Atarlı sarışın, arkamda duran at arabasına doğru büyük bir öfkeyle yaklaşıyordu. Tek yapmam gereken adamın kutuları almasına izin vermek, ardından peşinden gidip havalı bir şekilde kutuları geri almaktı. Sarışın orospu çocuğu beni geçtikten sonra beklemeye başladım. 1,2,3,4... Sarışın elemanın çoktan sırtında kutularla önüme düşmesi gerekiyordu. Bu işte bir terslik olduğunu üstün zekamla hemencecik kavayıvermiştim. Hızlıca arkamı döndüğümde sarışın kaşar at arabasının başında avel avel bekliyordu. Bende merak ettim tabii ne olduğunu. Hızlıca kafamı uzattığımda bir de ne göreyim! Benim über süper güçlü sesim yüzünden köyün başı derde girmişti! Arabadan düştüğümüz anda bir kutu tamamen kırılmış ve ufak tüpler etrafa saçılmış. Tam "bişi olmaz amk" diye düşündüğüm sırada bu ilaçların köye gideceğini hatırladım. Eğer bu ilaçları köye ulaştıramazsak bazı insanlar gripten ölebi-! OLAMAZ! ANNEĞ, BABAAAAĞ, KARŞİMMMM!!! BENİM YÜZÜMDEN ÖLMENİZE İZİN VERMİYCEM!
Über süper güçlü sesimden dolayı ailemin ölüm tehlikesinde olduğunu fark ettiğimde içimde büyük bir pişmanlık hissi belirivermişti. Çok güçlü olmak sevdiklerimize zarar verebiliyor! Ama telafi edemeyeceğim bir hata değil! Eğer ilaçları sapasağlam köye ulaştırabilirsek yaptığım bu ufak hatanın hiçbir anlamı kalmayacak! Ama nasıl ulaştıracağız? İşte bunu düşünürken biricik zeki arkadaşım Hachiman'ın sesini duydum. Beni çağırıyordu, yardımıma ihtiyacı vardı. Tekeri takmasına yardım etmem gerektiğini söylüyordu. Sözlerini bitirirken bana laf sokmuş olsa da sinirlenmenin zamanı değil. Ufak bir hata yaptım ve bunu telafi edebilirim. Sessizce hatamı telafi etmek en iyi seçenek olacak gibi gözüküyor.
Hachiman'ın benden arabayı kaldırmam için yardım istediğini hemencecik anlayıvermiştim. Nede olsa alemin en güçlüsü benim, sesim hayvanları korkutuyor, kılıç tekniklerim ise insanları. Hachiman'ın yanına gittiğimde iki elimle arabanın tekerinin olduğu kısımdan tutmuş ve hafifçe kaldırmıştım. Benim için bunlar basit şeyler. Sonuçta alemin en güçlüsü benim. Hachiman tekerleği takana kadar arabayı havada tutacağım. Arabayı havada tutarken "Sarışını tanıyon mu kanka? Tanıyosan görevden sonra ağzına sıççam haberin olsun. Ayar oldum pezevenge artist artist geziyor huur evladı." diyeceğim eğer bir sıkıntı çıkmazsa.