[Kusa] Rutin Devriye II

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Rutin Devriye II

Mesajgönderen Darai Osui tarih 26 Eyl 2014, 02:01

Arkadaşının ne halde olduğunu bilmeden elindeki pislik ile oynuyordu Osui. Arkadaşının yüz ifadelerini ve mimiklerini onun iğrenmesi olarak algılayıp kendi kendine gülüyor ve çok eğleniyordu. Elindeki kaka onu bir hayli mutlu etmişti. Etrafına çok da dikkat etmiyordu onla oynarken bu pis çocuk.Taa ki yüzüne ateş topu gelene kadar da eğlenmesini sürdürmüştü. Ateş kendisine çarpınca da iş işten çoktan geçmişti. Bedeninde ağır yanıklar oluşmuştu ve kıyafetleri de yanmıştı.

İster istemez bozulmuştu Osui bu duruma. Yaptığı küçük bir şkaya böylesert bir tepki almak kırmıştı. onu Arkadaşına, Tek arkadaşına kırıcı laflar etmek istemesede kendisi çok kırılmıştı bu duruma. Hemen bir an önce o ortamdan özelliklede arkadaşından uzaklaşmak istiyordu. Uzaklaşmalıydı da. Bakuhatsu ona ne laf ederse etsin o onun yüzüne bakmayacak, tek kelime dahi etmeyecekti.

Eğer arkadaşına yüzünü gösterirse siniri ve kırgınlığı ortaya çıkardı zira. Eğer konuşmaya başlarsa onu kırabilirdi. Bunun için ondan yüzünü gizleyecek ve tek kelime dahi etmeyecekti. Canı da yanıyordu bu arada. Yanıkları gerçekten acıyordu ve bir an önce doktora gitmeliydi. Zar zor da olsa yürümeye çalışacaktı. Köyün hastanesine kadar. Bu arada eğer Bakuhatsu yanına yaklaşırsa Kawarimi yapmaya çalışacaktı. Bir süre Bakuhatsu'dan uzak kalması arkadaşlıkları açısından daha iyiydi.

out: kötü oldu özür dilerim
Resim
İğrenç şeyler yapmadığı zamanlarda Osui'nin hobisi havaya uçmaktır

Resim

Resim

Resim

İsim: Darai Osui
Element: Doton + Suiton + Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 Orta-Düşük Gelirli10
Kullanılabilir GP: 11 GP

Güç: 4
Çeviklik: 3
Kondisyon: 8
Potansiyel: 8
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
Ishiken no Jutsu(gelişimi)
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Mesajgönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 26 Eyl 2014, 17:27

O egolu lanet olası şeyi durdurmuş gibiydim. Bu dünyada ışığın girdiği her köşede gölgelerde olacaktır.madara reyiz İçimde iyilik arttıkça kötülükte artacaktı. İyi anılarımı yok edecek ve beni kötü bir adam yapacaktı. Belki de ben böyle olmalıydım. Kural böyleydi. Belki de bunlara karşı karnı tok,gögsü pek durmalıydım.

Ejderha son anda kaçmış ve darbeyi Osui yemişti. Bedeni ve kıyafetleri yanmış, yerde acı çekiyor kıvranıyordu. Yerden kalkamıyordu. Yere de yığmıştım. "Bu ejderhanın kanatları yok anlaşılan." diye mırıldandım. Tekrar Darai'nin bedenine gelecekti. Ben onu öldürene kadar her seferinde ... Bu işi hızlı bitirmeliydim. He bu arada Benjiro'nun kaçması iyi oldu. Darai'yi öldürsem bile kimse benim öldürdüğümü kanıtlayamazdı. Hala Osui'nin vücuduna girmeyi düşünüyorsa kesinlikle onu durdurmak için bir şansım daha vardı.

Kısa ve en az, saniyelik acı verecek şekilde bitirecektim bu işi. Hedefim olarak Osui'yi seçecek ve bunu bitirecektim. "Katon: Genshihou !"
İmza : 
ResimResim
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge

Beceriler
Tantou Kullanımı 3

Ekipmanlar : Tantou, 3. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Taiyou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 26 Eyl 2014, 18:41

Taiyou Genshihou’yu devreye sokmak için iki eli ile spesifik üçgen hareketini gerçekleştiriyor ve doğruca Osui’yi hedef alıyor. Bu sırada Osui zar zor kendini toparlayarak yerden kalkmaya çalışıyor. Ancak sadece birkaç metrelik mesafeden yediği büyük alev topunun yol açtığı yaralar ve yanıklar sebebiyle, büyük acının yanında hareketleri de oldukça yavaş oluyor. Bu esnada Taiyou tam tekniği yapacakken, birden kolundan biri Taiyou’yu tutuyor ve onu hızla savurarak yere düşmesine sebep oluyor. Taiyou neye uğradığını anlamasa da kafasını şöyle bir kaldırdığında, kan kırmızısı saçları, birbirinden korkutucu bakan iki gözü olan ve tüm köyün çok iyi tanıdığı Jounin Daichi Yamada’yı görüyor. Onun sert bakışları ile karşılaşan Taiyou, bir anda olduğu yere mıhlanıveriyor. Hareket etmesi, Yamada’nın bakışları arasında oldukça zorlaşırken, Yamada Taiyou’ya sadece “Kaybol ve görevini bitir.” diyor. Puslu ancak korkutucu sesi ile verdiği komuta karşı Taiyou kendisini çaresiz hissediyor ve ayağa kalkarak, göreve kaldığı yerden devam etmek için olay mahallinden uzaklaşmaya başlıyor.

Osui, arkadaşının resmen ihanetine karşı iyice yıkılmış bir haldeyken, onu kurtaran adam olan Yamada’nın yüzüne bakıyor. İlk kez pislik kategorisine girmeye bir şeye böyle bakan Osui’yi yerden kaldıran Yamada, tıpkı Taiyou ile konuştuğu ses tonunu andıran bir ses tonu ile “Hastaneye gidiyoruz.” diyor. Kısa bir süre sonra da hastaneye ulaşıyorsunuz ve Osui gerekli tedavi için medic-ninler tarafından çevreleniyor. Onların şifalı chakraları Osui’nin vücudunda gezerken, Osui de dinlenmek için gözlerini kapatıyor. Vücudu iyileşirken uyumak kendisine oldukça iyi geliyor.

Jounin Daichi Yamada

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır. Osui bir güzel tedavi edilirken, Taiyou da görevi bitirdiğine dair bir RP yaptıktan sonra ödüllerinizi yazacağım.

Şunu belirtmeden geçmek istemiyorum, Taiyou için konuşuyorum, bu nasıl bir sorumsuzluktur ben anlayabilmiş değilim. Diğer kişiliğinin yok olduğunu önceki GM mesajında belirttim ama yine de zaten bitmiş olan arkadaşına saldırmaya devam ettim. Hadi bunu geçtim, karakterindir diyorum. Ama asıl sorun, aranızda birkaç metre mesafe olduğunu belirtmiş olmama rağmen, Genshihou gibi bir tekniği uygulamaya çalışmak. Hadi arkadaşını tamamen parçalayacaksın, onu anladık. Peki sen ne olacaksın? Genshihou uygulasan, oluşacak patlamadan sen nasıl kurtulacaksın? Hadi bir mucize oldun ve kurtuldun, köyün içinde böylesine bir teknik uygulayarak hem köydeki yapıları havaya uçuracaksın hem de köydeki insanları öldürmüş olacaksın. Hakikaten, bu nasıl bir sorumsuzluktur, nasıl bir düşüncesizliktir? Normalde inanın iki karakteri de öldürmem gerekiyordu, ama sırf ilk görev, yeni karakterler falan diye ikinizin de ölmesini istemedim. Ama böyle düşüncesizce devam ederseniz şimdiden söyleyeyim ikinci görevde bu kadar ilerlemeniz mümkün değil. Elbette burada işimiz eğlence, ama eğlenirken de ne yaptığınızı bilin. Biraz düşünerek oynayın ve hamlelerinizin sonuçlarını bir kefeye koyun. Bundan sonra böyle bir uyarı veya ihtar yapılmayacağını da bilin.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 27 Eyl 2014, 17:51

Bir anda bir şey beni durdurarak savurmuştu. Yere yapışmış ve hareketsiz kalmıştım. "Neler oluyor ?" Hafifçe kafamı kaldırıp kimin beni durdurduğunu bakmaya çalıştığımda kan kırmızısı saçları, dehşet verici gözleri ile bana bakan o adamı gördüm. Bu gözler ve bu saçlar sadece tek bir kişide bulunur, Daichi Yamada ! Bu adamda nereden çıktı ? Aman tanrım neler yapıyorum ben ! Tch , kahretsin. Yine aptalca hareketler sergileyerek kendime ve çevremdekilere zarar veriyorum. Şuan oradan yok olup başka bir yere ışınlanmak istiyorum. Lakin yapamıyorum. Etrafımda kara bulutlar ve tuhaf bir his dolaşıyor. Bu kesinlikle o olmalı, bu his ve bu düşüncelerin kafama doluşması .. Pişmanlık.

İnsanlar farklı farklı durumlar içerisinde farklı farklı davranışlar sergileyebiliyorlar ve bu davranışlar insanın normalde yapmayacağı davranışlardan olabiliyor. Hani sonuçlarını bilmeden bir iş yaparsınız ve sonra neden böyle oldu diye düşünürsünüz ya. Daha sonra da telafi etmek için uğraşırsınız. Bu içinizdeki insancıl duyguyu gösterir. Lakin ben tam olarak öyle değilim. Aynı olay bir daha olsa yine ona saldırır ve kesinlikle işi bitirmeye çalışırdım. Korkumdan mıdır, yoksa cesaretimden midir bilinmez. Belki de bir canavara dönüşüyorumdur. Kendi içimde bir katile ... Savaş sırasında yada değil, kendi takımından birine zarar verir ve bu tarz hamleler ile saldırıp delice hareketlerde bulunursan bu ihanet olarak karşılanır. Bu kabul edilemez bir şeydir. En azından benim için öyle. Osui sadece bir ilk idi. Son olmayacaktı da, her korktuğum anda aynı aptal hamleleri sergileyecektim. Her seferinde de bir Daichi Yamada, bir Jounin veya köyden herhangi biri gelip beni durdurmayacaktı. Her seferinde insanlar Osui gibi şanslı olmayacaktı. Bunun tekrarlanmasını önlemeliydim. İnsanlara zarar vermeyi bırakmalıydım. Kendi düşen ağlamaz. Lakin bir daha düşmemek için bir yöntem geliştirebilir. Her seferinde düşüp kendi canını acıtması ve bağırarak etrafa rahatsızlık salması gerekmez. Düşünürken adımlarım gitgide hızlanıyordu.

Kime danışmalıydım, Ne yapmalıydım ? Kafamda değişik değişik sorular yerlerini sadece bir şeye bırakıyordu. Kendimi değiştirmeliydim. Neden insanlara zarar vermekten çekiniyorum ? Neden pişmanlık duyuyorum ? Neden Daichi Yamada gibi bir pislikten korkuyorum ? Çünkü ben köle olmuşum. Efendisi ne derse onu harfiyen uygulayacak bir köle .. Köleler hep köle kalır. Çok azı hür olma hakkını elde eder. Hepsi ezilir, kirlenir ve acı çeker. Efendileri ne yapar ? Eğlenirler ... Sadece ve sadece eğlenirler. Sanki bir soytarıyı izliyormuş gibi. Bir insanın acı çekişleri hoşuna gider. Onları çalıştırır, kendileri paşa paşa otururlar ve ellerini ceplerine atmazlar. Hıh, ben hangisiyim peki ? Elbette köleyim. Değersiz bir köle ... Lakin hangisi olmam gerektiğini iyi biliyorum. Ben efendi olmalıyım ! Olacağım.

Bu köyü, bu insanları ve şekilsiz binaları neden koruyorum ? Neden insanlar uyuklarken ben kalkıyor ve buraları dolaşıyor, devriye geziyorum ? Sırf onlar rahat olsun diye ! Kıçları sıcacık kalsın diye, evlerinde yemekleri pişsin, sobaları yansın diye. Ben bu uğurda ölmeyeceğim. Ben başkalarının istediği gibi yönlendireceği biri değilim !

Ben hür ve ebediyim ! Yok olmama ve yok edilemem !

Bu köyde işim bitti. Bana benim gibiler lazım. Başkasının ne efendisi ne de kölesi olmaya gideceğim. Benim gibileri bulamaya gideceğim. Elbette o köşelerde benim gibi insanlar var.

Bekleyin kardeşlerim ben geliyorum !

Out: Uyarınız için teşekkürler.
İmza : 
ResimResim
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge

Beceriler
Tantou Kullanımı 3

Ekipmanlar : Tantou, 3. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Taiyou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 28 Eyl 2014, 14:38

Yaşadığınız olayların psikolojik etkisi ile bir müddet kendinize gelemiyorsunuz ikinizde. Çeşitli radikal kararlar bile alıyorsunuz. Osui hastanede geçirdiği 1 haftanın sonunda tamamen iyileşmiş bir şekilde gündelik yaşamına geri dönüyor. Ne vücudunda ne de suratında bir yanık izi kalmaması da usta medic-ninlerin eseri oluyor. Görevle ilgili raporlarınızı da sunmasınız ardından, bir görev daha sizin için geride kalmış oluyor. Acı dolu olsa da…

Ödüller:

Taiyou: 10GP

Osui: 15GP

Benjiro: 0GP

Kapalı konu
Osui son tur için RP yapmadığı için pasiflik alacaktı, ancak hevesiniz ve emeğiniz zarar görmesin diye bu defaya mahsus bir şey yapmadım. Bundan sonra daha dikkatli olun lütfen.

Ayrıca, ikinizin de yaşamış olduğu olay ciddi bir olay. Osui arkadaşının saldırısına maruz kalmış halde, Taiyou ise hiçbir günahı olmayan arkadaşını öldürmeye, hatta parçalamaya çalıştı. Bu olayın da karakterleriniz üzerinde bir etkisi olması lazım. Bu sebeple karakter kartlarınıza karakterinizin bu olay sonunda yaşadıkları sonucu değişen düşünce ve özelliklerini belirtmenizi istiyorum. Bunu karakter kartınıza ayrı bir mesaj olarak yollayın. Tabi yollamamayı da seçebilirsiniz, ancak bu durumda konunuza bakan GM'ler konunuzun istediği yönde gitmesi konusunda size daha az yardımcı olabilir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir