Künye
İsim: Hasegawa Itsuka
Boy: 185
Kilo: 64
Element:Futon
Seviye: C-rank
Rütbe: Chuunin
Portre
Görünüm
Rin Tohsaka x Fate Stay/Night
Günlük yaşamında rahat kıyafetler giyer. En sevdiği tercihi Kırmızı bluz etek ve çorap üçlüsüdür. Görevlerde ise standart shinobi kıyafetlerini giyer. Saçlarını ikiye ayıracak şekilde toplar. Yüzünde genelde , insanları rahatsız eden bir gülüş vardır. Silahını omuzunun üstünde iki eliyle tutar.
Kişilik
Itsuka oldukça sinirli ve kavgacı bir kişiliğe sahiptir. Herhangi bir lafın yada hareketin altında kalmaz yada alttan almaz, tam tersine ona yapılanın 10 katıyla cevap verir. Bu felsefe onun hayatının kalan kısımları içinde geçerli sayılır. Bir kavgadan asla kaçmaz, genelde başlatan odur. Davranışları bir kızınkinden çok erkeğinki andırır. Bir nevi erkek fatmadır. İnsanlarla içli dışlı olmaktan hoşlanmaz. Tam bir İshi milliyetçisidir. Diğer köylerin insanlarına karşı kötü duygular beslemese bile İshinin çıkarlarını o insanların hayatlarından önde tutar. Saygınlığa önem verdiği için proveke edilmediği sürece davranışlarına, hal ve hareketlerine dikkat etsede eğer karşısındakiler onu fazla sinir ederse bire on felsefesini uygulamaya başlar. Savaşçı ruhu ve onuruna sahip biridir. Cinsel açıdan erkekler yerine kızları tercih eder. Birazda hafifmeşreptir.
Özgeçmiş
Yıllar yıllar evel İshide orta halli bir ailede dünyaya gelmiştim. Benim dışımda bir tane ikizim ve bir tanede ufak kız kardeşim vardı. Annem ev hanımı, babam ise shinobiydi. Ailemden öğrendiğim kadarıyla birde güzeller güzeli köpeğimiz varmış ama pislik kardeşim yüzünden o köpek yalan oldu çünkü kendisinin hayvanlara alerjisi varmış. Köpeği görmediğim için onla duygusal bir bağım yoktu ama bir köpeğin sırf bir velet için sokağa atılması çok kötü bir durumdu. Bu yüzden çocukluğumdan beri kardeşime gıcıktım. Oda sağolsun beni gıcık etmek için elinden geleni yapıp bana daha fazla sebeb veriyordu. Haa, unutmadan birde evlatlık bir kardeşim vardı ama kendisi çok önemli bir değildir.
Dört beş yaşlarındayken babam bana ve kardeşime kılıç eğitimi vermişti. Ben bu konuda pek iyi olmasamda kardeşim konsepti hemen kapıp bir iado ustası olmuştu. Ben ise ailenin yüz karası gibiydim ama sevgili babam benden vazgeçmemiş ve uzun uğraşlar sonunda bana uygun bir şeyler bulmuştu. Babamın bir arkadaşından aldığım dersler sonrasında Bisento kullanımı konusunda kendimi bir hayli geliştirmiş ve yaşım gelincede ikizim gibi akademiye kaydolmuştum. Kardeşime göre akademiden 2 sene daha erken mezun olmuştum çünkü o baya salak olduğu gibi okuma özürlüydüde. Akademiden mezun olduktan sonra bir takıma atanıp bir kaç senemide orada geçirmiş ve Chuunin olmuştum.
Amaç Ame ve Kusayı işgal edip İshiye bağlamak, oralardan kazandığı güçlede Sunayı işgal edip büyük köylerden daha güçlü sağlam bir İshi kurmak.
Eksiklikler
Takıntı: Üvey kız kardeşi Hasegawa Ran onun için çok önemli bir kişidir. Aralarındaki bağ sıradan bir kardeşten öte bir aşığın kine benzemektedir. Bu yüzden Itsuka normalde asla yapmayacağı şeyleri Ran için yapabilir.
Takıntı: Itsuka savaşçı onuru, kuralları ve yaşımı onun hayat felsefesi haline gelmiştir. Onun yaşam biçimi bir samurayların Bushidosunu andırır. Arkadan vurmaz, savaştan kaçmaz, masumları öldürmez, dövüş sırasında hile hurdaya başvurmaz...v.s
Güç: 10
Çeviklik: 10
Kondisyon: 7
Potansiyel: 1
Varlık: 1
Zeka: 1