Sapıklık değil iyi niyet bu!

Moderatör: Game Master

Sapıklık değil iyi niyet bu!

Mesajgönderen Fuwa Arikunkiri tarih 16 Mar 2015, 18:02

Amegakure, sürekli yağmurlu bir köy. Ve bendeniz Ariki ise şemsiyesi olmayan bayanlara göz dikmiş bir yardım severim (!) Zor durumda kalmış gözümün dikildiği özel bayanlara yardım etmekte kusur etmem. Ancak bazen benim de anlayamadığım durumlar oluyor. Köy meydanında hava sürekli böyle iken neden bir insan bu koşullara hazırlıksız çıkar ki? Kahramana mı ihtiyaç duyar? Yoksa sahtekar olarak mı insanları dolandırmaya çalışır? Benim işim her ne kadar yada kişiliğim bu işin sapık olan tarafına yatkın olsa da - ki evet olması gerekenin en iyisi bu! - bunları tespit edip halletmeye çalışmak benim içinde bir vazifedir. Sakın yanlış anlamayın. Kahraman olmak değil derdim! Duygularımla oynanıyor, anlıyor musunuz? Anlayamazsınız...

Hayvanlar yada zorda kalmış küçük çocuklara da yardım etmek gerek. Her ne kadar kendimde bir çocuk sayılıyor olsam da benden daha küçük çocuklar var. Özellikle kediler! Kedilere yardım etmek ve kurtarmak benim için onur meselesi. Ama bu yağmurlu havada bu kadar aksiyonu bir arada nerede bulabilirim ki? Tabi ki, köy meydanında! :twisted:

Belki işe yarar bir kaç meme pardon kadın kurtarırım yada yardımcı olurum. Hiç belli olmaz. Şu son olan olaylardan sonra köyün ortamı iyice değişti. Kimin nelere göz diktiğini bilemiyorsun. Öğrenme vakti! Şimdi sıra , köy meydanına yürümekte!

Köy meydanına vardığında fırtınanın bastırdığını fark etmiştim. Ancak buralarda yapılacak bir kaç şey olmalıydı. En azından bir şeyler içmek için bir yer. Belki orada ilginç şeyler yaşarım. Zaten karnımda aç. Yemek yemek için bir lokantaya girer ve otururum. Bu sırada etrafımı izlerim. İlginç bir şeyler vardı burada. Millet sarhoştu! Masaya yumruğumu vurup " İçki! " diye bağırmıştım. İçki geldiğinde ise sandalyeme iyice yaslanıp olanları seyretmekteydim. Hava ise hala kötüydü. Biraz içtikten ve yemek yedikten sonra bir şeylere başlayabilirdim.
İdealler, yıldızlar gibidir. Belki ulaşmak imkansızdır ama en karanlıkta yoluna ışık tutarlar...
Resim
Resim
Affet Cynic baba, okumadım o rehberleri.
Memeleri koruma başkanı!

İsim: Fuwa Arikunkiri
Element: Raiton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4/10 - Orta Gelirli

Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler:

Takıntılık
Koca memeli kadınların koca memelerinin güvende olup olmadığı konusunda etraftaki tüm gözleri onlara nasıl baktıklarına dair sezer. Yani, bütün memeler onunmuş gibi yaşar. Memelere sahip çıkak!

Ninjutsu:

-Raiton no Yoroi
-Tsuuten kyaku

Taijutsu:

-Juudaichi - B-Rank

Beceri Listesi:

-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar:

-
Kullanıcı avatarı
Fuwa Arikunkiri

Re: Sapıklık değil iyi niyet bu!

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 16 Mar 2015, 18:28

GM - Naruto yazdı:Birincisi, konuya GM'in girebileceği bir ortam olmalıdır. Yani, "Evimden çıktım yürüyorum, haydi GM sen de gel beraber yürüyelim" kafasında olan konulara girilmeyecektir.

GM'in gireceği bir durum olduğunda tekrar başvurursunuz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Fuwa Arikunkiri tarih 16 Mar 2015, 18:35

Bir şeyler içtikten sonra kırılan bardak sesleri ve çığlıklar ard arda geliyordu. Kulak kesilmiştim bir anda. Ayağa kalkıp bakıyordum ne oldu diye. Bir anda yerde yatan bir kadın gördüm. Darp edilmiş bir şekilde yerde yatıyordu. Üstüne doğru koşup başını elimin üstüne aldım.Kafasını kendime yaklaştırdım, hafif ayık gibi konuşabilecek gibiydi böyle gözlemlemiştim. " Onlar kimdi? Neden böyle yaptılar sana?" diye sormuştum

Alışacağız başkan kusura bakma, üzdüysek üzülelim bizde.
İdealler, yıldızlar gibidir. Belki ulaşmak imkansızdır ama en karanlıkta yoluna ışık tutarlar...
Resim
Resim
Affet Cynic baba, okumadım o rehberleri.
Memeleri koruma başkanı!

İsim: Fuwa Arikunkiri
Element: Raiton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4/10 - Orta Gelirli

Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler:

Takıntılık
Koca memeli kadınların koca memelerinin güvende olup olmadığı konusunda etraftaki tüm gözleri onlara nasıl baktıklarına dair sezer. Yani, bütün memeler onunmuş gibi yaşar. Memelere sahip çıkak!

Ninjutsu:

-Raiton no Yoroi
-Tsuuten kyaku

Taijutsu:

-Juudaichi - B-Rank

Beceri Listesi:

-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar:

-
Kullanıcı avatarı
Fuwa Arikunkiri

Mesajgönderen Cynic tarih 16 Mar 2015, 19:11

Birincisi, kafandan olay uydurman çok hoş bir şey değil, buna aykırı bir kuralımız yok, lâkin benim hiç sevmediğim bir durum. Zira bu da "Hadi GM bana bir hikâye yaz!"'a gidiyor.

İkincisi, kusura bakma, belki ağır olacak ama, 3-4 satır ile öylesine geçiştirilmiş ve anlamsız bir RP'yi ben bir küfür olarak algılarım. Lütfen, özen göster biraz. Sonuçta ben de bir kişiyim, robot değil.

Konuyu arşivliyorum. Hiç yaşanmadığı varsayılacaktır. Forum RP'lerini daha iyi kavradıktan ve bir kaç örnek konu okuduktan sonra tekrar konu açarsınız, üşenmeden oturur GM'lik yazarız bizde. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir