Irkçıyız Nolacak ?

Moderatör: Game Master

Irkçıyız Nolacak ?

Mesajgönderen Ronin Shirou tarih 10 Eyl 2014, 21:59

“Biz Amegakure’liyiz ! Çimenlerde koşturan Kusagakure’liler gibi, birbirine taş atan Ishigakure’liler gibi değiliz ! Biz yağmuru izler, düşmanımızı keseriz !” –Ronin Klanı Kurucusu

Atalarımdan aldığım terbiye belli ! Ishi’liyi, Kusa’lıyı, yok bilmem Konoha’lıyı, özellikle de Kumo gavurlarını keser atarım toprağımdan ! Bu topraklara karışan, bana, benden önce Ronin Klanı’na karışmış demektir ! Bir takım soysuz tarafından alınamaz bu topraklar ! Yağmur akan kanlarımızı temsil eder ! Bu topraklar kolay alınmadı. Dünyada üstün ırk yok gibi barışçıl yalanlar ancak soysuzların kendini dünyaya kabul ettirme yollarından biridir. Bu yıllardır böyle idi, böyle devam edecek. Tek bir üstün ırk vardır ki, yağmuru izleyen, kayaların çimenlerin tozunu attıranlardır. Ame’lilerdir. Demir Ülkesi’nde olanlara da Ame’li derim ben. Onları kanımdan sayarım o başka. Ancak onların dışında bir gavur gelsin yanıma, laf etsin kanıma, sıçarım ağzına ! Bana ağzını bozacak ise soysuzlar, görsünler gücümüzü. Umarım başlarımızdakiler de başka devletler ile ittifak kurma durumuna girmez. Biz konseyden uzak kaldık, hep öyle kalacağız !

Umarım ki gün gelir savaşırım o soysuzlara, ha kaçak shinobilere gelelim. Onların da benim için bir farkı yoktur diğer gavurlardan. Bu güzel ülkeyi, bu güzel köyü bırakıp gidiyorsa, kendisini öldürürüm sessizce. İhanet eden gavurdan da düşmüştür ! Bunların doğumu israf israf ! Şimdi ağzımı bozacağım, aileme saygısızlık olacak. Bir tanesini görsem kükreyeceğim de, o şansı bulmak zor. Bu topraklara adım atabilecekler mi ki o soysuz israflar ? Benim şanlı ANBU askerlerim izin verecek mi bu toprakların elden gitmesine ? De get oradan ! Ah, keşke şanlı shinobilerimiz daha da güçlense, daha da büyüsek, tüm dünyayı kendi toprağımız yapsak. Cennet olurdu cennet ! Gezerdim tüm dünyada sorunsuz bir şekilde. Kendi soyumdan olanların yüzünü göre göre, cennetlik. Kızları da tavlardık ulan ! Ne güzel olurdu.. Neyse, o kolay iş. Bir ıslık çalsam toplarım hepsini etrafımda. Zaten Ame’linin Ame’liden başka dostu, aşkı, görüştüğü olmamalı.

Hala ülkeler birleşsin, dünya devleti kurulsun diyen şerefsiz hümanistler varsa onları da keseceğiz elbet. Soyumu karıştırarak şanımı mı azaltayım yahu ? Mantığa bak. Şu sıralar keşke savaş çıksa da diyemiyoruz. Biraz güçlenmek lazım. Kuru kuru savaşa mı gidilir ? Ölüm fermanı yaz deseler yazarım hepsine, ama bu halimle çok zor. İstediğim eğitimi bir alayım, her şey tamamlandıktan sonra o iş de hallolur elbet. İşte hümanistler de aynı.. Neymiş efendim üstün ırk yok insanlar eşit falan filan.. Neyse. Irkçıyız ne olacak ?
Resim
Künye
İsim:Ronin Shirou
Element:Katon
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü:4 - Orta-Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP:72

Güç:5
Çeviklik:6
Kondisyon:4
Potansiyel:5