gönderen GM - Naruto tarih 03 Kas 2014, 13:00
Shikibanzo: Size doğru gelmekte olan kalabalık grubuna uyarını yaptıktan sonra, gelen grubun birden durduğunu görüyorsun. Ancak içindeki şüpheleri yenebilmen için bu yeterli olmuyor ve uyarılarda bulunmaya devam ediyorsun. Senin söyleyeceklerin noktalandığında ise kalabalık gruptan bir kişi birkaç adım öne çıkıyor ve "Buraya gelme sebebimiz merakımızdan değil, sizlere yardım etmek istememizden dolayıdır shinobi-san. Eğer yardım edebileceğimiz bir şey varsa buna hazırız. Ama size ayak bağı olacağımızı düşünüyorsanız, buradan gidebiliriz." diyor. Adamın bu dediklerine tüm grubun katıldığını görmek mümkün. Başlangıçta bir tehdit olarak görünen grubun şu anki haline bakılırsa tamamen yardım etme niyetindeler gibi durmakta. Ancak ne olursa olsun, bir shinobi olduğun için, basit cümlelere inanıp inanmamanın zorluğunu da tadıyorsun.
Ko: Gelmekte olan at arabalarına biraz yaklaşmanın ardından, onların duyabileceği bir şekilde konuşmanı yapıyorsun. Senin bu konuşmalarının ardından ise at arabaları size biraz daha yaklaşarak duruyorlar. At arabasını kullanan kişi bulunduğu yerden aşağıya iniyor ve "Ateş Ülkesi'ne sadece yük taşıyoruz. Arabamızı kontrol edebilirsiniz." diye bağırıyor. Hemen ardından da arabaların üstlerini açıyorlar ve arabaların arkasında, ikişer tane olmak üzere, toplamda dört adet, çok da büyük olmayan kapalı kutular görüyorsun. Bu kutular tamamen el yapımı duran ve ucuz olduğu her halinden belli olan kutular. İster istemez kutuların içindekileri merak ediyorsun ve sanki aranızda az bir mesafe olan at arabalı grup bunu anlamış olacak ki, hemen kutuları açıyorlar ve içinde birkaç parça et çıkarıp sallıyorlar. Bu esnada da "Sadece kuzu eti taşıyoruz. Buraya gelip kendiniz de bakabilirsiniz." diyor at arabasını süren kişi.
Raijin: Shikibanzo'nun tarafından gelen konuşmaları duyuyorsun ve sen de pek bu gruba karşı inançlı durmuyorsun. Bu esnada da etrafına bakınıyor, ancak en ufak bir canlının varlığına şahit olamıyorsun. Bu sebeple hem Shikibanzo'nun hem de Ko'nun bulunduğu noktadan aynı anda gelmekte olan kişilerin olması, senin kafanda komplo teorileri yaratmana sebep oluyor. İşçiler birbirlerine yardım ederlerken, artık üstlerinde o neşeli tavırlarının olmadığını da görüyorsun. Bazı işçiler oldukları yerde dertli bir şekilde otururlarken, bazıları ise malzemelerin olduğu yerde yatmakta olan arkadaşlarına yardım ediyorlar. Yaralı işçilerin durumu kötü durmasa da, psikolojik olarak yaşadıkları ile sarsılmış durmaktalar. Bu durum ise işçilerin her birine işlemiş ve her biri de bu çöküntüyü yaşıyor durumda. Tam bu esnada ise gözlerine ilişen bir işçi dikkatini çekiyor. Herkesin çöküntüsüne rağmen gülen bir işçi! Tam bu anda o işçi ile göz göze geliyorsun ve işçinin gülümsemesi ile başından aşağıya kaynar sular dökülüyor! Malzemelerin bulunduğu kısımdan uzakta duran bu işçi, gülümsemesi ile birlikte yılan mührü yapıyor ve bakışları malzemelerin bulunduğu yere kayıyor. Senin bakışların da onunkileri takip ederken, malzemelerin bulunduğu noktada büyük bir patlama oluşuyor! Etrafa dağılan metal ve insan parçaları yanından hızla geçip giderken, oluşan toz sebebi ile de görüşün sıfıra iniyor. Patlamadan yara almamış olsan bile, bulunduğun noktada durmaya devam etmen halinde, vücuduna metal parçalarının isabet etmesinin olası olduğunun ise gayet farkındasın.
Ko ve Shikibanzo: Sizler tam kafanızdaki işleri yapmaya koyulurken, ikiniz de duyduğunuz patlama sesi ile irkiliyorsunuz. Karşınızdaki kişiler de aynen sizin gibi bu seslerden irkilirken, Shikibanzo'nun karşısındaki gruptan birkaç kişi geldiklerini noktaya doğru kaçmaya başlıyor. Ko'nun bulunduğu noktadakiler ise, korku ile at arabalarının arkalarına geçiyorlar sadece.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.