İsim Oujichi Tama-Özgeçmiş değişikliği yapıyorum da.
Yaş 16
Cinsiyet Dişi
Boy 1.65
Kilo 50
Köy Amegakure
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Portre
Görünüm
Önde kahkül yapıp arkada örüp iki tokayla topladığı kestane rengi saçları, kızıla yakın kahverengi gözleri vardır. Açık renk teni, uzun ince bir yapıya sahip vücudu, sıkı kalçası ve kilosuna göre biraz dolgun göğüsleriyle ortalamanın üzerinde güzellikte bir kızdır. Elleri olması gerektiğinden biraz daha yaşlı bir insanınkiler gibi görünse de vücudunun geri kalan her yeri pürüssüzdür. Hareketini engellemeyecek kıyafetler giymeyi sever, neredeyse her zaman kısa bir etekle çıkar dışarı havanın soğuğuna bakmadan.
Kişilik
Bir shinobi gibi hareketleri veya insan öldürmeye hazır bir asker gibi tehditkar bir görünüşü yoktur. Kalabalık içinde kendi shinobi takımı bile onu kaybedebilir. Bu da zaten onu olduğu gizemli ve yalancı insandan daha farklı biri yapmaz. Genelde sessiz ve itaatkardır. On yaşına kadar babası olmasına rağmen baba sevgisi görmediği için aileye veya bilimum geleneksel kurumlara saygısı yoktur. İnsanlara on yaşına kadar sokaklarda büyüdüğünü söyler ve bahsi geçen babasından hiç bahsetmez. Bir davaya veya bir prensibe bağlı olmayışından dolayı ağzından hayır lafı pek çıkmaz.Özgeçmiş
Kırklı yaşlardan büyük herkes son shinobi savaşının nasıl başladığını hatırlar. Iwagakure'deki Büyük Chuunin Sınavları sırasında olan olaylar orada bitti sanılmıştı oysaki. Savaş çıkarmak isteyen tek bir insanın başarılı olamayacağını sanmıştı herkes... Bütün köyler birbirine girerken sadece tepedekiler gülümsüyordu ama, savaş onların cebini dolduracak ve koltuklarını sağlama alacaktı. Savaş için sadece güven denilen içi su dolu gergin balona tek bir iğne yeterdi çünkü.
Savaşta parçalanan üç köyde, son otuz yıl boyunca bir çok efsane doğmuştu; düşmanı için kasabaları tamamen yakan efsanevi shinobiler, Amegakure'nin uzun binalarını tek vuruşta yok edebilecek güçte yaratıklar, kaostan yararlanıp köyleri yağmalayan kaçak shinobiler... Ama efsaneler köyleri yakıp kül etmez.
Bu efsanelerin çok azı Kaguya Sato'dan, Oujichi Baka'dan yahut Shunshin no Saigo'dan bahsederdi. Kusagakure'nin yeşilliğini kül rengine çeviren Konoha shinobisini, Amegakure'de ortaya çıkıp Konoha garnizonunu yerle bir eden dev akrepleri, Ishigakure'yi tuzla buza çeviren Kirigakure kaçaklarını bu üçlü alaşağı etmişti oysa. Hiçbiri yaptıklarından dolayı teşekkür beklememişti, hiçbiri de almamıştı. Hayatlarının en verimli yıllarını savaşarak, hayat kurtararak ve en kötüsü kurtardıkları insanlardan kaçarak geçirmişlerdi. Bütün köylerce üstlerine savaş bittikten sonra ortak ödüller konulmuş, daimyolar bir sonraki savaşlarını planlarken insanları bu üçlüyle ve niceleriyle oyalamışlardı. Üçü de teker teker avlanmıştı. Kaguya Sato'nun etinin kemiklerinin üstünde eridiği söylenirdi, Rinjuu Saigo'nunsa bacaklarını kesmişlerdi boğazından önce, en kolayının da Oujichi Baka olduğundan bahsedilirdi. Söylenene göre zaten hep güçsüzdü, direnememişti bile... Direnmemişti.
Tama savaşın bitiminden on beş yıl sonra doğmuştu Ame topraklarında bir kasabada. Kaguya Sato'nun ölümüyle ilgili söylentiler yayılmaya başlamış, küçük bebek babası kızını Amegakure'ye götürüp orada yetiştirmeye başlamıştı. Shunshin no Saigo'nun bacakları kesilirken Tama'nın annesi de doğduğu kasabadaydı, kelle avcıları tarafından tüm kasaba katledilirken komşusu bakıyordu dört yaşındaki kıza. Tama o gün aptal demişti şaşkın komşu teyzeye. Aptal babası yine gecikmişti.
Tama, babasıyla altı sene daha geçirebilmişti. Altı senede ramen satıcısı babasından çakra yoğurmayı, stratejik düşünmeyi, sevgisiz büyümeyi ve yalnızlığı öğrenmişti. Aptal-baba kafayı saklanmakla bozmuştu sonuçta. Tama altı sene boyunca hiç dışarı çıkamamıştı, neyse ki Amegakure'de görülebilecek pek şey yoktu.
Savaşın bitişinin yirmi beşinci yılında Oujichi Baka'nın da Kirigakure'nin bulunduğu adaya ayak bastığında kelle avcıları tarafından yakalandığı söyleniyordu. Tama'nın yeni evi Amegakure'nin son yetimhanesi olmuş ve küçük kız ne evinden ne de babasından kimseye bahsetmemişti. Başından beri hiç babası yoktu ki zaten, Aptal-baba'nın tembihlerine uyup onun geri dönmesini beklemekte de zorluk görmüyordu. Yetimhane yerini akademiye, akademi de yerini devriye görevlerine ve tek odalı bir eve bırakmıştı çok geçmeden. Dört yıllık genin görevlerinin ardından takımıyla alaşağı ettiği ilk örgüt olan bir uyuşturucu çetesiyle beraber rütbe atlamış ve Chuunin olmuştu. Belki artık şu sinir bozucu köyden çıkıp bir gün yüzü görebilirdi.
Amaç
Babasını beklemeyi çoktan bırakmış olan Tama sonunda chuunin rütbesini almasıyla beraber daha yeni şeyler keşfedip yeni yerler görmek ve aslında içten içe bulunduğu kasvetli yer ve konumdan uzaklaşmak istiyor sadece.Eksiklikler
Düşkünlük; anne veya baba nedir bilmeden yalnız yaşamış ve özgürlüğe açıldığını düşündüğü tek yolu da onu özgürlüğe gram yaklaştıramamış ve etrafındaki her şeyi sorgulayan bir savaş makinesi olmak insanı biraz ilgiye ve güvenebileceği insana aç bırakabiliyor sanırım. Kendisini herkesten uzak tutmaya çalışsa da güzel, genç ve yetenekli Kawa'nın; yaklaşmak, onayını almak, tapar derecede saygı duymak isteyeceği birileri olacaktır elbette.out: Açıkçası dezavantaj almayı düşünmüyordum ama gözüme takılında Mao'da yaptığım amaçsız genç karaktere bu sefer onu manipüle edecek ve onun tapar derecesine izleyeceği bir karakterin olması düşüncesi bana çok hoş geldi. Bu yüzden bunu ekledim ama o karakteri kendim yaratmak istemedim açıkçası; iyi kötü veya nötral biri olabilir çünkü ve bunu belirlemek istemiyorum. Yani bu kısmı GM kontrolüne bırakıp alttaki kısım neyse ona geçiyorum.
Güç:2
Çeviklik:5
Kondisyon:6
Potansiyel:8
Varlık:1
Zeka:8