Görevden Sonra

Moderatör: Game Master

Görevden Sonra

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 26 Eyl 2014, 02:27

Out: Köy meydanındaki 3 başlığı da ben açmış oldum bu şekilde. Allah benim belamı versin. :cry:

Görev bitti bizim işte. Giriş cümleme sokayım. Neyse köy meydanına doğru yürümeye başladım ben. Kokuryu da benle geliyor falan. İşte amacımız birlikte bir şeylere gidip bir şeyler içmek, bu arada herifi tanımaya çalışacam. Bakalım neyin nesiymiş. Şimdi bilen bilir, bu gün bir göreve çıktık bunla birlikte. Ben tabi bir sürü mal mal teori ürettim kafamda. Dedim bu Kokuryu kesin bonzaicilerle çalışıyor. Keşin teki falan ama yanılmışım. Adam oldukça normal davranışlar sergileyerek beni utandırdı. Üstelik görev sonunda da yanımda bulunarak vefalı bir insan olduğunu gösterdi. Anlayacağınız kayarım ben buna.

Yavaş yavaş şöyle bir şeyler zıkkımlanırken aynı zamanda bir şeyler de yiyebileceğimiz bir yere gideyim diyorum. Etrafıma bakınınca da tabi bu hastane tarafında bisikim yok. Kitli kapılar var. Ishigakure'nin bok gibi çevre planlaması sayesinde aralara saparak kısa yollar da üretemiyoruz. Bir süre ilerledikten sonra sıkılıp "Sokarım böyle işe." diyerek nefret ettiğim yerlere, çatılara çıktım. Bir de çatılardan ilerliyoruz ya, millet ne kızıyor amına koyayım. Sanırım patır patır ses çıkıyor. Zaten horon tepmiyoruz lan, şöyle bir basıp geçiyoruz. Ona bile laf ediyor köylü fakirler.

Köy meydanına kadar çatıdan çatıya nanay nanay, varınca da durdum. Şöyle bir dönüp Kokuryu'yu kestim demin kurduğum nanaylı cümlenin çekiciliği ile. Tabi Kokuryu nanaylı cümle kadar çekici değildi. Adam gibi döndüm önüme ve sağıma soluma bakmaya başladım. Hoş güzel bir yer olsa, yemek de yesem... Bir süre hiçbir yerin tipini beğenmediğim için mal mal gezinmiş olabiliriz ama sonunda "Ehh, sikerim." diyerek bir yere girdim. Kenarda köşede bir yere oturup ilgilenen kişiye de masayı donat falan gibi saçma bir şey söyledim. Hafif atarlı, hafif sakin saçma bir duyguda olduğumdan arkama yaslanıp derin bir nefes alıp verdim. Şimdi düşünelim... Görevde eşcinsel duygularım ayağa kalkmış ve biraz Ganta'ya yavşamış durumdayım. Daha önce de Kiyo ile böyle mal bir yakınlaşmamız oldu. Yani anlayacağınız cinsel kimlik bunalımı geçiriyorum. Ben ki kadınlarla falan da birlikte olmuş bir herif olarak Kiyo'nun bana tişörtümün dışından dokunmasının verdiği zevki kadınlarla sevişirken almıyorum. O KADAR YANİ DÜŞÜNÜN! Karar verdim ben Kokuryu'ya üstü kapalı bir şekilde anlatacam bunu. Zaten herifi yeni tanımamın artı bir daha zar zor göreceğimin verdiği bir huzur var içimde. Tamam koyuyorum götüne inşallah rahman gider.

Bu garson bana garip garip bakarak mezeli, sakeli siparişlerimizi aldıktan sonra gitti. Ben de Kokuryu'ya döndüm. "Bu aralar mal mal günler geçiriyorum Kokuryu-san. Biraz kafayı dağıtmak iyi gelecek diye düşünüyorum." diye başladım. Devamı da gelirdi herhalde.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Re: Görevden Sonra

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 28 Eyl 2014, 05:43

Görevden sonra bir yerlere gitmekte ısrar etmişti Eshiki. Kokuryu'nun da canı sıkkın olduğu için kafasını dağıtmak amacıyla ona eşlik etme kararı almıştı. Konuşmadan köy meydanına doğru yol almaya başladılar. Oradan oraya yürüyorlardı, "Görevde bile bu kadar yorulmadım arkadaş..." diye söylendi Kokuryu sessizce ama belli etmeden usul usul takip etmeye devam etti Eshiki'yi. Bir süre sonra Eshiki çatıya zıplamıştı, biran önce köy meydanına varmak istiyordu anlaşılan. "Canıma minnet, çatılardan daha rahat olduğum neresi var?" diye geçirdi içinden Kokuryu.
Konuşmak, muhabbet açmak istiyordu ama nereden gireceğini bulamıyordu bir türlü. Sessizlik eşliğinde köy meydanına varabilmişlerdi nihayetinde. Etrafta alışveriş yapan, oradan oraya koşuşturan insanlar vardı. Her zaman ki gibi bir hayli kalabalıktı meydan.

Oyun oynayan birkaç çocuğun yanından geçtiler, gezdiler dolaştılar aynı çocukların yanından iki kere daha geçtiler. Tam Kokuryu "Yeter be bilader! Girelim artık bir yere!" diyecek iken Eshiki "Eh sikerim." deyip bir yere girdi.
"Sonunda..." demekle yetindi Kokuryu. Güzel ve boş sayılabilecek bir mekandı. Eski ve güzel günleri hatırlatan bir kokuyla bezenmişti, yeni cilalanmışçasına parlayan masalara koyu siyah deri ile kaplanmış sandalyeler eşlik ediyordu. Baya rahat görünüyorlardı ki Kokuryu oturunca göründükleri kadar rahat olduklarını gördü.
Eshiki kafasına göre bir şeyler istedikten sonra Kokuryu garsondan acı biberli, salamlı, beyaz peynirli bir tost istedikten sonra yanına da ayran söyledi. Acıkmıştı belli ki. "Önce yemek, sonra içki." dedi omuzlarını silkip. Siparişler alındıktan sonra Kokuryu ortamın sinerjisine kapılmış bir şekilde sağını solunu incelerken Eshiki içini dökmeye başladı. "Benimde keyfim pek yerinde değil, başarısızla geçen bir görev için boşu boşuna vakit harcadık.Ama dediğin gibi şimdi dağıtabiliriz! Ee senin neyin var Eshiki?"
İmza : 
Resim
Sorry, i'm a ginger... I have no soul.

Profil : 
İsim: Kokuryu Taoreta
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 1. Seviye 10/1
Gelişim Puanı : 2

Stat : 
Güç: 4
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 4
Zeka: 4

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yok olduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde var olduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi kat edebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve fark edebilir.

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Kullanıcı elini açar, ardından aniden kapatarak sıkar. Bu şekilde, avcunun içindeki havayı sıkıştırarak patlatmış olur. Bu patlama dışarı doğru bir kuvvet oluşturur, ayrıca yüksek bir ses çıkarır. Genelde rakiplerin yüzüne doğru uygulanır. Bu, rakiplerin dengelerini kaybetmelerine yol açar ve kısa süreliğine akıllarını karıştırmayı sağlar. Ayrıca kulaklara kısa süreliğine zarar verir.

Reppushou ♦ C-Rank

Kullanıcı ellerini birbirine vurur ve düşmanına doğrultur. Aniden ellerinin içinden çıkan sert rüzgâr düşmanların dengelerini bozar ve kesici hasar verme potansiyeline sahiptir. Teknik anidir ve tekrar çalıştırmak için, tekniği tekrar hazırlamak gerektirir. 15 metreye kadar etkilidir.

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından seri bir hava fırlatmaya başlar. Bu havada toz parçaları bulunur ve bu, havaya kesici özellik verir. Hava ile karşılaşan herşey kesici hasar alır ve heriye doğru fırlar. Kullanıcı istediği kadar tekniği açık tutabilir ve kafasını oynatarak tekniğin yönünü değiştirebilir. Teknik açık kaldığı sürece çakra yer ve efektif menzili 30 metredir.

Zanshuu no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kouha: Reppuken ♦ A-Rank

Kullanıcı bir anlığına chakrasına odaklanır ve ardından yumruğunu ileri doğru savurur. Kullanıcının önünde bulunan hava rastgele sıkışmaya ve çatlamaya başlar. Bu sıkışmalara ve çatlamalara yakalananlar şiddetli bir şekide geriye fırlar ve iç organlarına hasar alırlar. Havadaki değişimler dışarıdan görülemez, bu da tekniğin doğasını çözmeyi zorlaştırır. Hasar alan kişiler neye uğradıklarını anlamaz ve kafaları karışır. Kullanıcı ardı ardına 3 defa yumruk sallayabilir. Teknik 20 metreye kadar etkilidir.

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxX
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Yılbaşı hediyesi - 30 GP

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;
(Konular evrende olma sırasına göre sıralanmıştır.)

Rüzgar ve Yağmur
Kokuryu'nun çıktığı S-Rank görevi ve neden göz bandı taktığını anlatan free rp (Devam ediyor)

Görevden Sonra
Shiki ve Kokuryu'nun çıktıkları görev sonrası bir şeyler yemeğe gitmesini anlatan free rp (Tamamlandı)

Kırmızı ve Uzaylı
Shiki ve Kokuryu'nun baya sarhoş olup Kiyo'nun evine gittikleri free rp (Devam ediyor)

Evden Kaçmak
Kokuryu'nun gecenin bir yarısı yeni insanlarla tanışmasını anlatan free rp (Devam ediyor)

Ishigakure Havuz Partisi
Ishigakure chuuninlerinin katıldığı bir havuz partisi free rpsi (Devam ediyor)

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia
Eski takım arkadaşım / Yanında benim bile koyu tenli kaldığım hayalet kız / Güzelliğinin beni etkilediğini kabul edemediğim insan

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama
Uzaylı herif / Aşk adamı galiba bi parça / Tam içip dağıtmalık adam, alkolik gerçi biraz / Bir de hafiften kasıntı sanırım yada fazlasıyla odun emin değilim tam.

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai
Sanatçı ruhlu adam / Akademiden arkadaşım / Arada buluşup kafa dağıttığım, tartıştığım kişi

Shiranui Kanaye
Resim

Keji
Hayatını kurtardığımdan beri peşimde olan velet / Abilik yaptığım herif / Bazen hayatını kurtarmasaydım daha mı iyi olurdu acaba diye kendi kendime sormama sebep olacak kadar beni sinir eden varlık.

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Göt kadar boyu var türlü türlü huyu var / Siktimin bücürü / Veled-i zina
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 01 Eki 2014, 01:02

"Başarısız mı?" Görevimizin başarısız olduğunu düşünmüyordum. Adam yakalanmıştı değil mi? Belki biz yakalayamamıştık ama bize verilen görevi yapmış ve adamı aramaya çalışmıştık. "Paramızı kesmedikleri, sicilimize bir şey işlemedikleri sürece hiç bir görev başarısız değil benim gözümde." dedim. Yani tamam haklıydı, görev bize hiç bir şey katmamıştı ama her görevde de delice gelişecek değiliz. Böyle filler görevler olmalı bence. Üstelik para kazanıyoruz amına koyayım. Ben bu parayla kiramı ödüyorum yani.

Bu arada Kokuryu'nun derdi var mıymış yok muymuş anlamadım. Sadece görevi beğenmedi sanırım. Bir de hala bana Eshiki diyor. Ulan düzelteyim şunu da adımı bilsin bebe. "Kokuryu-san. Benim güvenme sorunlarım var da. Bu yüzden ilk tanıştığımda adımı doğru söylemedim size ama şimdi güveniyorum. Shiki Nishiyama benim adım. Kusura bakma." dedim. Bence oldukça düzgün bir özür oldu. Üstelik bu günkü chuuninin karşı tarafa çalıştığını görmüştük değil mi? Bu tür güvensizliğimi anlayışla karşılacağını düşünüyorum. Neyse, ben buna dert yanayım hadi. Kiyo konusunu üstü kapalı anlatmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak. Kız mı desem direkt? Yok lan biri var diyeceğim sadece.

"Ya şimdi, biri var. Anlarsın ya. Ama hiç bağlanabilecek bir herif değilim ben. İçten içe istiyorum da biliyorum yani abi, sonu kötü. Kaç gündür aklımdan çıkmıyor anasını siktiğimin. En son yalnız kaldığımızda kan mı çekti, ten mi çekti bilmiyorum ama öptüm falan bunu. Sonra da sik gibi bırakıp kaçtım amına koyayım. Üzülmesin diye umut da vermeyeyim diyorum elden bir şey gelmiyor. Anlayacağın özürlü özürlü olaylar içindeyim." diye anlattım işte üstün körü. Masaya da meze getirmeye başlamıştı garson. Oldukça sikindirik bir yerdi burası ama olsun. Mezeleri tıkınırken sake geldi masaya şişeyle. Bardağın tekini doldurup diktim tabi ki hemen.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 02 Eki 2014, 02:32

Evet başarısız... Uzun zamandır başarılı bir görev geçirdiğimi söyleyemem. Bu kadar ufak bir görevi bile... Vazgeçmeliyim belki artık?" diye geçirdi içinden. Söylemek istediği şeyler bunlardı ama dışına vurmadı bunları. Vuramazdı, yeni tanışmıştı karşındaki adamla nasıl birisi bilmiyordu . Tuhaf bir tipti. Kulağındaki küpeler, saçı, dövmeleri, bakışları her şeyiyle tamamıyla aykırıydı. "Neyi yansıtmaya çalışıyor acaba?"
Ama öte yandan da haklıydı, sonuçta sicile hiç bir görevi başarısız olarak geçmemişti.

Bu sırada çocuğun gerçek adının Eshiki olmadığını öğrenmişti. Shiki idi çocuğun adı, ne diyeceğini bilemedi Kokuryu. "Herife bak resmen taşak geçmiş bizimle... Neyse bırakayım da içinde ne varsa döksün sonra ben konuşurum."
Hafifçe gülümseyip "Önemli değil." dedi sadece. Eshiki'nin- pardon, Shiki'nin bir şey anlatmaya çalışıyormuş gibi bir hali vardı. Bu Kokuryu'nun da gözünden kaçmamıştı. Karşısındaki yeni tanıştığı birisi sonuçta, sorsa belki ters tepebilir düşüncesiyle bir şey söylemeyip yemeğin gelmesini beklemeye başlamıştı ki Shiki konuya giriverdi.

Aşk acısı çekiyordu. Ne diyeceğini bilemedi, zaten Kokuryu da birisine öyle çok bi bağlanmamıştı ki daha önce. "Ne yapacağım lan şimdi ? Bende ne güzel görevden sonra adam gibi tanışırız kafa dağıtırız diye gelmiştim... Adamın içi dolu çıktı, vay be..." Bir şeyler demesi gerekiyordu ama ne diyeceğini bilmiyordu... Daha önce birilerinden bir şeyler duymuştu ama? "Seviyorsan... Tamam da devamı ne ? Seviyorsan git halay çek ? Ahaha amma saçmalıyorum. Gerçi bunu dersem baya eğlenebilirim şuan ama... Neyse, derdine derman olmaya çalışayım bari şu çocukcağızın. Bir abilik yapayım."

Bu sırada masaya mezeler de gelmişti, sadece mezeler değil Kokuryu'nun tostu da gelmişti. Koca bir ısırık almak için ölüyordu o an... Ama durum daha mühimdi, karşısında Shiki bir bardak sakeyi direk kafaya dikmişti bile.
]"Ben çok anlamam bu işlerden açıkçası Eshiki-sa... Pardon Shiki-Kun. Ama bir söz vardır, bilmem bilir misin. Seviyorsan git konuş! Abi ne olacak ki en fazla ? Git tut kolundan; Sadece sen ve ben varız. Geri kalan her şey hayal, sen benimsin bende senin. Bu böyle ve sonsuza kadar değişmeyecek. Falan fıstık de. " dedi ve tostundan koca bir ısırık aldı. Sıcak beyaz peynirin ve pişmiş salamın enfes aroması birbirine karışırken acı biberin acısı da ağzına yayılıyordu yavaşça. Çiğnemeye başladı, yemeyi en çok sevdiği şeylerden birisi de buydu belki.
"Acı, her yemeğin içinde olacak hacı!" derdi Keji'nin babası. Kokuryu bu konuda ona sonuna kadar hak veriyordu. Acısız yemek chakrasız ninja gibiydi ona göre.
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yok olduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde var olduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi kat edebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve fark edebilir.

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Kullanıcı elini açar, ardından aniden kapatarak sıkar. Bu şekilde, avcunun içindeki havayı sıkıştırarak patlatmış olur. Bu patlama dışarı doğru bir kuvvet oluşturur, ayrıca yüksek bir ses çıkarır. Genelde rakiplerin yüzüne doğru uygulanır. Bu, rakiplerin dengelerini kaybetmelerine yol açar ve kısa süreliğine akıllarını karıştırmayı sağlar. Ayrıca kulaklara kısa süreliğine zarar verir.

Reppushou ♦ C-Rank

Kullanıcı ellerini birbirine vurur ve düşmanına doğrultur. Aniden ellerinin içinden çıkan sert rüzgâr düşmanların dengelerini bozar ve kesici hasar verme potansiyeline sahiptir. Teknik anidir ve tekrar çalıştırmak için, tekniği tekrar hazırlamak gerektirir. 15 metreye kadar etkilidir.

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından seri bir hava fırlatmaya başlar. Bu havada toz parçaları bulunur ve bu, havaya kesici özellik verir. Hava ile karşılaşan herşey kesici hasar alır ve heriye doğru fırlar. Kullanıcı istediği kadar tekniği açık tutabilir ve kafasını oynatarak tekniğin yönünü değiştirebilir. Teknik açık kaldığı sürece çakra yer ve efektif menzili 30 metredir.

Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Kullanıcı bir anlığına chakrasına odaklanır ve ardından yumruğunu ileri doğru savurur. Kullanıcının önünde bulunan hava rastgele sıkışmaya ve çatlamaya başlar. Bu sıkışmalara ve çatlamalara yakalananlar şiddetli bir şekide geriye fırlar ve iç organlarına hasar alırlar. Havadaki değişimler dışarıdan görülemez, bu da tekniğin doğasını çözmeyi zorlaştırır. Hasar alan kişiler neye uğradıklarını anlamaz ve kafaları karışır. Kullanıcı ardı ardına 3 defa yumruk sallayabilir. Teknik 20 metreye kadar etkilidir.

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur
Kokuryu'nun çıktığı S-Rank görevi ve neden göz bandı taktığını anlatan free rp (Devam ediyor)

Görevden Sonra
Shiki ve Kokuryu'nun çıktıkları görev sonrası bir şeyler yemeğe gitmesini anlatan free rp (Tamamlandı)

Kırmızı ve Uzaylı
Shiki ve Kokuryu'nun baya sarhoş olup Kiyo'nun evine gittikleri free rp (Devam ediyor)

Evden Kaçmak
Kokuryu'nun gecenin bir yarısı yeni insanlarla tanışmasını anlatan free rp (Devam ediyor)

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia
Eski takım arkadaşım / Yanında benim bile koyu tenli kaldığım hayalet kız / Güzelliğinin beni etkilediğini kabul edemediğim insan

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama
Uzaylı herif / Aşk adamı galiba bi parça / Tam içip dağıtmalık adam, alkolik gerçi biraz / Bir de hafiften kasıntı sanırım yada fazlasıyla odun emin değilim tam.

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai
Sanatçı ruhlu adam / Akademiden arkadaşım / Arada buluşup kafa dağıttığım, tartıştığım kişi

Shiranui Kanaye
Resim

Keji
Hayatını kurtardığımdan beri peşimde olan velet / Abilik yaptığım herif / Bazen hayatını kurtarmasaydım daha mı iyi olurdu acaba diye kendi kendime sormama sebep olacak kadar beni sinir eden varlık.

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 02 Eki 2014, 03:14

Seviyorsan git konuş dedi herif ya. Elimdeki bardağa şişeden biraz daha sake koyarken "Olay, açılamamak değil ki, olay benim zor bir herif olmam." diye devam ettim. Bardağı kenara koyup masada bir kaç şeyi de ağzıma atıverdim. "Baya da yakın arkadaşımdı yani. Artık eskisi gibi olamayız büyük ihtimalle." dedikten sonra aldım bardağı gene diktim kafaya. Şuan aşırı derecede kasıyorum kendimi konuşmak için. Alkolün etkisini göstermesi lazım ki coşayım. Yani şöyle diyeyim, yeteri miktarda içebilirsem buradan şarkı söyleyerek ve Kiyo'ya söverek çıkabilirim.

Normal bir zamanda olsa, yeni tanıştığım herifin yanında sarhoş olup kendimi suikaste kurban etmemem gerektiğini düşünürdüm ama olay farklı şuan. İlk olarak bu herif görevde yanımda duran ve orospu çocukluğu yapmamış bir insan. Güveniyorum herife yani. İkinci olarak bayadır kafamda Kiyo var. Yatıyorum Kiyo'ya sinirlenip üstüne çıktığım zamanı hatırlayıp tahrik oluyorum. Kalkıyorum Kiyo'nun dudaklarını düşünüp tahrik oluyorum. Dışarı çıkıyorum Kiyo'nun ağlarken dudaklarının ne lezzetli olduğunu hatırlıyorum falan derken yani anlayacağınız kafa gitti bende. Umarım Kokuryu da içer de tüm rezilliği ben çıkarmam. Buradan herif beni evime götüremez, çünkü kendimi biliyorum evime götürmem herifi. Tam o sırada paranoyam artarsa ve saçma sapan bir yere bıraktırırsam kendimi? Bir de o bıraktığım yerde sorun çıkarırsam? Yani anlayacağınız sadece benim içmem değil, Kokuryu'nun da içmesi ve birlikte sokakta sürtmemiz gerekiyor.

"Yani anlayacağın, dünyevi olaylara kafamı yoruyorum Kokuryu-san. Keşke bu olayı düşüneceğim kadar, hayırlı bir olay düşünseydim daha makbule geçerdi anlayacağın. Bir de kolundan tutup rest mi çekeyim lan. Evinin kadını çocuklarımın anası ol deyip eve mi kapatayım istiyorsun." deyip pis pis sırıttım. Sonra da elimdeki şişeyi gösterdim adama. "İçeceksin umarım?" dedim. Evet derse direkt bardağını doldururdum benimki ile beraber.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 02 Eki 2014, 04:00

"Ha, demek sende sorun... Anladım. E abi yapacak bir şey yok. O zaman bir şekilde onu çekeceksin, o söyleyecek. Gerçi bu yaşıma kadar açılan bir kız görmedim ama... Aslında var ya, kız diye bir şey olmayacak. Çok daha rahat oluruz var ya! Ahahaha " dedi ve tostunu yemeye devam etti, acısı dudaklarını yakıyordu ki ayranın serinliği az da olsa imdadına yetişti. Doymuştu Kokuryu sonunda. Tabağı önüne itip Shiki'nin söylediklerini dinlemeye devam etti.

Ne diyeceğini bilmiyordu, ölümüne sıkıyordu. Biraz kitaplardan, biraz mahalle abilerinden duyduklarından. Eh tabi ki, kendisi de yaşamıştı bir şeyler ama başkasını teselli etmemişti daha önce.
"İyi madem, koy gitsin içeriz seni mi kıracağız. Neyse, olur öyle be abi. Gönül bu sonuçta, ota da konuyor boka da. Ama konuyor sonuçta bir şeye. Ne gelir elden..." dedi, dediklerinin etkisini biraz ölçmek için durdu ve devam etti "Bak, benim bir arkadaşım vardı. Çocuk buradan, Ishi'den kız Kusa'dan. Anlarsın işte mesafeydi, düşmanlıktı falan yalan oldu bunların hikayesi. Ama beş yıl sonra çocuk azmetti gitti çıktı kızın karşısına, tuttu kolundan resti çekti. Git bir dene, cidden bir şey kaybetmezsin."

"İyi gidiyorum... Bir de söz patlattım mı tamamdır, ama ne desem... Hmm, bu olur sanırım."
"Hem aşk fedakarlık ister, zor adamsın ama sen kendinden biraz vereceksin ki karşındakinden de bir şeyler beklemeye hakkın olsun.." dedi ve Sakeyi yavaşça yudumladı. Hafifçe boğazı yandıktan sonra konuşmaya bir soruyla devam etti ; "Anlatsana seninkini az biraz bana, belki tanıyorumdur."
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Reppushou ♦ C-Rank

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur

Görevden Sonra

Kırmızı ve Uzaylı

Evden Kaçmak

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai

Shiranui Kanaye
Resim

Keji

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 02 Eki 2014, 04:50

Doldur dediği anda bardağını doldurmaya başladım. Oh be, herif de dağıtacaktı tek başıma sikik sikik takılmayacaktım. Ha, içki anlayışım yok demiştim ya. Nedeni kendimi aşırı tutmam. Yani delice tutuyorum kendimi sarhoş olmamak için. Alkol almamak için falan. Bir iki bardak içerim falan da sarhoş olmam kontrollü olduğumdan. Hatta kıvama bile gelmem. Salak gibi bir şeyim anlayacağınız. Fakat bu şekilde kendimi bıraktığımda da iyice bokunu çıkarırım yani. Hiç affetmem! "Rest işe yarıyor diyosun yani." Lan şöyle bir hayal ettim de... Kiyo'nun kolundan tutup yarim olacaksın dediğimi falan. Kıkırdamadan edemedim. Hemen size de anlatayım aklınızda canlansın.

Arkada gün batımı düşünüyoruz. Bir tepedeyiz, artık nasıl çıkmışız bilmiyorum. Yanımızda bir dere var. Ishi'de ne deresi varsa artık. Kiyo bana arkasını dönmüş duruyor. Ben de tutup kolundan kendime çeviriyorum. "Kiyo-kun. Haklısın bu olayı konuşup bir sona bağlamalıyız. Ben de senden çok hoşlanıyorum, sen bana cesurca duygularını söylerken korkaklık edip sakladım düşüncelerimi. Özür dilerim. Bundan böyle benim ol, birbirimizin olalım." diyorum. O da "ShikiShikiii! EVET EVET EVET!" diyor bana. Ben de bunu kucaklayıp etrafımda dönüyorum. "Uçuyorum Shikii!" diye bağırıyor Kiyo da. Sonra pıt diye bırakıyorum ben bunu fırlıyor bir yere düşüyor. "Siktir git şimdi orospu çocuğu!" deyip başlıyorum halay çekmeye. Ne de güzel ilerliyordu oysa ki.

"Tanımazsın ya. Kısa boylu böyle. Zayıf cılız bir şey. Kiyomi adı da." diye tasrif ettim Kiyo'yu Kokuryu'ya. Tabi benim kafamda Kiyo var tüm mallığı ile, Kokuryu'nun kafasında çok farklı bir şekilde canlanmış olabilir. Kendi bardağıma da sake doldurup şişeyi kenara koydum ve hiç beklemeden günün 3. bardağını diktim.

"BEGNİ BU HALLERŞERE NASIASLŞD DÜŞÜRDAN LAN ORUSPEUAA!!" Bir kolum Kokuryu'nun omzundaydı. Serbest olan kolumdaki elimde de kovulmadan önce aşırabildiğim sake şişesi vardı. Yarısı boştu sanırım. Benim gibi bir insanın dolu taraftan bakacağını düşünmemişsinizdir herhalde. Ha deminki bağırmam da bazı kendini bilmez piçlere gitsin! "ISHI HALKI! SİZİEAN DEEA GÖTÜNZ DİKEYİM DEĞAER BİLMEZ PEZEVENGLER!" diye bir daha anırıverdim. Bu hale nasıl mı gelmiştim?

En son hatırladığım Kokuryu ile sohbet edip içki içtiğimizdi. Sanırım ben sonra baya kafayı buldum, bir ara zaten Kokuryu'nun da bulunduğu görevi Kokuryu'ya tekrar anlattığımı hatırlıyorum. Bir de hayal meyal, garsonu yakalayıp bana küfretmesi için zorladığımı... Sonra da kovulduk galiba ve yollardayım! Kokuryu'nun kafası ne durumda hiç bir fikrim yok ama üstüme abanıyor düşmemek için. Ben de ona abanıyorum ki dengeyi sağlayalım. Ishi'nin dümdüz sokaklarında yamuk yürüyen iki kişiyiz.

Bir süre sonra ben daha devam edemeyeceğimi fark edip kendimi yere attım. Çocuğun da ağırlık merkezi kaydı bu şekilde. "Bırağkma beni. KOKURAI-SAN BIRAGMA!" diye bağırdım çocuğa. Normalde beni bırak sen kendini kurtar derler ama ben yardıma, güvene ihtiyaç duyan bir adamım. Şuan bunu saklamaktan da korkmuyorum hiç bir şekilde. Sürüne sürüne yana doğru ilerlemeye başladım. "Gelh." Biraz ilerledikten sonra duvar buldum ve oturdum dibine. Kafamı kaldırıp Kokuryu'ya bakıyorum ama gözlerimi kırpıştırmak zorunda kalıyorum. O kadar komik bir durum ki salak salak sırıtıyorum falan. Çocuğa el ettim gelsin diye tekrardan. Sonra da oldukça açık sözlü bir insan olduğum için "Kiyo şuradan çıksa sikerim aga YALAN YOK!" dedim. Sapık bir sorunlu olduğum için de sake şişesini bir kez daha ısrarla kafama diktim.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 02 Eki 2014, 06:20

"İÇİEĞM YANAĞAAR İÇİM KANAĞĞRDAAA İSYEAAAAAĞAĞAAAAN GERİYEE Bİ AVUÇ YALAAN ŞİKİ KUN HOAHAHA NASIL BAK? BEN YAZDIM BEEEEEN! SENİN İÇİN,KİYOYA AŞKIN İÇİN!" diye çığırıyordu Kokuryu yolun ortasında. Güneşin bir kez daha batmasına yakın iken vakit, köyün duvarının dibine yakın bir yerde Shiki ve Kokuryu kafaları olmuş bir şekilde oradan oraya sürtüyorlardı. Shiki bir şeyler bağırıyordu, Kokuryu tam anlayamasa da aradan birkaç kelime seçebiliyordu Hal-düşürmek-orospu-göt-pezevenk gibi. "YEAAĞ BIRAK AĞĞBİ OROSPU OLDUYSA DA PARRRASIYLA DEĞİL Mİ AMINA KOYAYIM?! KULUN KÖPPPEĞİN OLSUN LEAN İÇİİM YANAAAR İÇİM KANAAAAARDA İSYEAĞAAĞAAAAAAAĞAĞAN LAN ŞİKİ SHAAHAHA BAK BAK ŞİKİ SANIRIM SARHOŞŞUZ ÇOK HOŞUZ DA BBEN NİYE BAĞIRIYOM Kİ ANANSKİ"

Biraz daha ilerledikten sonra Shiki kendisini yere bırakıp peşinde de Kokuryu'yu sürükledi. Alkolün etkisi ile acı hissetmeyen Kokuryu Shiki'ye "Bırrrakmam abicim raaadına bak sen. İSYEAĞAN!" diye bağırırken bir yandan da onu yıkamayı ihmal etmemişti. Kokuryu kafasını çevirdiğinde bir kedinin taze taze bıraktığı şaheserle karşılaştı. "Yürrü şiki buraya bı bırakmışlar miki ahaha kalk lan kalk KALK ABİCİM YEAĞ" öyle yada böyle ayağa kalktıktan sonra biraz ilerledikten sonra duvarın dibine ulaşmışlardı. Görünüşe göre Shiki'de şişenin dibine ulaşmıştı.Gaza gelmişti Kokuryu, Shiki'yi de gaza getirmeye kararlıydı. Bu gece sevdiğine ulaşacaktı o çocuk o kadar!
"GEL LAN! Gidek evine gidek pattlayıcı kağıtla bayıltak! Gerçi havaya uçar ama KALAN SAĞALAR SENNİNDİR LAN! İÇİİİM YANAAR İÇİM KANARYAAA İSYEAĞAAAN! HADi kalk kalk!"
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Reppushou ♦ C-Rank

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur

Görevden Sonra

Kırmızı ve Uzaylı

Evden Kaçmak

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai

Shiranui Kanaye
Resim

Keji

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 02 Eki 2014, 07:07

Sanırım bu duvarın dibine sıçmışlar. Kokuryu bana yerdeki boku göstererek "Miki." dediğinden bi sik anlamadım ama uslu çocuk olup tuttum kolunu yardım etsin kalkmama diye. İlk önce ben kalktım o düştü, sonra o kalkacak diye ben duvara kafa attım derken sonunda ayaklanabildik. Bir sağa bir sola ileriyorduk, etraf da yavaş yavaş karanlıklaşıyor anadınmı? Elimdeki boş şişeyi yere fırlatıp Kokuryu'nun omzuna attım tekrardan kolumu. "Bensh... Sharhosh... Değilm..." dedim sadece. Sonra çok ciddi bir ifade takındım yüzüme ve Kokuryu'ya abanarak yürümeye devam ettim.

Biraz ilerideki mikisiz bir duvara geldik. Direkt attım kendimi dibine. Kokuryu'yu da kendime çekerek yere düşürdüm yanıma otursun diye. "Verrizz parasını! Zaten götüm kadar bi bebe, ne kadar bahalı olabilr ki kardeşşşşşş??? " dedikten sonra omzundaki kolumla çocuğu kendime çektim. Ulan içimden deliceeee öpmek geldi herifi. "Bi kere öpjem Kukuryo-san." dedikten sonra çocuğun tepkisini beklemeden yanağına hamle yaptım. Tabi o sırada denge kaybı, düzgün görememe gibi sorunlarım olduğundan iğrenç ve ıslak bir öpücük kondurdum kulağına. Oldukça da sesli bir şekilde öptüm. "Ohhhyyyşşş BAL KAYMAK!" dedim sonra da kro gibi. "Var ya Kukiyri-san, çok kral adamsın ha! ADAMIN DİBİSİNYANİÖYLŞEDİYEYMVB." diye anırdım kulağına çocuğun, son kelimeleri hızlı ve tükürerek söyledim istemsiz.

"Evine gidip TAŞŞŞŞ mı çıkartsak görenlere napsaağk? Parşoman harcamayalım önemli çünkü baya biliyorsun.hani." Lan normalde bu ne be liseli gibi derdim ama şuan manyak harika bir fikir gibi geldi. "Gidelm mi lan?" diye gaza gelip Kokuryu'nun kafasını kendime çevirdim. Oldukça yakın bir şekilde gözlerine bakarak "Abisi var olom. Abisini napcaz? Abisini sen oyala ben kıza böbrek taşı dökem anlaştık mıe?" diye kurdum her zamanki mükemmel planlarımı. Sonra da hemen ayaklanmaya çalıştım. Güya kalkacak sonra kızgın ve seksi bir şekilde Kiyo'nun evine gidecektim... Fakat kahpe hayat daha ben kalkamadan gerisin geri düşmemi sağladı. Ulan ben geri götümün üstüne düşünce bir de efkarlandım. NİYE HAYAT BÖYLE MÜDAHALE EDİYOR LAN? Normalde kassam akmaz gözümden bir şey, durduk yere beni bir ağlama tutmaz mı? Başladı gözümden yaş gelmeye. Yaş gelmek de ne kelime hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ben. Bacaklarımı kendime çekip suratımı dizlerime yasladım. Kişiliğime, aileme, hayatıma, Kiyo'ya, planlarıma... Hepsine gelsin bu göz yaşları dercesine...

Bu sırada da bir ses duydum. "Abim, canım abim... Sigaran var mı abim?" Bir şey omzuma mı dokunuyor, boynuma mı dokunuyor... Bir şey hissediyorum ama, nereden geliyor bilmiyorum. Öküz gibi dürtüyor sanırım sağa sola kaykılıyorum. Ya da sarhoş olduğumdan da olabilir kafam karıştı. Neyse kaldırdım kafamı kim bu diye. Önce göremedim gözlerimi kıstım ki görüntü düzelsin. Bu sırada da velet "Ananısikeyim BU TİP NE?" şeklinde bir nida attı. Esmer... Kara kuru... Pis... Çingeneydi sanırım. "Ne var lan ibine? Hiç mi ağlayan görmedin?" diye atarlandım. Velet de "Ağlamak mı lan bu? İşiyorsun sandım, sik gibi tipin var!" diye başladı laf etmeye. Ne diyon lan falan şeklinde bir şeyler geveleyip yumruk atmaya çalıştım oldukça başarısız bir şekilde. Ben normalde de yumruk atamam, sarhoşken hiç olmadı. Çocuğun yüzünden biraz öteye attığım için elim boş çıktı sendeledim oturduğum yerde. "Oooo, delice sarhoşsun abim sen."

Göt kadar çocuğun tişörtüne asıla asıla kendimi yukarı kaldırdım. Sonra da elimle yanaklarını sıkarak yüzüme baktırdım. "Sen..." dedim çok ciddi bir şekilde. "Sen shinobi olmak nedir bilir misin bebe? HIRSIZ ARAMAK UĞRUNA SAATLERCE AMINA KODUMUN İŞİSİNDE KOŞTURMAK NEDİR BİLİR MİSİN?" Sonra çok artistik bir şekilde çocuğu ittirdim. "Anlayamazsın velet!" Sonra birden manyak süper bir fikir geldi aklıma. Hemen Kokuryu'ya döndüm. "Lan bu bebe abisini oyalasın lan. Biz Kiyo'yu alıp kaçalım. HATTA DÖVELİM Mİ LAN! OF MÜKEMMEL FİKİR LAN BU!" dedikten sonra çocuğun engellemeye çalışmalarına rağmen yanağını öptüm. Hatta hemen ardından da çocuğa götümü dönüp emekleyerek Kokuryu'nun yanına gittim ve onun da yanağını öptüm. SEVGİ DAĞITIYORUM ANASINI SATAYIM! KIYO'YA GİDECEK SEVGİ İTE KÖPEĞE GİDİYOR. Alınmak yok.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Kokuryu Taoreta tarih 03 Eki 2014, 02:20

Kulağında bir ıslaklık ve ŞLOP sesiyle beraber bir vakumlanma hissetti. Shiki kulağına sulu bir öpücük bırakmıştı. Huylanıp kafasını çekti. "Şşşt K- Kaya mıyydı? neydi? Kira ? Kiyo kiyyo hah! Ona sakla bunları ahaha" dedi bu sırada bir şeyler bağırıp bir yandan da öperken ıslatamadığı yerleri ıslatıyordu.
"Yağğmur mu yağıyor amına koyayım?" diye yukarıya bakmaya başladı Kokuryu. "ŞİKİEĞ YAĞMUR MU YAĞIYOR ANANSKİ?" dedi. Bu sırada Shiki kızın abisinden bahsediyordu, Kokuryu duysa da hiç oralı değildi anca gökyüzüne bakıyordu. Ayaklandı biran elini havaya kaldırıp sağa sola sallamaya başladı, olmayan bir şeyi yakalamaya çalışıyordu sanki.

Bu sırada Shiki de ayaklanmaya çalışmıştı, ancak başarısız olup yerle bir olmuştu. Kokuryu Shiki'nin düşme sesine dönüp Shiki'ye baktı. Shiki'nin suratı ıslanmıştı, kafasını bacaklarının arasına almıştı belli ki yağmurdan korunuyordu. Elini yumruk yapıp havaya kaldırdı ve "LAĞN HAAVA ÜSTÜMÜZE İŞEME, GÖT! ARKADAŞIMI NİYE ISLATIYON? SENİ VAR YA... VAR YA... ŞEY... HAH! SİKERİM OLUM! ADAM OL LAN HAAVA!" diye bağırdı Kokuryu. Sinirlenmişti, bir kaç tane yaşan yanlış mühür yaptıktan sonra havayı tokatlar gibi yapıp "FUİTON YAĞMUR DURDURUCU NO JUTSU!" diye bağırdı. Bir şey olmamıştı, Kokuryu iyice sinirlendi. "BEKLE LAN SİKKİCEM SENİ!" diye bağırıp Shiki'ye döndü.

Shiki bir çocukla konuşuyordu. Sigara istiyordu çocuk. Onlar konuşmaya devam ederken Kokuryu üstünü başını yokluyordu. Shiki mükemmel planını söyledi bu sırada Kokuryu'ya. "Ne? Ağbisi mi var kızın? Çocuğu niye dövüyos olum? ÇOCUK GGEL BURAYA GEL!" dedi ve çocuğu yanına çağırdı, aradığını bulmuştu. Çocuk Shiki'ye tip tip baka baka Kokuryu'ya yaklaştı. "Bak şimdih" dedi ve cebinden bir paket sigara çıkarttı. Çocuğa iyice yaklaşıp çömeldi. İçinden bir tane aldı ağzına koydu, ağzında zaten bir sigara olduğunun farkında bile değildi. Elini çocuğun omzuna atıp geri kalan paketi çocuğa verdi ve "Bu senin, taam mı abijim? Ama şimdi içme!" dedi ve yukarıyı, bulutları işaret ederek "Yaaağmur yağıyor, ıslanıp ziyan olur sigaralar." dedi. "Bize de yardım etçen sen şimdi, gönül meselesi yap bi kıyak ninja abilerine. O kadar koruyoz sizi dimi ama ? " diye sordu çocuğa boş boş bakarak. Büyük ihtimalle çocuk içinden "Mal mı lan bunlar?" diye geçirse de yine de shinobiler köyde saygı duyulan kişilerdi sonuçta, sigara paketini cebe atıp "Tamam tamam zaten bir dalga olsa da takılsam diyordum abicim. Anlat hele sen ne yapıcaz?" dedi.

Kırmızı ve Uzaylı
İmza : 
Resim

Profil : 

Stat : 

Ninjutsu : 
Ninpou ;

Shunshin ♦ D-Rank

Fuuton ;

Shinkuutai ♦ D-Rank

Reppushou ♦ C-Rank

Fuujin no Jutsu ♦ B-Rank

Taijutsu : 
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu : 
Beceriler : 
Vokal ♦ Seviye 2

Eşyalar : 
Zippo Çakmak
Lejant : 
Görevler Ve Ödüller ;

♦Lejant Deposu - 10 GP

Diğer Konular ;

Rüzgar ve Yağmur

Görevden Sonra

Kırmızı ve Uzaylı

Evden Kaçmak

Ishigakure Havuz Partisi

İlişkili Karakterler ;
Uchiageru Sarubia
Resim

Uchiageru Sarubia

Shiki Nishiyama
Resim

Shiki Nishiyama

Daichirō Nai
Resim

Daichirō Nai

Shiranui Kanaye
Resim

Keji

Shiomiya Kiyo
Resim

Shiomiya Kiyo
Kullanıcı avatarı
Kokuryu Taoreta

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir