[Dükkan] Kenta Ronin

Moderatör: Game Master

[Dükkan] Kenta Ronin

Mesajgönderen Kenta Ronin tarih 29 Eyl 2014, 19:31

Şu anki alım gücü; 4 - Orta-Düşük Gelirli/10 Puan

Özel Üretim Sis Bombası 5. Seviye - -(?) Seviye / -(?) Puan

Özellikleri :
Normal bir sis bombasından farkı SESSİZ, daha büyük mesafelere ulaşabilmesi ve sisin, göz kapağı açık kişilerin gözüne girerek gözünün akmasını ve geçici görme bozukluğu oluşturmasını sağlar.

Sis Süresi : Sis 30-33 saniye kadar ortamda kalıp en geç 33. saniyenin sonunda saliseler içerisinde puf diye ortamdan yok olur.

Hasar Süresi : Gözdeki hasar süreyle orantılıdır, sis etrafa eşit dağıldığı için miktarla orantılamak istemedim. Ayrıca sisin sessiz oluşu bombayla ilgili fikri olmayan kişilerin (Bitti mi?) düşüncesiyle göz kapaklarını açmasına iyi bir sebep olabilmektedir.

1 Saniye => 10 saniye görme bozukluğu
2 Saniye => 19 saniye görme bozukluğu
3 Saniye => 25 saniye görme bozukluğu
4,5,6,7... Saniye => 25 saniye yenilenmesi (saniye başına)
25-30 Saniye => Sizin belirleyeceğiniz yüksek ya da alçak bir ihtimalle körlük.

Not : Yukarıda gözün akmasından bahsetmişim, bu bombanın etkisi altında kalan kişiye sadece korku verecektir çünkü çok ciddi bir akma değildir yalnızca hissedilip herhangi bir ek hasarı bulunmamaktadır ve gözün zamanla kendini tedavi edebileceği bir akmadır.

İşlem sonrası alım gücü; (?) - (?) Gelirli/(?) Puan
Kullanıcı avatarı
Kenta Ronin

Re: [Dükkan] Kenta Ronin

Mesajgönderen Cynic tarih 29 Eyl 2014, 20:17

Biz şunu şöyle ayarlayalım, eğer kabul edersen vereceğim. Göz akma olayı iptal direk. Sulandıracak sadece.

Özel Üretim Sis Bombası, 10'lu paket, 5. seviye.

Normal bir sis bombasından farklı sessiz olması ve daha büyük bir alana yayılabilmesidir. Ayrıca sisin içinde kalan kişilerin gözleri sulanmaya başlar. Görüntüyü az da olsa bulanıklaştırır. Bu etki, sisin içinde kalındıkça artar. Sis bombası hemen hemen 20 metre yarıçapındaki bir çembersel alana yayılır ve yarım dakikaya kadar etkisini tam gösterir, bir diğer yarım dakikada ise yavaş yavaş kaybolur. 60. saniyede ortamdan tamamen kalkmış olur.

Özel Üretim Sis Bombası, 10'lu paket, 5. seviye.

Kalan; 3 - Düşük Gelirli/10 Puan

Onaylıyorsan buraya onayladığına dair bir mesaj at, ardından alım gücünü güncelle ve sis bombasını yazdığım paragrafı kopyalayarak imzana geçir.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Kenta Ronin tarih 29 Eyl 2014, 21:08

Maalesef bu sis bombası işime yaramayacak.

Özel üretim kulak cihazı 5. seviye - (-1 seviye)

Öncelikle bunun Roninin bir eksisini tamamlamak için istemediğimi söyleyeyim. Gayet güzel duyuyor hatta Ses ile pozisyon belirleme x5 becerisi ile ortalamanın üzerinde fakat "pozisyon belirlemek" bana yetmedi bende bunu istedim ayrıyeten.

Özellik : Kulak cihazı sağ kulağa takılıdır ve fiziken kulakta kalması, düşmemesi üzerine ayarlanmıştır. Çok büyük olmadığından ve deri renginde olduğundan fark etmek için yakından incelemek gerekir. Genel olarak cihaz Ronin'in hareketleri, refleksleri takip etmesini sağlar. 20 metre uzaktaki 2 kişinin yalnızca ayak seslerinin şiddetini takip edebilirken 2 metre arkasındaki rakibin neredeyse tüm fiziksel hareketlerini duyabilir.

İşlem sonrası alım gücü: 3 - Düşük gelirli/10 Puan
Kullanıcı avatarı
Kenta Ronin

Mesajgönderen Cynic tarih 29 Eyl 2014, 21:47

Böyle bir şeyi onaylayamam. Fazla teknolojik.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Mesajgönderen Kenta Ronin tarih 29 Eyl 2014, 22:10

Özel üretim telsiz 4. seviye - (-8 puan)

Özellik :

Tek frekans, yalnızca Ronin ve Raiden'da (kabul edilirse ondanda başvuracağım kendisi onayını verdi) bulunan telsizlerle ulaşılabilen frekans. İkisininde sol kulağına monte edilmiştir (işitme cihazı küçüklüğünde, bas konuş şeklinde.) 100 metre ideal.

İşlem sonrası; 4 - Orta düşük gelirli / 2 puan
Kullanıcı avatarı
Kenta Ronin

Mesajgönderen Cynic tarih 29 Eyl 2014, 22:15

Bak bunu onaylayabilirim 4. seviyeden. Herhangi bir şekilde görünürde anteni yok, bir kulağına geçirdiğin basit bir aparattan ibaret. Raiden'de alırsa aranızda 250 metreye kadar (benden +150 metre) iletişim sağlayabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir