gönderen GM - Naruto tarih 25 Eyl 2014, 08:55
Adamlara esas suçluların onlar olduğunu söylemen ve ardından alın bantlarını ve ekipmanları istemen birden ikisinin de gözlerinin büyümesine neden oluyor. Korku içinde olan adamların kaşları çatılmaya başlarken seninle konuşmuş olan adam sesindeki ağlaklığı biraz dindirirken "Biz mi öldürdük?" diyor şaşkınlık içeren bir şekilde. Hemen ardından ise biraz daha kendisini toplamaya çalışırken "Ağzınızdan çıkanlar yalandan başka bir şey değil! Olay anlattığım şekilde oldu, anladınız mı? Şimdi siz burada bizi suçlu ilan ederken, kim bilir gerçek suçlular ne yapıyor!? Eğer bir shinobiysen bana inanmalısın, çünkü korkak olabilirim ama bir shinobiye yalan söyleyecek kadar alçak bir insan değilim!" diyor. Bunun ardından kendini tamamen toparlayan adam çantayı önüne doğru atıyor ve alın bandını çıkarıyor. Daha sonra ise ekipmanlarını çıkarıyor ve bunları da yere atıyor. Alın bandını sana uzatırken "Bunu alabilirsin, ne de olsa sözüne güven duyulmayan bir shinobinin shinobi olmasının anlamı yoktur." diyor. Bu sırada kafasını arkadaşına çeviren adam "Fuuta,sen de çıkar." diyor kati bir ses tonuyla. Hala ağlamakta olan diğer adam da aynı şeyleri titreyerek yaparken, bu sefer seninle konuşan adamın sinirli bakışları ile yüzleşiyorsun. İki shinobi de hemen önünde alın bantlarını sana uzatmış bir şekilde bekliyorlar.
Out: Olay kurgusunu da anlatmanı istemiştim senden ve RP'ni bu şekilde editlemen gerektiğini söylemiştim. Bu defaya mahsus bunu yapmadığın için pasiflik,vs. bir yaptırım uygulamıyorum, ancak bundan sonra GM mesajında belirtilen hususlar yerine gelmediğinde pasiflik uygulayacağım. Bu durum bundan sonra açılacak konular için de geçerlidir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.