[Ishi] Olay Yeri İlk Müdahale

Moderatör: Game Master

Re: [Ishi] Olay Yeri İlk Müdahale

Mesajgönderen Ganta Akira tarih 14 Eyl 2014, 23:28

Arkadaş, şu arkadaşı takip ettikte ikide bir bana bakıp tip tip saçma sapan hareketler yapıyor. Şu hareketlere bak. Allasen, şu hareketleri bir erkek, bir erkeğe yapar mı ya? Eşcinsel midir nedir lan? Neyse şimdi önyargıya yenik düşmeyelim. Kendimi kaybetmemek için zar zor tutuyorum zaten. A-ına koyduğum dönsene önüne, s-kicem naptığını hala anlamadım zaten. Delirmek üzereyim, hatta kafayı yemek üzereyim. Ağzına sıçtığım... Bir yerinde dursa ölecek sanki. Yaptığı hareketlere bak... YETER LAN YETER! Benimkisi de sabır, adama yönelerek, ''Kardeş sen hayırdır? İbne misin sen? Garip bakıyorsun.'' demiştim. Çünkü cidden sabır noktamı aşmıştım. Ulan tamam bari ibnesin diyelim, kendine hakim ol lan. Adamı hasta ediyonuz, sonra da gelmişler karşıma Akira niye böylesin? Akira neden deliriyorsun? sizin yüzünüzden a-ına koyim. İnsanda sabır mı bıraktınız? Biraz adam gibi davransanız ölürsünüz değil mi? İnsanlıktan çıkmak üzereyim şu an. Eğer bir şeyler saçmalarsa cidden kılıcımla kafasını kesecektim. S-kicem nerde lan bu hırsız? Eğer şu ibne yavşarmışcasına bir hareket yaparsa yönümü değiştirecektim. Ters bir şey söylerse gidip dalacaktım. Her türlü şu ibneden kurtulacaktım yani. Bizde ortam böyle yani anlatabiliyor muyum?

İnsanlıktan çıkmak üzereyken şu Eshiki ibnesinin cevabını bekliyordum. Arada bir s-kime baktığını söylemeyi unutmuşum. Ya sabır... Ya sabırrrr.... Laaaaan!!! Deliricem, gözümden öfkem okunuyordu bildiğin. Şu zamandır beni bu kadar delirten, bi Natsume Kouichi vardı. Ama bu ibne davranışlarıyla onu da geçti. Topuzunu s-ktiğim... Artık hatim indirme üzere olduğumdan dolayı cevap beklemekten başka bir şey yapmamalıydım. Şimdi napacak bu ibne göreceğiz!
Adamın varya, aklını alırım aklını...
Resim

Bize ateş işlemez gülüm.Resim

Ganta Akira
Künye
İsim:Ganta Akira
Element:Suiton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/6

Güç:6
Çeviklik:8
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:2
Zeka:4

Eksiklikler/Özürler
Yabancı
Yalnız

Ninjutsu
Shunshin no jutsu[D-Rank]
Mizurappa[C-Rank]
Suirou [C-Rank]

Taijutsu
Shigure[D Rank]
Shigure[C Rank]
Shigure[B Rank]

Shigure teknikleri;
Hadan, [B Rank]
Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra hapı, 4. Seviye
Katana, 3. Seviye
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Ganta Akira

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 15 Eyl 2014, 18:58

Out; Çatılardan ilerleyip halkı yukarıdan inceleyip yavaş yavaş diğer binalara doğru atlayarak bölgenin alt kısımlarına doğru gideceğimi söylemiştim ama, sanırım mümkün değil bu şuan ki bölgede ?

Çatıya ulaştığımda Ishigakure'nin eşsiz mimarisiyle karşılaştım ilk başta.
Keskin bir şekilde devam eden yapıların üstünde diğer ekipler ilerliyordu hızlıca, anlaşılan bunu sadece ben akıl etmemiştim. Etrafıma bir baktım, görünürde bir şey yoktu. En iyisi aşağı inip takım arkadaşlarımın yanına gitmek olacaktı sanki.

Her zaman ki hareketini yaptı, kenara gelip kendisin aşağıya bıraktı bu sırada ayağında chakra toplayıp hızlıca aşağıya indi. Bu hareketi seviyordu gerçekten, dışarıdan bakınca intihar ediyormuş gibi duruyordu.
Aşağı indiğinde vakit kaybetmeden koşabildiği en hızlı şekilde koşarak Eshiki ve Ganta'nın yanına gitti.
Yolda giderken bu sırada insanları incelemeyi de ihmal etmeyecekti ki fazla geçmeden Eshiki ve Ganta'yı gördü.
Yolun ortasında öylece duruyorlardı, Eshiki sanki 14 yaşında erkeklerle haşır neşir olmaya yeni başlamış kız gibi davranıyordu. Bir Ganta'ya bakıyordu bir başka yere. Ne oluyordu acaba bu ikisine ? Duraksamadan aceleyle ikisini yanına gelip konuşmaya başladı Kokuryu "Ne oluyor, neden duruyorsunuz.Bir sorun mu var? Eğer yoksa vakit kaybedemeyiz hadi hadi devam!"
İmza : 
Resim
Sorry, i'm a ginger... I have no soul.

Profil : 
İsim: Kokuryu Taoreta
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 1. Seviye 10/1
Gelişim Puanı : 2

Stat : 
Güç: 4
Çeviklik: 4
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 4
Zeka: 4

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yok olduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde var olduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi kat edebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve fark edebilir.

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Kullanıcı elini açar, ardından aniden kapatarak sıkar. Bu şekilde, avcunun içindeki havayı sıkıştırarak patlatmış olur. Bu patlama dışarı doğru bir kuvvet oluşturur, ayrıca yüksek bir ses çıkarır. Genelde rakiplerin yüzüne doğru uygulanır. Bu, rakiplerin dengelerini kaybetmelerine yol açar ve kısa süreliğine akıllarını karıştırmayı sağlar. Ayrıca kulaklara kısa süreliğine zarar verir.

Reppushou ♦ C-Rank

Kullanıcı ellerini birbirine vurur ve düşmanına doğrultur. Aniden ellerinin içinden çıkan sert rüzgâr düşmanların dengelerini bozar ve kesici hasar verme potansiyeline sahiptir. Teknik anidir ve tekrar çalıştırmak için, tekniği tekrar hazırlamak gerektirir. 15 metreye kadar etkilidir.

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından seri bir hava fırlatmaya başlar. Bu havada toz parçaları bulunur ve bu, havaya kesici özellik verir. Hava ile karşılaşan herşey kesici hasar alır ve heriye doğru fırlar. Kullanıcı istediği kadar tekniği açık tutabilir ve kafasını oynatarak tekniğin yönünü değiştirebilir. Teknik açık kaldığı sürece çakra yer ve efektif menzili 30 metredir.

Zanshuu no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kouha: Reppuken ♦ A-Rank

Kullanıcı bir anlığına chakrasına odaklanır ve ardından yumruğunu ileri doğru savurur. Kullanıcının önünde bulunan hava rastgele sıkışmaya ve çatlamaya başlar. Bu sıkışmalara ve çatlamalara yakalananlar şiddetli bir şekide geriye fırlar ve iç organlarına hasar alırlar. Havadaki değişimler dışarıdan görülemez, bu da tekniğin doğasını çözmeyi zorlaştırır. Hasar alan kişiler neye uğradıklarını anlamaz ve kafaları karışır. Kullanıcı ardı ardına 3 defa yumruk sallayabilir. Teknik 20 metreye kadar etkilidir.

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxX
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Yılbaşı hediyesi - 30 GP

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;
(Konular evrende olma sırasına göre sıralanmıştır.)

Rüzgar ve Yağmur
Kokuryu'nun çıktığı S-Rank görevi ve neden göz bandı taktığını anlatan free rp (Devam ediyor)

Görevden Sonra
Shiki ve Kokuryu'nun çıktıkları görev sonrası bir şeyler yemeğe gitmesini anlatan free rp (Tamamlandı)

Kırmızı ve Uzaylı
Shiki ve Kokuryu'nun baya sarhoş olup Kiyo'nun evine gittikleri free rp (Devam ediyor)

Evden Kaçmak
Kokuryu'nun gecenin bir yarısı yeni insanlarla tanışmasını anlatan free rp (Devam ediyor)

Ishigakure Havuz Partisi
Ishigakure chuuninlerinin katıldığı bir havuz partisi free rpsi (Devam ediyor)

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia
Eski takım arkadaşım / Yanında benim bile koyu tenli kaldığım hayalet kız / Güzelliğinin beni etkilediğini kabul edemediğim insan

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama
Uzaylı herif / Aşk adamı galiba bi parça / Tam içip dağıtmalık adam, alkolik gerçi biraz / Bir de hafiften kasıntı sanırım yada fazlasıyla odun emin değilim tam.

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai
Sanatçı ruhlu adam / Akademiden arkadaşım / Arada buluşup kafa dağıttığım, tartıştığım kişi

Shiranui Kanaye
Resim

Keji
Hayatını kurtardığımdan beri peşimde olan velet / Abilik yaptığım herif / Bazen hayatını kurtarmasaydım daha mı iyi olurdu acaba diye kendi kendime sormama sebep olacak kadar beni sinir eden varlık.

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Göt kadar boyu var türlü türlü huyu var / Siktimin bücürü / Veled-i zina
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 15 Eyl 2014, 22:01

Out: Gençler özür dilerim olay biraz Shiki üzerinden yürüyor, dezavantajından mütevellit. Umarım yadırgamazsınız. Özür dilerim tekrardan.

Shiki: Genjutsuda değilsin gibine geliyor. Yani yavaş yavaş sakinleşiyorsun. Bir sıkıntı yok, muhtemelen abarttın, gene. Ganta'nın sinirle sana baktığını görüyorsun. Senin bir hamleni bekliyor. Düşüncelerini yavaş yavaş düzenlemeye başlıyorsun...

Derken Kokuryu geliyor yanınıza.

Niye geldi? Ganta kesin onun foyasını söktüğünü anladı çaktırmadan onu yanına çağırdı. Bak sen. Hala senle oyun oynamaya devam ediyorlar. Bu olay derin. Çok derin hemde. Baksana, 2 Chuunin bile bu olaya dahil olmuş, seni kandırmaya çalışıyorlar. Muhtemelen seni tenha bir yere götürüp bayıltacaklar, sonra hastaneden çaldıkları şeylerle üzerinde deney yapacaklar.

Gerçi Ganta üzerinde deney yapsa hayır demezsin ama, neyse.

Genel: Eshiki'nin genel olarak bir garip davrandığını görüyorsunuz. Bir şeylerden şüpheleniyor gibi. Bir şeyler farketmiş olabilir, veya bir bildiği vardır. Anlayamıyorsunuz. Ancak bir şeyler düşünmekle meşgul. Bu arada, kaçağı arama çalışmaları sürüyor, siz ise hala burada bekliyorsunuz.

Shiki bu tur istediği hamleyi alabilir ancak Kokuryu ve Ganta'yı hırsız ile işbirliği yaptıklarını sanmak ve buna göre hareket etmek zorunda. Düşman görüyorsun bir nevi onları.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 16 Eyl 2014, 00:00

Ya ben gene abarttım sanırım. Her konuda abarttım! İlk olarak Ganta'ya bakışlarımın dozunu kaçırmışım galiba bu herif o sinirli bakışlarını bana çevirdi. Zaten deminden beri yanımda kulaklarından buhar çıkarıyor. Kafamı ona her çevirdiğimde gözlerini kapatıp "Tövbes..." tarzı takıldıktan sonra çat diye patlayıverdi bana. LAN İSTEYEREK Mİ BAKIYORUM HAYVAN! Ne bu bu kadar taş olmalar falan! Hem gerizekalı mısın yani madem böyle sert hareket yaptığın için bakıp halleniyorum azıcık anlayışlı ol! Sakin ol da izin ver kendimi engellemeye çalışayım, koca tuzlu çikolata toplarını düşünmemeye çalışayım! Bu böyle garip bakıyorsun ibne misin diye atarlanınca tabi ki he canım gel özel bir yere gidelim demeyecektim! İlk olarak böyle bir tepki beklemediğim için gözlerim şaşkınla açılmış bir şekilde baktım yüzüne. Sinirli sinirli bakıyordu ve Allahsız delice yakışıklıydı. Tamam Nishi! Kendine engel ol. "Ne alaka amına koyayım?" dedim dedim gözlerimi kısıp oldukça rahat bir tavır takınarak. Her zaman yaptığım gibi bu konuda yaşananları sanki olmamış gibi davranacaktım. Sonra da kafamı başka yöne çevirdim.

Ha bu arada Genjutsuda falan değilim sanırım ya. İşte abarttığım ikinci konu da bu. Ganta'dan boşuna şüphelenmişim galiba. Aslında şüphelerimin boşa çıkmasından oldukça mutluyum da, böyle boş boş şüphelendiğim için kendimi oldukça kötü hissediyorum. Hem insanları yanımda tedirgin edip hem de kendim tedirgin olunca toptan rezalet bir ortam çıkıyor. Şuna bak etrafta hırsız aramamız gerekiyor ama benim yüzümden her şey gecikiyor. Özür dilerim Ganta ya, senin öyle arkadan iş beceren bir göt olacağını düşünmek istememiştim. Bir anda aşırı içine düştüğümden bir boklar çevirdin sandım ama sanırım sadece manyakça çekici olduğundan oldu bu. Evet tamam sonunda kendimi göreve verebileceğim. Belki de Ganta'yı def etmeliyim yanımdan. Dövüşürken dikkatimi çekeceğine eminim. Aslında dönüp bir daha yüzüne baksam ya. Evet lan bakayım bir daha yüzüne. Çatık kaşlarına falan.

Döndürdüm kafamı tekrar Ganta'ya. Esmer tenini böyle karşı karşıyayken daha iyi görüyordum. Sıcaktan terlemişti tabi bebe. Ishi'li değil ki abi belli. Biz doğuştan sıcakta büyüdük, bunun vücudu tam alışamamış derken birden Tao'nun sesini duydum yanda. Hemen dönüp sesin geldiği yöne baktım tüm dikkatimle. Bu herif ayrılalım dememiş miydi? O değil de bizi nasıl buldu eli ile koymuş gibi? Ayrılmamızı isteyen oydu ki lan! Abi bu işin içinde bir iş var kesinlikle ya! NASIL BULABİLİR BİZİ? NASIL YA! Kesin Ganta haber verdi abi, başta yaşadıklarım Genjutsuydu ya! GANTA SENİN ARKADAN İŞ BECEREN BİR GÖT OLDUĞUNU BİLİYORDUM! Tao da gerizekalı gibi koştu geldi yanımıza. Ben bir Tao'ya bir Ganta'ya bakıyorum, siz ne yapıyorsunuz amına koyayım bakışı ile. Kızıl mal da durmayın burada ilerleyin vakit kaybetmeyelim diyor. LAN SİZ CİDDEN KİMİ KANDIRIYORSUNUZ YA? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Sikerim böyle olayı ben yalnız. Yani o kadar belli ki kandırmaya çalıştıkları! Herifler resmen beni hırsızın geçeceği yerlerden başka yerlere götürmeye çalışıyorlar ama bana Gosuto-sama derler! Ganta'yı belki dövüşsek alamam da Tao, senin götünden kan alırım lan. Beri bak beri beri!

Tao bize ilerleyin dediğinde sanki sözüne uyuyormuş gibi ilk hareketlendim. Tabi ki amacım bunlara zafer kazandırmak değil! Bir kaç adım önden atınca tabi ki bunlar benim önümde gizlice Hebi mühürünü yaptığımı görmeyecekler. Teishi no Jutsu'yu aktive edip derdime derman olmam gerek. Yoksa bu görev boyunca bir sike yaramam. Evet, bu bebeler madem benim beynimle oynuyor o zaman görecekler ebelerininkini. Açıyorum Genjutsuyu gençler! Ben bu hebi mühürünü yapıp tekniği aktive etmeyi planlıyorum. Sonra da sanki bunlara bir şey soracakmış gibi duracağım. "Ya ben size bir şey sorucam ya." diye lafa başlayacağım. Benim bildiğim, teknik bunlar beni duyup soracağım şeyi beklediklerinde başlamalı. Çünkü tek taraflı iletişim diye bir şey var. Neyse sonra da tabi ki "Bu hırsız ile bir alakanız var mı lan? " diye soracağım ilk başta. Ne diyecekler bilmiyorum ama dediklerine göre benim şüphelerim bir cevaba kavuşacak. Tekniğim sayesinde bu bebeler dediklerime dürüstçe cevap verirler belli ki. Üstelik dediklerimi olumlu karşılamaları gerek. Bu yüzden tabi ki bunlar bana cevap verdiklerinde bir de Ganta'ya dönüp "Sevgilin var mı Ganta-san?" diye de suistimal etmeliyim bu durumu. Ha, eğer şüphelerim doğruysa AMLARINA KOYARIM. Şaka şaka, hırsızın yerini öğrenmeye çalışırım. Eğer haberleri yoksa Ganta'ya sorduğum sorudan sonra siktir olup gideceğim yanlarından. Tabi onlara da "Ben ayrı aramayı düşünüyorum, hadi eyvallah." demem lazım. Uzaklaştıktan sonra da tekniği kapatırım. Ganta'nın yakınlarında takılmamam lazım. Görevi çoktan sikip attım çünkü.

Out: Kız gibi davranmıyom lan! Şunu demeyi kesin. Oldukça erkeksi bir şekilde kesiyorum Ganta'yı! 8-) Bu arada valla görev üstüne ilerlemeyi ben de isterim ama karakter böyle.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Ganta Akira tarih 16 Eyl 2014, 12:03

Hayret bişşi.... Karşılık olarak cevabımı almış gibiydim. Şimdilik, şüphelerim düşmüş durumdaydı. Çünkü küfür ederek karşılaması ibne olmadığının belirtisi gibi gelmişti bana. ''Tip tip bakma lan o zaman.'' diye bağırmıştım Eshiki'ye. Lakin bir zaman sonra davranışlarında bir gariplik olduğunu farketmiştim. Bir şeylerden şüpheleniyor gibiydi sanki. Tao yukarıya çıkıp bir şeyler zırvaladıktan sonra daha da garipleşmişti davranışları. Eshiki ise bize yönelerek, hırsızla bir alakamız olup olmadığını sordu. Bende, ''Ne alakamız olcak lan?'' diyerek karşılık vermiştim. Karşılığımı verdikten bir süre sonra bana yönelerek sevgilin var mı diye sormuştu. Bende bu sorudan sonra sinirlerim artarak, ''Lan seni godoş! Sanane lan a-ına koyduğumun ibnesi. Ben ayrı gidiyorum lan. Beni takip edecek olanı çok pis döverim . Hadi eyvallah!'' diye bağırarak oradan ayrılmıştım. Yoluma çıkan ilk sokağa girerek etrafta araştırmalar yapmaya başlamıştım. Biraz şu mallardan uzaklaşıp göreve odaklanmam gerekti. Bulalım şu şerefsizi!

Out:Acelem olduğundan kısa ve biraz saçma yazmış olabilirim. Affedin.
Resim

Ganta Akira
Künye

Eksiklikler/Özürler
Yabancı
Yalnız

Ninjutsu
Mizurappa[C-Rank]
Suirou [C-Rank]

Taijutsu
Shigure[D Rank]
Shigure[C Rank]
Shigure[B Rank]

Shigure teknikleri;
Hadan, [B Rank]
Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma 1

Chakra hapı, 4. Seviye
Katana, 3. Seviye
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Ganta Akira

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 16 Eyl 2014, 23:40

Yerinde duramıyordu Kokuryu. Biran önce tamamlamak istiyordu bu görevi, diğer takımlar bulmadan önce bulmalıydı şüpheliydi. Beklemeye hali yoktu bu yüzden. Cevap almayı beklemiyordu zaten. Söylediği şeyler sorudan çok aceleleri olduğunun altını çizmek için söylenmiş şeylerdi.
Tam harekete geçecekti ki Eshiki'de bir tuhaflık fark etti genç shinobi. Çocuk sanki bir şeylerin peşindeymiş gibiydi. Ne düşünüyordu acaba ? Bununla uğraşamayacak kadar aceleleri vardı. Ama önemli bir şey olabilirdi."Hadi hadi hadi!" dedi ve ilk gördüğü sokağa dalacaktı ki Eshiki'nin sorusunu duydu.
Bu muydu aklına takılan ? Tam cevap verecekti ki Ganta'nın cevabını duydu. Bununla uğraşacak vakti yoktu. Eshiki'nin takım arkadaşlarına biraz daha güvenmeyi öğrenmesi gerekiyordu. Kafasını sinirli bir şekilde hafifçe sallayıp yoluna devam etti.

Out ; Üzgünüm, cidden beynim patlayacak gibi.
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yok olduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde var olduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi kat edebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve fark edebilir.

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Kullanıcı elini açar, ardından aniden kapatarak sıkar. Bu şekilde, avcunun içindeki havayı sıkıştırarak patlatmış olur. Bu patlama dışarı doğru bir kuvvet oluşturur, ayrıca yüksek bir ses çıkarır. Genelde rakiplerin yüzüne doğru uygulanır. Bu, rakiplerin dengelerini kaybetmelerine yol açar ve kısa süreliğine akıllarını karıştırmayı sağlar. Ayrıca kulaklara kısa süreliğine zarar verir.

Reppushou ♦ C-Rank

Kullanıcı ellerini birbirine vurur ve düşmanına doğrultur. Aniden ellerinin içinden çıkan sert rüzgâr düşmanların dengelerini bozar ve kesici hasar verme potansiyeline sahiptir. Teknik anidir ve tekrar çalıştırmak için, tekniği tekrar hazırlamak gerektirir. 15 metreye kadar etkilidir.

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından seri bir hava fırlatmaya başlar. Bu havada toz parçaları bulunur ve bu, havaya kesici özellik verir. Hava ile karşılaşan herşey kesici hasar alır ve heriye doğru fırlar. Kullanıcı istediği kadar tekniği açık tutabilir ve kafasını oynatarak tekniğin yönünü değiştirebilir. Teknik açık kaldığı sürece çakra yer ve efektif menzili 30 metredir.

Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kullanıcı bir anlığına chakrasına odaklanır ve ardından yumruğunu ileri doğru savurur. Kullanıcının önünde bulunan hava rastgele sıkışmaya ve çatlamaya başlar. Bu sıkışmalara ve çatlamalara yakalananlar şiddetli bir şekide geriye fırlar ve iç organlarına hasar alırlar. Havadaki değişimler dışarıdan görülemez, bu da tekniğin doğasını çözmeyi zorlaştırır. Hasar alan kişiler neye uğradıklarını anlamaz ve kafaları karışır. Kullanıcı ardı ardına 3 defa yumruk sallayabilir. Teknik 20 metreye kadar etkilidir.

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur
Kokuryu'nun çıktığı S-Rank görevi ve neden göz bandı taktığını anlatan free rp (Devam ediyor)

Görevden Sonra
Shiki ve Kokuryu'nun çıktıkları görev sonrası bir şeyler yemeğe gitmesini anlatan free rp (Tamamlandı)

Kırmızı ve Uzaylı
Shiki ve Kokuryu'nun baya sarhoş olup Kiyo'nun evine gittikleri free rp (Devam ediyor)

Evden Kaçmak
Kokuryu'nun gecenin bir yarısı yeni insanlarla tanışmasını anlatan free rp (Devam ediyor)

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia
Eski takım arkadaşım / Yanında benim bile koyu tenli kaldığım hayalet kız / Güzelliğinin beni etkilediğini kabul edemediğim insan

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama
Uzaylı herif / Aşk adamı galiba bi parça / Tam içip dağıtmalık adam, alkolik gerçi biraz / Bir de hafiften kasıntı sanırım yada fazlasıyla odun emin değilim tam.

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai
Sanatçı ruhlu adam / Akademiden arkadaşım / Arada buluşup kafa dağıttığım, tartıştığım kişi

Shiranui Kanaye
Resim

Keji
Hayatını kurtardığımdan beri peşimde olan velet / Abilik yaptığım herif / Bazen hayatını kurtarmasaydım daha mı iyi olurdu acaba diye kendi kendime sormama sebep olacak kadar beni sinir eden varlık.

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Eyl 2014, 02:01

Shiki'nin tekniği tam efektini bulmadan grup ayrılıyor. Herkes farklı bir yöne dağılıyor.

Ganta: Ishi'nin düzenli sokaklarında ilerlemeye başlıyorsun, ancak gittikçe köyün eski kısımlarına yaklaştığını farkediyorsun. Biraz daha eski tip binalar, biraz daha karışık sokaklar, ancak hala Ishi'nin mükemmel düzenindeler. Etrafta kaçak birisine dair bir iz bulamıyorsun. Sokakta insan yok zaten. Herhangi birisinin girebileceği bir delik de göremiyorsun.

Shiki: Girdiğin sokak dümdüz devam ediyor. Düz yolda yürürken düşüncelerinde boğuluyorsun. Ganta da karizma adamdı ama, şerefsizmiş meğer. Güvenilecek adam değil, götünü emanet etsen siker. Gerçi buna hayır demezsin ama... Kiyo der belki. O aklına geliyor, biraz yatışıyorsun. Aklını göreve tamamen veriyorsun, ancak elemanın girebileceği bir yer bulamıyorsun.

Kokuryu: O ikisinden ayrıldıktan sonra, dar bir sokağa giriyorsun. Normalde Ishi de dar bir sokak olmaz, ama bu, yandaki büyükce bir caddeye paralel olan bir sokak ve bir çok dükkân ın arka çıkışı buraya bakıyor, o yüzden pek kullanılmıyor. Çevrede adamın saklanacağı bir yer pek göremiyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 17 Eyl 2014, 16:00

Godoş mu? Çok alındım Ganta-san. Her neyse benden uzaklaşması güzel. Tao da bizi siklemeden devam edince ben de mal gibi burada beklemedim tabi ki. İçimde bir yerde geri gitmemi ve başladığımız yerleri araştırmamı söylüyordu ama gerizekalı bir fahişe gibi davrandığımı fark edip kendime hakim oldum. Şimdi gittiğim yer ikisinden farklı bir yöndeydi. Yani ilerledikçe onlardan uzaklaşıyordum. İyidir iyi... Eğer karşıma çıkarlarsa, sapık manyaklar olduklarına kanaat getirmem kolay olur. Bu saptığım sokak oldukça güzel bir şekilde devam ediyor. Ishigakure'nin çevre planlaması neden bu kadar mükemmel? Mükemmel olan şeylerden nefret etmişimdir her zaman. Belki de o yüzden bizim köyün amına koymak istiyorum. Yani köyü seviyorum da... Siktir edin oldukça karmaşık konular bunlar. Göreve gelirsek birinden kaçan bir hırsız olsam bu kadar düz sokakta dolaşmam. Sokakta ilerlerken bir sağa bir sola bakıp aradığımız tipte bir insan arıyordum. Aynı zamanda da herifin girebileceği bir delik ama yoktu. Buraları resmen sıfır solucan deliği ile yapılmıştı. Neyse fazla atraksyonu olmayan bir sokaktaydım demek ki. Lan bu arada benim mal tekniği kapatmayı unuttum boşa chakra harçıyorum özürlü gibi. Ben de küçücük hareket ne gereksiz yordu diyorum.

Ganta'yı düşündüm kısa bir süre. Herifin dış görünüşü ile davranışlarını çok yakıştırsam bile bana davranışları boktu. Niye böyle oldu ki bu herifle? Kendimi kontrol etmem gerekiyordu. Sonunda böyle laf yerdim tabi ki. OROSPU YA! Biz de insanız eşek herif. Eşek dedim de, hala adımı Eşiki Şikiçi olarak mı biliyor bunlar? Kendi kendime kıkırdamama engel olamamıştım bu durum yüzünden. Ulan ben olsam direkt dalga geçtiğimi anlardım, bir de bu heriflerin beni tuzağa düşüreceğini düşünüyorum ya. Ganta o karizmatik kaşlarının altında fındık kadar beyin taşıyor sanırım. Tao'ya ise hiç değinmiyorum. Sadece, acaba sensör ninja mı lan? Nasıl buldu demin yerimizi? Belki de sağa sola sapmadık diye ilerleyip bulmuştur. Gene de rahatsız oldum çakma korsandan.

"So I’m following the map that leads to you!" diye mırıldanarak hızlı hızlı ilerliyordum. Resmen veletlerle ayrılınca keyfim yerine geldi ya baksana. Yalnızlık benim için en iyisi lan. Bir sonraki görevde insanlarla hiç bir şekilde muhatap olmayacağım, aha şuraya da yazıyorum. "Following, following, following to you..." Kodumun Ganta'sı artık homofobik midir nedir, her şeye aşırı tepki verdi. Eminim ki içinde böyle hisleri var ve saklamaya çalışıyor. Ulan düzgün bir kişiliğim olsa delice üstüne giderdim de, çözmem gereken kendi kişilik problemlerim var. Bu yüzden Ganta ile uğraşamam. Üstelik uğraşsam Kiyo nasıl tepki verir? Bak Kiyo'yu bayadır düşünmedim görev yüzünden. Aslında düşünmek de istemiyorum içimde mutsuz bir his uyandırıyor. Geçen gün evime gelip içine sıçınca iyice saçmaladı. Abi ne olacak benim bu halim? Eşcinsel olmak istemiyorum ama abi tamam diyelim ki eşcinselim lan o zaman neden şıpsevdiyim? Sikeyim benim gibi adamı...

Şimdi yeterince düşünceli zamanlardan sonra görevime dönebilirim. Siktir ediyorum bu sokağı, bi bok çıkmayacak gibi. Bu yüzden sokakta hızlı hızlı koşup sağa ya da sola dönecek yer arayacaktım. İçinde bulunduğum sokağı sevmedim ama olur da gözüme girecek bir delik çıkarsa, yani ne bileyim yer altına giden bir merdiven, iki ev arasında minicik bir açıklık falan şuan bilemiyorum. Görünce aha saklanılacak bir yer diyebileceğim bir yer çıkarsa tabi ki orayı kontrol edecektim. Evlerin içine girmesi konusuna dönersek. Bu sokakta değil de, döndüğüm sokakta tüm önüme gelen kapıları açmaya çalışıp açtıklarımda da içeriyi kontrol edip her an Rai no Te'yi yapıştırmak için hazır olacaktım.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Ganta Akira tarih 17 Eyl 2014, 18:57

Şunlardan kurtulduktan sonra Ishi'nin düzenli bir sokağa girmiştim. Hala burnumdan soluyordum. Yani düşüncelerim hala beynimde sevişiyor gibiydiler. Her neyse, şu Shiki'yle umarım son karşılaşmamız olur. Çünkü o tür tipleri gerçekten sevmiyordum. İnsanı insanlıktan çıkarıyorlardı, zaten böyle giderse şu köyden kaçacaktım. Belki eski köyümü bulurum ve oraya yerleşirim.

Neyse şu düşünceleri kafamdan çekeyim ve görevime odaklanayım. Buralarda eski tip binalar vardı, fakat ne hikmetse mükemmel düzendelerdi. Etrafı iki üç göz attıktan sonra sokakta ne insan gördüm ne de bir deliğe girebilecek bir yer. Bu sokaktan çıkıp şu salakların girmediği farklı bir sokağa gireyim o zaman diye düşünüp o sokaktan ayrıldım.

Sıkıldım artık şu görevden ha! Artık biri bulsun ya da karşımıza çıksın şu salak, görevi bile unuttum şu an. Görevimiz neydi lan bizim? Ha tamam, birini yakalıcaktın. Niye yakalıyoruz ki? Ulan sinirimden unutkanlıkta başladı. Uzatmadan diğer sokağa gireyim.
Resim

Ganta Akira
Künye

Eksiklikler/Özürler
Yabancı
Yalnız

Ninjutsu
Mizurappa[C-Rank]
Suirou [C-Rank]

Taijutsu
Shigure[D Rank]
Shigure[C Rank]
Shigure[B Rank]

Shigure teknikleri;
Hadan, [B Rank]
Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma 1

Chakra hapı, 4. Seviye
Katana, 3. Seviye
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Ganta Akira

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 18 Eyl 2014, 17:23

Kendisini zorluyordu Kokuryu. Beyni durmuştu sanki bir an için.
"Hadi hadi hadi... Çıktığın görevlerin yüzde altmışı birisini bulmak üzerine...Neden aklıma bir şey gelmiyor... Nereye saklanmış olabilir ? Tenha yerler ? Evler ? Dükkanlar ? NERESİ?!

Düşünceler aklından fırtına gibi geçerken dar bir sokakta olduğunu fark etti, normalde Ishi'de mimarisi gereği böyle yerler bulmak pek mümkün değildir fakat burası zaten insanların geçmesi için yapılmış bir sokak değildi. Dükkanların çoğunun arka çıkışı bu tarafta, bu sayede mal yükleme gibi işlemler yerel halkı rahatsız etmeden yapılabiliyordu.

Sokakta pek saklanabileceği bir yer yok gibi gözüküyordu ama yine de emin olmak istedi Kokuryu, en olmadı yolun sonundan başka bir sokağa oradan da caddeye geçerdi. Bu tarz yerlerde saklanması makul olurdu adamın, ne kadar tenha o kadar iyi.

Yavaşça ve dikkatlice ilerlemeye başladı, bu sırada etrafta bir chakra hissetmeye çalışıyordu. Adamın chakrası neye benziyordu bilmese de, sonuçta sokakta kendisinden başka birisi yoktu ve eğer dost yada düşman birisi yaklaşırsa bunu bilmeyi istiyordu. Eğer kimseyi bulamazsa diğer sokağa devam edecekti. Bir yandan da bu tarz görevlerin kilit noktalarını aklına getirmeye çalışıyordu.
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Reppushou ♦ C-Rank

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur

Görevden Sonra

Kırmızı ve Uzaylı

Evden Kaçmak

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai

Shiranui Kanaye
Resim

Keji

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir