[Kusa] Rutin Devriye II

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Rutin Devriye II

Mesajgönderen Darai Osui tarih 15 Eyl 2014, 21:13

Etraf oldukça sıkıcıydı Osui için. Çocuk sesleri, Çocuklarına kızan anneler ve yine çocuklarıyla kavga eden anneler. Çok sıradan ve sıkıcıydı bu sesler Osui için. Elbette bir olay olsun, ekşın yaşansın, birilerinin hayatı tehlikeye girsin istemiyordu ama böyle de çok sıkıcı geliyordu. Bir yandan da duyduğu bu sesler ona annesini hatırlatıyordu. Annesiyle ettiği kavgaları ve annesinin ona banyo yaptırma çabaları. Muhtemelen bu görev bittikten sonra eve gidince annesi yine ona Banyo için ısrar edecekti.

tüm bu sıkıcılığın arasında onu beğlendiren tek şey ise sümüğüydü. Parrmağınaa yapıştırdığı sümüğünü elinde kendi kendine evirip çeviriyordu. Planı elindeki sümüğü yanındaki temiz çocuklardan birinin üstünde kullanmaktı. Yapacağı şeyi düşündükçe muzurca gülümsemesine engel olamıyordu.

Bakuhatsu'nun konuşmasıyla ise beklediği fırsatın geldiğini düşünmüştü. Arkadaşının her zaman ki paranoyaklığından faydalanarak diğer temiz çocuğa bir el şakası yapacaktı. "Bence hiç bir anormallik yok sadece sen her zamanki gibi paranoyaksın. Değil mi Benjiro?" dedikten sonra sümüğünün yapışık olduğu elini yüzündeki muzur gülümsemeyle birlikte Benjiro'nun göğsüne sertçe vuracaktı.
Resim
İğrenç şeyler yapmadığı zamanlarda Osui'nin hobisi havaya uçmaktır

Resim

Resim

Resim

İsim: Darai Osui
Element: Doton + Suiton + Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 Orta-Düşük Gelirli10
Kullanılabilir GP: 11 GP

Güç: 4
Çeviklik: 3
Kondisyon: 8
Potansiyel: 8
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
Ishiken no Jutsu(gelişimi)
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Eyl 2014, 21:32

Sıkıcı… Ölsek de kurtulsak denilecek kadar… Çocuk sesleri susmuyorken, annelerin bağırışları daha da artıyor. Bu da yetmezmiş gibi, bu bağrışan çocuklar ufak ufak sokaklara da inmeye başlıyor. İlk olarak yanınızdan iki çocuk geçiyor büyük bir hızla! Sanki bir yıldırım gibi hem de! Üzerinize çöken rehavetten midir yoksa çocukların maksimum düzeye getirdikleri hiperaktiflikten midir bilinmez, sadece göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor iki çocuk. Hemen önünüzde ise ikinci parti çocuk ordusu bulunuyor. Bu sefer sayıca fazlalar, ancak bunlar da oldukları yerde oynayacakları oyuna karar vermeye çalışıyor gibiler. Tabi bunu yaparken bir tanesi ses tellerinin ırzına geçercesine bağırıyor, bir diğeri yeri göğü inleterek ağlıyor. Geri kalanları ise birbirlerini dinlemeden bıdı bıdı konuşuyorlar. Bu çocuklara epey yaklaştığınızda ise hiçbiri sizi fark etmiyor bile! Sizler tam grubun içine dalacakken Osui kafasını sağ tarafa çevirmiş bir şekilde öylece kalakalıyor! Sanki büyülenmiş gibi gözleri büyüyor ve hepinizde ne olduğuna dair bir merak uyandırıyor. Hepiniz Osui’nin baktığı noktaya baktığınızda, birkaç tane bodur ağacın tam altında, epey kalın sayılabilecek bir cumhuriyet sucuğu görüyorsunuz! Üzerinde birkaç tane sineğin balmış gibi dadandığı sucuk kıvamındaki boka karşı Osui ufaktan hareket etmeye başlıyor! Üstün bir genjutsunun kuklası olmuş gibi adımları ufak ufak sucuğa doğru gidiyor!

Kapalı konu
Yukishiro Benjiro ikinci pasiflik uyarısını almıştır. Bir sonraki pasifliğinde görevden çıkarılacaktır.

Ayrıca Taiyou, lütfen konuşma için kullandığın renk tonunu değiştir. Zaten gözler bozuk, seninkileri okumak için iyice bozacağım diye korkuyorum. :lol:
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 18 Eyl 2014, 20:29

Okuyunca aklıma ilk bu geldi :lol: Ayrıca tonu biraz koyulaştırdım umarım gözleriniz daha iyi görür :)
Resim

Sıkıcı, sıkıcı çook ama çok sıkıcı ! Zaman akmıyor bu elemanlar konuşmuyor. Kuşlar bile cik cik yapmıyor herkes ölmüş. Hepsi ölmüş.Şu çocuklar ve anneleri dışında herkes. Onlar yaşıyorlar. Lakin gereksiz, çok ama çok gereksiz sesler çıkarıyorlar. Bir de çocuklar çıkmıştı bağıran,bağrışan çocuklar. Yanımızdan iki tane çocuk geçiyordu. Hızlıydılar. Bayağı hızlıydılar. Ki gözlerimi kapayım açınca uzaylılar kaçırmışcasına yok olacak kadar hızlı değillerdi. Sanki bir an gözüküp yok olmuşlardı. Sihirli çocuklar ! Küçükken bende bayağı hızlı koşardım ama bu kadar da değilim. "Hey bu çocuklar gerçekten çok hızlı değiller miydi ?" Biz trafik polisi gibi onları durdurmalıyız. Polis kovalamacası. Ardından ceza kesmeliyiz ki akıllansınlar ! Evet evet, kesinlikle. Ardından bir grup çocuk daha ! Bunlarda yine oyunlar hakkında konuşuyorlar. Ardından bir bağrış duymuştum. Daha çok acı çekiyormuşcasına bağırış. "Kapayın lan çenenizi !" Kulaklarımı mahvetmişlerdi. Bir diğeri ise ağlıyordu. İkiside birbirinden beter sesler çıkarıyordu. Başım düşecek gibi ağrıyordu. Sanki beynim kafamı bırakıp "Gidiyom lan ben." diyordu. "Kahretsin çok ağrıyor !"

Hepsi uğraştıkları işlerine odaklanmış ve gözlerini birbirlerinden işlerinden başka hiç bir yere ayırmıyorlardı. Şurada büyük shinobi savaşı yapsak orada oynamaya devam edeceklerdi. Birinin bile ruhu duymuyordu. Yürürken arada sırada arkadaşlarımın nerede olduğuna bakıyordum. Kaybolma korkumdan değilde, onlar kaybolmasın işte. Yoksa banane. Benim başımın derdi ne ki arkama bakayım ? Hayret bir şey ! Osui duraklamıştı. Bir şey ilgisini ekmiş olmalıydı. Lakin bu çok saçma. Osui gibi birinin ilgisini ne gibi şeyler çekebilir ki ? Yüzümde sapık bir gülümseme beliriyordu, yoksa yoksa bizim Osui aşık mu olmuştu ? Olur mu olur. Ayvanın iyisini ayılar yermiş ya. Bu da o iş işte. Osui gibi birisi ne tip insanlardan hoşlanır ki ? Kıçını tam silmeyerek tuvalet kağıdından tasarruf eden, haftalarca duş almayıp -onun terimiyle- mis gibi kokan, Ailesine yiyecek için masraf yaptırmayıp çöp kutularından beslenen, evet bu tip birinden hoşlanır. Bir dakika, öyle biri yok. Kahretsin adamım Osui hep bekar kalacak. Acı bir gerçek ...

"Hey Osui, nereye bakıyorsun öyle ?" büyük ihtimalle beni duymayacaktı. "Osui-san ?" Nereye bakıyordu ? Yoksa tuhaf giden bir şey mi tespit etmişti. Ha, belki de bir fare kadın görmüştür ! Yada uçan sümük ... Oh, hayal gücümün eşi benzeri yok adamım ! "Tuhaf bir şey mi var ?" Bir kaç adım geri döndüm ve Osui'nin baktığı yerden baktığı doğruda aynı yere bakmaya başladım. Ne olduğunu tespit edebilmek için epey bir şekilde odaklanmıştım. Osui'nin gözlerini cillop gibi açan cennetin ışığından başka ne olabilirdi ? Şuna bakın hele, göz bebekleri bile ergenliğe geçmiş ! Her neyse, baktığı yerde sadece ağaçlar vardı. Bir kaç tane bodur ağaç görüyordum. Ağaçta ilgi çekici bir böcek mi vardı acaba ? Biraz daha iyi baktığımda orada bir hayvanın sıçmığını görüyordum. Daha çok kusarak çıkarmış gibiydi. Yoksa yine benim "İğrençliğe hayır !" kampanyam mı başlıyordu ? Sucuk gibi bir şeydi. Bayağı kalındı da ! Kalın mı kalın, Pis mi pis bir cumhuriyet sucuğu ! Üzerinde de sineklerin yiyeceği taze sıçmık.

Ben daha Osui'nin etkilendiği şeyi anlamaya çalışıyordum. Oh, doğru ya sucuk olmalı. Osui, kalın ve %100 dana etinden yapılmış bir cumhuriyet sucuğunu bokla karıştırıp, sümük ekleyip, üzerine tükürüp, tekrar bokla karıştırıp yer. Bu onun özel sosudur. Dostum ailesi nasıl bu çocuğa bakıyor ? Böyle evladım olsa eldivenle döverdim ulan. Çok geçmeden Osui hareket etmeye başlamıştı. "Sucuk ! Sucuk ! Sucuk !" diyerek ilerliyordu. Bu hareketleri beni sinir ediyordu. Toplum içinde iğrençlik ve tiksindirici hareketlerde bulunmasını yasaklamaktan bıkmış olmama rağmen hala ilk günki kafasıyla hareket ediyor. Elimle yumruğumu oluşturup sıkarak ve sinirli bir yüz ifadesi ile Osui'nin kafasına bir tane geçirecektim. Hakediyordu ! Bu çocuğu ne kadar döversek dövelim akıllanmaz da ...

"Ulan yinemi midemizi kaldıracaksın ha ! Görevden sonra görüşeceğiz senle."
İmza : 
ResimResim
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge

Beceriler
Tantou Kullanımı 3

Ekipmanlar : Tantou, 3. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Taiyou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 19 Eyl 2014, 20:41

Taiyou’nun Osui’nin beynine indirdiği yumruk onu hiç mi hiç etkilemiyor. Büyülenmiş bir şekilde sucuğa doğru ilerlerken, hızı da giderek artıyor. Taiyou bu anda anlıyor ki artık bazı şeyler için çok geç! Benjiro ise olacakları tahmin etmiş olacak ki adeta “Sikerim görevi!” der gibi tek kelime etmeden koşarak geldiğiniz noktadan geriye doğru gitmeye başlıyor hızla. Taiyou Osui’ye o kadar odaklanmış bir halde ki Benjiro’nun bu gidişini sadece göz ucuyla görebiliyor. Osui ise… Tamamen boka odaklamış halde kendisini. Yani dünya artık onun pek de umurunda değil!

Benjiro’nun gidişini göz ucuyla gören Taiyou, bakışlarını Osui’ye çevirdiğinde bazı şeyler için çok geç kaldığını görüyor! Osui koca bok parçasını yerden alıp çocuklar gibi bir elinden diğer eline atmaya başlıyor! Arada çıkardığı “Ekiekieki!” gibi gülme seslerini de ekleyince, Osui şu anda tam anlamıyla kendini kaybetmiş gibi duruyor. Elindeki ile oldukça mutlu görünen Osui, kendini kaybetmiş gözlerle Taiyou’ya bakarken, Taiyou kendisine yaklaşmakta olan Osui’yi dehşetle izliyor. Osui’nin elindeki bok parçası giderek büyümeye başlıyor sanki. Şekillenmeye, bir insanı andıran surat hatları ortaya çıkmaya başlıyor sanki. Bu anda bok parçası yavaş yavaş akmaya başlıyor yerlere. Bunlar sanki onun ağzından dökülen salyalar gibi geliyor Taiyou’ya. Karanlık gözleri tanıdık birini müjdeler gibiyken, bok parçası bir ejderhanın kafasına dönüşmeye başlıyor! “Beni özledin, değil mi ufaklık?” diye soruyor Taiyou’ya bok parçası. Taiyou için bilindik, tanıdık, samimi ve korkunç bir ses oluyor bu!

Genel: Osui bu tur bokla oynamak ve Taiyou’ya doğru hareket etmek dışında bir hamle yapamayacak. Taiyou ise olduğu yerde çakılı kalacak. Gördükleri sebebi ile hareket etme kabiliyeti yok olmuş gibi olacak. Bu sebeple gördüğü şey ile konuşma dışında bir hareket yapamayacak.

Kapalı konu
Yukishiro Benjiro görevden çıkartılmıştır. GM mesajında da belirtildiği üzere, kendisi hızla ortamdan ayrılmıştır. Yani hiç olmamış gibi davranılmayacaktır.

Darai Osui ise ilk pasiflik uyarısını almıştır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Darai Osui tarih 20 Eyl 2014, 00:29

out1: Benjiro'nun tepkisini beklediğimden yazamadım
out2: Midesi hassas olanlar bu rpyi okumasın :lol:
out3:çok uzun olduğuna bakıp beni bu kadar uzun rpler yazan biri olarak görmeyin bu istisnai bir rp (sonra benden hep bu tarz rpler beklersiniz felan :lol: )

Benjiro'ya vurduğunda istediği tepkiyi alamamıştı Osui. Bu biraz canını sıkmıştı. Aynı şeyi keşke Bakuhatsu'ya yapsaydım diye düşünüyordu. En azından... En azından bir iğrenme, elinden kaçmaya çalışma yada belkide çok daha fazlası gelebilirdi tepki olarak. Benjiro'nun tepkisi... Daha doğrusu tepkisizliği ile canı dahada sıkılmıştı. Dikkati yanlarından geçen çocuk sürüsüne kaydı genç shinobinin.

Biraz mutlu olmuştu bu sürüyü görünce. Birbirleriyle yarış yapıyorlardı ne güzel. Sokakta doyasıya kirlenmenin tadını çıkarıyorlardı. Hayat onlara güzel diye düşünmeye başlamıştı. Keşke şuan böyle tepkisiz bir arkadaşla Böyle sıkıcı bir görevi yapmak yerine onlarla oynayabilseydi. Fakat yapamazdı. Görevi olmasa, ve hatta yaşı küçük bile olsa onu aralarına alan çocuk grubu çok değildi. Arkadaşı olan sadece Bakuhatsu vardı.

İkinci kafile ise diğerine göre Osui'ye birazcık daha sıkıcı gelmişti. Oyun seçmeye çalışıyorlardı ama pek karar veremiyorlar gibiydi. İçlerinde ağlayanlar da vardı. Yeni nesil çok sıkıcı diye düşünmeye başladı Osui. Eğer o çocukların birinin yerinde kendisi olsaydı gizlice yerden toprak alıp bir kişiin kıyafetinin içine boşaltmıştı bile. Sonra ver elini curcuna. İntikam alanlar, ağlayanlar, sinirden bağıranlar ve tabiki şaka madurlarına gülenler. Düşüncesi bile zevk veriyordu Osui'ye. Arkadaşı olmadığı için Bakuhatsuya yaptıkları hariç hiç yapamamıştı ama annesi ve babası birlikteyken onlara çok yapıyordu.

Çocuklara nasıl oynanılacağını göstermek istemişti. Tam harekete geçecekti ki Bir şeyin onu çektiğini Fark etti. Bir kokuydu onu çeken. Sıradan insanlar için çok kötü olan ama kendisine artık son derece sıradan gelen bir kokuydu bu. Başını çevirdiğinde ise bu kokunun kaynağını görecek ve mutlu olacaktı. Bir kakaydı Osuinin görüp de kendini kaybetyiği şey. Osui'ye göre sıradan bir kaka değildi ama. Oldukça güzel bir şekli vardı. Yapan kişi yada şey adeta sıçmamış sanat yapmıştı.

İşte eline fırsat geçmişti pislik shinobinin. Çocuklara nasıl oyun oynanacağını gösterecekti fakat O anın heyecanıyla çocuklara "Gelin size oynıyacak çok zevkli bir oyun göstereyim" diyip demediğini unutmuştu kakaya doğru giderken. Çok da önemli değildi onu söylemesi. Zaten Küçücük çocuklara bok sürecek değildi. Gerçi zevjli olacağını düşünüyordu ama aileleri şikayetçi olursa shinobilik kariyeri kötü etkilenebilirdi. Onun yerine çocuklar gelmese bile Yanındaki görev arkadaşlarını iğrendirecekti. O gözelim bokun şeklini önce akllına kazıdı. Artı bir amacı vardı bu hayatta. Şu güzel bok gibi sıçmayı deniyecekti. Yaptığı her kakayı kontrol edecekti artık. Kakası bu mükemmel şekli alana kadar ölmeyecekti.

Kakanın görüntüsünü aklına kazıdıktan sonra ise çok büyük bir keyifle onu eline alıp vıcık vıcık sıkarak o güzelim şeklini büyük bir keyifle bozmuştu. Aklındaki düşünce onu izleyen arkadaşlarını özellikle deminki hareketine tepkisiz kalan Benjiro'yu iğrendirmekti. Aslında bunun için kakadan bir parça ağzına da atabilirdi ama daha önceki tecrübelerine dayanarak kakanın tadının çok kötü olduğunu biliyordu. Sümük gibi değildi kaka ve çiş. tatları kötüydü. Onun yerine elindekini bir elinden diğer eline geçiriyor, ve lime lime ediyordu. Kıyafetlerine bile kaka bulaşmıştı.

Şimdi ise eğlencenin dozunu daha da artırmanın zamanı gelmişti. Elindeki kakayı başka biri çıkarmıştı ama Osui sıvayacaktı. Ama tabiki kendine değil arkadaşlarına. Bunu yapmak için arkasını döndüğünde Benjiro'nun çoktan kaçtığını görmüş ve onun kaçarkenki suratını kafasında hayal etmişti. Bu görev git gide daha zevkli oluyordu. Benjiro Kaçtığına göre onun payını da Bakuhatsu alıcaktı. İki eli önde ikisinde de ikiye böldüğü kakadan birer parçayla en yakın ve tek arkadaşına doğru gidiyordu. Yakaladığında ise onun o çıplak sırtını biraz sıvazlıyacaktı.
Resim

Resim

Resim

Resim

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Mesajgönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 20 Eyl 2014, 22:07

Darai'nin kafasına attığım sert ve "Bok mu var lan orada !" der gibi giden yumruğum onun insani duygularını harekete geçirecek ve ilerle komutuyla geri dön komutu arasındaki farkı belli ederek onu durduracaktı. Osui hiç fark etmemiş gibiydi, hiç bir şey olmamış gibi devam ediyordu. Ona suikast düzenleseler bile fark etmezdi. O yine sucuğa ilerlerdi. Sucuğun üzerinde bok vardı çünkü. Bok onun vazgeçilmeziydi. En büyük şaheserlerinin yapı taşıydı. İlk tanıştığımız sırada aramızda küçük bir diyalog geçmişti. Bahçede pek görülmeyecek bir yerde sıçıp, yaptığı şeyle gurur duyuyordu. Bende yine gördüklerimden ötürü sinirli sinirli, deliye dönmüş bir şekilde ilerliyordum. Osui'ye yaklaşıp sordum. "O nedir Osui-san ?" Osui saçma gülüşü ile cevap vermişti. "İnsan dışkısı bu. En değerli şey. Bok bu bok !" Biraz komik ve gülünç görünüyordu o an. Dalga geçmesem olmazdı. İçimde kalırdı. Patlardım, ölsem bile o sözleri söylemek için hortlar gider onu bulur ve söylerdim. "Bok mu ? Bok mu o ? O bok değil bence, bildiğin eli kolu var. Kavga çıksa abimiz diye çağırırız. O ne lan öyle !"

Bu sırada kaçan birini gördüm. Benjiro idi bu. Gerçi ilk kez böyle bir şeye tanık olduğumda bende kaçmıştım. "HıAhOnelan !" Kesinlikle bu kalıbı kullanmıştır. Bende ona benzer bir kalıp kullanmıştım. Bu esnada kafamı Osui'ye çeviriyordum. O esnada çevirmekten vazgeçmem gerektiğini düşündüm. Geç kalmıştım. Çok geç. Kaçmalıydım. Kaçamazdım bana yetişirdi. Görünmez olmalıydım. Görünmez, görünmez, görünmez ! O iğrenç şeyi bir elinden diğerine atıyordu. Sanki bir basketbol topuyla oynuyor gibi. Gerçekten çok ama ok iğrenç bir görüntüydü. Kör adamın gözleri açılsa tekrar kapanması için dua eder. O kadar kötü, o kadar pis .... Iğhy demek az kalır. İyoğhehyeyıh , dedirtir bu çocuk adama ! Birde gülüyordu. Mutlu görünüyordu. İnsanlar genellikle kendilerini sevindiren bir olay olunca ya da hediye benzeri bir şey alınca bu kadar mutlu olurlardı. Tanrı Osui'ye oynaması için bir bok parçası hediye etmiş ve o da bu bok parçasını bana atarak oynayacak. Birazdan kafasını oynatmaya başlayacak ve bana hiç hoşuma gitmeyeceğini düşüneceğim o "Gel gel sarışınız gel ..." anlamındaki bakışları atacaktı. Hareket etmeye başlamıştı bile ! Hayvanlar boşaltım yaptıktan sonra üstünü örtüp oradan seri ve sessiz adımlarla uzaklaşırlar. Ardından çalıda pusu kurmuş Osui seri ve sessiz adımlarıyla ilerler ve toprağı biçimsiz çıplak ellerini kullanarak kazar. Hazineyi bulunca da akla gelebilecek en kötü şekilde onunla oynar,havaya atar, parçalara böler ...

Ayaklanmış ve yaklaşıyordu. Ne yapacağımı bilmiyordum. Bir elindekine bakıyordum, birde kendisine. Elleriyle boku ısıtmış olmalıydı. Yerlere damlıyordu. Ayni bir kurdun sevimli,şeker bir koyuna yaklaşırken alt çenesinden akıttığı gibi. Bok şekilleniyordu. Bu bir insan suratıydı. Değişiyor ve korkutucu bir hale geliyordu.Bunu Osui mi yapıyordu. O korkunç bakışlarla bana yaklaştığına göre o yapıyor olmalıydı. Gözleri korkunç bir hale geçiyordu. Acaba bu ... Acaba bu o muydu ? Karanlık ve saf ölüm. İnsan çığlıklarını ve ceset parçalarını görebiliyordum gözlerinde. Şeytanın şekil bulmuş hali... Bir hayvan kafasına dönüşüyordu ... yada bir ejderha ! O geliyordu. Tekrar ve tekrar ... Döngü devam ediyor ve iki taraftan biri kesinlikle zarar görüyordu. Doğanın kanunu bu. Ya ölürsün yada öldürürsün ! Kanla yaşa kanla öl. Ardından konuşmaya başlamıştı. Bu sesi biliyorum. Kafamın içindeki ses... Bu gözleri biliyorum şeyanın gözleri... Lakin Osui bana ihanet mi ediyordu ? Cezası: İdam

"Ryuu Tatsu. Seni lanet yaratık bir kez olsun doğru zamanda ortaya çıksan !" İçimde öldürme iç güdüsü artıyordu. Öldürme iç güdüsünü tetikleyen bir şey vardı. O korku idi. Korku beni ayakta tutan ve onları öldüren en temel silah olmuş, olacaktı. Bir kez güldüm. "Hey sana bir şey söyleyeceğim. Ya av olacaksın, ya da avcı. Ama asla avı avcıya götüren köpek olmayacaksın !" Cesaretimi toplamaya başlamıştım. Konuşmanın varacağı noktaya göre kararımı uygulayacak ve ya vazgeçecektim.

Out: Ryuu Tatsu = Ejderha
İmza : 
ResimResim
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Genjutsu

Beceriler
Tantou Kullanımı 3

Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Taiyou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 22 Eyl 2014, 21:42

Osui elindeki bok parçası ile kendini kaybetmiş bir şekilde Taiyou’ya doğru ilerlemekte. Taiyou ise boku, ete kemiğe bürünmüş bir yaratık olarak görmüş olmasından dolayı, üstelik bu yaratığın çok yakından tanıdığı biri olmasından dolayı hareketsiz bir şekilde durmakta. Bu esnada Taiyou boka karşı cümlelerini ardı arkasına sıralıyor. Bok ise bir ejderha görünümü almış sıfatıyla Taiyou’ya boş boş bakıyor. En sonunda şekli giderek büyürken “Av, avcı ve köpek ilişkisi ha? Peki ya ejderha?” diyor ve büyük bir kahkaha atmaya başlıyor. Hemen ardından ise “Av da avcı da köpek de benim için böcektir sadece. Ben hükmedenim! Gökyüzünün koruyucusu, yeryüzünün şeytanı! Sen kimsin peki?” diyor kudretli bir ses tonu ile. Ancak sorduğu soruyu yine kendi cevaplıyor bok parçası: “Hiçbir şey!”

Taiyou’nun gözünde bok parçası giderek Osui’nin vücudunu kaplamaya başlıyor. Her bir hücresine kadar Osui’yi esir alana kadar bunu sürdürüyor. Osui tamamen bu bok ile kaplandığında ise, kafası bir ejderhayı andıran insan ortaya çıkıyor. Yeni bedeni sayesinde mutlu görünen bok “Artık benim zamanım ufaklık! Senin gibi hiçlerin içinde yok olup gitmek niyetinde değilim! Gel de beni durdur!” diye haykırıyor ve iki kolunu da iki yana açarak Taiyou’ya meydan okuyor!

Osui ise Taiyou’nun yaşadıklarından bihaber boku ile mutlu zamanlar geçiriyor. Bok ile ne yapacağını henüz bilemese de Taiyou’ya karşı ilerlemesini sürdürüyor.

Bu turda Taiyou ejderhaya ve dolayısıyla Osui’ye saldırmak zorunda. Osui her ne kadar RP’sinin son kısmında boku Taiyou’ya sürmeyi düşünmüş olsa da, GM mesajında belirtildiği üzere hamle alması mümkün değil ve bu yüzden bu düşüncesi iptal. Sadece bokla oynamakta ve Taiyou’ya doğru yürümekte. Hepsi bu, ekstra bir hamle veya düşünce hala yapamaz.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 23 Eyl 2014, 18:31

Kararsız ve sinirli bir şekilde yumruğunu sıkıyordu. Ne zaman sinirli olursa kararsız oluyordu. Osui'yi nasıl kurtaracağını bilmiyordu. Öldürmezse ölecekti. Saldırmazsa saldıracaktı. Şansın varken oyunu bitirmezsen sonu pek iç açıcı sonlanmayabilir. Osui ölmemeliydi. lakin şuan yaşadığından bile emin değilken bunu düşünmek çok aptalca geliyor. Saldırmalıydım, saldıracaktım ! Her şeyimle dövüşecek ve arkadaşımı benden alan şeyi bir kez daha mağlup edecektim. Git gide Osui'nin vücudunu kaplamıştı. Acı çekiyor olmalıydı. Acısını dindirmeli ve ona hak ettiği gibi bir ölüm sunmalıydım. Sakin bir şekilde düşünürsem belki de onu kurtarabilirdim. Lakin çok geç. Geri getirdiğim kişinin o olacağından bile emin değilken bunu yapmak ... Çaresiz bir durumdaydım. Osui onun yüzünden benimde ölmemi istemezdi. Öyleyse öncelik kendimi korumaktı. Kendini bile koruyamayan biri nasıl olur da diğer insanları korur ? Şaka gibi. Bu gibi durumlarda gülünecek kadar komik olmasa da ...

"Osui üzgünüm." bu sözler dökülmüştü ağzından Tora mührünü yaparken. "Gouryuuka no Jutsu"

Daha fazla yazamayacam :cry: :cry: Üzgünüm eski dostum.
İmza : 
ResimResim
Katon
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Genjutsu

Beceriler
Tantou Kullanımı 3

Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Taiyou

Mesajgönderen Darai Osui tarih 24 Eyl 2014, 21:19

Kakayı eline aldıktan sonra başka hiç bir şey düşünmeiyordu Osui. Onun elinde olmasından, elinden eline geçirmekten özellikle de insanların ona o halde bakınca gördükleri manzaradan dolayı verdikleri tepkiden çok hoşlanıyordu. Güya kakayı Bakuhatsu'nun üzerine sürecekti ama kaka elindeyken Ne yapacağını bimez halde sadece kakayla uğraşıyordu.

Normal zamanda eline böyle bir fırsat geçmezdi. O kakasını hep tuvalete yapıyordu doğal olarak herkes gibi. Her ne kadar sifonu çekmeden önce yaptığı işle gurur duymak için bir bakış atsa da böyle eline alıp oynama fırsatı çok geçmiyordu. Hele de annesi evdeyse kadıncağız tuvaletin başında nöbet tutuyordu Osui bir yaramazlık yapmasın diye. Heleki Bunun gibi şekli ve rengi düzgün bir kakayla oynama fırsatı birdaha ele ne zamaan geçerdi kim bilir.

Kakayla oynarken zaten her daim kapkara olan tırnaklarına birde kaka girmişti. elindeki kakayı vıcık vıcık yaparken Bakuhatsunun değişen yüzünü görebiliyordu. Bu onaoynarken daha büyük bir şevk veriyordu. Elinden akan parçacıkların yere damlaması bile keyif veriyordu Osui'ye. Daha doğrusu o parçacıkları birinin görüp de iğrenme ihtimali ve iğrenirkenki yüz ifadesiydi ona keyif veren.

out: bekletme sebebimi gm'ye söylemiştim zaten bekleyenlere teşekkür ediyorum
Resim

Resim

Resim

Resim

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 25 Eyl 2014, 09:11

Osui her şeyden habersiz, bok ile oynamaya devam ederken Taiyou da kendini tamamen kaybetmiş bir şekilde karşısında duran ejderha-insan hybridini yok etmeyi aklına koyuyor. Bunun içinde el mühürlerini tamamlayıp, derin bir nefes aldıktan sonra "Goukakyuu no Jutsu!" diye mırıldanıyor. Oluşturduğu koca alev topu bir anda Osui'nin üstüne gelirken, ejderha "Bir ejderhaya ateşle mi saldıracaksın? Gerçekten komik!" diyor kahkahalara atarken. Osui dikkatini boktan ayırıp üstüne gelen ateş topunu gördüğünde ise onun için her şey geç oluyor! Tüm yakıcılığı ile alev topuna hedef olan Osui'nin kıyafetleri yanmaya başlarken, Osui de geriye doğru savruluyor. Ateş topu yok olup giderken, Osui'nin vücudunun ön kısmı tamamen yanıyor ve kendisini yerde buluyor. Aldığı bu ciddi darbe ile yerden kalkamayan Osui ne dönüp bittiğini düşünemeyecek kadar acı çekiyor. Vücudunun ön kısmında, suratı dahil olacak şekilde, büyük bir acı içinde kalıyor.

Tekniğinin arkadaşı üzerindeki etkisini gören Taiyou, ejderhayı yendiğini düşünüyor. Çünkü artık görebildiği tek şey Osui'nin yanık vücudu oluyor. Onun yerinden kalkamadığını görmesi galibiyetine işaret ediyor, ancak arkadaşının bu duruma düşmesinin tek sorumlusunun da kendisi olduğunu biliyor. Tüm bunların yanında görevin bu noktalara gelmiş olması ayrı bir sorun yaratıyor kafasında.

Genel: Osui büyük bir acının içinde olsa da ayağa kalkıp, kendini zorlayarak bile olsa yürüyebilir. Fakat bu yürümesinin uzun vadeli olmayacağı kesin. Yanıkları oldukça fazla ve hatta kokusu mide bulandıracak cinsten. Osui ve Taiyou arasında ise birkaç metrelik mesafe bulunmakta.

Out: Taiyou, RP'nde Gouryuuka no Jutsu yapacağını söylemişsin, ama Gouryuuka no Jutsu imza formunda yer almıyor. Bu yüzden bu defaya mahsus olmak üzere bunun sevhen yapılan bir yanlışlık olarak görüyor ve imza formunda yer alan Goukakyuu no Jutsu'yu kullandığını varsayıyorum. Ancak bundan sonra tur ve konularda bu tarz hatalar sonucunda turun iptal olacaktır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir