Künye
İsim:Hiya Sayuri
Boy:1.72
Kilo:46
Köy:Kusagakure(Kontejyanları dolmuş sanırım,büyük ihtimalle diğere atanacağım)
Element:Fuuton
Seviye:C-rank
Rütbe:Chuunin
Portre
Görünüm:Oldukça güzel bir kızdır Sayuri.Kimsenin bakmaya doyamayacağı kadar güzel.İlk bakışta sokağa atılmış dünya güzeli bir prenses sanılır.Adı gibi zambak kokar.Yanakları pembedir.Denizlerde ve okyanuslarda adeta yolculuk yaptıran masmavi gözleri ve uzun,güneşin altında başaklar gibi parlayan oldukça açık sarımsı kahverengi kremsi(bu saç renginin ismini bilmiyorum) saçları vardır.
Tabi yüzünün güzelliğine inat düz göğüslüdür,dümdüz.Zayıf bir kızdır,çok yemediği için de çabuk zayıflar.Boyu da bir kadına göre uzundur.Beyaz tenlidir ve teni pembemsidir.
Ancak aslında bir erkek fatma olduğu için siyah askılı bir tişört,ara sıra giydiği ama çoğunlukla beline bağladığı beyaz ceket,siyah dizden bir karış aşağı tayt,ceketinin üstüne bağladığı ninja bandı,gri de sandaletleri vardır.Sağ elinde parmaksız gri eldiven vardır.Ceketindeki bölmeye ninja malzemelerini koyar.Sol kolu eli kapsamayacak şekilde sargılıdır ancak bu sadece işkenceden kalan yaraları kapatmak içindir.
Kişilik:Görünüşü asil bir prenses gibi olan bu kızın tam bir erkek fatma olduğuna inanmak güçtür.Elbise veya etek giymez,kadınsı şeylerle ilgilenmez.Süslü kadınlara tuhaf tuhaf bakar.Genellikle erkek gibi dolaşır.Erkekler gibi herkese "abi" der.
Bu kısmı geçersek Sayuri vitrinin dışında güleryüzlü,yardımsever,dünya tatlısı ve zeki bir kızdır.İnsanlar onu böyle tanır.Hiçbir zaman yılmayan,şirinliğine rağmen zeki mükemmel bir kız tipi.Gel gelelim Sayuri dış görünüşü umursamaz,herkese yardım eli uzatır.Sorunları konuşarak veya zeka savaşıyla halleder.Herşeye pozitif bakar.Düşmanlarının bile ölmesine katlanamaz.İnsanları kendinden bıktıracak kadar çok güler.Arkadaşlarına çok değer verir.Zekidir,saf değildir kesinlikle.Arkadaşları bile olsa yalanı hemen anlar ve yüzüne rahatlıkla vurur.Vitrinin dışı sadece acılarını ve duygularını örtmek için kullandığı bir maskedir.
Vitrinin iç yüzüne geçmeden önce daha fazla açıklama yapalım.Sayuri aşk konusunda kalınkafalıdır.Biri ona açıkça seni seviyorum dese bunun aşk olduğunu anlayamaz.Hiçbir zaman aşık olmamıştır.Bunun ne olduğunu bilmez.Yüzü de pek kızarmaz.
Vitrinin iç yüzündeyse dehşet ve karanlık vardır.Sayuri kim olduğunu bile tam olarak bilmiyordur.Birsürü kişiliği ve duygu dalgası vardır.Ne zaman kim olacağını kestiremez ve bundan rahatsızlık duyar.Geçmişi yüzünden psikolojisi bozulacak raddeye gelmiştir.Oldukça sadist ve psikopattır.Kan görmekten veya insan öldürmekten büyük haz alır.İşkence yapmadan öldürmez.Ve bunları yaparken farkında bile olmaz.Sadist kişiliği,tsundere kişiliği,deredere kişiliği ve daha nicesi karışmıştır ve sadist kişiliği ortaya çıktığındaki kan gölünü görmekten nefret eder.Çünkü kandan veya öldürmekten haz alan sadece sadist tarafıdır.Kendinden nefret eder olmuştur.1-2 kere intihar girişiminde bulunmuştur,ancak her zaman başka bir kişiliği tarafından susturulmuştur.Ne zaman ne yapacağını bilemez,bu yüzden kafası oldukça karışıktır.Buna karşı çözümü her zaman iyi niyetli neşeli kız gibi davranmaktır.Kendisiyle tartışır.Ne yapacağını sürekli düşünür,geçmişi de asla peşini bırakmaz.İntikam alıp almaması gerektiğini düşününce bir sonuca varamaz.Kafasındaki onlarca soru işaretiyle sevimli kız kılığından bıksa da buna devam eder.Tek tesellisi anime karakterlerininki gibi birsürü sadist mod,tsundere mod gibi modları olduğu ve her kişiliğin gözünden dünyaya bakabilmektir.Ve,sadist tarafının adı Hiya Elda'dır.
Görünüm:
https://45.media.tumblr.com/7bdc31f541f ... o1_500.gif (Maalesef ki pc şuan BBCode kullanmıyor)
Özgeçmiş:Aile mi?Ah,sana değer verir ve seni korur.Seni her şart ve koşulda severler...Sanırım böyle.O zaman benim bir ailem yok.Bana bakan bir kadın ve bir adam vardı.Onlar üveyler.Gerçek anne babam shinobi bile değilmiş,bir yangında ölmüşler.Ama kuzenimi ve kardeşimi hayal meyal hatırlıyorum.Büyük bir aileydik biz,onları sevdiğimi biliyorum.
Kadın depresyondaydı,psikopat gibi yanında kırbaç taşırdı ve gelene geçene çatardı.Adamsa benmerkezci ve sadece kendisini seven bir bencildi.Kadın beni genellikle odalara kilitler ve işkenceler yapardı.Sol kolumda kalıcı yaraları gizlemek için bir sargı var.Çocuk yaşımda işkence görüyordum.Beni bıçaklamaya falan çalıştı kadın.Başaramayınca da kendi çapında geçirdiği cinnete karışmazdım.Adam zaten beni umursamıyordu,bana yemek bile vermezdi.Arada bir kırbaç eline geçerse beni kırbaçlıyordu o kadar.Günde 1 bardak su ve 1 demet otla doyuyordum genellikle.Suyu musluktan çamurdan yaptığım bardakla içiyordum,otu da zehirli olmadığını bildiğim otları yiyerek elde ediyordum.Kadın da yemeksiz kaldığımı zannettiği için neden hala ölmediğimi kendi kendine sorguluyordu.Uyuduğu zamanlarda bile beni öldüreceğini mırıldanıyordu,ama buna asla izin vermemeye kararlıydım.8 yaşıma kadar zor dayandım işkencelere sevgi olmadan,işkenceden 10 dakika yemeğe ayırdığım zaman hariç dışarı çıkma fırsatı bulamıyordum,bu yüzden sevdiğim biri veya arkadaşım olmadan büyüdüm.Eee bu yüzden çift kişilik sendromum ortaya çıktı.13 yaşıma kadar bu son raddeye geldi.İşkenceden yıpranmıştım ama bu dayanıklılığımı arttırmayı,genjutsular altına girmememi sağlamıştı.İşkenceden normal gibi bahsediyor olabilirim ama cidden çok zedeliyor.Dökülen kanlar yüzünden kansızlık da çok çektim.Tam da bu yıl ninjalıkla tanıştım.6 yaşımda istemeyerek beni yazdırdıkları akademiden mezun olmuştum belki ancak bunları sadece kolay oldukları için geçmiştim.13 yaşımda taijutsu ve genjutsu çalışıp kolayca chuunin oldum.Adam ve kadın şoka uğramıştı çünkü onlar chuunin bile değillerdi,kadın beni öldüremeyeceğini anlayınca kendisini öldürdü.Adam kadın kadar psikopat olmadığından işkenceyi 2 günde 1 yaptı yani 1'er gün taijutsu ve genjutsu çalışıp su ve ot dışında birşeyler tüketebiliyordum.Hatta bana acıyan ramenci bana ramen bile yapmıştı!Sanırım geçmişimi öğrenmişti ama umursamamıştım.Eh,çift kişilik sendromum sayesinde de adamı öldürmüştüm 14'ümde.Teşekkürler sadist tarafım.Adam birazcık zengindi ancak ben tüm parayı bana eksik bırakılan şeyler için kullanmak zorunda kalmıştım.
Buraya kadar acıklı takıldım tabi.Gene dışarıda antreman yaparken hırsızlık yapmaya çalışan bir adamı içgüdüyle kunaiyle öldürdüm.Kurban olan kadın bana teşekkür etti ve herkes beni alkışladı.Meğersem o bayağı iyi bir shinobiymiş ve benim varlığım tuhaf bir şekilde hissedilemediğinden ben onu öldürmeyi başarmışım.O an mutluluk gibi güzel duyguları öğrendim.Çok güzeldi.16 yaşımda arkadaşlarım bile vardı!Ama çift kişiliğim sayesinde onları kaybettim.Sadist tarafım bir kısmını öldürdü,bir kısmı da sürekli değişen kişiliğimden soğudular.Bu yüzden 17 yaşımda ancak kendime gelebildim.ÇİFT KİŞİLİK YÜZÜNDEN İLK SEVDİKLERİMİ KAYBETMİŞTİM!Bu benim için iyi bir darbe oldu.Astımım ise bana kuyruk olmuştu.Sık sık sıkışmaktan bıkıp astım ilacı almıştım.Kafayı yiyecek gibi hissediyordum.Kafamı dağıtmak için son iki yılımı da taijutsu ve genjutsuya verdim.Buraya kadar geldim...
Amaç:Çift kişilikten kurtulmak ve tek bir kişi olmak.
Eksiklikler
Astım:Sayuri astım hastasıdır ve bu yüzden ceketinin bölmesinde astım ilacı bulunur.Bu konuya bir çözümün olmadığını bildiği için sadece bu konudan rahatsızlık duyar ve bunu bir eksiklik olarak görür.Çok fazla dile getirmez astımını.
Çift Kişilik:Sayuri'nin en ama en çok kafaya taktığı konudur.Çünkü 1 dakika aralıklarla bile hiç olmadığı kişilere bürünmekten bıkmıştır,tek bir kişi olmak istiyordur.Onun çift kişilik sendromu son raddeye gelmiştir ki Sayuri de bunun farkındadır.Bunun pozitif yönünü hala göremiyordur...Çok sık ortaya çıkan sadist kişiliğinin adı Hiya Elda'dır.Onun dışındaki rastgele kişiliklerinin ismi yoktur.
Kötü İmgeler ve Görüntüler:Sayuri uyurken geçmişiyle ilgili kötü kesitler görüyordur ve onu tekrar yaşıyormuş gibi hissediyordur.Sadece güvendiği biri ona sarılırsa rahat uyur.
[hr]
[size=120][b]Profil[/b][/size]
Güç:10
Çeviklik:2
Kondisyon:3
Potansiyel:4
Varlık:1
Zeka:10