gönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 20 Eyl 2014, 22:07
Darai'nin kafasına attığım sert ve "Bok mu var lan orada !" der gibi giden yumruğum onun insani duygularını harekete geçirecek ve ilerle komutuyla geri dön komutu arasındaki farkı belli ederek onu durduracaktı. Osui hiç fark etmemiş gibiydi, hiç bir şey olmamış gibi devam ediyordu. Ona suikast düzenleseler bile fark etmezdi. O yine sucuğa ilerlerdi. Sucuğun üzerinde bok vardı çünkü. Bok onun vazgeçilmeziydi. En büyük şaheserlerinin yapı taşıydı. İlk tanıştığımız sırada aramızda küçük bir diyalog geçmişti. Bahçede pek görülmeyecek bir yerde sıçıp, yaptığı şeyle gurur duyuyordu. Bende yine gördüklerimden ötürü sinirli sinirli, deliye dönmüş bir şekilde ilerliyordum. Osui'ye yaklaşıp sordum. "O nedir Osui-san ?" Osui saçma gülüşü ile cevap vermişti. "İnsan dışkısı bu. En değerli şey. Bok bu bok !" Biraz komik ve gülünç görünüyordu o an. Dalga geçmesem olmazdı. İçimde kalırdı. Patlardım, ölsem bile o sözleri söylemek için hortlar gider onu bulur ve söylerdim. "Bok mu ? Bok mu o ? O bok değil bence, bildiğin eli kolu var. Kavga çıksa abimiz diye çağırırız. O ne lan öyle !"
Bu sırada kaçan birini gördüm. Benjiro idi bu. Gerçi ilk kez böyle bir şeye tanık olduğumda bende kaçmıştım. "HıAhOnelan !" Kesinlikle bu kalıbı kullanmıştır. Bende ona benzer bir kalıp kullanmıştım. Bu esnada kafamı Osui'ye çeviriyordum. O esnada çevirmekten vazgeçmem gerektiğini düşündüm. Geç kalmıştım. Çok geç. Kaçmalıydım. Kaçamazdım bana yetişirdi. Görünmez olmalıydım. Görünmez, görünmez, görünmez ! O iğrenç şeyi bir elinden diğerine atıyordu. Sanki bir basketbol topuyla oynuyor gibi. Gerçekten çok ama ok iğrenç bir görüntüydü. Kör adamın gözleri açılsa tekrar kapanması için dua eder. O kadar kötü, o kadar pis .... Iğhy demek az kalır. İyoğhehyeyıh , dedirtir bu çocuk adama ! Birde gülüyordu. Mutlu görünüyordu. İnsanlar genellikle kendilerini sevindiren bir olay olunca ya da hediye benzeri bir şey alınca bu kadar mutlu olurlardı. Tanrı Osui'ye oynaması için bir bok parçası hediye etmiş ve o da bu bok parçasını bana atarak oynayacak. Birazdan kafasını oynatmaya başlayacak ve bana hiç hoşuma gitmeyeceğini düşüneceğim o "Gel gel sarışınız gel ..." anlamındaki bakışları atacaktı. Hareket etmeye başlamıştı bile ! Hayvanlar boşaltım yaptıktan sonra üstünü örtüp oradan seri ve sessiz adımlarla uzaklaşırlar. Ardından çalıda pusu kurmuş Osui seri ve sessiz adımlarıyla ilerler ve toprağı biçimsiz çıplak ellerini kullanarak kazar. Hazineyi bulunca da akla gelebilecek en kötü şekilde onunla oynar,havaya atar, parçalara böler ...
Ayaklanmış ve yaklaşıyordu. Ne yapacağımı bilmiyordum. Bir elindekine bakıyordum, birde kendisine. Elleriyle boku ısıtmış olmalıydı. Yerlere damlıyordu. Ayni bir kurdun sevimli,şeker bir koyuna yaklaşırken alt çenesinden akıttığı gibi. Bok şekilleniyordu. Bu bir insan suratıydı. Değişiyor ve korkutucu bir hale geliyordu.Bunu Osui mi yapıyordu. O korkunç bakışlarla bana yaklaştığına göre o yapıyor olmalıydı. Gözleri korkunç bir hale geçiyordu. Acaba bu ... Acaba bu o muydu ? Karanlık ve saf ölüm. İnsan çığlıklarını ve ceset parçalarını görebiliyordum gözlerinde. Şeytanın şekil bulmuş hali... Bir hayvan kafasına dönüşüyordu ... yada bir ejderha ! O geliyordu. Tekrar ve tekrar ... Döngü devam ediyor ve iki taraftan biri kesinlikle zarar görüyordu. Doğanın kanunu bu. Ya ölürsün yada öldürürsün ! Kanla yaşa kanla öl. Ardından konuşmaya başlamıştı. Bu sesi biliyorum. Kafamın içindeki ses... Bu gözleri biliyorum şeyanın gözleri... Lakin Osui bana ihanet mi ediyordu ? Cezası: İdam
"Ryuu Tatsu. Seni lanet yaratık bir kez olsun doğru zamanda ortaya çıksan !" İçimde öldürme iç güdüsü artıyordu. Öldürme iç güdüsünü tetikleyen bir şey vardı. O korku idi. Korku beni ayakta tutan ve onları öldüren en temel silah olmuş, olacaktı. Bir kez güldüm. "Hey sana bir şey söyleyeceğim. Ya av olacaksın, ya da avcı. Ama asla avı avcıya götüren köpek olmayacaksın !" Cesaretimi toplamaya başlamıştım. Konuşmanın varacağı noktaya göre kararımı uygulayacak ve ya vazgeçecektim.
Out: Ryuu Tatsu = Ejderha
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge
Beceriler
Tantou Kullanımı 3