Gin Ryuunosuke

Moderatör: Game Master

Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 03 Eki 2014, 14:42

Künye
İsim: Gin Ryuunosuke
Boy: 175 cm.
Kilo: 57 kg.
Köy: Amegakure
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin

Portre
Görünüm: Fairy Tail / Future Rogue
Saçları sırtına kadar uzanır. Saçları iki renktir. Önleri beyaz iken arkaları beyazdır. Siyah saçları tek bir gözünü kapatmaktadır. Kırmızı gözlerinin yanında ise bir dövme vardır. Saçlarından dolayı tamamı gözükmeyen bir yara vardır ve sadece bir kısmı gözükmektedir. Beyaz uzun kollu bir kıyafetin üzerine uzun yakası ile boynunun yan kısımlarını kapatan kıyafetin bazı kısımlarını kapatan bir yelek tarzı bir şey giymektedir. Altında şalvara benzeyen diz kapaklarının altına gelen bir pantolon giyerken uzun ve siyah bir ayakkabı ile şalvarın kapatmadığı yerleri kapatır. Arkasında beyaz bir pelerin vardır.

Resim

Resim

• Not: Değişik bir kıyafeti olduğu için pek açıklayamadım ve tüm bedenini gösteren fotoğrafı sadece anime sahnesinden bulabildim.
  • Spoiler içinde ki resimde saçları at kuyruğu şeklinde onu önemsemeyiniz saçları düzdür 1. Resimde ki gibidir.

Kişilik: Gin görünümünün tam tersidir. Gin ciddileştiği zamanların dışında gülmeyi, eğlenmeyi ve çok fazla gereksiz olmadığı sürece konuşmayı çok sevmektedir. Gin soğukkanlılığını korumakta çok başarılıdır. Gin ciddileştiği zamanlar arkadaşlarının tehlikede olması durumunda veya köy adına gerçekten önemli bir göreve çıkacağı zamanlardır. Bu zamanlarda zihinini tamamen boşaltıp sadece yapması gereken şeyi düşünür ve odaklanır. Karşı cins konusunda gerçekten severse onunla yakınlaşma gösterir.

Özgeçmiş: Gin’in ailesi Missing-nindi ve birçok Shinobi Ryuunosuke ailesini tanıyordu fakat bilmedikleri bir şey vardı. Onların bir çocuğu olduğunu bilmiyorlardı. Gin’nin ailesi Kusagakure köyünün yakınlarına birinin bulması umuduyla Gin’i bırakmışlar ve risk almadan oradan uzaklaşmışlardı. Yağmur yağmaya başlayınca ağlamamıştı. Gülerek yağmuru seyrediyordu böyle olmuştu ilk yağmurla buluşması…

Yağmur durmuştu ardından görevden dönen Shinobiler bebeği fark etti ve yanlarında durdular ne yapacaklarını bilemediler şaşkın bakışlarla çocuğa bakıyorlardı. Aralarından bir tanesi öne çıktı ve yağmurdan sırılsıklam olmuş kâğıdı aldı ve bozulmuş yazıyı okumaya çalıştı “G..IN demek adın Gin ha…” Ardından Jounin Gin’i kucağına alarak“Bunu sahipleneceğim zaten çok yalnızım bana bir arkadaş olur”, diyerek. Yanına aldı ve Ame-chou ile görüşmesinin ardından Gin’e bakmaya başladı. İlk başta görünümü yüzünden bir endişe verse de sonradan Gin halk tarafından çok sevilen bir çocuk olmuştu. Herkese yardım etmeye çalışıyordu. Gin’nin Ryuunosuke olduğu ortaya çıktığından Gin’yi tanıyan herkes şok olmuştu. Gin de şok olmuştu ve bir süre bu şokun etkisinde kaldı fakat zamanla buna alıştı ve normal yaşantısına dönmüştü ve çoğu insan da onu Gin olarak kabul etti fakat bazı kişiler Ryuunosuke olmasından çekinip Gin’e soğuk davranmaya başlamıştır.

Gin onu büyüten Akihiko gibi Jounin olmaya karar vermiştir. Gin Genin takımında ki arkadaşlarını çok seviyordu. Takımında ki Yuuki’ye arkadaşlıktan farklı bir ilgi duyuyordu ve bunun farkındaydı. Hideo ise sürekli gülen çok sıcak ve samimi bir arkadaşıydı ve çok mutlu bir takımdılar ta ki o lanet güne kadar sadece normal ve kolay bir görev olması gerekirken karşılarına çıkan çok güçlü kişi dakikalar içerisin de hepsini yıkmıştı. Ben dâhil takımda ki herkes ölüm ile burun buruna gelmişti fakat Genin takımımızın kaptanı bizi kurtarmıştı fakat kendisi ölmüştü. Takımda ki herkes inanılmaz korkmuştu ölüm ile burun buruna gelmiştik. Görevden herkes ağır yararlarla döndüğün de takımda ki herkes Shinobi olmak istemediğini düşünmeye başlamıştı aynı şey benim için de geçerliydi. Akihiko uzun süre Gin’i bu şoktan kurtarmaya çalıştı. Benim Shinobi olmamı istiyordu bunu onun için yapmalıydım beni sahiplenen bu köye yardım etmeliyim diye düşünerek. Shinobi olmaya karar vermişti Gin. Bu olaydan sonra uğruna öleceği şeyleri fark ederek ölümden korkmaz olmuştu. Takımında ki Gin dışında kimse tekrardan Shinobi olmamıştı fakat sıkça buluşuyorlardı ve konuşuyorlardı. Genellikle haftada 1 kez hep beraber onları korumak için canını veren Jounin'nin mezarına gidiyorlardı.

Amaç: Genin görevin de karşısına çıkan kişiyi bularak yakalayarak arkadaşlarına yaptıklarının cezasını vermek. Köyünü ve arkadaşlarını korumak.

Eksiklikler:
Çift Kişilik Sendromu - 50GP
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon - 35GP
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Güç: 3

Çeviklik: 4

Kondisyon: 4

Potansiyel: 6

Varlık: 6

Zeka: 7

Eski karakterim: Shoda Tetsu
En son Gin Ryuunosuke tarafından 03 Eki 2014, 19:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Künye
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank
  • Shibou no Jutsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank
  • Kokuangyou no Jutsu - A Rank

• Houkibo Disiplini D - Rank
  • Sanjakubo Disiplini D Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • Naginata

Başarısızlık zaferin önünü karartan bir sisten ibarettir
Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Re: Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen Cynic tarih 03 Eki 2014, 20:22

Takıntı gayet genel, bu manada ondan ekstra GP vermeyeceğim. Karakter kartından da kaldırıyorum. Onaylandı.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Re: Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 10 May 2015, 14:10

Karakterimi sildirmek istiyorum.
Resim
Künye
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Halüsinasyon

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank