Yeni Fırsatlar

Moderatör: Game Master

Re: Yeni Fırsatlar

Mesajgönderen Bakuhatsu Hattori tarih 27 Şub 2015, 21:07

Gerçekten çok uzun bit arama isi olmuş çıkmıştı. Hangi deliğe girdi ise bulunması oldukça zor olacak gibi duruyordu. Ayrıca bu lanet kasaba insanın moralini bozmaya devam ediyordu. Galiba onu dışarı çekmenin tek yolu küçük bir saldırıdan geçiyordu. Ayrıca güvenlikler çoktan kendilerinden geçmişlerdi. Biraz aksiyon oldukça iyi olacaktı ve bu aynı düşüncede kuzenin aklına yatmış gibi duruyordu. Sadece küçük bir Genjutsu tekniği ile giriş yapmak gerekiyordu. Ancak bu girişi benden baska yapacak biri ortada görünmüyordu. O yüzden en iyi oyunculuğum ile bütün dikkatleri üstüme çekmem gerekiyordu. Her aktörün amaçı olduğu gibi benimde tek amacım seyirciyi mutlu etmek ve onların isteği oyunu sergilemekti.

Bu yüzden görüş açısının en iyi olduğu yere çıkıp halka seslene çektim. Aynen her zaman olmak istediğim bir yönetici gibi.”Herkes bir kaç dakikalığına beni dinleyip bu süre içinde gözlerimi bakabilirim? Size küçük bir şey diyeçegim.” diyecektim. Bu sırada bana bakanları isareyetleyecek ve hepsini Kokuangyou no Jutsu tekniğini altına almadan son sözlerimi söyleyecektim. “Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız.” Oldukça güzel bir bitiş cümlesi olacaktı.

Bundan sonrasını kuzene bırakaçaktım. Artık napacagını o iyi birirdi. Artık sahneyi terk etmenin yazamı germisti. Sadece gerçek aktörü izlemeye koyulmak kalmıstı bize.
Resim

Künye
İsim: Bakuhatsu Hattori
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP:0

Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 3
Potansiyel: 4
Varlık: 8
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler:
Insomnia:
Deprem olayınından sonra bir daha asla rahat uyku uyuma sansı olamamıştı. Her zaman olay ile ilgili bir şey göreceği korkusu ile uyumamaktadır. Bir süre sonra bu bir takındı haline gelmiştir.

Kötü İmgeler ve Görüntüler:
Her uyuduğunda Kardeşlerini,annesini ve babasını rüyasında görür özelliklede maden kazaşını sıklık ile görür olmuştur. Bu yüzden her zaman uyumaktan korkar olmuştur.

Ninjutsu
Daitoppa

Taijutsu
-

Genjutsu
Taroubo A Rank
Kuroshiki
Kokuangyou no Jutsu

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Resim
Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Hattori

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 03 Mar 2015, 23:01

Kapalı konu
Ben RP'lerde ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım, telepati falan. Daha anlaşılır, düzgün, ve uzun bir biçimde bu turu tekrarlarsanız sevinirim. Eski RP'leri editlemeyin, yeni mesaj atın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 07 Mar 2015, 12:21

1. Pasiflik uyarısı.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 07 Mar 2015, 20:43

Her zaman kuş olmak istemişimdir. Gökyüzünden insanları izlemek ve sevmediklerinin kafasını pislemek çok eğlenceli olsa gerek. Sen hep ordasındır. Lakin kimse seni fark etmez, görmez, ayırt edemez. Hani hiçliğin ne olduğu bilirsin, hissedersin ama göremezsin, bulamazsın ya. Aynen öyle olmalıydım. Belki de olabilirim ha, hayallerimi gerçekleştirmek için hala zamanım var. Hiçbir şey için geç değil. Sadece zaman gerekiyor. Evet evet, bunu yapacağım. İnsanlara yukarıdan bakacağım. İnsanlara yukarıdan bakma projesinin ilk adımı ise güçlenmekten geçiyor. Yoğun bir tempo ile çalışmalıyım. Çevik bir vücut, güçlü yumruklar ve esnek bir zekaya ihtiyacım. Asla pes etmemem gerekiyor. Asla, asla dememem gerekiyor. Yüzde yüz şansım olmadan bir işe girmemem gerekiyor. Şans zarımın tüm sayılarının altı olması gerekiyor. Beşlere luzum yok. Hem koruyucu, hem çıkarcı olmam gerekiyor. Bunların bir bölümünü bu kadın sağlayacaktır. Dahası bir ordu gerekiyor. Eğitimli bir shinobi ordusu. Ordu güçtür. Bir orduyu yönetmek ve savaşa götürmek için önce kendimi geliştirmem lazım. Güvenini kazanmadan onları yönetemem. Dahası yönetmeme izin vermezler. Bide bu askerlerin gideri var. O yüzden ismi bilindik güçlü biri olmam lazım. Yoksa besin kaynağı da sağlayamam. Her şeyin önünde bir Ayuri Chinen adında bir kadın duruyor. Şuan benden çok ok daha iyi durumda olan bir kadın. Bu kadının bir ordusu var. Demek ki gücüyle kendini kanıtlamış ki orduyu yönetebiliyor. Sayısı az yada çok ama onları doyurabiliyor. Eğer doyuramıyor olsaydı şehirde bir yerde fark ederdik. Adı duyulmuş ki bizim gibi bir ikili onu arıyor, Daichou'ya meydan okuyabiliyor. Hehe, Ayuri ... Hepsini senden sömürmeye geliyorum. Seni o tahttan edeceğim. Lakin önce beni geliştirmen lazım. Şuanki gücümle ancak bir sineği tahtından ederim. Bana güç ver !

Uzun zamandır geziyorum lakin hala onu göremiyorum. Ha Ayuri, neredesin ha ? Hani delikten çıkacağını gerçekten çok merak ediyorum. İçimden bir ses şehrin altından iş yapıyorsun diyor ama bir sıçan kadar korkak değilsin. Bunu hissedebiliyorum. Daicho'ya meydan oku, sonrada git toprağa saklan. Bu zaten Daichou'nun üstünlüğünü kabul etmektir. Böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Sürekli harekat halinde de olmamalı. Yoksa fark ederdik. Toplu halde gezen bir shinobi grubunu fark etmemiz için işaret fişeğine ihtiyaçları yok. Son derece sakin, sinek uçsa sesi duyulacak kadar sessiz. Nöbet tutan elemanlar bile sıkılmış. Biz yanlış geldik herhalde, lanetli kasaba gibi bir yer burası. Eğlenceden yoksun, kendini çalışmaya adamış insanlarla dolu. Emekliliğimde buraya gelebilirim. Dar sokaklar... Birbirleriyle yan yana dükkanlar ve evlerle dolu. İnsanların günlük yaşamları iş-yemek-uyku şeklinde.

Bir sürü kervan kervansaraylara gelip gelip gidiyorlar. Hatta az önce, yağmur ülkesinden de bir tane gelen olmuş. Demek ortam sıkıcı, eğlence yok ve herkesin yaşamı iş-yemek-uyku şeklinde. Öyleyse patlatacağım buraları. Ayuri çıkana kadar durmayacağım. Eğer ben onu bulamıyorsam o beni bulacak. Bir şekilde buluşmamız gerekiyor. By kadar sakin dolaşmak yeter. İşlerimizin biraz hız kazanması, hızlanması gerekiyor. Şapkamı düzeltip kuzene şunları söyleyecektim. "Sence de bu kadar boşa kürek salladığımız yetmedi mi ? Seni bilmeme ama benim yine boşa harcayacak bir saniyem bile yok. Ayuri bizi duyamıyor. Biraz gürültü yapmalıyız ki bizi duyabilsin. Biz onu bulamıyorsak o bizi bulsun. Anlayacağın ışıkları üstüne çekip bu halkı genjutsunla okşamanı istiyorum. Öyle bir okşa ki bir tanesi bile benim saldırılarımdan kaçamasın. Anladıysan dikkatlerini üzerine çek kuzen." Hattori onları genjutsuya yakaladığı zaman bende "Goukakyuu no Jutsu" ile patlatacaktım. Ardından da bağıracaktım tüm gücümle "Ayuri Chinen ! Ne olursa olsun, ölüm beni alana dek bekleyeceğim. Bizi bul !"
İmza : 
ResimResim
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge

Beceriler
Tantou Kullanımı 3

Ekipmanlar : Tantou, 3. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Taiyou

Mesajgönderen Bakuhatsu Hattori tarih 09 Mar 2015, 21:55

Genç iken insanın kanı daha hızlı akarmış. Bir çok kisi hep böyle derler. Bir ara benim eski bir dostum Dikkat gençlik su gibidir. Geçtimi daha bulamazsınız yaşamayı deyip dururdu. Galiba artık onu daha iyi anlıyorum. Genç yasta yaslanmadan bir çok şey başarmak istiyordum.. Ayrıca bu dünyada pek uzun kalacak gibi bir durumumda yoktu. Bu yüzden zaman kaybetmeden hızlı bir sekilde yapılması gerekenleri yapmak gerekiyordu. Fakat bu kadını bulma isi epey zaman almıştı. Bu yüzden bir gün kaybedecektik. Belki bir gün bir çok kisi için önemsizdi. Fakat benim için hedeflerimi bir gün aksatmak ve hayatta bir gün kaybetmekti. Böyle düsününçe kendimi yaslı bir adam gibi hisetmistim. Fakat lanet olası kadını bulamazsak kendimi biraz daha yaslanmış hissedecektim. Bu kadını bulmamın en büyük amacı biraz aksiyondu

Fakat yolda kedi arayan adamlara dönmüştük. Artık kediyi ne diye arıyorsak. O daha saçma bir düsünçe tarzı olmuştu. Galiba bu kadar yürümek beynime oksijen gitmesini engellemişti. Yavastan bir köseye oturup dinlenmek oldukça iyi olacaktı. Söyle biraz etrafa bakınca Dünya yaşamak için tehlikeli bir yer; kötülük yapanlar yüzünden değil, durup seyreden ve onlara ses çıkarmayanlar yüzünden. Fakat buna son vermekte bize düşüyordu. Fakat en büyük korkum bir gün o şerefsizler gibi bir adam olmaktı. Fakat bunu görmek için halen önümde epey uzun bir yol vardı.

Şimdilik o kadını bulmak gerekiyordu bu yolu geçip ilerisini görmek için. Bu kadar aradan sonra kuzenin yanına dönmüştüm. Fakat onunda eli boş çıkmıştı. Ayrıca onunda kafası benim kadar atmıştı. Galiba bu oldukça iyi olmuştu. Hiç değilse kötü bir plan ile ortalığı yok edebilirdik. Ayrıca akla yatan bir plandı bende bir kaç aydır nerede ise hiç genjutsu kullanmamıştım. Oldukça iyi bir açılış turu olacaktı.

Herkesin rahatça görebileceği bir gere geçip.” Beyler-Bayanlar ben hepinizi kutsuyorum.” diyip tekniği yapacaktım. Tabikide en sevdiğim teknik Kokuangyou no Jutsu yapacaktım. İlk önce konuştuktan sonra bana bakan herkes ile göz teması kuracaktım. Temastan sonra tekniği harekete geçirecektim. Artık çık lanet kadın yeter diye bağırmak istiyordum. Ama onu kuzen yapacakmış gibi duruyordu.
Resim

Künye
İsim: Bakuhatsu Hattori
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP:0

Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 3
Potansiyel: 4
Varlık: 8
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler:
Insomnia:
Deprem olayınından sonra bir daha asla rahat uyku uyuma sansı olamamıştı. Her zaman olay ile ilgili bir şey göreceği korkusu ile uyumamaktadır. Bir süre sonra bu bir takındı haline gelmiştir.

Kötü İmgeler ve Görüntüler:
Her uyuduğunda Kardeşlerini,annesini ve babasını rüyasında görür özelliklede maden kazaşını sıklık ile görür olmuştur. Bu yüzden her zaman uyumaktan korkar olmuştur.

Ninjutsu
Daitoppa

Taijutsu
-

Genjutsu
Taroubo A Rank
Kuroshiki
Kokuangyou no Jutsu

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Resim
Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Hattori

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 20 Mar 2015, 13:41

Buradan alalım sizleri;

viewtopic.php?f=62&p=4801#p4801
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir