Kairooku Nichiben

Moderatör: Game Master

Kairooku Nichiben

Mesajgönderen Kairooku Nichiben tarih 02 Haz 2015, 04:14

Künye
İsim: Kairooku Nichiben
Boy: 1.84
Kilo: 85
Köy: İshigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin

Portre
Görünüm:Yuichi Komura -Hiiro no Kakera
Bembeyaz saçları ve açık yeşil gözleri genellikle saçlarıyla aynı renk bir kimono tercih eder.

Rpgturk Naruto.jpg
Rpgturk Naruto.jpg (15.73 KiB) 1493 kere görüntülendi

Kişilik: Güç hayatta kalabilmek için gerekli olan her şeydir ancak güçlerin kaynakları vardır. Dostluk,arkadaşlık bütün kaynakların temeli olmuş insanları güçlendirmiştir,kısacası güç için en temel olan şey haline gelmiştir. Rahatlığına düşkün olsa bile bu düşüncesi nedeniyle dostlarından yardımını esirgemez her hangi bir durumda dostlarının ve ailesi olarak gördüğü köyünün yardımına koşmaktan çekinmez, köyünü onu yetiştiren yeri ailesi olarak bellemiş ve korumayı canı pahasına kabullenmiştir.

Bir diğer husus ise şudur; Düşmanlarına karşı acımasız, gaddar ve sadist bir hale bürünür bu hali onun kini veya nefretinden dolayı değildir ancak ve ancak mantığının onu böyle düşünmeye yönlendirmesidir. Her hangi zor anında beynini bölümlere ayırıp duyguların yükünden kurtulmak onun için kolay bir iştir.

Kitap okumak onun için adeta bir spordur, zihnini canlı tutmak onun için önemli. Genellikle münakaşaya, çekişmeye girmekten kaçınsa dahi gerektiği zamanlarda lafını koyarak cevap vermesini bilir. Emirler ona göre değildir eğer bir lideri kabul edecekse o kişi onun için arkadaş olmalıdır Fushihara Kensei gibi lider değil dost olmalıdır. Sigarası eksik olmaz her görev dönüşü yaşını sıkıntı etmeden gidip bir şeyler içer ve bunları yapıyor olma nedeni ise kendini motive edip neşeli tutmaktır. En büyük hobisiyse insanların karakter ve kişiliklerini analiz edip onları çözmeye çalışmaktır.

Özgeçmiş: Nasıl başlanır ki sıradan bir geçmişin anlatılmasına? Karakterimiz normal bir doğum, sağlıklı bir birey olarak dünyaya gelmiş ve soğuk bir Aralık gününde gözlerini dünyaya açmıştı… Bunları atlamakta fayda var sanırım biraz daha gerçek haline bürünelim geçmişimizin anlatmaya değer noktalarına deyinelim.

Kalabalık bir aile ortamında büyümüş ancak aile bağlarına pek önem vermemiş ailenin bir arkadaş gibi olması gerektiğini, resmiyetin aile için aslında asgari biçimde bulunması gerektiği yönünde fikirleri olduğu için ailesiyle arası normalin ötesine geçmemiş ve hep normal olarak kalmıştır. Ailesinde garip bir şekilde bütün kadınlar shinobi olmasına rağmen göreve çıkmaz onun yerine restoranları ailenin kadınları işletir ve geçime katkı sağlarlar, erkeklerdeyse bu durum normal bir shinobi hayatı olarak geçer.

Akademiye kayıt zamanı geldi çattı! Hayatının aslında en eğlenceli dönemi aslında akademide geçirdiği zamanlardı. Akademi farklı bir yerdi onun için oyundan ibaretti ta ki o çocuğu görüp onda bir şeyler olduğunu hissedene kadar, hiçbir şekilde çevresindeki insanlara gerçek anlamda önem vermeyen onları sadece eğlence aracı olarak gören Kairooku o kişiyi, ona o kişi demek beni rahatsız ediyor, görünceye kadar Fushihara Kensei şu anda sapık gibi görünüyorum ama kızlardan hoşlanırım bu çocuğun karakterinde bir insanlık yattığını hissetmiştim. Onunla tanışmayı düşünmüyordum aslında onun bütün karakter detayını öğrenene kadar uzaktan uzaktan onu takip ediyorum ve şimdiye kadar yakalanmadım, onda beni en çok etkileyen karakter özelliklerinden birisi arkadaşlarına değer vermek olduğundan dolayı kişiliğim ve karakterim bu olayı kendisinde görmek istemişti ve bu karakteristik özellikte onun takipçisi olup çıkmıştım. Akademiden mezun olduğumuz zaman, okulda derece yaparak, iyi bir başarı göstererek insanların gözünde yükseltmiştim ve kısa süren genin hayatımdan sonra chuninlik rütbesine çıkmıştım, görevlerim sırasında tanınmamak içinse elimden gelen bütün imkanları kullanıyordum.

Fushihara Kenseii’yi kendisine takıntı haline getiren karakterimiz annesinin kızgın yağ ile yüzünün tamamını yaktığını öğrenmiş ve fiziksel görünüşünde ki kötü yönlü değişim onu psikolojik çöküntüye ittiği için intihar etmiştir. Büyük bir yıkım yaşadıktan sonra annesinin ona ölmeden önce yazdığı birkaç satırlık bir mektup eline babası tarafından alelacele tutuşturulup gidilmişti, mektup şu şekildeydi;
“Sevgili oğlum, bunlar sana son sözlerim. Çok uzatmayacağım hayallerinin peşinden git ve hedeflerini kovala asla vazgeçme!”

Amaç: Ne pahasına olursa olsun herhangi bir ters durumda ailesini, köyünü ve arkadaşlarını korumak.

Eksiklikler: Yok

Güç: 5

Çeviklik: 5

Kondisyon: 6

Potansiyel: 6

Varlık: 4

Zeka: 4

Toplam dağıtabileceğiniz 30 puanınız bulunmaktadır.
Kairooku Nichiben

Re: Kairooku Nichiben

Mesajgönderen Fortius tarih 13 Haz 2015, 19:06

Halen buralardaysanız karakterinizi hızlı bir şekilde kontrol edeceğiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Fortius
Yımış Yımış
Yımış Yımış

Mesajgönderen Kairooku Nichiben tarih 13 Haz 2015, 22:28

"Her gün kontrol ediyorum ve iyi bir haber bekliyorum." dedi ve gülümsedi. :)
Kairooku Nichiben

Mesajgönderen Cynic tarih 18 Haz 2015, 20:52

Onaylandı.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Dön Karakter Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir