Kagayakashi Kame

Moderatör: Game Master

Kagayakashi Kame

Mesajgönderen Kagayakashī Kame tarih 14 Eyl 2014, 17:05

Künye
İsim: Kagayakashi Kame
Boy: 1.73
Kilo: 73
Köy: Kusagakure
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin

Portre

Görünüm: Ling Yao - Fullmetal Alchemist
Açık renkler tercihimdir, daha bir hoş gibi geliyor bana. Hemen hemen üstümden hiç çıkarmadığım bir hırkam var zaten üstümde, önü de atletik vücuduma içeriden kızlara selam çaktıracak kadar açık. Altıma da beyaz şalvarımsı bir pantolon giyiyorum. Valla öyle sokakta görsen dönüp bir daha bakacağın, kız erkek fark etmez her türlü insanın iştahını kabartabilecek derecede yakışıklı bir insanım. Çekik gözlerim, karizmamın en temel direği uzun siyah saçlarım ve düzgün yüz hatlarım var. Daha ne olsun ?

Kişilik:
Bir zamana kadar kendimi normal bir insan sanıyordum, ta ki o olayın farkına varana kadar. Şimdi çürümekte olan bu dünyayı kurtarmak için seçilmiş bir kahramanım. Kehanetteki her şeyiyle müthiş olan o adamım.

Dünyanın dışından gelecek olan o varlıklar, henüz ben hariç kimse bilmese de hepimiz için birer tehdit, onlar dünyayı ele geçirip bizi kendi gezegenlerindeki tuvaletlerde çalıştırmak istiyorlar. Ayrıca onların dünyasında olmayan fakat bizim dünyamızda bolca olan şeyler de var, bunları ele geçirmekte onların nihai amaçlarından biri. Bu varlıklar buraya gelip dünyamızdan plastik şişe kapakları, alabildiklerince küp şeker ve en önemlisi bir sürü 0.9 uç toplamayı amaçlıyorlar. Eğer bu insanlara izin verirsem bir daha ne plastik kapak görebiliriz, ne de 0.9 uç kelimesini bile cümle içinde kullanabiliriz. Bu varlıkları siz tanımıyorsunuz dostlar ama ben tanıyorum. Onlar BENJOLAR! Eğer bu varlıklar dünyaya ayaklarını uzatıp, istediklerini buradan alırlarsa çok fena şeyler olacak benden söylemesi.

Ama merak etmeyin; şu ana kadar hep onlardan bahsettim, isterseniz de biraz dünyayı korumak için en eski kehanetlerden fırlamış bu müthiş adamı anlatayım size. Dünya var olduğundan beri, taaa ilk insanlardan beri adı bilinen efsanevi bir varlığım ben. Tarihten bu zamana kadar da her zaman var oldum, bunun içini açarak birazdan size anlatacağım şu an öğrenmeniz gereken şey benim nasıl biri olduğum. Bakın ben öyle biriyim ki her şeyi gerçekleştirebilirim, sadece bazen gerçekleştirmek istemediğim şeyler olabiliyor. Bir şeyi yapamazsam yani, bilin ki istemediğimdendir. Öyle yakışıklı ve öyle karizmatik bir insanım ki beni görsenizi hani sokakta görüp “kız olsam kesin veririm, kızım ve üstüne atlarım, kız olmama gerek yok her türlü” olarak kategorize ettiğiniz adamları çirkin sayarsınız. Bulunduğum ortamın kesinlikle yıldızıyımdır. İnsanların gözleri mutlaka bende, kulakları ağzımdan çıkacak şiir gibi sözlerde olur. İşte ben buyum, bana Kame-sama diyebilirsiniz.

Ve sakın endişelenmeyin sizi ve dünyayı kurtaracağım.

Karakterin şizotipal kişilik biçimi vardır. Bu yüzden kendi kurduğu hayaller dünyasında yaşadığını zanneder. Fakat bu olay şizofreni gibi ağır değildir, bir kurgu içinde yaşıyormuş gibidir. Şizofreni gibi aktif halüsinasyonlar görmez, ağır sesler duymaz. Karakterin yaşadığı her şey kafasının içindedir, sadece gerçek dünyada karşılaştığı insanları hayal dünyasına katar ve onları kafasına göre tanımlandırır. Bu hastalığın beraberinde getirdiği bazı vurdumduymazlıklar vardır. Kişi toplumun kabul ettiği ahlak kurallarını, adetlerini hiçe sayabilir; bu yüzden dışarıdan ilginç görünen bir yaşayış biçimleri olur. Aynı zamanda hasta kişinin çok değişik bir iletişim biçimi vardır, söyleyeceklerini istediği şekilde yansıtır ve karşısındakinin bunu anlayıp anlamadığını önemsemez. Bu yüzden çoğu zaman insanlarla iyi iletişim halinde değildir.

Özgeçmiş: Demiştim ya, ilk insanlardan beri bilinen bir şeyim ben. Tarihin başından beri de var oldum. İnsanlar beni göremese bile adımı biliyorlardı. O zamanlarda- hatta bu zamanlarda da zaman zaman bana böyle seslenen insanların olduğunu görüyorum- bana “Kami”derlerdi, bir aralar bana tanrı olarak bile tapıldı. İnsanların beni görmemesinin nedeni ise o zamandan bu zamana kadar herhangi bir tehlike anında ortaya çıkmak için annemin karnında bekledim. Bu bekleyiş sırasında insanların gerçekleştirilmesini çok içten arzuladığı şeyleri meydana getirdim. Fakat bu bir sorun oluşturdu ortaya çıkardığım bazı nesneler bu dünya dışından varlıkların talep noktası oldu. Hatta bu talebi de geçip müthiş bir arzulama isteğine, bir ilkeye dönüştü. Yaklaşık bin yıldır Benjolar istediklerini almak ve dünyayı istila etmek için çalışıyorlar. Bende bu tehlike anını sezip ortaya çıktım işte, amacım onları engellemek.

Ortaya çıkışımın ilk bir kaç senesini hatırlamıyorum, ondan sonraki zamanlarsa beni hatırlamıyor. Çünkü yaklaşık 13 yaşına gelene kadar böyle müthiş bir kahraman olduğumu unutmuştum. O zamanlarda normal bir çocuk gibi atlayıp zıplamış, oyunlar oynamış Shinobiliğe falan özenmiştim. Akademiye gidip mezun olduktan sonra bir şeyler hatırlamaya başlamıştım. Taşıyıcı annem ve bir sike yaramayan babama bu durumdan bahsettiğimde, sanki ben bokum demişim gibi bana baktılar. Önce küçük kavrama kapasiteleri yüzünden zorlanıyorlar sanıp, onlara biraz süre verdim fakat onlar benim bu hoş görülüğümü çok hoyrat kullandılar. Yüzleri uzun bir süre beyaz kaldıktan sonra gülmeye falan başladılar, sonra bir anda ciddileşip susunca sonunda anladılar sandım.Fakat hiçte sandığım gibi olmadı bu olaydan bir iki gün sonra tutup beni bir doktora götürdüklerinde bana ihanet ettiklerini anlamıştım. Beni bir deli sanıyorlardı ve, deli doktoruna getirmişlerdi. İlk başlarda doktorla konuşarak anlaşmaya çalıştım ama buna tamamen kapalıydı, sonradan beni bir yıllığına beyaz bir odaya kapattılar. Burası korkunç derecede sessizdi, dünyaya benjolar gelirse o beyaz odadan kesinlikle fark edemezdim. Bu yüzden onların olmamı istedikleri kişi oldum ve o salak odadan ayrılabildim. Eve geldiğimin ilk haftasında tam olarak iyileşmediğimi öğrenen salak ailem beni yine oraya göndermeye karar verdiler, ben ise bu sefer şiddetle karşı çıktım. Oraya gidersem onları kimsenin koruyamayacağın, kendilerinin su katılmamış aptal olduğunu bir çok defa anlatmaya çalıştım ve bir arada anlar gibi oldular. Sonra ne hikmetse çekip gittiler evden, yalnız bıraktılar beni. Böylesi daha iyi valla, şimdi Benjolara ve Shinobiliğe tam odaklanmış durumdayım.

Amaç : Daha kaç kere söyleyeceğim Benjolara kafa tutmak, yerden yere vurmak onları. Haa, birde Shinobilikte ilerlemek. Çünkü böyle yaparsam daha da güçlenirim, zaten mental açıdan mtühişim ama fiziksel olarak bir şeyler katmam gerek kendime.

Eksiklikler : Hiç bir eksikliğim yok, her yönümle Benjolardan daha vasıflıyım

Güç:4
Çeviklik:4
Kondisyon:4
Potansiyel:6
Varlık:5
Zeka: 7

Not: Karakter kağıdını yazıp, kontenjan açılmasını bekleyeceğim. Yanlış bir şey yapmıyorum umarım :shock:
Künye
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 10

Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Jintei, C-rank
Shikon, B-rank

Taijutsu
-

Genjutsu
Magen: Bunshin, B-rank
Rakumei no Jutsu, D-rank
Sanjakubo disiplini, C-rank
Houkibo disiplini, D-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Karakter Geliştirme
Kullanıcı avatarı
Kagayakashī Kame

Re: Kagayakshi Kame

Mesajgönderen Cynic tarih 29 Eyl 2014, 18:50

Eğer hala aktifsen onaylayacağım.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Re: Kagayakshi Kame

Mesajgönderen Kagayakashī Kame tarih 29 Eyl 2014, 19:48

Aktifim, köyümün yer var ise Kusagakure olmasını istiyorum.
Künye
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 10