahkahalar atıyordum. Gülmekten kırılıyordum. Öyle mutluydum ki! Mao-chan'ı kalabalığın arasında gördüm. Şaşkın bir yüzle beni izliyordu. "Hadi, gelsene! Utanıyor musun?" Sonra ani bir baş dönmesiyle yere yığıldım. Hala gülmeye devam ediyordum. "Bir şeyim yok! İyiyim iyiyim."

Meraklı çocuklar niye yere düştüğümü anlamak için gözleriyle beni izlerken onu gördüm. Simsiyah saçları ve gizemli gözleri olan o çocuğu. Kimi aradığımı bildiğini söyleyen, beni havuz partisine götüren çocuğu. O gün gölgede yüzünü pek iyi seçememiş olsam da içten içe bunun o çocuk olduğunu biliyordum. "Selam." dedim kırgın bir şekilde. Onca gizemli konuşmadan ve benim tarafımda olduğunu belirten davranışlardan sonra onu en son arkasında bir köpekle karaltılar arasında kaçarken görmüştüm. Sekiz ila on yaşları arasında gösteriyordu. Siyah saçları darmadağınık olmuştu. Yüzü de pislik içindeydi. Gözleri baygın ve çok boş bakışlıydı. Yanıma yaklaşıp kulağıma fısıldadı. "O gün bazı problemler çıktı. Seninle acilen konuşmam gerekiyor. Daha sessiz bir ortama gidelim." Çocuğun gözlerindeki ifadesiz, boş bakış kalbimi yaralamıştı. Ellerimi yavaşça yukarı kaldırıp yanağını okşadım. Sonra elini tutup Mao-chan'ın yanına geldim. "Bu çocuğun yardıma ihtiyacı var. Konuşması gereken bir konu varmış. Daha sessiz bir yere gidebilir miyiz?" Elimle çocuğu işaret ettim Mao-chan'a. Ardından çocuğa dönüp gülümsedim. "Bu abi güvenebileceğimiz birisi." Mao-chan'ı kolundan çekiştirerek kalabalığı yarmaya çalıştım.

Çocuğun temsili resmi;

Resim
Kütüphane
Lejant
Resim

Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu

Zanshuu no Jutsu

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu

Mugen Onsa

Rakumei no Jutsu

Kokuangyou no Jutsu

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 10 Eki 2014, 19:13

Sonunda kız kendine gelmişti, zavallı Mao'nun dedikleri hakkında tek kelime etmemişti; bu önceki tepkisine göre gayet iyiydi en azından. Ya pes etmiş, ya da gerçekten bir şeyler düşünmenin vakti geldiğini anlamış ve içini dökmenin utancıyla konuyu değiştirip sessiz kalmayı seçmişti. Kız büyük bir gülümsemeyle üstünden attığı üzgün tavrı Mao'nun dondurma teklifini kabul ederek Mao'nun hafızasından da silmişti. Zira Mao'nun aklına çok önemli bir soru takılmıştı; "Portakallı dondurma da mı var lan? Oha.". Kendine gelmesi bir süre almış olsa da asıl sorusunu sesli, gayet gür sesli bir şekilde sormuştu; "Ya bişey soracağım, sen hayırdır ısmarlamalar falan?". Kızın bir anlık yerinde zıplaması komiğine gitmiş olacak ki sinirli bakan suratı bir gülümsemeyle şekil değiştirmişti delikanlının, tabi delikanlıydı.

"Ben hep kaymaklı alıyorum." diye cevap verdi Mao, "Hem en doğalı o oluyor." dedikten sonra vanilyalı dondurma hakkında yazma planları yaptığı makaleden bahsedecekti ki bir anda aklına yeni gelen bir şeye takıldı kafası; "Saen bile kaç yıldır bana -chan ekiyle seslenmedi. Niye bu kız bir saat içinde böyle seslenmeye başladı ki şimdi, geçen zaman beni daha yakışıklı yapmış demek ki. Daha."

Tepeden, hiç konuşmadan köy meydanına inmişlerdi; yol kenarında küçük bir el arabasının başında son mamüllerini satan bir dondurmacıyı yakalayan Mao; kıza ve kendisine en lüks miktarından külahta dondurma ısmarlamıştı bütün karizmasıyla, zaten ilk görev parasını kazandığından beri cüzdanını her çıkarışı onun için arkada klasik müzik çalan onurlu bir ritüeldi. Kız dondurmasını küçük dil hamleleriyle yalarken, Mao resmen dondurmayı ısırarak yiyordu; bunu fark edip kendine "Öküz müyüm ben?" sorusunu sorarken farklı bir sokağa dönmüşlerdi bile. Mao'nun gözlerini sokakta oynayan mahalle çocuklarına takılmıştı, dondurmalarını hemen bitirmelerinin akıllılık olacağını; aksi takdirde çocukların hepsinin canının çekeceğini ve kendinin bir deliğuanlı olarak çocukların hepsine dondurma ısmarlamak zorunda kalacağını biliyordu. Ama söylemesine kalmadan kendi dondurmasını külahına kadar ağzına soktuğunu fark etmiş ve kendine gelmişti. Yanındaki kız kat kat kibar yemesine rağmen dondurmayı bitirmişti, çocuklara doğru ilerliyordu. Mao dolu ağzıyla bir şey söyleyemeden kız kendini çocukların yanına atmış ve ceketini çıkarıp sokağın kenarına savurmuştu bile. Genç shinobi, "Kesin yine çocuklardan biri dövecek!" diye dolu ağzının içinde bağırıp hızlı adımlarla kızın yanına giderken kız boynundaki maskeyi ve ardından saçlarındaki tokaları çıkarmış, Mao'nun şaşkın bakışlarının arasında kızı izlerken kız bir anda çocuklardan ikisini yakalayıp kollarına girmiş, dans etmeye başlamıştı. Bu Mao'nun korktuğunun tam tersiydi, tabi ortada müziğin olmaması, çocukların korkuyor, kızınsa sanki düğündeymiş gibi şuursuzca dans ediyor olması olayı çok daha garip hale getirmişti.

Küçük çocuklar anlamasa da büyük bir kızın kollarına girmesinden memnun gibiydiler. Riko, Mao'yu dansa çağırdığında Mao kıza yönelmiş; aksi figürlerle dans eden kızın yanındaki çocuklardan biri Mao'ya çarpınca üçü de yere yuvarlanmıştı. Mao, iki çocuk kalkarken kız bir kahkaha patlatmış ve iyi olduğunu söylemişti hemen başının ucunda beliren Mao'ya. "Selam."... Kız neden birden durup boşluğa baktıktan sonra bunu söylemişti ki, boşluğa uzun süre bakmaya devam etmişti ve sonrasında elini boşlukta baktığı şeye yöneltmişti. Mao hışımla yerinden kalkıp çocukları dağıttıktan sonra kız bir eli kenarda, bir şeyi tutar gibi yanına gelmiş ve bir çocuğun yardıma ihtiyacı olduğundan bahsetmişti. Ortada çocuk yoktu, Mao daha dikkatli baktığında kızın elinin başka bir eli tutar gibi olduğunu görmüş ve kızın bütün sorunlarının kaynağını o anda anlamıştı. Kızın onu kolundan tutup çekmesine ve bomboş yolda adeta slalom yaparak onu öncekinden daha az sessiz olmayan başka bir yere taşımasına izin vermişti. "Bana boşluğu işaret etti, boşluğa bana güvenebileceğini söyledi. Evet boşluk sana bir zarar vermem söz."

Vardıklarında Mao kızın karşısına geçmiş ve kızın bakışlarından hayali çocuğun yerini tespit etmişti. Çocuğun yanına doğru yavaşça yürümüş ve çatık kaşlarıyla kıza bakmıştı; "Burada ben ve senden başka kimse yok, Riko.". Kız, bir genjutsu'nun etkisi altında olabilirdi ve belki gerçekten önemli bir görevde olmasına rağmen yerine getiremeyecek durumdaydı. Daha kötüsü, gerçekten hayal görüyor olabilirdi ki bu günün başından beri gördüğü çoğu şeyin hayal olduğunu gösterirdi. Gücüne güvendi belki de Mao, kızı baştan aşağı süzdü kız şaşırmış bir şekilde bakarken; ince bacakları, ince bir beli, ince bir kolu ve ince bir boynu vardı. Ceketi orada unutmuş olmalarından dolayı vücut hatları belli oluyordu. Saçlarının bir kısmı göğüslerinde kavis alıyor, daha büyük kısmıysa vücudunun arkasında Mao'dan saklanıyordu. Kıza yaklaştı hızla, kız ne olduğunu anlamadan kızın yüzü kadar iki elini kızın kafasının iki yanına dayadı ve alnını kızınkiyle birleştirdi; biraz sertçe ama acıtmadan. Kızın kırmızı gözlerinin içine baktı, garipti kızın gözlerinin titrekliği o kadar yakından bakılınca. "Gözlerime bak." dedi Mao soğuk havada sıcak nefesini kızın burnunun altından boğazına kadar vererek; "Parlaklığı görüyor musun? O çocuğun gözleriyle aynı mı? Benimkiler yaşayan bir insanın gözleri, nemli. O çocuğunkiler de benimkiler kadar canlı mı? Hayır.", avuçiçlerinin alt kısmı kızın çenesinin kemiklerine gelecek kadarcık aşağı çekti ellerini, "Çocuğun elleri benimkiler kadar sıcak mıydı? Hayır, onunkileri hissetmedin bile. Benimkilerin arasında üşümüş yanakların yanıyor şimdi. Şimdi neyin etkisi altındaysan çık Riko ve korkma gördüğün şeylerin gerçek olmayışından; benim gözlerim parlak ve ellerim sıcak, ben gerçeğim. Sonrasında ne yapacağından korkma, sadece gerçeğe dön, düştüğünde seni ben kaldıracağım."

Mao şu evrenin en kuğul delikanlısı oldu şu RP'yle.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 10 Eki 2014, 21:03

Bir yandan Mao-chan'ı bir yandan da donuk gözlü çocuğu çekiştirerek öncekinden daha sessiz bir alan bulmayı başarmıştım. Yanımdaki çocuk artık ne yaşamışsa, zor günler geçiriyor olmalıydı. Belki de ciddi bir travma yaşamıştı. Onun bu halini görmek niyeyse bende ablalık dürtüleri oluşturmuştu. Gülümseyerek bakıyordum gözlerinin içine. Çocukcağız daha bu yaşta hayattan zevk almıyor gibiydi. Yaşıtlarıyla kahkahalar atıp, top oynaması gerekirken o sadece somurtuyor ve başını belaya sokmaya çalışıyordu. Belki benim yanıma gelip, aradığım kişiyi bildiğini söylemesi de bu yüzdendi. Belki de bir yardım eli arıyordu kendine. "Mao-chan, çocuğa bir baksana. Sence onun için ne yapabiliriz?" Mao-chan'ın yüzünde şaşkın bir ifade vardı. Tıpkı dans ederkenki gibi. Burada ikimizden başka kimsenin olmadığını söyledi. Hafifçe gülümsedim. Şaka mı yapıyordu? Elimle sıkı sıkı çocuğun elini tutmaya devam ediyordum. Buradaydı işte. Elini hissedebiliyordum. Küçük, narin bir el.

Mao-chan aniden beklenmedik bir hareket yaptı ve alnını alnıma dayadı. Sıcak elleriyle de iki yandan başımı sıkıca tutuyordu. Tam gözlerinin içine bakıyordum. Bakabileceğim başka da bir yer yoktu zaten. Küçük, kahverengi gözleri vardı Mao-chan'ın. Gözlerinin parlaklığından birkaç anlam çıkarabiliyordum. Öfkeli gibiydi ya da endişeli. Belki ikisi birden. Benim için mi endişeleniyordu yoksa yanımdaki çocuk için mi? Mao-chan hararetle konuşmaya başladığında yüzümü gıdıklayan nefesini de hissetmiştim. Çocuğun gözlerinin de kendisininkiler kadar parlak olup olmadığını sorup sonra cevabı da kendisi vermişti. Sonra da avuç içlerinden bahsetmişti. "Çok zekisin Mao-chan! Çocuğun sorununu hemen de anladım. Zavallıcığa baksana. Gözleri nasıl da donuk, nasıl da cansız. Elleri de aynı şekilde. Minik parmaklarını hissedebiliyorum ama o kadar soluk ve hevessiz ki! Çocukcağız neler yaşadı kim bilir? Zaten geçen gün de gelip bana Sensei'mi tanıdığıyla ilgili bir şey söylemişti. Belli ki ilgimi çekmeye çalışıyor. Çocuklar hep böyledir zaten. Belki de bir abla gibi davranıp ona yardım etmem gerekiyordur. Ayrıca en küçük kardeş olduğumdan hiç ablalık duygusu da yaşamadım."

Daha konuşmaya devam edebilirdim. Ama Mao-chan bir şeylerin etkisi altında olduğumu düşünüyordu. Gördüğüm şeylerin gerçek olmayışı mı? Mao-chan ellerini biraz indirdiği için artık başımı hareket ettirebiliyordum. Hafifçe başımı çevirip boş gözlerle beni izleyen oğlana döndüm. Az önceki olaydan dolayı elini bırakmak zorunda kalmıştım. Hemen dibimde olduğundan elimi uzatıp saçlarına dokundum. Hissedebiliyordum. Yumuşak saçları vardı. Gerçekti. Yavaşça Mao-chan'ın yanaklarımdaki ellerinden birini tuttum ve aşağı indirdim. Sonra çocuğun eline dokundum ve iki eli birleştirdim. Çocuk hiç tepki vermeden, donuk bir şekilde yaptıklarımı izliyordu. Mao-chan'ın eline bakıyordu. "Hissetmiyor musun Mao-chan? Çocuğun minik ve yumuşak ellerine dokunuyorsun işte. Güzel hissettirmiyor mu? Bu masum yavrucağın nasıl gerçek olmadığını söyleyebilirsin ki?" Ardından Mao-chan'ın elini çocuğun başına götürdüm. "Bak, saçları. Yumuşak değil mi? Ama biraz yağlanmışlar. Uzun zamandır dışarıda olmalı çocukcağız. Belki evi ve ailesi bile yoktur. Yıkanmamış olabilir. Yıkasak mı onu?" Ardından bıraktım Mao-chan'ın elini ve tekrar gözlerine bakmaya başladım. Şimdi öncekinden daha da öfkeli ve endişeli görünüyordu. "Ne oldu Mao-chan? Çocukları sevmez misin? Yardım etmek istemiyor musun?" Yavaşça çocuğa eğildim ve tekrar yanaklarını okşamaya başladım. "Adın ne senin küçüğüm? Ailen nerede?" Çocuk sesini çıkarmıyordu. Cılız bir "Usui" sesi duyabildim sadece. "Usui demek, anladım."

Sonrasında ne oldu tam emin değilim ama çocuk beni kolumdan sertçe çekmişti. Dizlerimin üstüne çöktüm. Çocukla aynı hizaya gelmiştim. Çocuk donuk gözlerini bir an olsun kaçırmadan bana bakıyordu. "Kimi aradığını biliyordum." Yine aynı sözcükler. Havuz partisine gittiğim günün aynısı. Ardından çocuk yanağıma minik bir öpücük kondurdu ve hızla koşmaya başladı. Hemen ayaklandım. "Dur! Bekle! Yine mi böyle yapacaksın? Gitme! Sana yardım etmek istiyorum!" Peşinden koşmak istemiştim ama nedense takatim yoktu. Başıma güneş mi geçmişti yoksa şekerim veya tansiyonum mu düşüktü bilmiyorum. Zaten aniden ayaklandığım için bir baş dönmesiyle biraz sendelemiştim. "Duydun mu Mao-chan? Yine aynı şeyi yaptı. Yine aynı sözleri söyleyip kaçtı gitti. Neden böyle yapıyor ki?" Derin derin soluk almaya başladım. Ne oluyordu bana be? Sanki dünyanın etrafımda döndüğünü hissedebiliyordum. Az önce yediğim dondurma mı dokunmuştu acaba? Hafifçe yürümeye çalışarak kendimi yan taraftaki duvara dayadım. Duvara tutunarak ayakta kalmaya çalışıyordum. Derken aniden sabahki kahvaltımı ve az önce yediğim dondurmaya dair her şeyi çıkardım. Şimdi de kustum çocuğun yanında. Bugün ne tuhaf şeyler yaşıyordum ben böyle? Mao-chan iğrenip kaçacak şimdi. "Ben kendimi biraz halsiz hissediyorum. Mao-chan, sen Usui'yi takip eder misin? Tek başına ne yapar, nereye gider bilmiyorum. Küçük bir şey zaten. Fazla uzaklaşmış olamaz. Olur mu?"
Kütüphane
Lejant
Resim

Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu

Zanshuu no Jutsu

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu

Mugen Onsa

Rakumei no Jutsu

Kokuangyou no Jutsu

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 10 Eki 2014, 23:10

KISA YAZDIM AMAN TANRIM

Ayrıca, şu şarkı bu rpye çok iyi gider.
İzleyin youtube.com

Kız konuştukça Mao öfkeleniyordu, Mao'yu anlamamış gibi yapmıştı. Gördüğü halisünasyonları tamamen reddediyordu. Mao'nun elini boşluğa götürüp orada biri varmış gibi konuşmuş; Mao'nun dediklerini hiç mi hiç umursamadan orada olmayan çocukla konuşmaya devam etmişti. Hiç bir karşılık vermiyordu çocuk belli ki, kız bir karşılık beklemek, gerçek olduğuna dair bir kanıt elde etmek için zorladıkça zorluyordu. İki seçenek vardı sadece bu durumda; ya genjutsuyu yapan adam artık onları izlemiyordu, ya da daha kötüsü Riko gerçeklik duygusunu tamamen kaybetmişti. Ne olursa olsun, yeni tanıştığı birini bile bu saçma şeyden kurtaramıyor olması Mao'yu deli ediyordu. Bir kızı gördüğü saçma halisünasyonlardan dolayı kendine zarar vermekten bile kurtaramıyorsa, kardeşlerini nasıl korurdu ki? Bu kadar eğitimi, bu rütbeyi boşu boşuna mı almıştı yani? Hayır!

Kız bir anda hayali çocuğun kaçtığını belirten şeyler bağırmış, ardından susmayı aklına getirememiş; sendeleyerek duvarın yanına gidebilmişti anca. Bir anda kusan kıza bakıp kalan Mao, gün boyunca hiç alkol almadıklarını fark edip kızın yanına gitmişti hızlı adımlarla. Kızı kusmuğun yakınından çekip, ara sokağın başka bir duvarına dayamıştı. Çok sallanmamasına rağmen kusması kızın beyninin nasıl bir çalkantıda olduğunu göstermişti Mao'ya, kız bir anda çalkantının sebebini anlatır şekilde çocuğu kovalamasını söylemişti delikanlıya.

Mao kızı yavaşça yere doğru eğmiş ve oturmasını sağlamıştı. Ceketini çıkarıp sırtı duvara dayanmış kızın yanına çöktü ve bacaklarını öne uzattı ardından. Yere ceketini serdikten sonra kızın kafasını nazikçe bacaklarının üstüne koyarak ceketinin üstüne yatırdı kızı. Direnme enerjisi kalmayan kızın suratını kendine çevirdi, kızın çenesinin altındaki beyaz boynunu nazikçe tutarken diğer eliyle saçlarını taramaya başladı dipten. Kız kardeşi Mio kabus gördüğünde hep böyle yapardı, bu seferki farklıydı. "Ne kadar zamandır saçlarını böyle karıştıran olmadı?" diye sordu Mao kıza cevap beklemeden. "Belki şu öğretmenin..? Ya da annen en son? Hatırlıyor musun ki? Ne diyorum ben..." gülümserken kızın yanaklarını okşadı, sonra yutkunan boğazına koydu elini kızın tekrar, buz gibi olmuştu bile; "Hatırlasan başka insanlar yaratmana gerek kalmazdı, düşman veya dost." kızın suratına doğru eğildi nazik bir gülümsemeyle; "Ben hangisi olayım?".
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 11 Eki 2014, 00:31

Usui'yi kovalamasını söylediğim halde benim yanıma gelmiş ve direnemeyen halsiz bedenimi dizlerine yatırmıştı. Neden böyle olduğuma anlam veremiyordum? Hasta mı olacaktım yoksa? Yüzüne bakıyordum. Mao-chan'ın gözlerinde şimdi öfke ve endişeden eser kalmamıştı. Onun gözlerinde sanki bana acıyan bakışlar vardı şu an. Sonra aniden, ellerini saçımda gezdirmeye başladı. Saç diplerimden uçlarına kadar, nazikçe okşuyordu. Hayatımda ilk kez böyle hissediyordum. Az önceki karmaşa ve acı bir anda son bulmuştu. Oldukça rahatlamış hissediyordum. Sanki elleri saç diplerime her geri gelişinde, sıkıntılar ve acılar dökülüyordu saçlarımdan. Daha önce bunu bana yapan biri olmuş muydu? "Hiç kimse, hiçbir zaman..." sözcükleri döküldü sadece dudaklarımdan. Annem ve babamla zaten aram hiç iyi değildi. Bir tek abimle iyi anlaşıyordum ama onunla da hassas duygularımı hiç paylaşmadığım için böylesine sevgi yumağı durumlarına giremiyorduk. Mao-chan sanki neye ihtiyacım olduğunu biliyormuş gibi davranıyordu. Bana bir şekilde yardım etmek, acılarımı dindirmek istiyordu. Yüzündeki tebessümü görebiliyordum. Ben de gülümsedim. "Sen iyi bir insansın Mao-chan. Seninle tanışabildiğim için mutluyum." Sesim her zamankinden daha cılız çıkıyordu. Ölecek miyim acaba ben?

Daha bugün tanıştığım bir insana neler yaşatmıştım ben böyle? Psikolojisi bozulmuştu. Aklım hala Usui'deydi. Usui'nin varlığını inatla reddetmişti Mao-chan. Ama saçlarımda gezinen eller bana sadece rahatlık hissi verdiğinden, Usui ile ilgili de iyi şeyler düşünüyordum. Belki de şu an sıcak bir yuvada, arkadaşlarıyla mutludur. Sonuçta tanımıyorum çocuğu. Hakkında yapabildiğim tek şey tahmin yürütmekti. Mao-chan aklımdan insanlar uydurduğumu söylüyordu. Gözlerimle görüp, ellerimle hissettiğim bir şey nasıl hayal olabilirdi ki? "Sen gerçek misin, Mao-chan?" Bir elimi kaldırıp yanağına dokundum. Hissedebiliyordum işte. Oradaydı. Vücudunun sıcaklığı ellerime geçiyordu. Gözlerimle de görebiliyordum. Usui yalansa, Mao-chan da mı yalandı? Dişlerimi sıktım ama yine de gözlerimden düşen iki damla yaşa engel olamadım. Göz kenarlarımdan akarak Mao-chan'ın dizine damlıyorlardı belki de. "Ö...Özü...Özür...dilerim..." Her şey bulanıklaşmaya başlıyordu. Mao-chan'ın sesi ve görüntüsü silikleşiyordu. Belki de gözlerimi tekrar açtığımda orada olmayacaktı. Yok olacaktı belki de. Belki de bugün yaşadığım her şey bir rüyaydı. Birlikte birçok anı edindiğiniz bir kişinin, tamamen yalan olduğunu fark ettiğinizde nasıl hissedersiniz? Pişman olmamak için son bir güçle tekrar araladım dudaklarımı. "Teşekkür ederim."

Yüzümü gıdıklayan rüzgarın etkisiyle gözlerimi açtım. Bir ağacın dibinde, çimenlerin üzerindeydim. Çimen mi? Eğer hala Ishigakure'deysem, o halde köy merkezinde bir yerdeydim. Hava kararmış ve etraf buz olmuştu. Gözlerim ilk olarak Mao-chan'ı aradı. Etrafta değildi. Gerçekten de hayal mi görmüştüm? Göreve çıkıp burada uyuyakalmıştım ve yaşadığım her şey rüya mıydı? Hızlıca doğruldum ve üzerime serilmiş bir şey fark ettim. Benim sweatshirtümdü bu! Kim sermişti ki bunu üstüme? Ayrıca saçlarımı yokladım. Bağlı değildi. Tokalarımı da bileklerimde gördüm. Maskem de hemen yan tarafımda duruyordu. Rüya değildi! Gerçekti! Gün gibi gerçekti! Rüzgarla birlikte titredim ve sweatshirtümü üzerime geçirdim. "Mao-chan? Neredesin?" Hava kararmıştı. Neticede Mao-chan'ın bir ailesi vardı. Yani olmalıydı. Ben tek yaşıyor olsam bile onu evde bekleyen birileri vardı eminim. Muhtemelen evimi bilmediği için beni buraya bırakmış ve gitmişti. Derin bir iç çektim ve önüme düşen saçlarımı yavaşça geri attım. Saçlarım... Bir elimi kaldırıp yavaşça dipten uca saçlarımı okşamaya başladım. Aynı etkiyi yaratmıyordu. İyice doğruldum ve kendime geldim. Baş dönmem ve halsizliğim geçmiş gibiydi.

Eve gitmek üzere ayağa kalkmıştım ama gidip gitmemekte kararsızdım. Ya Mao-chan bir şey için gittiyse ve geri dönecekse? Belki de beni bulamadığında endişelenir. Evine döndüyse de ben burada, bu ayazda boş boş beklemiş olacağım. Ne yapsam? Birazcık bekleyeyim en iyisi. Oturdum ve bacaklarımı kendime çekerek gökyüzündeki yıldızları izlemeye başladım. Dışarıya verdiğim her nefes buhar olarak çıkıyordu.
Kütüphane
Lejant
Resim

Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu

Zanshuu no Jutsu

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu

Mugen Onsa

Rakumei no Jutsu

Kokuangyou no Jutsu

Beceri Listesi

Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir