gönderen Shizawa Tatane tarih 12 Şub 2016, 21:36
Akane-san'dan da raporunu almıştık. Tch, sanırım işlerinin kurnazlıkla bir alakası yoktu bunu yapan/ların. Evi göstere göstere yakmışlardı, üstüne inekleri falan da katletmişlerdi. Saykodelik işlerdi bu ya da bunların yaptıkları, çılgınca şeylerdi.
Akane-san ve Himei ile birlikte köye doğru ilerlemeye başlamıştık ki, kısa bir süre sonra köy girişine gelmiştik. Köy girişinde de işlerin evden pek farkı yoktu. Hay anasını satayım bu ne soğukkanlılık! Hayır, öldürürsün anlarım tamam da bu kadar açık bir şekilde öldürmek, herhangi bir gizleme çabası güdülmemesi. Çılgınlık! Atlar.. Atlar ölmüştü!
Stres, bedenimi ele geçirmeye başlamıştı. Görevin sonunda hala yaşıyor olursam kel kalmaktan korkuyordum. Ama ne var biliyor musunuz? Dürüst olmak gerekirse şu durumda en az kel kalmaktan korkuyordum. Bu kadar açık bir şekilde cinayet işleyen bi- hassiktir! Kol mu lan o? Hiç de at uzvuna benzemiyor da! Iğh.. Yavaşça yürüyüp, tahta parçalarını kaldırmış, molozları kenara itmiş ve bir cesedi gün yüzüne çıkarmıştım.
Yanmış! Tamamen yanmış cesedin kokusu mide bulandırıcıydı. Kızartılmış etten, biftekten, rostodan tamamen farklı berbat bir kokusu vardı bunun. Yüzümü, dosdoğru kolumun dirsek içine gömmüş, hızlıca kafamı başka bir tarafa çevirmiştim. Evet shinobi, evet soğukkanlı, evet cesur, evet gözü kara ama bende çok yok öyle şeylerden abi, manyak mısın lan yanmış bu!
Köyün, iç kısmına girdiğimizde işler daha garipti. Evlerin çoğuna ateşler salmışlar, bazıları da yer yarılsa da içine girsem dercesine çökmüş. Her ne kadar alaycı, iyimser düşüncelerle üstünü örtmeye çalışsam da, saldırıyı yapanların ninja olduğu belli. Bunların Ninjutsu işi olduğu, Katon ve Doton kullanımıyla ortaya çıktığı da kestirilebilir gibi duruyor.
Lakin, bu kadar ceset arasında hepsinden öte bir olay söz konusu ki, bizim buradan dönüş garantimizin olup olmadığı. Yani, bana kalırsa ben bu cesetlerin hepsini tekrardan öldürme taraftarıyım. Ne bileyim, bu kadar rahat cinayet işleyen birisi, pek ala buraya gelenlerle alt etmeyi de düşünmüştür.
"İyi yanından bakacak olursak, shinobi kimliğimizi açığa verebileceğimiz kimse yok." diyecektim, gerginliği biraz dağıtmak ve aman tanrım ben tabii ki de mükemmelim canım arkadaşlarım siz de benim gibi olun moral motivasyonu adına.
"Shinobilerin cesetleri buralarda bir yerdeler mi bilemiyorum ama, nedense bana köyün bu saldırıdan haberi varmış gibi geliyor. Her neyse, kötü sözler sarf etmek ve teoriler üretmek için doğru zaman değil. Sanırım görev buraya kadar, bu harabeye dönmüş yerde bakılacak başka bir şey yok. Şimdi çıkma vakti gibi, aslında kaçma da diyebiliriz. Gizli ve yavaş bir kaçış mı, hızlı, ani fakat fark edilmeye müsait bir kaçış mı daha iyi olur?" deyip gülümseyecek ve durumu onların da fark etmesine dair bir ipucu sunmuş olacaktım.
Aniden patlak verebilecek bir savaş epey kötü sonuçlarla karşı karşıya kalmamız demek olabilirdi. Şimdilik köyden uzaklaşmanın ilk öncelik olacağını arkadaşlarıma da yansıtmak istiyordum. Onların da kabulü durumunda, pürdikkat bir şekilde çevreden uzaklaşacaktım.
Hayır, o meydandaki ceset kulesinin bir parçası olacağımı sanmıyorum. Aksi gibi, hava da karardı. Neden her şey, bizim cenaze törenimiz için ambiyans hazırlıyormuş gibi geliyor? Tch. Paranoyaklık yapmaya gerek yok demek isterdim ama, ister istemez bir elim tantoumda hareket etmek durumundaydım sanırım.
Tatane :
"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?" Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Ninjutsu : DOTON
Moguragakure no Jutsu
Tekkai
Doryuu Shiki
Gansekikei no Jutsu Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Rishuu
Shibou no Jutsu Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist