[Takım Sora] Potansiyel

Moderatör: Game Master

Re: [Takım Sora] Potansiyel

Mesajgönderen Midori Sora tarih 02 Mar 2015, 20:20

İçeri girdiğimde o havadaki ağır koku tokat gibi suratımda patlamıştı. Resmen burnumun direğine tecavüz ediyordu. Bir kaç nefes alıp alıştan sonra ise çevreye bakabilmiştim. Gerçekten her yer her yerdeydi. Tavandan sarkan çorap, masanın üzerindeki neredeyse yaşamaya başlamış o yeşil şey. Ulan yatağın altından başı görünen şey ölü bir kedi mi yoksa? Standart dağınıklığı saymıyorum bile. Çünkü yerde duran kıyafetler yığını falan normal benim gibiler için. Dağınıklıklar tolere edilebilirdi ama ölü kediler edilemezdi. Yani edilmezdi öyle değil mi? Acaba Sui bu çöplük karşısında nasıl düşünüyordu? Ona baktığımda umursamazmış gibi duruyordu. Ben de umursamadım ve Masaru'yu dürtmeye başladım.

Dürtmelerime karşılık vermiyor olduğunu düşünürken gözleri hafiften aralanmıştı. Önce etrafını seçmeye çalışmıştı ardından ise gözlerini sonuna kadar açmış ve Sui'nin elindeki bir şeyi kapmıştı. Bordo bir boxerdı. İç kısmındaki olağandışı beyazlık yüzünden incelemeye başlamış dediğine göre Sui. Ulan, Masaru ne komik adamsın. Yüzümde hafif bir gülümsemeyle bakışlarım Masaru'nın yüzünden daha aşağılara kaymıştı. Eh tabi oluşan bir şişlik ile suratı pancar gibi kızarmıştı Masaru'nun. Elindekini suratıma fırlatıp savuşmuştu. Oldukça komikti aslında. Masaru kaçtıktan sonra Sui bana neden Masaru'nun bacaklarının şiştiğini sormuştu. Ne kadar komik lan. Gülebilirdim buna ama ben kahrolası bir Sensei'yim. Bilgisizlik karşısında gülemem öyle değil mi? İyi de ben bu kıza nasıl açıklayayım durumu? Ulan ben daha 18 yaşındayım, ben bile yeni kavrıyorum bu işler bir de açıklamamı istiyorlar. Konuşacak gibi olup durmuştum. Gırtalığımı temizleyip tekrardan konuşacak gibi olmuştum ama bu sefer de olmamıştı. Medikaller daha iyi açıklayabilir sanırım. Açıklayabileceğimden emin değilim. diyebilmiştim sadece. Harbi nasıl açıklayabilirdim bunu bir kıza?

Genç yaşta sensei olmaya soyunmuştuk. Eh bir babacanlık yapamıyoruz bu yüzden adam akıllı. Masaru'nun gözlüklerini takmasıyla hazırdık yola çıkmaya. Onları ufak bir çay bahçesine götürecektim. En yoğun olduğu zamanlarda bile 5 müşterinin olmadığı tenha bir yerdi. Öğrencilerim için gerekli mahremiyeti sağlardı. İstikamet Hana çay bahçesi. Hadi bakalım takım!
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 03 Mar 2015, 20:03

Tüm takımı toplayıp istikamete doğru yürümeye başlıyorsunuz. Sui senin verdiğin cevabı hiçbir şekilde sorgulamadan kabul etmiş olsa da yolda sürekli Masaru'nun mahrem noktasına gözünü dikerek bakıyor. Masaru ise bu bakışlardan epey rahatsız görünse de düştüğü durumun vahametinden dolayı bir şey söyleyemiyor. İşin kötü tarafı, Sui Masaru'ya baktıktan sonra sürekli kendi önüne bakıyor ve arada bir aynı noktaların şişip şişmediğini eliyle kontrol ediyor. Masaru da bu bölgelerini sıkıştıra sıkıştıra yürüyor ve ikilinin bu hareketlerine karşılık senin durumun pek de iç açıcı görünmüyor. Yoldan geçen biri bu halinizi görse, seni direk sapık olarak bile nitelendirebilir. Çok şükür ki sokakların boş oluşu sana bu yaftanın yapışmasına engel oluyor.

Çay bahçesine geldiğinize içerisi gerçekten de bomboş oluyor. Etrafta orayı işleten kadın dışında kimse bulunmuyor. Hiçbir özelliği bulunmayan ve mekandaki her masanın aynısı olan bir masaya yerleştiğinizde kadın doğrudan yanınıza geliyor ve hemen bir demlik çayı bırakıyor. Ardından da istediğiniz bir şey olup olmadığını soruyor. Oturma düzeniniz ise, ilk buluşmanızdaki gibi oluyor. Sui ve Masaru yan yana tam karşına gelecek şekilde oturuyorlar.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 03 Mar 2015, 20:41

Hani sonbahar aylarında ormanların arasındaki gölün sükuneti vardır ya, işte öyle bir sessizlikle yola koyulmuştuk. Çevremizde bizden başka yaşayan bir şeyler yok gibiydi. Aslında böyle bir durumun olması benim açımdan daha rahatlatıcıydı. Çünkü kahrolası bir sapık olarak etiketlenmek istemiyordum. Hangi akıllı isterdi ki? Yolda Sui tam bir sapık gibi davranıyordu. Hatta öyle böyle değildi , beni bile sapık gösterebilecek bir şekildeydi. Sui fizyolojik farklılığınızdan kaynaklanıyor bu durum. Tamamen biyolojik bir olay. Bu yüzden daha sonra bir medikale sor. Merak iyiydi, merak hoştu, merak seni insan yapan şeydi. Keşke sapık gibi görünmeden insan yapabilseydi merak.

Tenha sokaklardan bile daha tenha çay bahçesine gelmiştik bu utanç verici yolculuğun sonunda. İtiraf ediyorum çok gülmek istemiştim ama kahrolası bir sensei olduğum için çocuklarla dalga geçemiyordum. Hepsi aynı olan masalardan birine oturmuştuk takımımla. Çayımızı aldıktan sonra ekstra bir şey istemediğimi belirtmiştim. Kadın gidince takımıma dönüp konuşmaya başladım : Ne istiyorsunuz, hayattan ne bekliyorsunuz? Nihai amacınız nedir? Bunları soruyorum çünkü siz isteklerinizsiniz ve daha fazlasınız. Sizi anlamam gerekiyor. Nelerden zevk alır nelerden hoşlanmazsınız? Gelecekten beklentiniz nedir? Bunları ve daha fazlasını soracağım ama şimdilik en azından bir soruya cevap vermenizi rica ediyorum : Ne yapmak istiyorsunuz? Bunları etkileyici bir şekilde söyledikten sonra biraz daha sevecen bir sesle şunları da ekleyecektim : Örnek vermek gerekirse ben takım arkadaşlarımı korumak ve köyüme hizmet etmek istiyorum. Aslında çok tembel bir adamım bu dönüşüm çok kolay olmadı o yüzden. Hadi bakalım sıra sizde. Onların beklentileri ve isteklerini öğrenmek istiyordum. Onları tanımak istiyordum. Belki de pislik shinobi Osui ile tanıştırabilirdim bir ara onları ama şimdi onların nasıl bireyler olduğunu öğrenmeliydim. Benden ne bekliyorsunuz aynı zamanda?
Tell Me Why
Resim
Künye
Alım Gücü:

Kullanılabilir GP:
45

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 06 Mar 2015, 21:21

Konuşmanı iki öğrencin de kendi ciddiyetleri boyutunda dikkatle dinliyor. Yani Sui gözünü neredeyse kırpmadan seni dinlerken, Masaru etrafına aylak aylak bakışlar atarak seni dinliyor. Cümlelerin sonlandığında ise Sui cevabını ilk söyleyen oluyor. Her zamanki robotik tavrı ile "Emirleri sorgulamadan yerine getirmeyi diliyorum." diyor kendinden beklendiği gibi. Hemen ardından ise ikinci soruna "Sizden emir bekliyorum." cevabını veriyor. Sui'nin verdiği bu cevaplar senin esas arzunu baltalayan ilk cevaplar olsa da noktayı Masaru koyuyor. Sui'nin ardından, heyecanlı ve bir o kadar da yüksek sesle "Çalışmamak istiyorum ve sizin de beni çalıştırmamanızı istiyorum!" diyor. Bunu söylerken gözlüklerini düzeltiyor ve ardından Sui'ye çapkın olduğunu düşündüğü, ama onu tam bir ahmak gibi gösteren bakışlar atarak söyledikleri ile cool bir adam olduğunu ispat etmiş gibi bakışlar atıyor. Sui ise Masaru'nun bu bakışlarına hiç aldırmadan ve neredeyse gözlerini hiç kırpmadan sana bakıyor. İki çocuğun bu tavrı da söyleyeceklerinin bittiğini gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 07 Mar 2015, 08:42

Konuşmaya güzel başlamıştım. Etkileyici başladığımı düşünüyordum. Gerçi aklımdakileri anlatırken Sui robotomsu bir korkunçla , Masaru ise tembel bir şekilde dinliyordu. Öğrencilerim hakkında bilgi toplamalıydım ki göreve çıktığımda onların tam olarak ne yapabileceğini kestirebileyim. Onlarla yaptığım patates toplama ve antrenman bana biraz bilgi vermişti ama daha fazlasına ihtiyacım vardı. Konuşmam bittikten sonra sensörsel yeteneklerimi açarak Sui'yi inceleyecektim. Odaklanma hamlesi dışarıdan fark edilmediği için onların konuşması bitip üstüne biraz düşünüyormuş efekti verecek zaman süresinde Sui'nin hislerini veya düşünce kırıntılarını ele geçirebilirdim.

Onların sözlerinin ve benim sensörlüğümü kapatmamın ardından cevap verecektim. Hem istediğinizi alacak hem de alamayacaksınız. Önce aldığınız kısma gelelim : Evlerinize dağılmanızı istiyorum. Gidin ve gücünüzü toparlayın. Pek istemediğiniz kısım da şu : Sui'ye görüşene kadar farklı bir emir vermeyecekken Masaru sen benim gözetimimde 100 şınav çekeceksin. Her şey adil öyle değil mi? İkinizde istekleriniz doğrultusunda ve isteklerinize ters görevler aldınız. Bir kaç gün sonra belki ilk görevimize çıkarız. Şimdi bana diyeceğiniz bir şey yoksa dağılabilirsiniz. Sözlerimden sonra çayımdan bir yudum almış ve öğrencilerime bakmıştım.
Tell Me Why
Resim
Künye
Alım Gücü:

Kullanılabilir GP:
45

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 07 Mar 2015, 08:56

Sui her ne kadar belli etmese de, verdiğin karardan iki öğrencinin de pek mutlu olduğu söylenemez. Onlara ters gelen görevler vermiş olman, şu an için aranızdaki bağı güçlendirmek yerine zayıflatmış gibi oluyor. Sui başı ile, daha önce hiç yapmadığı gibi geçiştirme bir selam verirken, Masaru ise selam verme gereği bile duymuyor. Öğrencilerin dağıldığında ise, sen kendine acaba doğru yapıp yapmadığını soruyorsun.

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır.

Ödüller:
Sora: 35 GP
Masaru: 20GP ve +1 Güç Statı
Sui: 20GP ve +1 Güç Statı
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir