Kiralamamalı.

Moderatör: Game Master

Re: Kiralamamalı.

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 18 Kas 2014, 20:23

Out: Şey, ben Nishi’nin yanında oturmuyordum o yüzden makasla aynı anda ikimize yaklaşma durumu şey olmaz biraz. Ama zaten bi sonraki tur yanına oturmayı planlıyordum, bu tur geçeyim madem.
Bir de bu hamle yazacaklarımdan Nishi’nin haberi var. Bilgisi olmadan yazdığım şeyler değil yani.

Aşırıya kaçmamak nedir? Uyuşturucunun dozunda kaldığı mı olurmuş, hobi mi bu? Maho ne mal adamsın amına koyayım. Kalktı bir de görevimi bırakıp adamın peşine düşmem gerektiğini falan söyledi. Bana her şeyi söyleyin ama “Kiyo görevi bırak, salla gitsin.” Demeyin. Nishi bilir görevlerde ne kadar ciddileştiğimi, ikimizin başına çok ciddi şeyler gelmediği sürece işimi yarım bıraktığımı görmemiştir. Bu yüzden Maho’ya hepten sinir olmaya başladım şu an ben. “Görevimi yapmak varken neden bir delinin peşine düşeyim ki?” dedim gözlerim kısık bir vaziyette. Daichou’nun paralı askerlerle iş yapması olayı yüzünden köyün asıl shinobilerinin malak olduğunu belirtti, içimden “Evet başta sen…” dedim, ama sonra bu düşündüğüm şey için kendime kızdım. Çocuğu iş başında görmeden sırf uyuz oluyorum diye hakkında böyle düşünmem yanlış geldi bana.

“Nasıl olaylar?” diye sordum “Büyük savaşla kıyaslanacak bir savaş çıkacak olsa, boktan bir chuuninden dedikodusunu almazdık sanırım. Hem, ne kadar istemesek de, bu gibi durumlara hazırlıklıyız sonuçta, değil mi? Aldığımız eğitimlerin bu yönde olmasını geçtim, zamanında o beğenmediğin paralı asker tutma taktiği sayesinde de götü kurtarmışız hani, ben pek bir şey bilmiyorum gerçi büyük savaş hakkında. Annem de babam da pek aktif rol oynamamışlar. Amcamın öldüğü bilgisi dışında pek anlatacakları şeyler olmamıştır bana. Yine de götü kurtaracak yeni bir taktik bulunur herhalde öyle bir şey olursa…” Artık soğuduğu için içilmeyi haketmeyen adaçayının bardağını az öteye koydum. Taktikmiş, planmış, bana ters şeyler bunlar. Bana “Vur Kiyo!” derler vururum, “Kır Kiyo!” derler kırarım, yapılan plana da uyarım. Öyle sadist mazoşistler gibi “Ehoreyeh savaş çıksın!” da demiyorum da, “Çıkarsa da hayırlısı be gülüm!” modundayım. Sülalem mi rahat? Bence sülalem rahat. Ama ne yapayım, barış dolu bir dünyada da yaşamıyoruz ki? Barışın amına koymak için millet fırsat kolluyor. “Bilmem, epey hızlı koşuyordu manyak herif, öyle koşmaya devam ederse koşa koşa kendini öldürebilir. Hem diyorum ya Asakura’ya gidiyorduk diye, dağ taş ortalık, isteseydik de peşinden gidemezdik.” Diye son sorusuna da cevap verdikten sonra, Nishi ile Riko’ya verdim dikkatimi.

Doğru, ben bu tipitipleri daha tanıştırmadım değil mi birbirleriyle? Neyse ki kendi aralarında hallettiler. Yerimde kendimi iyice salıp koltuğa sırtımı hepten dayadım konuşmalarını izlerken. “Sevimli şey” diye hitap edildi bana bugün ikinci kez, bu sefer Nishi tarafından. Gevrek gevrek gülümsemeye başladım, Riko kalkıp kavgamızın ucuz bir taklidini yapmadan da “Midem az bulanmasa daha da sevimli olacağım.” Diye ekledim sorusuna.

Başladım Riko’yu ve onun deli saçması kavga taklidini izlemeye. Riko ne yapıyon? Hadi bacak omza yapışımı anlattın, bizi yere indirdiğini pişkin pişkin söyledin, ne diye yerde çırpınıyorsun kızgın demir sokmuşlar gibi? Hem, ne tekniği? Bir saniye! “NE TEKNİĞİ BE?! ÇIĞLIK ATTIN ONDAN AFALLADIK BİZ!” Hatuna bak ya, çığlıkla beynimizi sikti diye güya teknikle giriştiğini anlatıp hava yapıyor utanmadan. Kaçtığımı söylememesini istedim diye böyle intikam alınmaz ki? Aldı bir de gene malum pembe makasını eline, istediği zaman birilerinin çüküne sulanmak için yakındaki çekmecesinde tutuyor sanırım makası. Başladı yine çükümden bahsetmeye. İnsaf, ben çüküme bu kadar ilgili değilim. O gün yaptığı pis sırıtışıyla üstüme üstüme gelmeye başlayınca hızla emekleyerek Nishi’nin koltuğunun dibine kaçtım. O yaklaştıkça sırtımı iyice Nishi’nin bacaklarına ve koltuğunun dibine yaslıyorum, kaçmaya çalışıyorum falan. Bir yandan da herkesin içinde çüküme sulanacağına ihtimal veremiyorum, versem direkt bağırıp kaçacağım çünkü. Sonra, kaldırdı bu makası, kafama doğru, uzattı, uzattı, uzattı ve saçımdan tutam aldı. İğrenç misin, kim bilir kaç kişinin çüküne değdi o makas, onunla saçımı mı kestin? BEN HEM BELKİ SAÇIMI UZATIYORUM! Sonra iyice doğrulup, aynı işlemi de Nishi’ye yaptı. Tabi Nishi bön bön bana bakmakla meşgul olduğu için hazırlıksız yakalandı, yoksa benim tanıdığım adam saçının böyle kesilmesine laf etmemeyi geçtim, o makas ona yaklaşmasın diye kızın kolunu bile koparabilirdi. Cidden koparırdı hani. Baya baya koparırdı. Haberi olsaydı hani.

Kendi saçımla kalsa iyi, Nishi’nin de saçı kesilince sinir olma katsayım arttı. Nishi’nin saçını severim bir kere, kalkıp geri istesem mi saçı? Geri yapıştırabilir miyiz acaba? Gerçi öyle çok da belli olan bir kesim değil ama olsun, elin kızında sevgilimin saçı ne arıyor? Ehh! Ben ayaklanıp atarlanmadan Nishi benden önce davrandı, kalkıp Riko’ya, daha yeni tanıştıklarını söyleyerek, böyle bir saçmalığa gelemeyeceğini belirten bir atar yaptı. Sonra da saç tutamını geri istedi kız ne içeceğimizi sorarken. Eyvahlar olsun, ortam durduk yere yarraklara geldi iyi mi? İYİ DEĞİL, HİÇ İYİ DEĞİL! Tamam ben de sinirliyim ama burada Nishi’yi bıraksam kızı siker atar bu gazla. Adam zaten kafadan kontak! “Tamam, hşş sakin..” diye mırıldanarak götünden avuçladığım gibi çektim geri koltuğuna. “Bir şeyler içelim kalkarız zaten, kötü bir amacı yoktur herhalde, sakin ol sen.” Diye mırıldanmaya devam ettim, yerden kalkıp koltuğunun kenarına otururken. Kaş göz yapıp duruyor ben onu sakinleştirmeye çalıştıkça. Durumun mallığını, Nishi’nin kaş gözünü çözmeye çalışmam yetmiyor gibi bir de içecek seçmeye zorlanıyorum, iyice kafam karıştı. Midemin hala kötü olmasına rağmen gittim düşünmeden mal gibi “Bira.” Dedim, iyice kusmak istiyorum sanırım. Herhalde bilinç altımda, çocuk gibi kenarda meyve suyu içmeyi kendime yediremedim. Bira olan ortamda bira içilir.

Riko gelip, bardağımı uzattı bana ve yerine geçti. Nishi tabi ki de olayın hala şokunda ve sinirinde olduğu için bir şey istemedi. “Ueno-san, neden böyle bir şey yaptın ki? Ne gerek vardı?” diye sakince sordum bardağı ağzıma götürürken. Tam yudum alacakken de “Ani davranışlar hoş değil hani..” diye mırıldanmıştım ki yudumu almak nasip olmadı. Aniden bardak elimden uçtu gitti. “İçme be şunu!” diye bağırıp, bardağıma tokat atmıştı Nishi! NISHI NE YAPIYON? Adama sakin ol dedikçe kafayı yiyor! Ne yaptığımı düşünmeden, ani bir hareketle Riko’ya uzanıp onun da elindeki meyve suyuna vurdum hızla.

“Şaka, eheh.”
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Alım Gücü 2 -FAKİİİİİİİİEEERRRR!!/2
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Ufak çiziklere ve yanıklara iyi gelir.
Koku Bombası (屁), İkili paket
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Güç: 8
Çeviklik: 7
Kondisyon: 5
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka:3

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Kuchiyose no Jutsu - Henüz hazır değil.
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Shinshouki Tekniği, Kage Buyou, C-Rank
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 19 Kas 2014, 21:31

Yerimde hiç kıpırdamadan etrafı dinlemeye koyulmuştum, ne sohbet ama. Daha kaç yaşındayız biz? Evin içinde oturup amca teyze sohbeti yaparken dışarıdan nasıl göründüğümüzü merak etmiyor değildim elbette. Bildiğin dört kişi oturmuştuk ve ben, çok mantıklı bir hamle olduğunu düşündüğümden olsa gerek politika sohbeti açmıştım. Neyse ki Riko ve şu kırmızı gözlü Shiki sohbete girmemişti. Kiyo'ysa... "Asıl savaştan zaten bizim haberimiz olmaz, en azından Chuunin'ken. Zaten eğer bir chuunin savaş hakkında konuşuyorsa bizleri ve ailelerimizi etkileyecek olan o ilüsif savaş gelmek üzeredir." demiştim çok enteresan sözler kullanarak, çok fazla felsefi kitap okuyordum, artık buna bir dur demeliydim ki çok geçmeden diyebilmiş ve uzun, elimle kapatılmış bir esnemenin ardından; "De kaçan deli köy için önemli biri olabilirdi, ne bileyim arada oluyor ya böyle seçilmiş kişiler aptal önemsiz çocuklar oluyor falan." diyebilmiştim.

Riko ayaklanıp bir şeyler yaparken, evdekilerin gürültüsü ve dışarıdan içeri süzülen rüzgarın getirdiği çarşı sesleriyle beraber gözlerim kapanmaya başlamıştı, uyuyor muydum ben? Evet, sanırım uyuyordum.

"Kiyo'nun evine nasıl bir kız girer? LAN?!" diye kapısını tekmelemiştim tatlı örümceğimin kapısını. Neyse ki kapı menteşelerinden kırılıp yere düşmemiş de kenara açılmıştı hızlıca. Kulağıma düşen ilk sesin geldiği yere yönelmiş ve o kızı görmüştüm, küçücük, nerdeyse örümceğimden bile kısa boylu bir cadı vardı evde; soru sormaya vakit yoktu, kızı yakasına yapıştığım gibi itelemeye başlamıştım pencereye kadar. Tam onun kıçı pencerenin eşiğine dayandığında kız hızlı bir hamleyle bileklerimi kavramış ve bacaklarını omzuma atmıştı... Bir anda elimi kızın yakasından indirip kalçalarına götürdüm, kızın boşta kalan elleri boynuma dolanırken dudaklarına yapıştım ve tatlı örümceğimin önünde kızla beraber oldum.

Lan?! Ne oluyor bana?

Sabah, traş olurken evin içinden gelen gürültüleri duymaya başladım. Banyonun kapısını az önce döverken bir anda sevişmeye başladığım kız açtı önce, ardından içeri kısa boylu bir Mao girdi, bir tane daha, bir tane daha, bir tane daha, daha, daha, daha. Küçücük taş duvarlı banyom küçük Mao'larla dolarken kız, zaferin verdiği mutlulukla sinsi sinsi gülmeye başladı, gülme kocaman bir kahkahaya dönüştü ve ardından küçük Mao'lar ve kız çığlık atmaya başladılar. Sırayla gelen ilk çığlığın ardından gözlerimden akan yaşla kafamı aynaya vururken bulmuştum kendimi ki...

"Gençler, sanırım yemek bende kafa yaptı. Yani yeni yeni yapıyor. Burada bırakın beni, ayağa kalkamam. Biz... Dört kişiydik." bile diyememiştim flu görünen odaya. Hiç kimsenin yerini göremiyordum zaten. Her şey birbirine karışıyorken tek yapabileceğim şey oturduğum koltuğun kolluklarını kavramaktı iki elimle sırtımı gömerken. Bu kafanın neyin kafası olduğunu anlamaya çalışacak durumda bile değildim. Gözlerimi tekrar hafifçe kapatırken düşünebildiğim tek şey aynı kabusları tekrar görmeme isteğim olabilmişti.
Resim
The supreme vice is shallowness.
O. Wilde

föşik cynic

Künye
İsim: Jinryu Mao
Element: Doton
Seviye: C
Ürtbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/5

Güç:7
Çeviklik:6
Kondisyon:5
Potansiyel:3
Varlık:4
Zeka:5

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Moguragakure no Jutsu, C Rank
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tsuchiganji no Jutsu, D Rank
Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Korumalı Gözlük[Yüksek Kalite]
Metal Eldivenler ve El-Ayak Bilek Koruyucuları
Toshiki'nin Modifikasyonu;
Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 26 Kas 2014, 17:00

Out: Karakterimi kırmayı ve "NOLACAK AL SAÇIMI YEA" yapmayı çok isterdim ama bunca aydır yazıyorum bu karakteri ve cidden artık ne yapıp ne yapmayacağını oturtmuş durumdayım kafamda. Çok özür dileyerek agresif paranoyak kişiliğim ile sizi baş başa bırakıyorum. Güya barışma rpsi olacaktı.

Nishi-chan. Hmmm... Samimiyet. "Ben de memnun oldum Ueno-san." Zaten başkasının evinde olduğum için rahatsız bir durumdayım bir de gereksiz samimiyet ile daha da kafam bozulmasa iyiydi. Neyse kız kalktı ayağa ve Jinryu ile Kiyo'nun dövüşlerini anlatıyor bir de canlandırıyordu. Jinryu bizimkini alıp pencerenin önüne oturutmuş. Hayal edebiliyor musunuz? Ben gayet kucağında taşıdığını hayal ettim çünkü. Sonra da Kiyo bacaklarını çocuğun boynuna dolamış, ki bu ne demek lan? Daha Kiyo ben onu kucakladığımda belime dolamıyor bacaklarını, milletin boynuna dolamış. Devamını zaten anlamadım. Nasıl bacaklar dolanık iken tekme atıyor anlamadım. İki taraf pes etmiş, kız teknik yapınca. Kiyo'nun dediğine göre çığlık atmış. Yere serecek bir çığlık, üstelik kız teknik diye bahsediyorsa bu bir genjutsudur aga. Bunlar neden göz falan kırpıyorlar birbirilerine bilmiyordum ilk ama sonra kız makas çıkardı. Dediğine göre bununla çükünü keserim diyormuş bizimkine.

Şimdi burada bir şeyler düşünmeliyim. İlk olarak nedir bu eline kesici alet alanların Kiyo'nun çükünü kesme isteği? İkizlerden birinin katana ile neredeyse bunu başaracağını geçen gün söylemişti. Şimdi de bu. Nedir bu şimdi? Golden çük mü? Eğer öyleyse onunla sarhoşken tanışmam büyük kabalık olmuş. İkinci olarak sizce Kiyo benim evimde bu kadar mı mutsuzmuş ki böyle bir kız ile yaşamayı tercih etmiş. Elinde makasla çük kovalayan, şımarık bir kıza tercih edilmem hiç hoş olmadı, belki de bu konuyu onunla konuşmalıyım? Hah, ne saçmalıyorum! Herkes böyle konuları konuşmayacağımı biliyor. Böyle düşüncelere dalmışken mal mal Kiyo'ya bakıyormuşum. Bir anda makas sesi ile kendime geldim. Sesi duyduğum gibi birden irkilip ile şaşkın şaşkın bana doğru eğilmiş, saçımdan bir tutam almış Ueno'ya baktım. LAN? LAAAAN?
Neden?
Bir anda sıcak basması, ellerimin terlemesi, tüm sinirimin beynime sıçraması.
Kiyo'ya aniden sinir olmam.
Ayağa kalkıp "Ueno-san! Saçımı kesmen de ne demek oluyor, daha bu gün tanıştık bu ne laubalilik?" diye bağırırken hiç bir şekilde kendimi engelleyesim gelmemişti. Götümden tutulup tekrar oturtulduğumda Kiyo'nun beni çeken kolunu sinirle ittirdim.
Aptal Kiyo! Tüm bunlar, hepsi onun yüzünden!
Ben... Neden bu yönümü bastırmaya çalışıyorum ki? Neden şüphelerimden arınmaya çalışıyorum? Baksana yemeğe çıktığımızdan beri başımıza gelen olaylara. Eğer her zamanki Nishiyama olsaydım böyle bir duruma düşer miydim? Başkasının evine girmekten nefret eden ben, kim olduğunu bilmediğim bir kızın evinde bir şeyler içiyorum. Nereden biliyorum peki o getirilen şeylerin içinde uyku ilacı olup olmadığını? Baksana Jinryu sızıp kaldı bile. Belki gerizekalı herif benim içmem gereken bardağı içmiştir? Restorantta da düzgün bakmadığım için zehirlendi Kiyo. Aslında sanki hepsi benim bu yönümü bastırmam ile alakalı. Aslında bastırmam gereken tek şey şüphelerimin bende yarattığı bu agresiflik fakat bunu engelleyemiyorum. Eğer bir şeyden şüphelenirsem, birine güvenmezsem kabalaşmaktan kendimi alamıyorum. Kiyo'nun hatrı için susayım diyorum aslında ama hayır. Kiyo'nun hatrı için bu duruma düştük. Bu durumu onunla konuşmalıyım ve evet, bu konu önemli. Bunu onunla konuşacağım!

Kötü amacı yoktur falan diyor. Ben ise sinirden hızlı hızlı nefes alıp veriyorum. Üstümdeki ceket istediğimden fazla sıcak tutuyor sanki. Karı hala bir şeyler içelim diyor. Jinryu uyumaya başlayınca anladı sanırım ilacın birimizi etkilemediğini ikinci bir içecek veriyor. Dönüp pis pis Kiyo'ya baktım. Hala ortamı düzeltmeye çalışıyor. Ulan hiç mi tanımıyorsun beni? ŞUAN TEK İSTEDİĞİM ŞEY SAÇIMI SAKLADIĞI YERDEN ALIP SİKTİR OLUP GİTMEK. Eğer olmayacaksa ben bu evi yakarım arkadaş. Eminim ki şu kafamızda parlayan ampule fazladan elektrik verirsem patlar. Biz Kiyo ile kaçabiliriz. Sulu teknikleri var Kiyo'nun biliyoruz. Cidden hiç beklemeyip atsam mı şu ampule teknik? Dönüp tekrar Kiyo'ya kaş göz yaptım. Hazırlan bak elimden kaza çıkacak anlamında. Bira istiyormuş mal. Ulan nasıl bir malsın Kiyo. Cidden eve gidince ben bu konu hakkında kavga çıkaracağım. Yoksa ne? Kiyo da mı onlara çalışıyor? Belki de benimle birlikte olmasının nedeni benim şüphelerimi azaltmaktı? Belki de o gece olmadı. Sadece düzgün yapılamamış bir genjutsu tekniğiydi. O kadar sinirliyim ki. O kadar mutsuzum ki! Sadece bir makas ile tüm psikolojimi yakıp yıkabildiği için bu kıza madalya mı vermeliyim? Kiyo kıza kibar kibar neden bunu yaptın falan derken çat diye Ueno'nun yeni getirdiği biraya tokat attım. Hiç bir şekilde bu hareketimi durdurmak istememiştim. Shiki Nishiyama'nın kendini kasmadığı iki durum vardır. İlki Kiyo'ya ve ya herhangi bir taş adama hallendiği utanç verici anlar, ikincisi de bu tür paranoya krizleri. "İçme be şunu!"

O da yaptığımı kapatmak için Ueno'nun elindeki meyve suyuna tokat attı ama benim gözüm dönmüştü, biraz bok düzeltirsin ortamı bu hareketlerle Kicchan. Elimi uzatıp bunun tişörtünün yakasından yakaladım sonra da kendime çevirdim yüzünü.
Gözlerinin içine bakarak sinirli bir şekilde konuşmaya başladım.
"O."
"Saç."
"Geri."
"Alınacak."
"Ya."
"O."
"Getirir."
"Ya."
"Da."
"Burayı."
"Yakarım."
DELİ KADİR ULAN!
"ANLADIN MI SHIOMIYA?" diye bağırdıktan sonra çocuğun yakasını ittirerek bıraktım. Ayağa kalkıp aynı yıkıcı sinirimle "Shinobiyiz biz kadın!" diye tısladım. Artık gürültüye uyanır Jinryu denen gavat. Herif ne güzel daha 1 saat önce iyi adamsın diyordu. Şimdi amına koyayım siktir git evimizden diyecek. DESİN DE!
"Daha yeni tanışmışız ne bok yemeğe saçımı kesiyorsun?" diyerek kızın bulunduğu koltuğa bir adım attım.
"Ne yapacağını ne bileyim? " İkinci adım.
"SANA NEDEN GÜVENEYİM?" Artık dibindeydim. Elimi kaldırıp emir veren bir şekilde demin saçım ile koşa koşa gittiği yeri gösterdim. "Git getir şu saçı, siktir olup gideceğim evinden." diye emrettim kıza. Evet, madem aramızda saygı yok, madem yüz göz olmak istiyorsun, anla böyle insanlar da var! Kiyo da yavşağın, götün tekiydi ilk tanıştığımızda ama en azından bana saygısı vardı. Üstelik o zamanlar bu kadar buz bir herif değildim. Gene de kendimi bildim bileli böyle şeylere gelemem. Ne derseniz deyin artık. Felaket sıcak bastı, felaket sinirliyim! Kız kalkmazsa da tutacağım kolundan, çekip götüreceğim nereye sakladın lan saçı diye içerideki odalara götüreceğim. Şu saçı alıp çıkıp gideyim evden, yoksa sakinleşemem. Hava almalıyım. Sadece hava ile olacak şey değil. Saçı alamazsam dışarıda bir sürü saçma şey düşünüp ciddi ciddi evi yakarım ben. O. Saç. Buraya. Gelecek. ULAN!
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 05 Ara 2014, 22:45

Ben saçını aldığımdan beri Nishi-chan'ın tipi kaydı. Bir triplere girdi, böyle yerinde duramıyor, kızardı, bozardı, bir hallere girdi. Ölüyor sandım. Kalp krizi geçiriyor sandım ama Kicchan'ın tipine bakacak olursak öyle bir durum yok. Zaten ben kendime meyve suyu aldığım gibi onlara da bira getirmiştim ama Nishi-chan aniden fırlatıp attı Kicchan'ın birasını. Ay niye bu kadar sinirlendi ki şimdi? Evde başka içeceğim yok ki benim ama. Hem başka içecek yok diye öyle sinirlenilir mi? Dönemine girdi nedir? Gerçi Kicchan şaka olduğunu söyleyip aynısını benim meyve suyuma yapmıştı ama şaka gibi durmuyordu hiç Nishi-chan'ın suratı. Aslında başka içecek olmadığı için sinirlenmedi sanırım. Hiç taktığım yok ama saçını kestiğim andan beridir sürekli o konuda bir şeyler geveliyor. Yahu DNA testi yaptırmayacağım, kopyanı oluşturmaya da meraklı değilim, büyü de yaptırmayacağım. Neyin agresifliği bu? Aslında tek amacım... Peki itiraf ediyorum. Voodoo bebeği yaptırmakla ilgili bir şeyler ilişmişti kulağıma. Ve evet. Denemek istiyorum. Vallahi tutarsa kimseye zarar vermeyeceğim. Sadece birazcık eğleneceğim. Ne olacak ki? Ben kötü bir kız mıyım? Hı? Öyle miyim? Değilim ki.

Eyvahlar olsun! Kavga çıkıyor! Al işte. Tek tek heceleyerek öyle bir konuşuyor ki. Resmen gözlerinden ateşler fışkırdı, şimşekler çıktı, kasırgalar yıktı geçti ortalığı. Mao-chan belki bir el atar diye bakındım ona ama sızmış kalmış koltukta. Hay aksi! Aslında var ya. Komiğime de gitmiyor değil. Hatta farkında olmadan sırıtıyor oluşum Nishi-chan'ın çok ve çok daha fazla sinirine gidiyor da olabilir. Üstüme yürüyor. İşte şimdi tırstım ama bu sefer de sinirlerim bozulduğu için gülüyorum. "Ehehe, sakin ol ya. Kötü bir şey yapmayacağım ki. Ben öyle bir insan mıyım? Hmm, beni yaklaşık iki saattir tanıyorsun öyle bir insan mıyım he?" Evet kızdı. Bağırdı. Çok sinirine gitti ve sanırım az sonra beni o makasla deşerek öldürecek. Kimse alamaz da elinden. Böyle gözlerim kayar gider, dilim dışarı fırlar ama zevkle parçalamaya devam eder beni falan. Yok ben en iyisi tıpış tıpış gidip getireyim onun saçlarını. Voodoo bebeği olayını başka birinde denesem iyi olacak. Yani araştırdığıma göre birkaç malzeme daha lazımmış ama bulurum ben onları artık bir yerlerden. Gittim cici cici odama, saçları koyduğum poşeti aldım. Yanlarına gittiğimde hala öfkeden kuduruk bir haldeydi. Uzattığım poşeti sertçe elimden alırken yerimden sıçradım. O gözlerle cidden korkunçluk seviyesi iki katına fırlıyor.

İkili evden çıkıyordu. Nishi-chan sertçe dışarı çıkmıştı ilk olarak. Kicchan çıkmadan önce kulağına hafifçe fısıldamıştım. "Arayı fazla açmayalım, olur mu?" Biz niye bu çocukla hep böyle tuhaf olaylar ve saçmalıklar yaşıyoruz ki? Biz barışmayacak mıydık? Tamam zaten onunla aramızda bir problem yok. Hala barışığız, yani öyleyizdir değil mi? Kocaman gülümsememle kapıdan çıkmadan önce el sallamıştım her ikisine de. Kapı sertçe kapandıktan sonra koltukta hala uyumakta olan Mao-chan'a döndüm. Nasıl yorulmuşsa artık o kadar gürültü patırtıya da uyanmadı. Neyse ben de ellemeyeyim çocuğu. Odamdan getirdiğim bir battaniyeyi üstüne serdikten sonra ışıkları kapatıp kendimi yatağıma attım. Bir günde ne kadar çok yaşadığımı düşünürken öylece uyuyakalmışım zaten.
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 7
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 06 Ara 2014, 01:06

Ortalığı, hele de Nishi’yi sakinleştirme çabam işe yaramamıştı. Daha önce de böyle çıldırdığını gördüm elbette ama, bu sefer belki sıyırmadan yakalayıp sakinleştirebilirim diye düşünmüştüm. Olmadı, olamadı. İşin garibi hak da veriyorum adama zira, ben de hafiften kıllanmadım değil bu saç kesme mevzusuna. Millet kassa götünden şimşek çıkarıyor bu dünyada, saç tutamlarıyla kim bilir ne yapılabilir? Saç stilimin içine edilmiş olması da cabası.

Nishi Ueno-san’dan önce bana patladı. Gene paparayı ben yedim amk. Ben ne yaptım be? Alt tarafı bir akşam yemeğine çıkayım sevgilimle demiştim, tüm kirli sırlarım mı dökülmedi, midem mi yarraklara gelmedi? Bir de üstüne haşlanıyorum, Nishi’nin bir volkan gibi patlamasını elimden gelmeden izliyorum. Önce yapıştı bu benim yakama, aptal bir fahişe gibi davranmamam gerektiğini, saçını geri istediğini yoksa önce beni sonra kızı sikeceğini suratıma anırıp ittirdi beni. Bugün bir yerlere kaçıncı yığılışım bilmiyorum ama götüm önce koltuğun kenarına temas etti, oradan da pıt diye kayarak yere çökmeme vesile oldu. “A-Anladım!!” diye bir çığırtı çıktı ağzımdan, koltuğun arkasına arkasına pusmaya çalışırken. Saklandığım yerden Nishi’nin kızın üstüne üstüne gitmesini izliyorum. Shinobi adamım bu sahneden korkuyorum evet, tabi siz bilmiyorsunuz bu manyağın raitonlu elektrikli teknikleri ne kadar acıtıyor. Hatta şu an korkmuş olmayı geçtim, Ueno-san’a kızmış da olmasam kızı uyarabilirim ama ses etmedim. Hem Nishi’yi daha da çıldırtacak bir şey olurdu bu.

Tam dayanamayıp “SAÇ GERİ GELSİN UENO-SAN GÖZÜNÜ SEVEYİM!” diye böğürecektim ki kız dünyanın en yavşak sesiyle kötü bir amacı olmadığından bahsetti. Lan seninle tanıştığım ilk gün başıma gelmeyen kalmadı, ikinci karşılaşmamızda da sevgilimle aramı bozdun resmen, adamın ayarlarını da. Tamam belki kötü bir amacın yok da uğursuz musun nesin amk? “Kız değil kara kedi amına koyayım…” diye söylendim Nishi’nin sinirli sinirli saçını geri kapmasını izlerken. Maho tüm gamsızlığıyla homurdana homurdana uyuyordu. Resmen kızı, daha adam gibi tanımadığı iki erkeğe emanet etti herif, kızı yatırsak haberi olmayacak. Ama tabii ki de öyle bir şey yapmaya niyetimiz yok, Nishi’nin şu an niyeti bir an önce bu ortamı terk etmek, hatta kapıdan çıktı bile. Benim amacım ise tabii ki de peşinden koşmak. “Nishi-Nishiyama!” diye kapıya seğirtmiştim ki Ueno sapık gibi kulağıma fısıldadı, arayı açmamamız gerektiğini söyledi. Ya… Ya bir şey demiyorum ben. Sabahtan beri arayı açtın da açtın, açacak bir şey kalmadı, üstüne bir de bunu diyorsun. Amacı ne bu kızın, kafasının güzelliği kaç derece çözemiyorum. İşin garibi, Maho’ya duyduğum öfkeden farklı bir öfke içimde bu kıza karşı. Akemi’ye kızdığım zamanlardaki öfkeye benzer, ama farklı bir öfke. Garip.

Bir şey demeden, kafamı yukarı aşağı sallayarak çıktım evden. Koştum Nishi’nin peşinden. Çok uzaklaşmadığı için yakalamam zor olmadı. Peşinden gelenin ben olduğumu anlaması için son bir “Nishiyama…” dedikten sonra, konuşmadan peşinden ilerlemeye devam ettim. Aslında çok şey söylemek istiyorum. Hayır bana verdiği tepkisiyle alakalı atarlı şeyler değil bunlar, isteyerek yapmadığını biliyorum. Hah, işte mesela bundan bahsetmek istiyorum! Çok haksız olmadığını söylemek, onu anladığı belirtmek istiyorum ama şundan eminim ki şu an ben konuşmaya çalıştıkça parlayacak. Parladıkça hıncını benden çıkaracak ve ikimiz de pişman olacağız. Şu an yapabileceğim tek şey çenemi kapalı tutmam ve yanında ilerleyerek evime siktir olup gitmem.
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Alım Gücü 2 -FAKİİİİİİİİEEERRRR!!/2
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Ufak çiziklere ve yanıklara iyi gelir.
Koku Bombası (屁), İkili paket
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Güç: 8
Çeviklik: 7
Kondisyon: 5
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka:3

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Kuchiyose no Jutsu - Henüz hazır değil.
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Shinshouki Tekniği, Kage Buyou, C-Rank
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 10 Ara 2014, 02:17

Kız gülüyor. Gülerek yüzüme bakıyor, iyice gözlerimden ateş çıkarıyorum. O güldükçe daha çok sinirleniyorum. İçimden, çok derinden gelen bir ses var boş vermemi söyleyen... Kız yüzüme gülümsedikçe ses yok oluyor. Onu, iki saattir tanıdığımı ve öyle bir şey yapacak bir insan olmadığını anlamam gerektiğini falan söyledi. Galiba espriydi bu ama şu durumda, şu sinirle ben espri falan kaldıramam. Daha 10 hatta 5 dakika önce yapılan esprileri kaldırabilirdim ama bu durumda, espri diye bir şey yok kafamda. "SAÇ!" dedim tekrar konudan uzaklaşmamak için. "Saçımı istiyorum, Ueno-san!"
Biraz kızın yüzüne baktım sinirimi cidden anlıyor mu diye ve evet, sanırım onu korkutmuşum bile. Demek genjutsu olmadan bile korkutucuyum.
"SAÇ KESMEK NE DEMEK YA?" Kız kalkıp saçları getirmek için içeriye koştuğunda yerde kedi gibi yüzüme bakan Kiyo'ya döndüm. "Sen var ya... Bunların hepsi senin suçun Kicchan! Tam da..." Sözümü bitirmedim. Dişlerimi sıkarak cümlemi yuttum. Evet, benim düşüncelerimi rahat rahat dile dökebildiğim iki an var. Biri pis sarhoş olduğum zamanlar, biri de bu tür sinir krizlerim. Hasta olduğum zamanları saymıyorum çünkü o zamanlarda aklımdakileri direkt söylemek yerine huysuz ve biraz da nazlı olurum. Normal halimden fazla farklı değil yani. Şuanda da bir sinir krizi anımda bulunuyorum. Ağzımdan düşündüklerim çıkacak... Çıkacak ama bu düşünceler karşımdakini kırmaya yönelik olacak. Kiyo'ya karşı kendimi tutmalıyım. Tutamıyorum ama. Keşke cümlemi yuttuğum ile kalsam. "Sen olmasan bu durumda olmazdık!" Dişlerimi sıkarak yumruk atacak, tekme atacak bir şey aradım ama içeriden pıtır pıtır geldi Ueno. Elinde de saçların olduğu poşet. Sadece bizimkileri getir demiştim ama bu poşetle getirmiş. Aslında gelişine vursam mı diye düşünüyordum kıza ama elindeki poşeti bir hışım ile alıp evden çıkmayı tercih ettim. Ulan aslında kendimi iyi tuttum bile denilebilir.

Evden ayrıldığımda ne biçim kavga etmiştim babamla. Durduk yere olan aptal bir paranoyaklık kriziydi. İçime kapanmam hakkında bir jounin getirmişti eve. Adamı tanımıyordum, babam da düzgün tanımıyormuş. Hatta abim onu daha önce görmediğini falan söylemişti. Adam benim odama girip kapıyı kitlediğinde tamamen delirdiğimi hatırlıyorum. Herife karşı çok kötü davranmamın yanı sıra bağırıp zorla kapıyı açtırmıştım. Jounin, içime kapandığım için kapıyı kitlediğini, beni dışarı götürmeyeceğini kanıtlamak için yaptığını söylese de iyice kavga çıkarmıştım. Üstelik onları rezil ettiğimi düşündüğü için bana bağıran babama da karşı çıkmıştım. Şöyle söyleyeyim, bizim evde babamın büyük bir otoritesi vardır. Herhalde doğduğumdan beri sadece o zaman babama bağırıp onunla kavga ettim. Sonuç olarak da okkalı bir tokat yedim. Babamın bana daha önce vurmadığını da söylemeliyim. Kimi ve Sadako'ya hiç vurmamıştır. Bana da sadece o zaman vurmuştu. Üstelik benimle kavga etse, ağzımı burnumu kırsa... Herhalde önemsemezdim ama o tokat, üstelik sinir krizindeyken... Tamamen kendimi kaybedip ağzıma geleni söyleyerek sağa sola raiton teknikleri bile attım. Abimi ve şaşkın jounin'i tekniklerimle vurup evin içinde babamla kovalamaca yaşadıktan sonra odama kaçtığımı hatırlıyorum. Eşya falan toplamamıştım. Biriktirdiğim parayı sırt çantama attıktan sonra zaten babam kilit falan dinlemeden, kapıyı kırarak içeri girdi. Ben de pencereden kaçtım. Anlayacağınız, sinir krizi geçirdiğimde ortamın amına koymakta üstüme yoktur. Bu sefer ucuz atlattık.

Hızla koşarak kendimi sokağa attım. Hızlı hızlı nefes alıp verirken, elimden gelen en hızlı adımları atarak şu binadan uzaklaşmaya başladım. Nefes alamıyorum. Yani alıyorum da, kesik kesik. Kaşlarımı çatmaktan ağrıyorlar, dişlerimi birbirine geçirmişim, tüm kaslarım gerilmiş. Mutsuzum.
Çok mutsuzum.
Çabalıyordum.
Psikolojimi düzeltmek için çabalıyordum. Şuan içimde hissettiğim tek şey pişmanlık. Çabalamamam gerektiğini düşünüyorum. Bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Gözlerimi kapatıp gök yüzüne baktım. Gerizekalı Ishi'nin ışıkları yüzünden yıldızlar görünmüyordu ama bir dolunay parlıyordu önümde. Kahverengi bulutlar önünde yavaş yavaş hareket ediyorlardı. Arkamdan tanıdık bir ses ismimi söylediğinde gözlerimi sıkıca kapattım ve rahatlamaya çalıştım. Kafamda mutlu bir ortam oluşturmaya çalışıyorum. Mutlu sincaplar düşünüyorum ama bir anda birbirlerine kafa atıyorlar. Kiyo'nun iyice yaklaştığını hissedince elimi uzattım buna, "Çakmağını ver!" İlk bir anlamadı, "Çakmağını diyorum, ver!" diye ısrar edince anlayıp sorgulamadan verdi çakmağı. Ben de poşet yanınca ne olur, yanınca elim acır mı falan hiç düşünmeden tutuşturdum bunu. Çakmağı yakarken elimin titrediğini de fark etmiş oldum. Poşet ve saçlar yandı, bir süre sonra elimi de yakmaya çalıştı. Hiç düşünmeden bıraktım ben de. Yere mutsuz mutsuz düşerken bok gibi de bir koku saçtılar.

Tamamen yanmasını izlemedim tabi ki, bir süre durdum sadece boş boş buna bakarak. Sonunda kokusuna dayanamayarak geçtim gittim yanından. Durduğumuz sokak o kadar kalabalık değildi, pek sikleyen olmadı zaten. Eve yaklaşana kadar hiç bir şey söylemedim. Düzgün, bağırmadan konuşacak duruma geldiğimde konuşmaya başladım. Aslında gönlünü alıp özür dilemeyi düşünmüştüm ama belli ki sinirim geçmemiş. "Ben..." O yuttuğum cümleyi tamamlama zamanıydı. "Çok yaklaştığımı hissediyordum." Psikolojimi düzeltmeye. "Yanında rahat olduğumu biliyorsun." Çok rahat, aynen amacım gibi. Gelecekte yaratacağım rahat dünyanın küçük bir önizlemesi sanki. "Ama çok yapma, çok yalan... Bu yarattığın rahatlığı istiyordum sanki ama..." Şuna bak... Kiyo yüzünden gardımı indiriyorum, Kiyo yüzünden milletin evine giriyorum. Rahatlığı istiyorum evet, ama bu durumlara düşmek istemiyorum. Tekrar sinirlenmek istemiyorum.

Eve geldiğimiz için sustum. Bizim apartmanda kulak misafiri olmak için kapıları dinleyen çok kişi var. Yukarı kata çıkıp kapılarımıza gittik. Cebimden anahtarı çıkarıp kapımı açmak için çevirirken "Bir süre bana izin ver Kicchan." dedim. Kapı açılınca da belki anlamamıştır diye ona doğru döndüm. Kendi kapısını açmaya çalışıyordu. "Büyük ihtimal evden çıkmam. Gelirsen de içeri almam." dedikten sonra kapıyı kapattım. Eski zamanlardaki gibi evime kapanıp uzun uzun düşünmek istiyorum. 2-3 gün sonra mallığımı anlayıp çıkarım zaten. O değil de, bu anahtarın üstündeki kurbağa... Neden bu kadar şapşal?

Niye buraya geldi lan öf.

Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe: