gönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 28 Mar 2015, 19:26
Üst üste gelen bu talihsizlikler Bakuhatsu çocuğunun gözünü epey bir korkutmuşa benziyordu. Sessiz bir şekilde durması, yemeden içmeden kesilmesi ve insan arasına karışmaması buna bir numaralı örnek olabilir. Mantıksal bir temele dayanmayan Matsuoka-sama inancı "Her batılda bir gerçeklik vardır." sözünü doğruluyor gibiydi. Çünkü ne kadar red etse de Bakuhatsu bir ... bir ... her neyse anladınız işte. O lanetlenmişti. Bu lanetten nasıl kurtalacağını, nasıl eski haline, eski güzel hayatına döneceğini bilmiyordu. Bu lanet onu içten içten öldürüyordu. Sadece hayatını değil, ruhunu da etkileyen büyük bir belaydı. Bu belanın adı ise "Matsuoka'nın Laneti" !
Bakuhatsu eline on kadar yapraklı bir çiçek almış yapraklarını koparıyor ve Matsuoka'nın lanetinden kurtulacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulamayacaksın diye sayıyor. İlk olarak Matsuoka'nın lanetinden kurtulamayacaksın diyordu ki sonunda Matsuoka'nın lanetinden kurtulacaksın çıksın. "Matsuoka'nın lanetinden kurtulamayacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulamayacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulamayacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulamayacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulamayacaksın, Matsuoka'nın lanetinden kurtulacaksın ! İşte budur. Matsuoka'nın lanetinden kurtulacağım. Pof, yani öyle umuyorum." Ardından oturduğu yerden kalktı ve biraz gezinmek üzere köy meydanına geri gitti.
Gittiğinde Matsuoka'nın kalıntıları hala duruyordu. Onu iyileştirmeye çalışan birkaç medikal ninja vardı. Etrafında birkaç çocuk vardı ve ağlıyorlardı."Matsuoka sana bunu kim yaptı, üğüğüğ !" Etrafında bir yaşlı adam vardı. "Matsuoka daha anlatacak çok hikayem var !" Etrafında genç bir kadın vardı. "Matsuoka evliliğim hakkında bana tavsiye verecektin. Neden konuşmuyorsun şimdi ?" diye ağlayan bir sürü insan görüyordu gözlerim. Bir shinobi onları uzaklaştırmaya çalışıyordu. "Onu iyileştireceğiz. Biraz daha sakin olun lütfen. Birkaç güne eski haline dönecek !" diyordu. Bir dakika bir dakika ! Kelimeleri inceleyelim. -Onu iyileştireceğiz- büyük ihtimalle Matsuoka'dan bahsediyor. - Biraz daha sakin olun lütfen- bu ise durumunun pek kötü olmadığı anlamına geliyor. -Birkaç güne eski haline dönecek- burada ise düzeleceğini söylüyor. Yuppi, lanetten kurtulacağım. Sadece iyileşme süresini hızlandırmam gerekiyor gibi. Hemen ayağa kalktım ve birkaç medikal ninja bulmak için koşmaya başladım. İlk adımımda bir muz kabuğuna basıp, yere yüz üstü kapaklandım ...
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge
Beceriler
Tantou Kullanımı 3