Yukimura Yabuko

Moderatör: Game Master

Yukimura Yabuko

Mesajgönderen Yukimura Yabuko tarih 17 Oca 2016, 11:29

Künye
İsim: Yukimura Yabuko
Boy: 1.79
Kilo: 81 kg
Köy: Amegakure
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin

Portre
Görünüm:
Zayıf bir bedeni vardır Yabuko'nun, hem görünüş hemde direnç olarak bu nedenle vücudunda örselenmiş pek çok yer göze çarpar bir de tüm sağ kolunu kaplayan doğum izi bulunaktadır. Bir kişiden ve ya kendi hatası nedeniyle darbe aldığında bir süre oradaki morluk herkes tarafından görülebilir, fakir bir ailesi olması nedeniyle de kıyafetleri oldukça eskidir.
Süt beyazı teninin yanında mavi gözleri ile kediye benzetilebilir Yabuko. Aynı zamanda kızıl kabarık saçları ile bu savı destekler. Ninja ekipmanları eski kimonosunun kuşağına bağlı küçük bir çantada bulunmaktadır, bir de yanında sürekli olarak taşıdığı şemsiyesi bulunmaktadır.

Kişilik:
Çok düşünme patlat gitsin tavrı Yabuko için en açıklayıcı özelliktir. Okuma ve yazmada epey sorun çekmektedir bu nedenle kendini dövüşmek üzere geliştirmeyi seçmiştir. Pekala kendisi de okuyabilir ve yazabilir ancak bunun yorucu olacağını düşündüğünden okunacak şeyleri sürekli olarak başkasına kakalama isteği duymaktadır. Teknik işlerde zayıf olduğundan ve aynı zamanda kolundaki morluk insanları tiksindirdiğinden sadece savaş konusunda kendini gösterir.

Epey sessiz sakin bir insandır özünde ancak iş savaşmaya geldiğinde çocuk gibidir, daima daha iyisini ve güçlüsünü görmek ister. Dayak yemekten haz aldığı zamanlar bile olmuştur. En güçlü olma isteği de onu delirtmektedir ancak ailesinin güçlü bir aile olduğunu gösterme isteği ile bu durum karışınca çoğu insanlara saçma gelecek kararlar verebilmektedir. Çoğu zaman önüne gelenle kavga ettiği de olmuştur tabi etrafında kendinden zeki olduğunu kabul ettiği birisi onu durdurmazsa.İnsanlara uyum sağlamayı sever ancak bir birlerinin gücünden medet uman insanlardan pek hoşlanmaz. Hırsı olmayan insanları da aynı şekilde sevmez, insanın güçsüz olmasına bahane gibi gelmektedir hırslarından arınma durumu.

İnsanlar tarafından çocukluğundan beri dışlanmış olmak diğer kişilerin onun hakkındaki fikirlerini önemsememeyi öğretmiştir. Görevi dahilinde yapabileceği her şeyi yapar ancak kendisinin saygı duymadığı kimseleri de etrafında tutmak istemez, saygı onun için bir güç birimidir. Ne kadar güçlüyse karşısındaki kişi o kadar saygı gösterir ve kabul eder. Kısacası Yabuko güç için yaşar.

Özgeçmiş:

Ailem Kusagakure'nin biraz doğusunda bir pirinç tarlasında çalışıyordu. Bazen mallarını satmak için seyahat ettikleri oluyormuş, bu nedenle Amegakure'ye gelmişler. Hiç bir zaman durumları iyi değilmiş ancak bilirsiniz. Ağabeyim ve ablam için daha güzel bir hayat kurmak ve sıfırdan bir başlangıç yapmak istemişler; ancak isimleri bile yeni geldikleri yere avam olduklarını haykırıyormuş. Bu nedenle pek fazla iş bulamamışlar, şimdide çalıştıkları yer pek farklı değil. Adı duyulmamış kişilerden oluşan bir aile, hiçlikten çıkıp bir anda başka bir toplumun içerisine girmesi hiçte kolay değildi hele benim gibi bir aptalın... Hala daha değil.

Ben Kusagakure'de doğdum, ailemin üçüncü ve son çocuğuyum. Genetik olarak hastalıklara karşı zayıf bedenlerimiz var bu nedenle ablam ben bir yaşıma girdiğimde bir hastalık nedeniyle ölmüştü. Onu hiç hatırlamam bile ancak güzel ve zarif bir kadın olduğu söyleniyor. En büyük çocuklarının ölümü annemi ve babamı sarsmıştı ancak bize hiç yansıtmadan benden altı yaş büyük ağabeyimle beni mükemmel çobanlar olarak yetiştirmeye çalıştılar. Ben güçlenmek istiyordum, en güçlüsü olmak bunun için fırsat bekledim sadece.

Bu köy benim evimdi ancak hiç bir zaman burayı evim gibi hissedememiştim, bunun sebebi ailemin kökeninin farklı olması değildi ya da başka bir yerde doğmam. İnsanların ailemin başka bir yerden geldiğini sürekli olarak söz konusu etmesiydi. Kökenlerimiz farklı olabilirdi, buranın tam olarak yerlisi değildim ancak hepimiz bu köyde yaşamak için elimizden geleni yapıyoruz.O aptal güçsüz yaşıtlarım bile benimle dalga geçerdi. Hangi hakla! Denememiz gereken şey mutlu olmakken insanlar beni her zaman dışladı. Neden beni dışladılar... Ben de bu köyün bir çocuğu olarak dünyaya geldim ancak avamdım. Ailemin durumu da iyi değildi, herkes neden benden uzak durdu. Hiç bir şeyi yanlış bile yapmamıştım. Bir insana yardım ettikten sonra adımı söylediğimde bana olan gülümsemesinin bozuluşunu görmek için hiç bir şey yapmamıştım.

Bu köy ve belki diğerleri, hepsi bozuluyor. Bir insanın iyi olması yetmezmiş gibi davranıyorlar. Sadece diğer çocuklar gibi gülüp oynamak istedim ben de ancak neden sürekli olarak dışlandım diye düşünmediğim bir gün bile olmadı. Kendimi kendime kanıtlamak için shinobi olmaya çalıştım. Görevlerde onlar eşittir, yaptığın işin payını alırsın diye düşündüm ancak ben her yerde yabancı bir yeteneksizdim. Okuma yazmam bile düzgün değildi. Akıllı da değilim ancak en güçlüsü olabilirim.

Tüm sağ kolu boynuna kadar koyu pembe ve bordo arasında bir izle kaplıdır.

Amaç:
En güçlü olmak.

Eksiklikler:
Takıntı:
Her zaman en iyisi olmaya çalışır Yabuko bu yüzden çok sayıda kavgaya girme olasılığı vardır. Aynı zamanda en güçlüsü olmaya da çalışmaktadır bu onu yanlış yerlere sürükleyebilir.

Yabancı:
Yabuko Kusagakure göçmeni bir aileye sahiptir.

Güç:6
Çeviklik:6
Kondisyon:6
Potansiyel:5
Varlık:3
Zeka:4
Resim

Künye
İsim:Yukimura Yabuko
Element:Katon
Seviye:C Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 2/10

Eksiklikler/Özürler
Takıntı:
Her zaman en iyisi olmaya çalışır Yabuko bu yüzden çok sayıda kavgaya girme olasılığı vardır. Aynı zamanda en güçlüsü olmaya da çalışmaktadır bu onu yanlış yerlere sürükleyebilir.
Yabancı:

Ninjutsu
Shunshin[D-rank]
Taijutsu
Suiken Stili [A-rank]
Genjutsu
-
Beceri Listesi
Şemsiye kullanımı x2
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Şemsiye bey
Ejderha salyası x2 6/6
3 Kunai
2 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Yukimura Yabuko

Re: Yukimura Yabuko

Mesajgönderen Vesta tarih 30 Oca 2016, 22:31

Kötü Dış Görünüm suratta bulunmadığı için dezavantaj olarak kabul etmiyorum, kolunuzdaki morluk karakterde bulunacaktır ama bir dezavantaj sağlamayacaktır.

Buradaysanız onaylanacaktır.
Vesta

Re: Yukimura Yabuko

Mesajgönderen Yukimura Yabuko tarih 31 Oca 2016, 01:08

Buradayım.
Resim

Künye
İsim:Yukimura Yabuko
Element:Katon
Seviye:C Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 2/10

Eksiklikler/Özürler
Takıntı:
Yabancı:

Ninjutsu
Shunshin[D-rank]
Taijutsu
Suiken Stili [A-rank]
Genjutsu
-
Beceri Listesi
Şemsiye kullanımı x2
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Şemsiye bey
Ejderha salyası x2 6/6
3 Kunai