Hayvanlar yada zorda kalmış küçük çocuklara da yardım etmek gerek. Her ne kadar kendimde bir çocuk sayılıyor olsam da benden daha küçük çocuklar var. Özellikle kediler! Kedilere yardım etmek ve kurtarmak benim için onur meselesi. Ama bu yağmurlu havada bu kadar aksiyonu bir arada nerede bulabilirim ki? Tabi ki, köy meydanında!

Belki işe yarar bir kaç meme pardon kadın kurtarırım yada yardımcı olurum. Hiç belli olmaz. Şu son olan olaylardan sonra köyün ortamı iyice değişti. Kimin nelere göz diktiğini bilemiyorsun. Öğrenme vakti! Şimdi sıra , köy meydanına yürümekte!
Köy meydanına vardığında fırtınanın bastırdığını fark etmiştim. Ancak buralarda yapılacak bir kaç şey olmalıydı. En azından bir şeyler içmek için bir yer. Belki orada ilginç şeyler yaşarım. Zaten karnımda aç. Yemek yemek için bir lokantaya girer ve otururum. Bu sırada etrafımı izlerim. İlginç bir şeyler vardı burada. Millet sarhoştu! Masaya yumruğumu vurup " İçki! " diye bağırmıştım. İçki geldiğinde ise sandalyeme iyice yaslanıp olanları seyretmekteydim. Hava ise hala kötüydü. Biraz içtikten ve yemek yedikten sonra bir şeylere başlayabilirdim.