Ya ben gene abarttım sanırım. Her konuda abarttım! İlk olarak Ganta'ya bakışlarımın dozunu kaçırmışım galiba bu herif o sinirli bakışlarını bana çevirdi. Zaten deminden beri yanımda kulaklarından buhar çıkarıyor. Kafamı ona her çevirdiğimde gözlerini kapatıp
"Tövbes..." tarzı takıldıktan sonra çat diye patlayıverdi bana. LAN İSTEYEREK Mİ BAKIYORUM HAYVAN! Ne bu bu kadar taş olmalar falan! Hem gerizekalı mısın yani madem böyle sert hareket yaptığın için bakıp halleniyorum azıcık anlayışlı ol! Sakin ol da izin ver kendimi engellemeye çalışayım,
koca tuzlu çikolata toplarını düşünmemeye çalışayım! Bu böyle garip bakıyorsun ibne misin diye atarlanınca tabi ki he canım gel özel bir yere gidelim demeyecektim! İlk olarak böyle bir tepki beklemediğim için gözlerim şaşkınla açılmış bir şekilde baktım yüzüne. Sinirli sinirli bakıyordu ve Allahsız delice yakışıklıydı. Tamam Nishi! Kendine engel ol.
"Ne alaka amına koyayım?" dedim dedim gözlerimi kısıp oldukça rahat bir tavır takınarak. Her zaman yaptığım gibi bu konuda yaşananları sanki olmamış gibi davranacaktım. Sonra da kafamı başka yöne çevirdim.
Ha bu arada Genjutsuda falan değilim sanırım ya. İşte abarttığım ikinci konu da bu. Ganta'dan boşuna şüphelenmişim galiba. Aslında şüphelerimin boşa çıkmasından oldukça mutluyum da, böyle boş boş şüphelendiğim için kendimi oldukça kötü hissediyorum. Hem insanları yanımda tedirgin edip hem de kendim tedirgin olunca toptan rezalet bir ortam çıkıyor. Şuna bak etrafta hırsız aramamız gerekiyor ama benim yüzümden her şey gecikiyor. Özür dilerim Ganta ya, senin öyle arkadan iş beceren bir göt olacağını düşünmek istememiştim. Bir anda aşırı içine düştüğümden bir boklar çevirdin sandım ama sanırım sadece manyakça çekici olduğundan oldu bu. Evet tamam sonunda kendimi göreve verebileceğim. Belki de Ganta'yı def etmeliyim yanımdan. Dövüşürken dikkatimi çekeceğine eminim. Aslında dönüp bir daha yüzüne baksam ya. Evet lan bakayım bir daha yüzüne. Çatık kaşlarına falan.
Döndürdüm kafamı tekrar Ganta'ya. Esmer tenini böyle karşı karşıyayken daha iyi görüyordum. Sıcaktan terlemişti tabi bebe. Ishi'li değil ki abi belli. Biz doğuştan sıcakta büyüdük, bunun vücudu tam alışamamış derken birden Tao'nun sesini duydum yanda. Hemen dönüp sesin geldiği yöne baktım tüm dikkatimle. Bu herif ayrılalım dememiş miydi? O değil de bizi nasıl buldu eli ile koymuş gibi? Ayrılmamızı isteyen oydu ki lan! Abi bu işin içinde bir iş var kesinlikle ya! NASIL BULABİLİR BİZİ? NASIL YA! Kesin Ganta haber verdi abi, başta yaşadıklarım Genjutsuydu ya! GANTA SENİN ARKADAN İŞ BECEREN BİR GÖT OLDUĞUNU BİLİYORDUM! Tao da gerizekalı gibi koştu geldi yanımıza. Ben bir Tao'ya bir Ganta'ya bakıyorum, siz ne yapıyorsunuz amına koyayım bakışı ile. Kızıl mal da durmayın burada ilerleyin vakit kaybetmeyelim diyor. LAN SİZ CİDDEN KİMİ KANDIRIYORSUNUZ YA? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Sikerim böyle olayı ben yalnız. Yani o kadar belli ki kandırmaya çalıştıkları! Herifler resmen beni hırsızın geçeceği yerlerden başka yerlere götürmeye çalışıyorlar ama bana Gosuto-sama derler! Ganta'yı belki dövüşsek alamam da Tao, senin götünden kan alırım lan. Beri bak beri beri!
Tao bize ilerleyin dediğinde sanki sözüne uyuyormuş gibi ilk hareketlendim. Tabi ki amacım bunlara zafer kazandırmak değil! Bir kaç adım önden atınca tabi ki bunlar benim önümde gizlice Hebi mühürünü yaptığımı görmeyecekler. Teishi no Jutsu'yu aktive edip derdime derman olmam gerek. Yoksa bu görev boyunca bir sike yaramam. Evet, bu bebeler madem benim beynimle oynuyor o zaman görecekler ebelerininkini. Açıyorum Genjutsuyu gençler! Ben bu hebi mühürünü yapıp tekniği aktive etmeyi planlıyorum. Sonra da sanki bunlara bir şey soracakmış gibi duracağım.
"Ya ben size bir şey sorucam ya." diye lafa başlayacağım. Benim bildiğim, teknik bunlar beni duyup soracağım şeyi beklediklerinde başlamalı. Çünkü tek taraflı iletişim diye bir şey var. Neyse sonra da tabi ki
"Bu hırsız ile bir alakanız var mı lan? " diye soracağım ilk başta. Ne diyecekler bilmiyorum ama dediklerine göre benim şüphelerim bir cevaba kavuşacak. Tekniğim sayesinde bu bebeler dediklerime dürüstçe cevap verirler belli ki. Üstelik dediklerimi olumlu karşılamaları gerek. Bu yüzden tabi ki bunlar bana cevap verdiklerinde bir de Ganta'ya dönüp
"Sevgilin var mı Ganta-san?" diye de suistimal etmeliyim bu durumu. Ha, eğer şüphelerim doğruysa AMLARINA KOYARIM. Şaka şaka, hırsızın yerini öğrenmeye çalışırım. Eğer haberleri yoksa Ganta'ya sorduğum sorudan sonra siktir olup gideceğim yanlarından. Tabi onlara da
"Ben ayrı aramayı düşünüyorum, hadi eyvallah." demem lazım. Uzaklaştıktan sonra da tekniği kapatırım. Ganta'nın yakınlarında takılmamam lazım. Görevi çoktan sikip attım çünkü.
Out: Kız gibi davranmıyom lan! Şunu demeyi kesin. Oldukça erkeksi bir şekilde kesiyorum Ganta'yı!
Bu arada valla görev üstüne ilerlemeyi ben de isterim ama karakter böyle.