Künye
İsim: Ayanokouji Kunitake
Boy: 1.86
Kilo: 62
Köy: Nikkougakure
Fraksiyon: Hikari
Element: Katon
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Portre
Görünüm
Roswaal L Mathers x Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Uzun ince bir yapım vardır. Beni çıblak görmüş kişiler kemiklerimi sayabildiklerini idda ederler. Kendime özgü bir moda anlayışım vardır. Ne görev sırasında nede sivil yaşamımda dandik shinobi kıyafetleri giymem. En azından zorlanamdıkça. Hemen her zaman yüzümde bir makyaj vardır.
Kişilik
Hayatımın hemen hemen tamamında bir elim yağda bir elim balda yaşadım. Bu yüzden zora pek gelemem. Her zaman hazzı arar, acıdan kaçarım ama hazzın kendi içinde yüksek ve alçak olmak üzere çeşitleri vardır. Mesela bakkaldan aldığımız bir kilo ramenle, lüks bir lokantada yediğimiz bir kase ramen benim için aynı değildir. Hazzın niceliği kadar niteliğide önemlidir.
Hayatı alacağım hazlar üzerinden yorumladığımdan çıkarcı bir kişi olduğum söylenebilir. Her şeyden önce hem ben gelirim. Adalet, kardeşlik, eşitlik ... gibi şeyler bana bir şey ifade etmez. Bir işi yapmak bana bir kar getirmiyorsa ve yapmamakta bir zarar getirmiyorsa o işi yapmam. Niye yapayım ki? Biraz tembel olduğumda söylenebilir. Daha doğrusu işim gereği bana bir görev verildi mi onu yapmaya çalışırım ama daha iyisini yapabilecek olsam bile tamamen ortalama bir efor sarfederim. Ne savsaklarım nede kasarım. Elbette kendi çıkarıma gelen durumlarda istisnalar yapabilirim.
Taijutsu fiziksel, genjutsu ise zihinsel olarak çok yorucu olduğundan Ninjutsuyu çok severim çünkü eli iki sallayıp bir kaç süslü söz söylemen yeterlidir.
Çağımın bir kaç milyar yıl ilerisinde bir dahi olduğum için insanlarla pek iyi geçinemiyorum. Ben fikirlerim, moda anlayışım ve yaşayışım ilkel maymunların kine göre çok ileride olduğu için onlar beni bende onları garip hatta rahatsız edici bulurum.
Özgeçmiş
Bundan 21 yıl önce annemin karnında oluşan genetik bir mutasyon sonucu orta halli iki kılsız şempazenin aşırı yakışıklı, güçlü, zeki ve kültürlü çocuğu olarak Güneş ülkesinde doğdum. Ailem Ayanokouj klanına bağlı orta halli bir aileydi. Ailem gibi klanımın geri kalanınında bir şempazaden tek farkı kılsız olmalarıydı.
Çok zor bir çocukluk geçirdim. Ailem beni hiç anlamıyordu. Her şeyime karışıyorlardı. Etek veya topuklu giymeme izin vermiyorlardı. Makyaj yapmama karşı çıkıyorlardı. Yaşamak benim için bir işkenceden ibaretti. Bende her gün onlardan kurtulmanın yolunu arıyordum ama pek çalışmakta istemediğimden yanlarından ayrılamıyordum. Beni sürekli birilerinin yanına çırak olarak veriyorlardı. Oradakilerde beni anlamadığından ilk günden kovuluyordum ama ailem pes etmiyor ve yeni bir iş buluyordu. Sekiz yaşındaysanız ve aileniz malsa hayat gerçekten zordur.
Ailem benden adam olmayacağını anladıklarında elimde bir meslek olsun diye Akademiye gönderdi. Akademi başka şehirde olduğu için bunu seve seve kabul ettim çünkü sonunda ailemden kurtulabilecektim. Buradaki hocalarda pek parlak değildi. Sürekli bize altın nesil altın nesil diyip duruyorlardı. Tamam ben altın olabilirdim ama çevremdeki çöpler en fazla bok olurdu. Yok onlar altınsa benim de yakut falan olmam lazımdı. Akademide de pek başarılı olamadım ama daha önceden denediğim işlere kıyasla daha fazla çaba gösterdim çünkü ninjalar maaşlarını nakit olarak görev başına alıyordu. Yani çok çalışmam yada en azından çok çalışıyor gibi gözükmem cebime giren parayı arttırıyordu. Akademide kalma ve daha sonrasında en geç genin olma rekorlarını kırarak 21 yaşında bir şekilde chuunin oldum.
Chuunin olduğumda köyde iki farklı örgütün varlığından haberdar olmuştum. Biri yaşlı bir psikopatın peşinden koşan bir grup fanatikti. Diğeri ise Hikari adında kendi kendine takılan bir gruptu. Bende taraf olmayan bertaraf olur diyip ikinci gruba katıldım.
Motivasyon
Yaşam Standartlarını Arttırmak
Yaşam standartlarımı arttıracak her şey ilgimi ve dikkatimi çeker. Bu yüzden görevlere ve eğitimlere kendimce önem veririm. Görevlerde başarılı olursam para alır ve paraylada kendime bolca kıyafet alabilirim. Yada daha hızlı olurasam zorunluluktan yaptığım şeyleri daha hızlı bitirip hobilerime daha fazla zaman ayırabilirim.
Ninjutsu
Ninjutsu diğer ninja alanlarına göre daha az yorucu olduğundan bu alanı seviyorum. Onu uygulamak ve geliştirmektense zevk alıyorum. Özellikle bunshin bazlı jutsular gibi bazı jutsuların günlük hayatı aşırı kolaylaştırması sebebiyle ninjutsuya olan saygım hep yüksektir. Ninjutsuyu bir hobi olarak gördüğüm için onu kullanabileceğim her fırsatta kullanırım. Yanımda bir çakmak bile olsa ateşi bir jutsuyla yakarım.
Komplikasyon
-
Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 11
Potansiyel: 15
Varlık: 1
Zeka: 1